Új privát üzeneted érkezett!

Oltás: én nem oltatom magam. Én maximálisan megbízom a nőgyógyászomban. 3 kicsi gyermeke van, saját tapasztalatom szerint mindene a keze alatt születendő baba, így én kikértem a véleményét. Mivel Ő nem javallotta, így nem oltatok. Mondjuk én azzal sem értek egyet, hogy ha a környezeted beoltatta magát, akkor nem kapod el, mert elkapod, ezt már a falus és az ANTSZ is elismerte... Hiszen attól, hogy rajtuk a tünetek nem jelentkeznek, mert a szervezetük védekezik a vírus ellen, attól még hordozza... NNa, mindegy, én nem akarok senkit sem meggyőzni sem erről, sem arról, én az orvosom véleményére (és nem utasítására) hagyatkozva nem oltatok.
Reus! Terhesgondozás, nőgyógyász: nekem még nem volt 2 éves a fiam, amikor vidékről a XVIII.kerbe jártam orvoshoz, mert ott rendelt az az orvos, akiben maximálisan megbízom. Nem az időt és nem a távolságot néztem. Mert járhattam volna és járhatnék most is a területileg illetékeshez, akiben egyáltalán nem bízom, és semmi infóm nincs róla... Szerintem a bizalom a legfontosabb egy ilyen esetben, mert végtére is a születendő babánkról van szó... Én most is vidékről járok a Péterfybe, az esetek 99%-ban tömegközlekedéssel és a most még nem 27 hónapos fiammal, mert nem tudom kire hagyni. Nem mondom, hogy könnyű, de nekem megéri, mert biztonságban érzem magam a kezelőorvosom kezei között... Lehet, hogy ez nekem azért fontos, mert nem egészen problémamentes a terhességem, de nehezítő körülmény az, hogy nem havonta, hanem 2 hetente 3 alkalommal kell mennem... És így is bevállaltam. :) Szóval, szerintem gondold végig, és inkább a szimpátia és bizalom legyen a nagyobb súly a latban, mint a távolság! :)
Vendég

Sziasztok!
Én is beadattam tegnap. A legelején nem akartam. Még soha semmi ellen nem kaptam oltást, kivéve a kötelezőket. Amikor az elsőt vártam (január elejére voltam kiírva) a családban mindenki beteg volt. Hogy influenza volt, vagy megfázás nem tudom. Egyedül ültem a fa alatt anyósommal. Nekem semmi bajom nem volt, ápoltam a férjem, meg anyám. Persze lehet, hogy a napi 2 kg mandarin és kiwi elfogyasztása is benne volt :D elképesztő mennyiségű mandarint el tudtam fogyasztani.
Idén tavasszal meg egyik betegségből estem a másikba. Hogy ez is mi volt, nem tudom. Szerintem a fáradtságtól legyengült immun rendszerem nem bírta a strapát. Éshát nem vagyok antibiotikum fogyasztó sem.
Szóval nem akartam az oltást. Kérdeztem én már mindenkit: a férjem háziorvosát, a Kiát, az enyémet. Közvélemény kutattam. Mindenki mást mondott. Mivel apa jár dolgozni, meg kellett, hogy kapja az oltást. Aztán nagyon mondogatták, hogy az újszülötteket nem lehet oltani, de a pocakban megkapja a védettséget. Mivel a nagyobbik lehet, hogy megy majd bölcsibe, és ugye hozzánk is jönnek látogatni és ki tudja mikor ér véget a járvány, úgy döntöttem beadatom a picur miatt. Még egyébként most se tudom, hogy jól döntöttem-e. Kicsit mondjuk könnyebb lett volna, ha legalább az orvos társadalom elmozdul vagy erre, vagy arra.
Mindegy, most már nem tudom vissza csinálni.

Köszi Kattkat!
Ezeket úgy nagyjából tudtam, de jó, hogy ráerősítettél. Úgy látom nagyjából együtt szülünk és ezek szerint az oltással is kb. egyszerre leszünk védettek.

Adrienn! Jobban vagy?

Szegény Beus, a mindenórás ülte végig ezek szerint az előadást? Lehet, hogy ha már ott voltak, a bébi gondolt egy merészet ... :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Jobban vagyok, köszönöm! :)
Áááá, milyen tréfás kis lurkó lenne, ha tényleg azt hinné, hogy azért ment oda az Anyukája! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtunk talizni. Lehet, hogy ha még el tudnék menni a következőre, akkor én is kihagytam volna ilyen időben.
Beszámoló:
Kb. 100-an voltunk, viszonylag kicsi volt a terem. Annyira nem, hogy ne férjünk el, viszont a levegő elég hamar elfogyott. A székek kényelmetlenek voltak már ekkora pocakkal. És az előadás halk volt. De amit elmondtak az nagyon tetszett. Nagyon hangsúlyozták a korai mellretételt. Rendkívül szoptatáspárti az osztály, egyenesen tilos bevinni cumit, cumisüveget. Pótlást nem adnak, legvégső esetben vizet pohárból. Megmutogatták egy játékbabával, hogyan kell szoptatni. Azt mondták, mindenképp kérdezzünk akármikor, akárhányszor, maguktól nem biztos, hogy jönnek. Nagyjából azokat mondták el, amit minden szoptatós oldalon el lehet olvasni: miért fontos a szoptatás, igény szerinti szoptatás előnyei, stb. Ajánlották a szoptatasportal.hu oldalt.
A végén lehetett kérdezni, akkor már más témák is felmerültek. Nem hallottam mindent rendesen, de úgy tűnt, több az alapítványi szoba, mint a normál. Ők fürdetik a babákat futószalagszerűen, folyóvízben :? Azért nem kádban mert nem tudnák minden baba után fertőtleníteni a kádakat, ahogy az ÁNTSZ előírja. Amit vinni kell: popsitörlő, pelus, textilpelus. Ruhát ők adnak, nem lehet sajátot bevinni, mert elkeveredik.
Igazából nem sok újdonságot mondtak, szinte minden elhangzott már itt a fórumon.
Engem leginkább a szülőszobák érdekeltek volna, de a járvány miatt most nem lehetett bemenni, az egész osztály le van zárva. Jobb híján a térképet nézegettük, hová kell majd mennünk :)
Biztos kihagytam valamit, kérdezzetek nyugodtan, ha érdekel még valakit valami :)

Oltás: nehéz döntés nekünk hozzá nem értőknek. Én eredetileg be akartam oltatni magam is, meg a kicsit is. Aztán a háziorvos lebeszélt, közben a gyerekorvos meg oltana, a másik háziorvos a rendelőben szintén. Szóval tényleg nem tudom, jobban hajlottam arra, hogy nem oltunk. De most már felesleges is, mire védett lennék, addigra rég megszülök, és a pici nem kap védettséget. De a hírek, mint ez a mai haláleset is, mindig elbizonytalanítanak, megrémítenek. Mindenesetre apát mindenképp beoltjuk, amint lesz ideje elmenni :)
beubaba

Jelentem, még egyben vagyunk! De valamit biztosan érzett, mert egész idő alatt dolgozott :-)
beubaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:24-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Köszönjük Bea! :)
HŐS VAGY!!!, hogy végigülted... Én szégyenlem is kicsit magam, hogy nem mentem...
Vendég

Szonja! Ne is mondd! Amúgy sem vagyok egy türelmes tipus, nehezen viselem. Főleg, hogy nekem is nehezebb ez a terhességem, mint az első. Állandóan figyelgetem magam, minden helyzetben elképzelem, hogy most indul majd meg...

Adrienn! Ne szégyeld magad, rajtad kívül senki sem érzi, hogy mikor mennyit bírsz. Segítség nélkül én sem mentem volna.
beubaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:24-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok Lányok!
Hol vagytok? Bea, egyben vagy még? Adrienn? Kattkat: oltás mellékhatás nálad jelentkezett?

Kép
Kép
Kép
szonja77

:D
Mi jól vagyunk, köszönöm! :)
Azt mondta a doktorbácsim tegnap, hogy a 36. héten befektet, csak addig húzzuk ki valahogyan viszonylag normálisnak mondható vérnyomással. A cukraim viszonylag jók (bár emeltek megint az inzulin adagon), csak a vérnyomásommal vannak még mindig gondok... :(
Hát, én alapból úgy kalkuláltam, hogy a 36.hétnél már befektet, így nem ért váratlanul...
Többiek??? Mindenki jól van???
Vendég

Sziasztok!

Egyben! Még a mikuláspartyt is megértük. Bár tegnap este nagyon nyilalgatott a derekam, azt hittem éjjel megszülünk. Megint nem jött be :)

Adrienn, most a vége felé nekem is megint rendetlenkedik a vérnyomásom, de a doki nem szeretne már nagyon emelni az adagomon, mert így is rengeteg gyógyszert szedek. Azért nem irigyellek, hogy a cukrodra is kell figyelned a vérnyomás mellett. Te is sok bogyót szedsz, gondolom. Én már jó ideje 3x3 Dopegyt + 2x5 mg Amlipin. Dagad a lábam is tőle rendesen...
beubaba

Sziasztok!
Hát nem irigyellek benneteket. Nem lehetne, hogy összegyúrjuk az én vérnyomásomat a tiétekkel. Mert az enyém rendre 80/50, ha nagyon "magas" 90/60.

Adrienn!
Hát igen a 36. hét a vízválasztó. Ha akkor kibújik, akkor már nagy valószínűséggel minden rendben lesz. Én is azon imádkozom, hogy addig ne legyen semmi. Úgyhogy addig ne hergeld Te se magad :D

Vigyázzatok magatokra!
Beus! Drukkolunk!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Beus!
Drukkolok én is! :) Remélem nem lesz gond ez a vérnyomás Neked sem... Igen, szedek a vérnyomásomra gyógyszert, meg a pajzsmirigy alulműködésemre is... A cukorra meg inzulin... Nna, de tudtam én ezt, így vállaltuk, nem szeretnék panaszkodni, nagyon vártuk a mi Kicsi Kincsünket! :)
Szonja! Veletek is minden rendben lesz, nyugi! Csak vigyázz magadra, pihenj, amennyit tudsz! Utána már úgyis csak álom marad a pihenés egy jó időre! :)
Teszti! Veletek mi újság??? Azért jelentkezz Te is néha! :)
Többiek???
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak nincs időm mindig írni, mert mióta itthon vagyok, annyi a "dolgom". :lol:

Végül beoltattam magam, felhívtam csütörtökön a Zsirai dr-t, hogy annyire félek, mióta meghalt az a kismama, meg hogy ne haragudjon, hogy ilyen miatt zavarom, csak tudni szeretném, ha beoltatnám magam, lenne-e esetleg valami baj.
Azt mondta, hogy mivel a sajátomon kívül 2 babáért vagyok felelős, szerinte inkább oltassam be magam, így kevesebb a veszteni valóm, mintha ha megkapnám a betegséget.
Még pár nap és védett leszek. A kisfiamat is beoltattam és apa is beoltatja magát a jövő héten.

Remélem helyesen döntöttem, de így sokkal nyugodtabb vagyok.

Én nem tudom, hogy engem a doki be akar-e fektetni, egyenlőre még csak a 30. hetet töltöttem, remélem kibírjuk legalább a 34. hétig (az 2010.01.01).
teszti

Csütörtökön és is rákérdeztem újból a Zsirai dr.-ra, hogy oltassak-e vagy sem (mert anno nekem nem javallotta), és azt mondta, hogy az utolsó trimeszterben már nem igazán van az oltásnak kockázata, annak annál inkább, ha nem oltatok. De mivel én absolute nem vagyok beteges, így kicsi a valószínűsége annak is, hogy súlyos következménnyel járna, ha elkapnám a vírust. Megmondom őszintén, nem teljesen tudott meggyőzni engem, így még nem oltattam be magam, de egy kicsit meginogtam.... Majd kiderül... Szerintem Eszti, nem lesz semmi baj, ügyesen döntöttél! Drukkolok Nektek, néha azért írj, hogy hogy vagytok!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a drukkolást lányok! Már néha olyan érzésem van, hogy direkt meg akar tréfálni a babóm, és kihúzza még szilveszterig is. Csakazértis... Nehéz türelmesnek lenni. Ma épp forró fürdővel próbálkoztam... :-) Mindegy, ő dönt úgyis.

Adrienn! Minden tiszteletem a tiéd, hogy mindezek mellett végigcsinálod újra. Bátor vagy! Persze az is biztos, hogy megéri!

Most már megint egyre bizonytalanabb vagyok én is az oltással kapcsolatban. Szinte mindenhonnan azt hallom, hogy aki eddig a legjobban ellenezte az oltást a környezetemben (orvosok, kismamák), mind meggondolta magát. Nálam a kérdés már leginkább az, nem-e túl késő már. Bár gondolom a tejcsin keresztül is védett lesz a baba valamennyire (már ha ezúttal lesz).
Szerintem én is futok még egy kört ezügyben a dokiknál.
beubaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:25-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:26-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!
Én már lassan 3 éve nem alszom végig egyetlen éjszakát sem... A pisilés miatt kelek minimum 3x éjszaka, plusz a gyerek is kel még éjjel minimum 1x. Így kénytelen vagyok a délutáni altatást végig szolidaritani a gyerekkel, azaz én is alszom Vele :D. De így is olyan vagyok már, mint egy zombi! :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:26-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Elég nagyok a babáim, de az orvosom nem mondta, hogy túlságosan nagyok lennének. (csak azokhoz az adatokhoz tudok viszonyítani, amik a neten vannak fent, hogy átlagban mekkorák a babák). Ha viszont az előző terhességem nézem, akkor pontosan akkorák, mint a kisfiam volt annak idején. (Ő 30+4 naposan volt 1.816 gramm, tehát kb. az ikrek is ekkorák lehetnek most súlyra)
A pontos adatok 29+4 naposan:
"A" magzat (kislány): bdp: 80mm, thq: 79mm, fl: 59 mm
"B" magzat (kisfiú): bdp: 79mm, thq: 78mm, fl: 59 mm.
Becsült súlyuk kb. 1500-1600 gramm.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy "vegyes-páros" ikreink vannak, nagyon szerettünk volna egy kislányt, de ha fiúk lettek volna, akkor sem "adjuk vissza" őket. :lol:

Adrienn! Te most nem a Béke térre jársz a Zsirai dr-hoz? Mert én 12.15-én megyek hozzá legközelebb, és látom, hogy Te 12.14-én mész.
Neked miért kell befeküdnöd a 36.héten? A cukor+vérnyomás miatt?
Kedden én is rá fogok kérdezni, hogy tervez-e valami ilyet? Állítólag, ha valaki előzőleg császárral szült, akkor a kiírt időpont előtt 2 hétten megcsászározzák. (Legalábbis a kollégák felesége 2 éve szült a PÉterfy-ben és 12.22-én megcsászározzák, pedig csak 01.06-ra van kiírva.)
Te tudsz erről valamit?
teszti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:27-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Eszti!
Igen, a cukor+vérnyomás miatt kell befeküdnöm ilyen hamar. Én a péterfybe járok hozzá, mert a cukor miatt oda kell járnom.Én is úgy tudom, hogy akinek az előző szülése császár volt, azt a 38.héten megcsászározzák. Én a 14.héten rákérdeztem a doktor úrra, hogy ez igaz-e, akkor Ő azt mondta nekem, hogy nyugodtan megpróbálhatom rendesen is megszülni. Azóta nem beszéltünk erről. Mondjuk nekem már akkor is volt egy olyan megérzésem, hogy csak azért válaszolta ezt, hogy ne agyaljak idejekorán ilyeneken. :D Túl jól ismer, tudja, hogy így is úgy is félek a szüléstől, mindegy melyik formájáról beszélünk. És nem kicsit félek. A fiammal még el is bújtam a kórházban a vizit elől, nehogy kitalálják, hogy aznap szülnöm kell. De fiam tudta, és aznap este meg is érkezett! :D Szóval nem vagyok egyszerű eset... :D
Vendég

Szonja!
Akkor ezek szerint az én két kis drágám kb. akkora, mint a Te babád! Szerintem az, hogy "nagyok" a babáim a genetika miatt is lehet, mert én is 4 kg-val és a férjem is 4 kg-val született, a kisfiam meg 4.1 kg-val. Valószínű, hogy az ikrek nem lesznek 4 kg-sak - legalábbis remélem, mert az már nagyon nehéz lenne, de azért bízom abban, hogy azért megnőnek 3 kg-ra.

Azt, hogy mikor fektet be a doki, nem tudom, mert én is ideje korán rákérdeztem - kb. 16. héten, akkor azt mondta, hogy egyenlőre ne ezzel foglalkozzam, szóval konkrétumot nem mondott. De jövő héten megyek megint, akkor rékérdezek, mert már nagyon izgat ez a dolog. Ezek az utolsó hetek, nagyon nehezen mennek.

Adrienn!
Nekem annyit mondott a doktor úr, hogy olyan régen volt egy jó kis ikerszülése, mit szólnék ahhoz, ha rendesen szülnék. Erre mondtam, hogy az előzőt császárral szültem és akkor mondta, hogy akkor nem valószínű. De azért mégegyszer megkérdezem. Igazából szívesen kipróbálnám milyen rendesen szülni, pláne, hogy biztos nem lesznek nagyon nagy babák, de ha az ő egészségük és az enyém - félő, hogy a nagy növekedéstől megrepedhet a 3 évvel ezelőtti varrat - a császárt kívánja, akkor úgy lesz. Ettől nem leszek rosszabb anya és a gyerekeim sem lesznek "mások".
Kíváncsi vagyok nekem mit fog mondtani a befektetésre. BÁr lehet, hogy a 36. héttől már én is nyugodt lennék, ha kórházban lennék. Csak úgy fog hiányozni a kis töki nekem, mostanában nagyon "összenőttünk". :lol:
teszti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:27-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Én csak a szüléstől félek. De attól nagyon!!! Én mindenképpen írok majd, mert ez a kis netbookom hozzám van nőve! :) De remélem februárnál nem előbb. Szonja! Lehet, hogy kérdeztem már, de nem emlékszem pontosan, kisfiút vagy kislányt vársz?
Jó lenne tényleg összefutni, ha máshol nem is, akkor a januári babaváróra eljutni! Nna, most inkább már nem tervezek semmit, mert a múltkor sem jött össze! Majd meglátjuk! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:28-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Szükségem lenne információra Tűzkő Nándorról és az asszisztenséről Czifra Ildikóról. Van esetleg bárkinek bármilyen tapasztalata velük kapcsolatosan?
Én jelenleg 16 hetes terhes vagyok, május végére várjuk az első babankat.
Jelenleg hozzájuk járok terhes gondozásra, a Bécsi úti magánrendelőbe, de a szüléssel kapcsolatan egyenlőre semmi infóm nincs.

Nagyon köszönöm előre is bárki válaszát!

Szép napot nektek!
bzsy

Sziasztok!

Ne haragudjatok, mostanában lusta vagyok írni. De azért általában olvasgatom a fórumot. Csak már annyira zombi vagyok...
beubaba

Szonja!
Ezzel én is így vagyok, hogy nehezemre esik elindulni még a boltba is... Ráadásul vasárnap óta baromira fáj a pocakom, meg sokat keményedik is... Holnap már felhívom a dokit, mert a 3x2 magnerot hatására is csak alig enyhült... Lehet, hogy előrehozom a hétfői uh-s látogatást péntekre...
Bea! Neked is elnézzük a lustaságot, hiszen Te már nagyon a végén jársz! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:29-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:29-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Hát, én nem vagyok jobban, sőt! :( Ma felhívtam a dokibácsinkat, és azt mondta, hogy szedjek 4x2 magnerot-ot, meg nospát. Rengeteg folyadékot igyak, és előre hoztuk a hétfői látogatást holnapra. Apa itthon lesz holnap ez miatt, mert inkább bevisz, minthogy így tömegközlekedjek a gyerekkel... Na, remélem minden rendben lesz Veletek is és velünk is! :)
Bea! A Te fiadat nem kergette meg ez a rusnya front???
Vendég

Sziasztok!

Adrienn, látom holnap mész a dokidhoz.
A magánrendelésre vagy a Péterfybe? Érdekelne, hogy hogy lehet bejutni, mert jövő pénteken megyek AFP-re, és nekem a nőgyógyászati részre kéne valahogy bejutni. Na de teljes látogatási tilalom van.
Persze majd fölhívom a dokim asszisztensét.

Köszi Kriszta
kriszta15

Úgy látszik ez az idő mindenkit megvisel. Pihenjetek sokat, nehogy valami baj legyen!

Adrienn! Még szerencse, hogy el tud vinni apa. Szép lenne, ha kénytelen lennél így buszozni, főleg egy kicsi gyerekkel.

Szonja! Mit mondott a doki? Minden ok?

Kriszta! Szerintem a vizsgálatokra azért be lehet jutni.

Nekem tegnap óta elég erős jóslófájásaim vannak, 10-15 percesek, de 2-3 óra után mindig elmúlnak, alig aludtam éjjel is miattuk. Tiszta kába vagyok egész nap. Tegnap este a nyákdugó egy része is elment. Nem bánnám, ha rendeződnének a fájások, és végre történne valami. Főleg, hogy amikor nincsenek épp fájásaim, akkor is nagyon fáj minden mozdulat.
beubaba

Péterfybe megyek holnap. Én uh-ra megyek, nem tudom, hogy az osztályra hogyan lehet bejutni, de én is úgy gondolom, hogy vizsgálatra be lehet jutni gond nélkül...
Szonja! Ugye minden rendben van Veletek?
Bea! Én már nagyon drukkolok!!! :)
Eszti! Ti hogy viselitek ezeket a frontátvonulásokat???
Vendég

...

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!
Jó, hogy minden rendben Veletek! :) Te is vigyázz, én holnap délután jelentkezem majd! Valahogyan vészeljük át ezt a frontot...
Vendég

Szonja!

Ez biztos? Én egyszerűen képtelen lennék apa nélkül végigcsinálni!
beubaba

Sziasztok Lányok!

7 hetes vagyok, és nekem a Zachert ajánlották a Péterfyben, csak jókat hallottam róla.
Nektek mik a tapasztalataitok? Magánba érdemes hozzá járni, vagy nem vészes a kórházi várólista? :)
Mennyi a tarifája alkalmanként? Szülésnél?

Elkezdtem szemezgetni ezt a topicot, de még csak 2001-nél járok :)

Köszi előre is a válaszokat, priviben is szivesen veszem.

A H1N1-gyel kapcs még nem tudom mitévő legyek, van, ahol azt olvasom, h éppen az első trimeszterben ne, máshol meg azt, h éppen akkor igen... nem tudok már kiigazodni...
csipetnyusza

Szia Bea!

IGEN SAJNOS BIZTOS. :(
Én december 6-ra voltam kiírva, de sajnos még mindig semmi. Mi nagyon szerettük volna ha apa is bent van, de erről sajnos le kell mondanunk, úgyhogy kénytelen leszek egyedül végig csinálni. Az a baj, hogy azt se tudni, hogy ez meddig fog ez tartani. Azért drukkolok, hogy mire Te szülsz legalább az apukák bemehessenek a szülésre.
skiki12

Skiki!

Hát ez elég rossz hír! Már attól bőgök, ha belegondolok, hogy egyedül kell végig lennem. Remélem, már nem sokáig lesz így. Bár nem hiszem, hogy még sok időnk van hátra. Gondolom te sem örülsz neki. Nem lehet könnyű a dolgod, majdnem egy héttel a kiírt időpont után. És még én panaszkodok állandóan. Meddig várnak még a babódra?

Most hívtam a doki bácsit, mert rendetlenkedik a vérnyomásom. Emelt a gyógyszeren, ha nem segít, akkor már ma vagy holnap, de hétfőn mindenképp befektet.
beubaba

Szonja, és tudjuk az okát miért nem engedik be őket? Ez nagy érvágás az anyáknak.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
csipetnyusza

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:30-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Bea!
Úgy néz ki, hogy ha hétfőig nincs semmi, akkor befektetnek, aztán majd az eredményeimtől függ, hogy meddig hagyják még őt odabent. Okos kisfiú tudja ő, hogy soha többet nem lesz ilyen dolga.
Jó lenne, ha magától elindulna a dolog. Na de hátha majd a hétvégi front. :)
Szonja!
Köszönjük a drukkolást. Kicsit nehéz már így a vége. Inkább az a baj, hogy apa nagyon szomorú. Ez az első babánk, és nagyon szeretett volna ott lenni. :( De majd a következőt megpróbáljuk úgy időzíteni, hogy nyáron szülessen :)
skiki12

Sziasztok!
Bea! Rendeződött a vérnyomásod??? Írj, ha itthon vagy még! Mennyi volt, amivel be akar fektetni? Ma Ő az ügyeletes, meg hétfőn is, így ha bekerülsz, szülhetsz vele.
Én is meglátogattam ma... Minden rendben, nagyon alaposan megnézte uh-n, és mindent rendben talált. Csütörtökön megyek megint.
Sajnálom, hogy az Apák nem mehetnek be most... Nem is tudom, hogy mit érezhettek, de nyugi, minden rendben lesz!!!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:31-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Nekem is - hozzátok hasonlóan - az utóbbi napokban elég sokat keményedett a hasam, ugye nekem meg sanszos a 32.héttől a szülés, mivel mostmár kb. 4 kg-nyi babát cipelek a hasamban.
Bízom benne, hogy kibírják még januárig, nem szeretném, ha az első karácsonyukat kórházban töltenék.

Én MagneB6-t és Nospa-t szedek, ha nagyon keményedek, de szerencsére eddig semmi. Csak az a baj, hogy olyan vagyok, mint a mosott sz.r. Én nem tudom, hogy milyen, amikor valakinek megindul a szülése, hogyan érzi magát előtte, milyen amikor elfolyik a magzatvíz, vagy csak szivárog - annak ellénre, hogy már szültem egyszer, mivel nekem indított szülésem volt.
A "fészekrakási" lázon már úgy 1.5 hónapja túl vagyok, szóval nem tudom, hogy ez a végét jelenti-e már vagy sem.
Kedden mindenképpen megkérdezem a Zsirai dr-t.

Akik egyben vannak még - és már nem kellene nekik :lol: , azoknak azt kívánom, hogy gyors és "fájdalommentes" szülésük legyen és, hogy az apukák is velük lehessenek.

Adrienn! Neked az inzulinozás hogyan megy? Úgy értem, hogy napi hányszor kell, hogyan állították be az adagot, hányszor kell naponta mérned a cukrodat, kell-e a diétát (150 gr-os) tartanod, meg ilyenek?
Attól tartok a végére én sem úszom meg az inzulint! Néha úgy felmegy a cukrom, annak ellenére, hogy egy grammal sem eszem többet, mint lehetne, hogy csak na! Mondjuk elég rossz a vércukormérőm (AccuCheck), a doki kis van tőle akadva, hogy mindig fölé mér, majd egy egésszel. Sőt, volt hogy többel is.
teszti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonja77 2013.02.23 20:32-kor.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?