Sziasztok!
Betty, nincs mit írnom, csak hogy hajrá fagyibabák és január!
Naggyon csinik az új vonalzik, meg a pinguk vagy mik
Babicsek,
www.mikulasgyar.hu , itt mindent leírnak azt hiszem. Kukkold meg. Bőr övtáskát keress a neten, csak írdd be a keresőbe, és böngéssz, bizti van ilyesmi is.
Chrissy, igen, egy pár dolgot mi is összeszedtünk, csak éppen nem értem, miért pont cipősdobozba kell tenni, merthogy nem igazán fér bele egy picit is nagyobb valamirevaló játék.
Azon filóztam, hogy ha nagyobb dobozban visszük, akkor megsértődnek, és nem kérik az ajándékokat?
Amúgy egy kocsideréknyi játékot a kukába hajigálunk, mert törött, vagy hiányzik az autó kereke, stb. Mennyi pénz ez, juj, rossz belegondolni is. Igaz, a legtöbbet nem vettük, hanem mi is kaptuk innen-onnan, örökölt, stb. De én meg nem tartom, csak azért, hogy foglalja itt a helyet, inkább kukába vele, a szépeket és jókat meg eladom, meg megy a Mikugyárba.
Más kis kezecskék is legyenek boldogok ezekkel.
Képzeljétek, férjecském elkezdett nem tiltakozni egy harmadik baba ellen, mert ugye eddig nagyon mondta, hogy MOST NEM! Ami érthető is. Most viszont ezt nem mondja, hanem azt mondta, hogy adjuk el most pl. a sok játékot, meg majd a babakocsit, mert már nem kell, és ha lesz megint baba, akkor veszünk másikat legfeljebb, persze rózsaszínben szeretnék.
De semmiképpen nem fogok erőszakoskodni, hiszen már van 2 gyönyörű gyermekünk, és így is nagyon boldog vagyok velük, szóval ha jönni akar egy harmadik béjb, akkor jön, ha nem, akkor marad a létszám egyenlőre.
Bocsi, hogy ezt leírtam, csak jólesett kiírni magamból, mással ezt nem tudom megosztani.
Ölelek mindenkit!