Új privát üzeneted érkezett!

minden Betty holnap akar tesztelni :lol: :lol:

KépKép
bettike83

Akkor minden Bettynek szorítok:-)
lujzedli

Beze

Lexi mndig is ilyen volt? Lehet az időváltozás miatt alszik keveset... A Keresztfiam is keveset alszik... próbáltatok elalvás előtt egy projektoros csillagokat zenével? Lehet az elaltatná :P

Betty Bettike holnapra megy a sok ezer ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukk :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Betty-k!!

holnapra sok sok drukkkkkkk és dulpa-csíkokat küldök!!!!!!

pussszka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kopp-Kopp :oops:

En csak azert ugrottam be,hogy a regi tagoknak akik mostansag csak olvasgatnak meg akik nem jonnek es meg nem babasak....szal,hogy veluk tudassan en meg drukkolok nektek csajok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia brrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidget!!!!

Puszi neked.
lujzedli

én is drukkolok neked, bri.
lujzedli

Lujzikam ez neked is szolt :P Koszonom ari vgy :wink: Epp ma jott meg :x De olyan istenigazan :twisted: Faj a pocim is meg takaritok...most hozzak a szekrenyem amit az ikea-ban vettunk meg az uccso szonyeg is ma jon :? aztan jovoheten meg jon az etkezogarnitura es keszek is vgyunk :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tudom, hogy nekem is szólt. De én neked, meg bettynek, anycinak jobban szorítok,mint magamnak.
lujzedli

Briiii

sajnálattal olvastam, h a babócátok nem érkezik ebben a hónapban, de megsúgta nekem, ha nem adod fel a következő hónapban hozzátok is elmegy :) Szorítok, h így legyen :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hol vannak a többiek? Mindenki a karit várja? Vagy mi a baj?
Én itt vagyok. Szorítok mindenkinek, minden babára váró sorstársamnak.
Bri. Új hónap, új remények. Fene egye pirit. :twisted:

chrissy81

Baba
Koszi rajtam nem mulik :roll: Ugy nez ki ebben a honapban meg nem szedem a fogigatlot igy adunk meg egy eselyt a babanak 8) :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi, Mares meg mindenki :!:
Köszi a drukkot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Chrissy
Na ez az egy mondat amit mar ngyon nem szeretek :twisted: uj honap uj remeny :evil: (nem tudhattad de lassan 2eve ezt hallgatom itt :roll: )Azert ertem en mit akartal vele mondani :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

köszönöm a drukkokat :)

KépKép
bettike83

Kép

Van egy ultra halvány vékony csíkom...
2 nap múlva tesztelek megint...most nem lettem okosabb :wink:

Pusszantás :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
HURRÁ-HURRÁ, csak így tovább, ott lesznek azok a babók. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok.

Betty,istenem,de boldog leszek 2nap múlva,erősödni fog a csík.
lujzedli

betty615 a halvány csík is csík!!! :wink: :wink: itt a mennyiség számít, nem a minőség!!! 2 nap múlva már erős lesz!!! :lol: :lol: drukk!!! +++++++++++++++++++++++++++

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Csajok, nagyon kell tanulnom, mert jövő héten vizsga hegyek. De Betty miatt felugrottam és nagyon örülök annak, amit látok.

Battykém, nagyon halkan gratulálok, és továbbra is szorítok.

Mindenkit puszilok, jó karácsonyi készülődést!!!

:wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!

Betty, hurrááááááááááááá :D ! Nagyon örülök, meglátod, 2 nap múlva sokkal erősebb lesz!!! :D :D :D

Baba, Lexi mindig is rossz alvó volt, talán most kezdenek javulni az éjszakák. Kopp-kopp-kopp.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Betty

nagyon szupi hir :) :) :)

én még várom a postást :cry:

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!

Betty nagyon gratulálok nektek :) Szuper jó hír nekem így korán reggel :) 2nap múlva már benned sem lesz semmi kétely, hidd el :) Ha ott a 2. csík, akkor ott van/vannak a babócáid :)

Beze kopp kopp kopp :) Remélem Lexi hamarosan egyenesen imádni fogja a délutáni szunyálást :) Mi kismanóval, aki 1 éves korában nem akart aludni, szenvedés volt, de már 1,5 éves korára kinőtte és azóta 2-3 órákat is elalszik :) Én mindig befektettem a mi ágyunkba, és délutáni szunya velem volt, imádta... kívánom, h Lexi is imádja a szunyát veled....

Bettike mikor jár a postás? mostmár neked kell 2 csíkosat produkálni :)
Betty mégegyszer gratulálok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Betty éljen ez már jó jel!minden kismamának nagy gratula! :D :D :D
vikus82

Sziasztok!

Betty: Ez naggyon jó jel! Tutira erősebb lesz holnapra! Nagyon szorítok, érzem hogy sikerült!

Kép
babicsek

Sziasztok CSajok!!

Uram egész idáig nem engedett net közelbe , mert melózott, én meg sík ideg voltam, mert nem tudom mi van BEtty-vel meg Bettikével....ááááááááááá hajam téptem!

Bettym,

jaj, lesz az erős, én mindenféle csíkerősítő rámondást megteszek és igenis lesz az erős!!!+

Bettike,

siess postás szedd a lábad!!!! bettikének kell a sok jó már eleve pozi teszt :D

Bri,

buta buta piri.............fúúúúj neki :evil:
de most hogy kis lakotokat kicsinosítjátok, a babóka is szépen beköltözik oda :D szoríííííííítok

Chrissy,

veled helyzet???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty,
én csak nagyon halkan, nagyon szerényen továbbra is SZORÍTOK!!!!
De azért nagyon-nagyon örülök!!!

Bettike, veled mizu? Tesztek?

Bri, ne hari! Nem akartam kihúzni a gyufát. :oops: :oops: :oops:

Nálam: Hőm esik, esik, esik. Egészen minimálisan megjelent barnabás. :cry:
Tanulság: jövő hónapban hamarabb csillogtatom Csillag varázsporos tesztjeit. :wink:

chrissy81

Chrissy

Most időben, rendesen mérted?

Bettike volt a postás???

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Háááát, reggel 6kor mértem, de előtte kb. 2 órát félálomban forgolódtam. Csak ma mentem Bp-re suliba, hamarabb kellett kelnem, mint szoktam, a drágám meg hajnal óta fent volt, mert nem tudott aludni, így én is felébredtem hajnali 4-kor...
De holnaptól minden visszaáll a szokásos mederbe, minden nap egy időben fogom mérni, becsszóóóóóóóóó.

chrissy81

Sziasztok!

Bettike, mizu? Egy csomószor felnéztem már.

Baba, nem az esti elalvással van a gond, hanem a gyakori ébredések utáni nemalvással, de azért alakulunk. Bár a délutáni 2-3 órás alvásoktól nagyon messze vagyunk. :? Fél óra a standard.

Betty, hogy vagy?

Mares, mész még idén másik dokihoz?

Bee régen volt. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Chrissy
Dehogy is azert is irtam ertem en mit szerettel volna mondani ezzel :wink: Kép

Mares
Ez ari volt ngyon Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bettike

A teszt megérkezett? Holnap tesztelsz elöször?

Mares nah megkérdezted a rendelőt, h van uh-juk meg ilyenek?

Bri nálatok délután van, szép most az idő? A szabadba kivánkozom, de nem vagyok jól, olyan, mintha lázas lennék, de semmi... Egy szép őszi séta jó lehet a central parkban :) Irigyellek

Chrissy ha már fent voltál, és forgolodtál nem érvényes egyik eredmény sem.... :) holnap már szombat a nemvártig, drukkolok

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba
Meghogy szep idoooo :shock: aaaaah meglehet fagyni...olyan hideg van ez egyszeruen embertelen...en ilyen hideget amikor sielni voltam akkor ereztem :shock: Ugy megyek le hosszu terdig ero zokni,vesemelegito,pulcsi,nagykabat,kesztu,sal az orromig felhuzva,sapka,plusz a kapucnit felteszem a sapira....es mikor ma hazajottem a kb 6perces utcan valo gyaloglasbol a boltol hazaig az arcom mint a porcelan babake megvolt fagyva es piros volt...majdnem le is fotoztam mert ilyet meg nem pipaltam :shock:
Ilyen hideg volt Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Erősen barnázok már, a hőm 37,2, tesztem nagyon halovány, úgy érzem ezt a hónapot buktuk.
Hétfőn hívom a klinikát, hogy hogyan tovább.
Most nem reagálok vissza, ne hari...
Pussz!

betty615

Nálam ma határozottan megjelent pirianyó. De legalább tudjuk, hogy jól tippeltetek kis szakértőim, amikor a 8-9. napra tettétek az ovumat.
:)

chrissy81

Kép

Bettym, az álmaid valóra válnak én tudom!!!!!!!!!szorííííítok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

nincsenek jó hireim,tegnap megjöttek a tesztek,de sajnos negativ lett,pedig reggel is csináltam a biztonság kedvéért,az is negativ lett :cry: :cry: :cry: pedig nagyon biztam benne,nincs baba :cry:
mensi még mindig sehol,47 nap,jól ráhúzótt :!: :!:
próbálok emelt fővel nekiálni a következő hónapnak,ez az évem is elment úgy hogy nem vagyok terhes...

nagyon jól esett hogy ennyiren szorittatok értem :)

KépKép
bettike83

Bettykém, nem tudok mit mondani. Ölelést küldök Neked. :(
Puszillak

chrissy81

chrissy

köszönöm,aranyos vagy...

KépKép
bettike83

Betty!

Mondanék bármit, ami biztató, de inkább csendben maradok. Együtt érzek, ha ez segít. Küldök Neked sok-sok szeretetet.
Puszi :(

chrissy81

Drága Betty és Bettike!!!

Tudom most minden szó kevés, de szeretném ha tudnátok, hogy csendben együtt sírok veletek :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Bettike!

Te vezetsz hőgörbét? És szoktál lh teszteket csinálni?
Esetleg dokinál voltál már? Kicsit le vagyok maradva, ne hari. :oops:
Mindig ilyen hosszú ciklusaid vannak?

chrissy81

Sziasztok!

Fenébe, hogy ilyen rossz hírekre jövök :evil:

Lánykáim, nagyon sajnálom, hogy ez a ciklus nem sikerült nektek, pedig borzasztóan szurkoltam értetek, mert ti is megérdemelnétek már azokat a babácskákat, de nagyon!
Annyira szerettem volna, ha a karácsony úgy telik, ha boldogságos kismamik vagytok, csakúgy, mint sok-sok évvel ezelőtt Jézuska anyukája.
Semmi mást nem írhatok, minthogy kitartás, és ölelés!

Ma megvettük karifánkat, és elkezdtük szelektálni a játékokat, egy részét elvisszük a Mikulásgyárba.

Puszi mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bettykéim!

Annyira sajnálom,bár tudom ez nem segít! Fel a fejjel és gyerünk tovább!
betty615!
Egyébként szerintem egykis barna még belefér,a hőd pedig nem is olyan rossz! Kép
Vendég

Sziasztok!

Betty és bettike: Nagyon sajnálom kívánom nektek, hogy minél hamarabb feldolgozzátok. :cry:

Bettike: 47 nap???? Hát akkor mi lehet pirivel?

Betty: azóta mi a helyzet?Belendült már piri? Szerintem a barnázás még nem biztos hogy rosszat jelent nem? Olvastam már itt olyan írásokat is, hogy a szervezet így reagálhat a soron következő menzire. Szóval azért én még reménykedek.

Csillag: Nagyon rendesek vagytok, hogy gondoltok másokra. A gyerekek könnyen továbbadják a játékaikat? Lehet hogy én is körülnézek. Úgy hallottam, hogy postán is ingyen fel lehet adni. Csak nemtom a címet. :roll:

Ma rohantam egy kört ajándékok után, de apusnak fogalmam sincs mit vegyek. Akartam venni neki egy bőr övtáskát, de semmilyen választék nem volt. 1 darabot tudtak mutatni, az meg nem tetszett. Úgyhogy még töröm a fejemet....

Kép
babicsek

köszönöm a drukkokat, és az együttérző szavakat.
piri itt van.

betty615

Jaj, Betty615: :( :cry: :cry:
lujzedli

Betty, kívánom, hogy minél hamarabb túljuss rajta. Előre kellene nézni... :(

Csillag! Nagyon jó érzés cipődobozokba csomagolni a játékokat. Én is szeretnék az idén összeszedni pár felesleges dolgot, más hátha örülne neki.

chrissy81

Jajjj betty! Az nem lehet :( én annyira bíztam benne hogy csak barnázás lesz :cry: Forró ölelés neked és sokat gondolok rád :!: Kérlek szed össze magad és ne szomorkodj :!: Tudod igazságtalan az élet,én már csak tudom :!: De hidd el hamarosan örülni fogunk a te sikerednek is és tudom nem kell rá sokat várni :!:
Pusszantalak :!: :D
Vendég

Sziasztok!

Betty, nincs mit írnom, csak hogy hajrá fagyibabák és január! :wink: Naggyon csinik az új vonalzik, meg a pinguk vagy mik :D

Babicsek, www.mikulasgyar.hu , itt mindent leírnak azt hiszem. Kukkold meg. Bőr övtáskát keress a neten, csak írdd be a keresőbe, és böngéssz, bizti van ilyesmi is. :wink:

Chrissy, igen, egy pár dolgot mi is összeszedtünk, csak éppen nem értem, miért pont cipősdobozba kell tenni, merthogy nem igazán fér bele egy picit is nagyobb valamirevaló játék. :roll: Azon filóztam, hogy ha nagyobb dobozban visszük, akkor megsértődnek, és nem kérik az ajándékokat? :twisted:
Amúgy egy kocsideréknyi játékot a kukába hajigálunk, mert törött, vagy hiányzik az autó kereke, stb. Mennyi pénz ez, juj, rossz belegondolni is. Igaz, a legtöbbet nem vettük, hanem mi is kaptuk innen-onnan, örökölt, stb. De én meg nem tartom, csak azért, hogy foglalja itt a helyet, inkább kukába vele, a szépeket és jókat meg eladom, meg megy a Mikugyárba. :D Más kis kezecskék is legyenek boldogok ezekkel.

Képzeljétek, férjecském elkezdett nem tiltakozni egy harmadik baba ellen, mert ugye eddig nagyon mondta, hogy MOST NEM! Ami érthető is. Most viszont ezt nem mondja, hanem azt mondta, hogy adjuk el most pl. a sok játékot, meg majd a babakocsit, mert már nem kell, és ha lesz megint baba, akkor veszünk másikat legfeljebb, persze rózsaszínben szeretnék. :lol:
De semmiképpen nem fogok erőszakoskodni, hiszen már van 2 gyönyörű gyermekünk, és így is nagyon boldog vagyok velük, szóval ha jönni akar egy harmadik béjb, akkor jön, ha nem, akkor marad a létszám egyenlőre. :)

Bocsi, hogy ezt leírtam, csak jólesett kiírni magamból, mással ezt nem tudom megosztani. :P

Ölelek mindenkit!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?