Kali: cicaaaaaaaaaaaaaaa
na pont ilyen cuki ciàm volt mikor én voltam kisbaba, vele novogettem a kertben, gondolom ezért veszem oket emberszàmba ...
kezdek aggodni az én cica-porontyomért, még pont szenteste nem lesz vele senki, de lehet h méh befut egy baràtnom. remélem tuléli a joszàndéku baràtokat
kis luke nem tudja mi vàr rà
Orsi : és hogy tetszik Lyon. melyik részen laktok?
a franciaorszàgi szulésrol - én nem akartam kinn szulni, foleg a szoptatàs mizéria miatt, amiket làttam au pairként még Pàrizsban, meg aztàn amiket beszélgettem magyar kismamikkal kinn, és egy francia baràtnom is szult, igaz, hogy nem valami flancos helyen, elég jol elhuztàk a szulését, es Strasbourgban volt, 3 nap alatt meg is szult, de ez simàn lehet h a doki hulyesége voltt. ott van fogadott doki? mert neki nem volt.
az én pàrom is majdnem Németorszàgba ment majdnem, de végul hazajottunk, én egyelore nem bànom, nem tudok valami jol németul, valahogy talàn kellemesebb lesz itt szulni, legalàbb az elsot. aztàn lehet h mi is tovàbbàllunk pàr év mulva, majd eldol, hova jon a tobbi baba (remélem lesznek még)
az anyagpelussal kapcsolatban még meglàtom, lehet h nyàron fogom hasznàlni, aztàn remélem azutàni nyàron màr nem lesz pelus, ha ràm utott a gyerek, azt fogom csinàlni mint anyu, nàlam bevàlt a korai biliztetés, nem szenvedtem meg és 1 évesen màr nem tudtam mi az a pelus.
én mososzert sem fogok hasznàlni, még ezeket az Eco dolgokat sem, szerintem, egyszeru indiai mosodio, oblitésnek max ecet, illatanyag nem kell a gyereknek. anyag torlokendo a popsira is, vizzel, koromviràgkrém, és ugy csinàlom majd ahogy Te, orsi, a mosdokesztyuvel, egy puhàbb fajtàval mosdatoom majd a mosdokrémmel ami gyogyszertàri, de még lejet h az sem, marad az olivaolaj, az jo otlet