Jó reggelt Mindenkinek,
TÀBLÀZAT 2009.12.14
Rakom is a táblázatot, hogy senki ne maradjon kétségek között
Örülök Tyuntyi, hogy már tényleg jobban vagy, de azért vigyázz magadra nagyon! Elhiszem hogy inkább dolgoznál, mivel én sem vagyok az a tétlen ülöstípus. Nem tudom milyen munkakörben melózol, de ha nem megterhelö fizikilag és tudod kényelmesen tenni a lábad, akkor nem lehet nagy baj a térdeddel..habár nem vagyok doki
Voltam itt hétvégén, szombaton még írtam is, de aztán eltünt
Igaz akkor sem sokat, csak szerettem volna egy képet is mellékelni, aztán valami nem stimmelt és elúszott a szöveg.
Velem sem törrtént olyan sok minden. Tegnap rohanás anyósékhoz, mert sógornömmel csináltuk a vasárnapi ebédet , anyósom beteg lett. Aztán délutan sütöttünk sütit,meg borozgattunk rendesen:-) Este meg a páromat ápolgattam,mert ö is úgy néz ki betaknyosodik...úgyhogy ö meg forralt bort kért, hogy éjszaka akkor izzadni tud
Szegényke aztán 4:30kor kelt, ma koari müszakban van. Ö meg nem az a korán kelös típus, de régen is 3 müszakos melója volt, így mondta, hogy majd megszokja.
Ja, tegnap elmentem szoliba is, olyan jól esett, söt ma lesz egy kis itthoni torna is. Az a durva, hogy fogytam majdnem két kilót? A babaprojekt óta, pedig nem is mozogtam,meg semmi fogyókúra,mert azt nem nekem találták ki. Szóval én gondolom az ideg miatt, meg az apu féle dolog is biztos tudat alatt....de most ebben a hónapban tényleg lazítok...ha nem jön a gyerek pár hónap múlva sem, akkor tuti megint elmegyek a nödokihoz, kérek hormonvizsgálatot...én tutira nem bírnám az 1 évet kivárni...szerintem az akkora marhaság
Nem baj, egyet biztosra megbeszéltünk a párommal, hogy jövöre már tutira nem leszünk egyedül
Most még fát sem veszünk,mert amúgysem leszünk itthon olyan sokat az ünnepek alatt, inkább majd jövöre a picurnak, aki vagy már a karunkban lesz, vagy még csak a pocimban:-)
Hkitty megjött már azóta a gyógyszertöl?
Tyuntyi fogalmam sincs mi lehetett a peteéréssel nálad. Egy teszted sem volt pozitív? Mondjuk attól lehetett peteérés,mert úgy tudom az LH többször hullámzik a nap folyamán. Nálam a csúcs kora délután volt, de amúgy este 7 körül néztem mindig. Az az egy alkalommal, visszajöttem a városból és úgy gondoltam,m eg kicsit fájt is az alhasm, de csak krémes folyásom volt, hogy megcsinálom akkor, egye fene...ès akkor lett pozitív. Se elötte, se utánna nap, csak akkor
Rendeltem ismét, de csak 10 darabot,mert van még 5 darabom a mostaniból, meg hömérözök még, de most csak ennyire részletes görbét csinálok, tüneteket nem írok, mint múlt hónapban.
Puszantás Mindenkinek