Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét mennem kell takarítani :(

Tyuntyi: Mégegyszer nagy kalappal holnap!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
csip-csip18

Jó reggelt Lányok!

Drukk Tyuntyi, szerintem lehet már túl is vagy a mütéten! Gyere majd mesélj! :P

Csajok sajna tegnpa volt pár csepp barnázásom, ugyhogy szerintem ma tutira megjön rendesen,meg a hasam is görcsöl. :? Node ez van, legalább ha ma megjönne, akkor ebben a hónapban csak 33 napos lenne a ciklusom, p.ém meg karácsony, szilveszter környéke, akkpr a párom ugysem melózik :lol: Érdekes mód én sem vagyok elkeseredve, tele vagyok "tervekkel". Jövö hét tornával indul, lehet szoliba is megyek, tehát egy kicsit most magammal meg kettönkkel (párommal) leszek elfoglalva. Nézzük a pozitív oldalát a dolgoknak, legalább a karácsonyi soron ihatok forraltbor, amit imádok!!!
Persze jobban örültem volna egy pozitív tesztnek a fa alatt, node sovány vigasz a torna és a forraltbor :lol:
Ugyhogy valszínüleg nem én kezdem a sort csajok :roll:

Jövök még ma a fejleményekkel! MA redönyt is szerelnek nálunk,mert a hálószobában elromlott és szóltunka föbérlönek. Remélem em tart sokáig,mert jó fej a föbérlönk, csak most ha itt lesz fent 1-2 órát jópifizni...Nekem meg semmmi hangulatom most németül bájcsevegni. Vannak ilyen napok, amikor semmi kedvem föleg egy idegen nyelven beszélgetni, és ez a mai most olyan... 8)
Vendég

a táblázat kimaradt!
Csip-csip kijavítottam a ciklusod 32 napra!Most úgy csináltam meg a táblázatot, remélem senki nem haragszik meg érte, hogy a nemvárt idöpont szerint tettem mindenkit sorba. Most még magamat tettem elöre, de ha ma megjön rendesen, akkor én kerülök h´tra és Durcipok lesz elöl
:lol:
Egyébként Csip-csip én mindig azt a napot számolom a cilus 1. napjának, amikor piros vérzés van. Azt olvastam valahol, hogyha egy nap este hat után jön meg valakinek rendesen, akkor azt is már a rákövetkezö naphoz kell számolni.
TÀBLÀZAT 2009.12.10
Vendég

Tyuntyi: lehet már túl vagy rajta, gondoltam, gondolok rád, nemcsak én, mindenki itt! Majd gyere és mesélj! :wink:

Kriszti: ha van egy kis barnázásod, lehet h megjön, de nem 100% hogy azért van! Várom a fejleményeket, tényleg nem kell ráizgulni semmire, csak nyugisan... :P

Csip-csip: én is úgy számolom ahogyan Kriszti, amelyik nap megjön rendesen, az az első nap!

Kép
csicsiy

Andi: nem visszük túlzásba az ajándékozást mi sem, de egymást azért meglepjük valamivel! Télapóra kaptam egy parfümöt (nem drágát) és egy mikulásvirágot, nagyon örültem neki! Amúgy tegnap az Ázsia Centerben voltam a barátnőmmel és vettem még a páromnak egy fekete mellényt, tele zsebekkel, mert ilyet szeretne melózni 3000 ft volt, tehát ezt kapja a parfüm mellé!
Amúgy a családban mi is csak a gyerekeknek veszünk, (meg egymásnak a párommal) megbeszéltük mert sokan vagyunk és nem bírnánk, mindenkinek jobb ez így! A nővéremnek van két lánya, ja, de jövő karácsonyra már a húgomék kisbabájának is veszünk ajándékot olyan hihetetlen csajok még mindig! (már van ultrahangról képe, kis bogyócska van ott!) Ja és remélem a MI kisbabánknak is vehetünk már ajándékot jövőre! :lol: :lol: :lol:

A barátnőmék vasárnap óta otthon vannak a kisfiúkkal, majd próbálok feltenni képet!

Kriszti írj mindenképpen.... várjuk!!!!!

Kép
csicsiy

Durcipok: most olvastam vissza, azt írod h most úgy gondolod meg fog jönni! ezt mire alapozod???

Ő Ádám:
Kép

Kép
csicsiy

Szerintem jobb így a táblázat!!!

Kép
csicsiy

Megjött sajok :cry: :cry: :cry: :cry:
Sebaj, jó hogy nem éltem bele magam, meg tegnap már elkezdtem barnázgatni és ma délött meg is jött. De legalább nem görcsöl a hasam, ugyhogy új hónap, új remények :lol:

Asszem kinyitok ma este egy üveg bort is iszom egy pohárkával :D

Csicsy, nagyon aranyos a barátnöd babája!
Nekünk is lesz mindannyiunknak jövöre!!!Ebben biztos vagyok!
Jövö héten hozzám is jön az a csajszi a kislányával, akit 1 hónapja látogattunk meg, mert nemrég született. Jaj, alig várom már, hogy babázhassak vele!
Pusszantás mindenkinek!
A táblázatot kijavítom, csak közben itt van a föbérlöm a redönyössel a hálónkban, ugyhogy megyek rájuk kikkantani :P
Vendég

"csajok"-at akartam írni és "kukkantani", csak mindig félreütök
Vendég

Vendég

Még mindig én.
Mit össze nem tökölnek itt a redönyünkkel.... :?

Ja, felteszem az ovu tesztjeimröl készült képet, ami kicsit homályos, de remélem látszik aminek kell. :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Kriszti: de káár!!!!!!!!!!! :( :( :(
jó borozgatást!! és nem elkeseredni!!!

Tyuntyi: hogy vagy?? remélem minden rendben van!

többiek???
Joccakát lányok!!

Kép
csicsiy

Sziasztok!

Nyitom a ma reggeli sort. Köszönöm mindenkinek a drukkot. Túl vagyok rajta. A tegnapi napon fájt rendesen a térdem,ma már zért jobb. Én szerettem volna már hétfőn melózni menni, de majdnem kiröhögtek, mikor ezt elmondtam. Keddig sehova,akkor kell a dokihoz visszamenni kötözésre. Hamar kiengedtek, s jöhettem haza. Most egyedül vagyok itthon, férjem elment melózni. A műtétről talán ennyi.

Csinálom az ovu teszteket, de semmi. Az egyik nap volt csak közel olyan sötét a második csík, mnit az első, de mivel a múlt hónapban egyértelműen sötétebb volt, így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, pedig elhet,hogy kkor volt pé-m. Egyébként a csíkok már egyre halványabbak, ha jól emlékszem a 12. és a 14. napi volt a legerősebb. Utána csak halványodik. Így fogalmam sincs,hogy volt-e pé-m. Szerinterm most nem leszek babás ebben a hónapban, de ettől függetlenül nem vagyok elkeseredve. A térdem most lefoglal.

Kriszti:
Nagyon sajnálom, hogy megjött. :cry: :cry: :cry: Basszus, pedig szentül meg voltam győződve,hogy terhes vagy. Ilyen szép hőgörbével, pozitív ovu teszttel. A fene vigye el! Akkor végülis hányadik nap jött meg neked? Fő, hogy ne keseredj el!!!
:wink:

Csip-csip:
Mi megbeszéltük az én szüleimmel és a tesómékkal,hogy nincs ajándékozás csakis a gyerekeknek. Így mivel csak Nóri van, ezért ő kap majd vmit. A férjem szüleinek vettünk egy dvd lejátszót, mert elromlott az övék. Nekik múszáj ajándékot venni, mert anyósom ilyenkor össze-vissza minden vacakot megvásárol ajándékba nekünk, így kénytelenek vagyunk visszaadni vhogy. Ő az a fajta,hogy hiába mondod neki, hogy ne vegyen semmit, úgyis vesz vmit. Iszonyat! Még az a szerencse,hogy a sima hétköznapi vásárlásról már leszoktattam. Nem volt egyszerű. Nehezen értette meg,hogy nem kell pl. felvágottat vennie nekünk ha boltba megy , mert ránk rohad. Kezdetben csak azért is! Nem tudom, ohgy mit gondolt, hogy éheztetem a fiát? Egyébként nálunk a felállás úgy néz ki,hogy anyósomék laknak a 2. emeleten egy társasházban, mi pedig közvetlenül felettük. A férjem nem volt hajlandó Zuglóba elköltözni, mert én ott laktam. Így én jöttem hozzá. Most azért nyugalom van, de volt már feszkó rendesen. Főleg az esküvő szervezés alatt. Majd szeretnénk elköltözni, de csak ha jön a baba. Akkor eladnánk mind a két lakást, s vennénk egy nagyobbat. De olyan iszonyat drága minden! Na jó, ezt most hagyjuk.

Csicsiy:
Nálad mi a helyzet? Pár nappal vgy utánam csak. Nálam tényleg semmi tünet nem volt középidőben, ebből is gondolom,hogy nem volt pé-m. A barátnőd kisfia tünemény. Megpróbálok én is feltenni unokahugomról képet, feltéve ha rjövök,hogy hogyan kell.

Durcipók:
Te hogy vagy? Mi újság veled?

Hkitty:
Nekem a dokim, mikor nem akart megjönni, akkor a mastodynon nevezetű cseppet írta fel. Ezekben csak gyógynövények vannak. Meg is hozta a mensit pár napon belül. Így nem kell gyógyszerrel bombáznia szervezetem. Utána kezdtem én is a clostyt. Azt én négy hónpig szedtem, bár közte kimaradt egy hónap, mivel augusztusban nem szedtem. Nekem cisztám nem lett tőle. A dokim azt mondta,hogy lehet szedni egyhuzamban sokáig, nem lesz cisztás az ember. De ki tudja! Én most februárig nem szedem az biztos.

Ma még jövök, úgyis egyedül vagyok itthon egész nap és halálra fogom unni mgam.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Kép Ő Nóri!!!! [/img]

tyuntyi

Szép jó reggelt...

Hát sajnálom, hogy megjött Kriszti :? Jó borozást mára...Nem szabad feladni, egyszer csak bebabásodunk....
Jó lenne már, nem bánnám :D :D :D

Tyuntyi: Miujság???Hogy vagy???

Csilla: Az jó, jó ajcsi :D Peteérés van-volt???

H Kitty: Miujsi???

Durcipók:Te vagy a következő!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mg jövők!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok :P
TÀBLÀZAT 2009.12.11

De jó, hogy végül minden jól sikerült Tyuntyi! Pihenj azért sokat! ès ha van kedved írhatsz ma sokat,mert én is halálra unom magam :lol:

Ma kora reggel olyan görcsre ébredtem, amilyen talán eddig még sose volt, elbögtem magam, annyira görcsöltem. Alig bírtam kivánszorogni gyógyszerért. Most már 2 Algoflex M után jobban vagyok, de úgy döl belölem a vér, hogy az hihetetlen. Ma pedig takarítani akartam, de most lehet nem lesz belöle semmi, alig élek. JA és ráadásul a fejem is fáj. Sajna migrénes vagyok, ez nekem amúgyis PMS tünet szokott lenni, szóval már este elkezdett fajni, tudtam reggelre tuti elönt a vér rendesen. :oops:
Nem vagyok csajok elkeseredve, na jó valljuk be ez mindannyiunknál így van, van egy kis csalódás, aztán jön az újabb remény az új hónapra :lol: Talán tényleg az a gond, hogy az ember legbelül nagyon szeretne már anya lenni....De akkor hogy is van a pozitív gondolatok gyógyító erejével??? :lol:

Tyuntyi nagyon aranyos a Nóri baba!! Olyan kis imádnivalóak!
Jövö hét kedden jön a babás barátnö hozzám, meg sógornöm, majd csinálok képet és teszek majd ide fel én is :lol: Párom is itthon lesz,mert jövö héten reggeli müszakos lesz, ugyhogy majd ö is láthatja, kíváncsi vagyok majd milyen érzéseket hoz ki belöle a kis 2 hónapos Vanessa baba :roll:

Csicsy, barátnöd kisfia mennyi idös? ès Tyuntyi, Nóri baba?

Nos,most megyek, letusolok, aztán jövök még ma!

Pusszantás!
Vendég

Gondoltam felteszem a ciklushosszaimat ebben az évben. Kezdek örülni, hogy kezd visszatérni a rendes kerékvágásba
Ahol nagyon hosszú volt, akkor veszítettem el a melómat:-(((

Kép
Vendég

Tyuntyi: na akkor túl vagy rajta!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Munka meg még várathat magára egy picit, piheni kell :D
Gyere én vagyok egész nap :D
Tündéri a pici...
Zugló: Oda jártam általános suliba :D Hajós Alfrédba!!!És amúgy hanyadik kerületben laksz???Akkor nem vagunk messze egymástól, mert én a 13-ban vgyok :D

Kriszti: Igen, de legalább most már jó a ciklus hosszad :wink:

Gyertek csajok!!!!!!!!
csip-csip18

Csajok, ha tudnátok nekem is segíteni megköszönném...
Tegnap óta nézzegetünk az üzletekben hütőt, meg én ma a netet...
Hütőt szeretnénk vásárolni, anyósék nekünk...
Nem tom melyik márka jó vagy semm...Meg eléggé pénzhez is vagyunk kötve...70000...
Én igazság szerint külön fagyasztósat szertnék,ami alul legyen-kombi hütő, és mindenképp fehéret!!!!
Szerintettek???
Az egyik ami nekem tetszik: Hausmark ( HK 28 A ) Nem ismerem ezt a márkát....
A másik: Zanussi ( ZRB 320 WO )...
Ez a 2 fajta van ami nekem tetszene, mert azért a hütőkapacitása eléégé nagy és 2 fiókja van ami fagyasztós...Nem szertnék 3 fiókos fagyasztót, mert akkor meg kisebb a hütő...

Szerintettek???

Köszi
csip-csip18

Ja és mindenképp 2 rekesz legyen a zöldségeknek, mert most 1 van és nem szertem...Meg azt semm, hogy totálissan lent van az az 1 fiók
csip-csip18

Hát nem is tudom, hütök terén én... :shock: Szerintem Zanussi az jó márka, a másikat én sem ismerem.
Nálunk itthon külön van egy hütö, ami be van építve a konyhába, de abban nincs fagysztó. Vettünk egy kis fagyasztót, akkorka mint a rendes hütönk, 4 fakkos. De a márkájá nem a legjobb. Azt mondják a nagyokosok, hogy azok a hütök a jók, amelyikek A+-os, vagy A++-os. Egyébként múlt héten vettek anyósomék egy LIEBHERR fagyasztót, magasabb nálam, meg önleolvasztós,m eg A++...1000 euró körüli volt :shock: :shock: :shock: Nagyon szuper, így azzal sem kell bajlódni, hogy idöközönként le kell engedni.
A 2 rekeszes zöldséges rész nalunk úgy van, hogy alúl van, de j´o mély és egymás melleti két fiók. Mindjárt meg is nézem már tényleg milyen márkájú ez a hütö...
Megnéztem: NEFF a márkája,mint minden másnak itthon, az elektromos tüzhely, a mosogatógép, meg a sütö is. Amúgy nagyon imádom a konyhám, jó nagy is..AZ nem is lenne baj, csak mivel tetötérben vagyunk, kicsit sok a ferdefal, így a szép konyhabútor elveszik benne.
A mélyhütö meg SEG márkájú, vagy valami iylesmi van ráírva.
Hát tudom, hogy most nem lettél okosabb :lol: De én maradnék a Zanussi-nál, otthon anyunak is az van, az szerintem jó márka. A másik, hogy most fogalmam sincs, kb. mennyiért lehet otthon jó hütöt kapni. Amikor otthon voltunk most szeptemberben a párommal, majdnem dobtam egy hátast az otthoni áraktól..Az élelmiszerek itt kint majdnem hogy olcsóbbak :P Mi az ALDI-ban, Penny-ben, Lidl-ben szoktunk vásárolni, mindig ott ahol jobb árban van valami.

Èn most totál kipurcantam, mégiscsak a görcseim közepette fogtam magam és kitakarítottam, most lettem kész. Akarok valami sütit sütni..mákos rétest (a párom imádja), meg lehet forraltbort is csinálok mire jön :lol:

Tényleg csajok, van valami jó kis karácsonyi kajareceptetek?
Vendég

Sziasztok!

A férjem is felhívott, hogy felakasztottam-e már magam egy kötélre unalmamban? Netezni nem tudtam jönni eddig,mivel ha lógatom a lábam, akkor bedagad, az internet pedig persze,hogy másik szobában van, mnit amelyikben az ágy.

Csip-csip:
Most Budafokon lakom, ez a 22-ker. Zuglóban két helyen is laktam, onnan költöztem ide, mint írtam. A hűtökről annyit,hogy nekem otthon Electrolux van, itt a férjemnél pedig Whirlpool. Én az elextrolux-ot imádtam, még használtan vették a szüleim nekem anno, de még most is megy, soha semmi baj nem volt vele és hatalmas is ráadásul. A mostani, egy kisebb whirlpool, az ajtónál azt a harmonikaszerű fehér műanyagot, ami szigeteli az ajtót, na az már szétjött,mivel én ott fogom meg és nyitom ki az ajtaját. Zanussi az jó márka, a másikról rossz tapasztalataim vannak, igaz nem hűtönk, hanem más háztartási gépünk volt belöle.

Kriszti:
Látom neked is voltak szép hosszú ciklusaid! De azért szépen alakul és kezd normális tartományban lenni. Pihengess, ha fáj a hasad. Nekem a langyos vizes borogatás jót szokott tenni. Megyek, mert zsibbad a lábam.

tyuntyi

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!

Puszi
csip-csip18

Most csak átfutottam!
Csip-csip: A hűtőkből a legjobb úgy emlékszem az Electrolux!
Ha a kettőből választani kell, akkor a Zanussi, azok is jók!
Electro Worldbe dolgozom, amennyi rámragadt, abból tudom!

Én újpesten lakom!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
csicsiy

Sziasztok!

Nem járt itt hétvégén senki? Akkor én megtöröm a csendet!
Bár sok minden tnem igazán tudok írni. A térdem egyre jobb, már tudok vele az utcán is mászkálni. Még nem úgy hajlik,ahogy kellene, de egyre jobb. Holnap kell mennem kötéscserére, s egy hét múlva varratszedésre. Szerdán már szeretnék menni dolgozni, mert úgy érzem,hogy egy évre kipihentem magam. A férjem szegény minden este oltogat, mivel kapok injekciót, ami trombózis ellen van. Összesen húsz, még 17 hátravan. Nem kellemes, de nem tart sokáig.
Ami a ciklusomat illeti, arról nem igazán tudok semmi érdekességgel beszámolni. Nincs semmi tünetem, nem is volt egész ciklus alatt. Meg vagyok gyözödve,hogy gyógyszer nélkül nincs pé-m se, s múlt hónapban azért voltak olyan tüneteim, mint általában nektek, mert szedtem a clostyt.

Hkitty:

Neked a gyógyszer meghozta már a mensit?

Kriszti?
Túl vagy már a mensin?

Deurcipók:
Érted mikor izgulhatunk? Már itt a nem várt lassan, jól emlékszem?
Bár jelen pillanatban azt sem tudom, ohgy én hányadik napon tartok.

Csicsiy:
Te utánam vagy pár nappal. Neked vmi tünet?

Csip-csip:
Hütő megvéve? Milyet vettetek/vesztek?

Gyertek lányok ma,ha lesz egy kis időtök.

tyuntyi

Jó reggelt Mindenkinek,
TÀBLÀZAT 2009.12.14

Rakom is a táblázatot, hogy senki ne maradjon kétségek között :P

Örülök Tyuntyi, hogy már tényleg jobban vagy, de azért vigyázz magadra nagyon! Elhiszem hogy inkább dolgoznál, mivel én sem vagyok az a tétlen ülöstípus. Nem tudom milyen munkakörben melózol, de ha nem megterhelö fizikilag és tudod kényelmesen tenni a lábad, akkor nem lehet nagy baj a térdeddel..habár nem vagyok doki :lol:
Voltam itt hétvégén, szombaton még írtam is, de aztán eltünt :shock:Igaz akkor sem sokat, csak szerettem volna egy képet is mellékelni, aztán valami nem stimmelt és elúszott a szöveg.

Velem sem törrtént olyan sok minden. Tegnap rohanás anyósékhoz, mert sógornömmel csináltuk a vasárnapi ebédet , anyósom beteg lett. Aztán délutan sütöttünk sütit,meg borozgattunk rendesen:-) Este meg a páromat ápolgattam,mert ö is úgy néz ki betaknyosodik...úgyhogy ö meg forralt bort kért, hogy éjszaka akkor izzadni tud :shock: Szegényke aztán 4:30kor kelt, ma koari müszakban van. Ö meg nem az a korán kelös típus, de régen is 3 müszakos melója volt, így mondta, hogy majd megszokja.
Ja, tegnap elmentem szoliba is, olyan jól esett, söt ma lesz egy kis itthoni torna is. Az a durva, hogy fogytam majdnem két kilót? A babaprojekt óta, pedig nem is mozogtam,meg semmi fogyókúra,mert azt nem nekem találták ki. Szóval én gondolom az ideg miatt, meg az apu féle dolog is biztos tudat alatt....de most ebben a hónapban tényleg lazítok...ha nem jön a gyerek pár hónap múlva sem, akkor tuti megint elmegyek a nödokihoz, kérek hormonvizsgálatot...én tutira nem bírnám az 1 évet kivárni...szerintem az akkora marhaság :roll: Nem baj, egyet biztosra megbeszéltünk a párommal, hogy jövöre már tutira nem leszünk egyedül :lol: Most még fát sem veszünk,mert amúgysem leszünk itthon olyan sokat az ünnepek alatt, inkább majd jövöre a picurnak, aki vagy már a karunkban lesz, vagy még csak a pocimban:-)

Hkitty megjött már azóta a gyógyszertöl?

Tyuntyi fogalmam sincs mi lehetett a peteéréssel nálad. Egy teszted sem volt pozitív? Mondjuk attól lehetett peteérés,mert úgy tudom az LH többször hullámzik a nap folyamán. Nálam a csúcs kora délután volt, de amúgy este 7 körül néztem mindig. Az az egy alkalommal, visszajöttem a városból és úgy gondoltam,m eg kicsit fájt is az alhasm, de csak krémes folyásom volt, hogy megcsinálom akkor, egye fene...ès akkor lett pozitív. Se elötte, se utánna nap, csak akkor :shock:

Rendeltem ismét, de csak 10 darabot,mert van még 5 darabom a mostaniból, meg hömérözök még, de most csak ennyire részletes görbét csinálok, tüneteket nem írok, mint múlt hónapban.

Puszantás Mindenkinek :P
Vendég

Jó reggelt...
Megtört a csend :D :D :D

Tyuntyi: Akkor hozzád irok :D ....
Meg történt a hűtő vásárlás igen, nem volt egyszerű, bejártunk mindent, voltunk a Elektro World, Media Markt, Tesco, Euronics, Auchan...Már keztem volna lemondani a hűtőröl, mikor mondtam, hogy utoljára még a Corát nézzük meg...Valahogy megérezztem, hogy ott lesz az Én hűtőm, és hát ugy lett! Fehér magas keskeny, alul 2.5 fiókos fagyasztós, felülről bortartós üveges, 2fiók zöldségeknek, egszerűen olyan mint amiről álmodtam ja és Gorenje :D
Ami a ciklust érinti, hát Én semm tom hol tartok :D ahogy Te is írtad, de most megnézzem...
21 napon vagy...Túl vagy már a p.é...lassan jönn a nem várt???Hogy érzzed, mit érzzel???
Én ma vagyok a 14 napon, de nem nagyon van folyásom... :roll: Nem valami krémes, inkább száraz és kevés :roll:
Kicsit szomrú vagyok, amúgy, mert egy másik topicban ahol szoktam még lenni, ott most a hétvéége alatt 2 pzítiv teszt is született, és már csak 3 csaj van aki arra vár kötük Én is...

De itt legalább még Mindenki együtt van és együtt akarunk babát, és ez így egy kicsit megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedül :oops: :cry:

Tyuntyi: Gyere többet!!!!!!!!

Többiek is!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Kriszti: Csak megjöttél Te is szia!!!!!

Jól teszed, tessék magaddal foglalkozzni, Én is azt teszem....Én is szoliztam, nagyon ritkán veszem rá magam, pedig nem kell hozzá messze mennem :lol:

Csilla: Újpesten laksz???Akkor közel vagy hozzám :D :D :D

Többiek merre laktok????
csip-csip18

Olyen rég óta akkarom már kérdezzni, de mindig mikor irok és elküldöm akkor jutt eszembe, na akkor most már meg kérdezzem...

Csajok, ki hova jár nőgyógyászhoz???Magán, Sztk???Férfi, Nő???

Kiváncsi lennék, mert nekem a nőgyógyászom nem tudd már fogadni, mert egyrészt Szerdánként van már csak és Én akkor mindig melozzom, másik meg az, hogy Egyetemre jár, és így is szokták helyettesíteni :? :(
Szóval nekem kellene majd egy jó nőgyógyász és nem bánnám, ha egyben szülész is lenne...Hasznát venném egyszer :wink: :lol: :wink: :lol:
Köszönöm
csip-csip18

Tyuntyi: örülök h jól vagy, még azért pihengessél! Szerintem is lehetett peteérésed attól függetlenül h nem voltak tüneteid! Vagy mindig érezted?

Csip-csip: örülök h sikerült hűtőt vennetek! Nálam annyi van, h tegnap, tegnapelőtt néha szurkált a petefészkem, hol az egyik, hol a másik, úgyhogy tuti most volt valami, meg egy picit érzékeny a cickóm! De a múlt hónapban úgy látom mindenkinek sokkal több tünete volt! Hát nemtom! Melyik topikban jársz még?
Nekem is kell itt pesten találnom egy új nőgyógyászt mert én még otthon máshoz jártam, de amióta ideköltöztem nem voltam csak terveztem!

Durcipok: most Te jössz a sorban, veled mizu? tünetek?

Andi: megjött már?

Kriszti: nem hiszem h 1 évet kellene várni a babára, ne izgulj!

Kép
csicsiy

Sziasztok!

Chrissy
nagyon sajnálom, reméltem, hogy Te leszel az első babásunk!

Csicsiy
nagoyn édes Ádám!
Én is remélem, hogy jövőre már a babáról (is) szól majd a karácsony :wink:

Tyuntyi
remélem, februárig babás leszel, és nem is kell a closty :wink:
Legközelebb (de remélem, már nem kell :oops: ) megkérdezem ezt a gyógynövényes bogyót, én is inkább ilyet szednék :roll:

Kitty
én nem értek a hűtőkhöz, mi tavaly vettünk, mikor összeköltöztünk. Indesit lett, semmi baj nincs vele :wink:
Én férfi nőgyógyászhoz járok, és magánba (ebből az egyből nem engedek, én sztk-ba tuti nem megyek :oops: ).

Még nem jött meg, ma vettem be az utolsó adag Norcolutot. Pár nap múlva esedékes.
Bocsi, hogy nem jöttem, de hétvégén anyósék disznót vágtak, előtte-utána anyunál voltam, holnap is megyek. Sajnos napról-napra rosszabbul van, szeretnék minél többet vele lenni (amíg lehet :cry: ).
Vendég

hKitty: Hát nagyon sajnálom, és nagyon remélem, hogy anyukád meggyógyul!!!!Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön neki a gyógyulás!!!Erős bíztos az anyukád, és harcol az életért!!!
Sajnos nem lehet az emberen ilyenkor máshogy segíteni csak szavakkal(amit írok neked), átérzzem a helyzetet én is voltam a papámmal!!!Sok egeészséget küldök neki innen....
Puszi!!!!
csip-csip18

Csip-csip:
Én férfi nőgyógyászhoz járok, el sem tudnám képzelni,hogy női orvoshoz menjek. Az én dokim a János kórházban dolgozik, ott szülész és nőgyógyász is egyben. van magánrendelése, először mindenképpen oda kell menni, az a mom parkban van. Nem drága, 4000 ft egy vizit. A következő alkalommal már a Jánsoba kellett mennem, ott mindent ingyen csinál, de azért persze szoktam neki pénzt adni időnként. Nem pénzéhes, fiatal, aki még fejlődni és dolgozni szeret. A barátnőm találta a dokit, ő nála szült májusban. Mindennel nagyon meg volt elégedve.
Örülök, hogy sikerült hűtöt vennetek.

Hkitty:
Még csak most olvastam vissza,hogy anyukádnak tulajdonképpen mi baja van. Sajnálom,ami vele történt és történik, remélem ki fog tudni keveredni ebből a betegségből.

Kriszti:
Én próbáltam azonos időben megcsinálni az ovut eszteket, de ez nem mindig sikerült. Üsse kő, remélem a következő hónapban más lesz. Egyébként mindvégig igen érdekes volt a teszt eredményem, mert két nap elég erős volt a csík, de utána másnap már alig vmi látszott. Érdekes, mert a méhnyálkahártyám változását viszont tapasztaltam. A 10. naptól folyamatosan volt átlátszó folyásom, napokig. Majd eltünt, most megint nincs semmi napok óta.

Csicsiy:
Én a babaprojekt legelejétől gyógyszert szedek, így folgalmam sincs, hogy van-e tünetem nélküle. Míg nem szedtem a fogamzásgátlót és nem akartam bbót, addig nem is figyeltem a jelekre, de nem emlékszem semmi extrára. Soha nem barnáztam, nem fájtak a melleim, csak a hasam mensi előtt közvetlenül.

Most éppen muffint sütök vagyis próbálok, azzal kinlódok a konyhában, miközben ide írkálok. Remélem jó lesz, bár a férjem nem szereti, mert abszolút reform muffin csinálok.. Csakis zab, árpa, köles, édesítőszer, stb.. van benne, s ezeket a dolgokat nem igazán szereti.

tyuntyi

Tyuntyi: Muffin???Fuu én szeretem nagyon :D...
De viszont nem vagyk vele jóban... :( :( :(
Anyu nagyon finomat tudd csinálni joghurtosat :D
De Én mikor csináltam nem volt jó....Nem akart kijönni a ppírból :evil: És nem is lett olyan magas mint anyué :evil:
Kiváncsi vagyok a Tiéd mien sikert arat :wink:
János kórház???Melyik kerület????
csip-csip18

Muffin?? Azt mi is imádjuk!!! :P
Ritkán szoktam csinálni, de akkor mindig jó lesz, van hogy csokival, van, hogy dióval és van mikor meggyet is teszek bele :D

Hkitty nagyon sajnálom az anyukádat, nem lehet egyszerü, egyszerüen nem is tudok mást mondani,mint hogy jó, hogy mellette vagy és támogatod mindenben! Biztosan ö is küzd a betegség ellen, és ilyenkor jó hogy valaki van az ember mellett. Nagyon sajnálom tényleg és el is szomorít a dolog, anyukám egyedül van otthon Magyarországon, és hát nagyon fétem én is :(

Csip-csip, látod az abizonyos nöi megérzés, mégiscsak müködik!
Egyébként múltkorbeleolvastam én is más topikokba, pont a 2009 augusztusban induló babaprojektesbe, és tényleg ott már sok csajszi lett babás! Szerintem ezen a fórumon is ez lesz, hoggyetek nekem, csak mivel ez a fórum 1 hónappal késöbb indult, így van egy kicsi idö hátrányunk :lol:

Ma csajok, totál rossz passzban vagyok. Déleött még jó volt, tornáztam is végre 2 hónap után, és nagyon jól esett! Viszont délután óta sokat sírok, nem a babaprojekt miatt, hanem egyszerüen úgy rámjött. Csináltam az ebédet, közben zenét hallgattam és akkor kezdödött...Ùgy utálom ezt, minden számra valami eszembe jutott a múltamból, azzaz most nosztalgiáztam egy picit a múltamon, ami azért nem volt egyszerü, és még sokszor fáj, ah rágondolok.....pasi ügyek...Node most boldog vagyok, nehogy félreértsetek, csak vannak ilyen napok, nem sok egy évben, de akkor sírnom kell és könnyebb :P

De jó, hogy jöttetek azért lányok!Jó így visszaolvasgatni,máris jobb a kedvem. Tudjátok mit kell k´vánni szilveszterkor??? :lol:
Remélem mindenki álma valóra válik jövöre, Hkitty a te anyukád pedig meggyógyul!

Pusszantás lányok!
Vendég

Andi: Én is mielőbbi gyógyulást kívánok és sok kitartást neked és az Anyukádnak!!

Nekem van muffinkönyvem, eddig mindegyik sikerült!

Durcipok elég régen volt erre!

Kép
csicsiy

Kriszti: Uhhhhhhhhh néha nekem is van ilyen....Vagy nálam inkább úgy szokot lenni, ha elviszem a kutyát sétálni-közben zene halgatás...Akkor elő jönnek, akár mi is legyen...mindig van valami ami eszembe jutt és pityorgok...

Csilla: Nem is írtál magadról...Miújsi, hogy vagy????

Durcipók: Ma még nem is voltál nálunk :(
csip-csip18

Nem nagyon írtam, mert végülis nincs semmi különös!
Tényleg milyen fura a női szervezet! Múlt hónapban ilyenkor már bőszen fájt a mellem, nem is kicsit! Most 1-2 napig úgy érzékeny volt, tegnap és tegnapelőtt, de ennyi! Meg a hasa szurkált, de már nem igazán, szóval kb. két napig tartott minden!
Nálad? Talán most lesz pé-d ugye???

Kriszti: remélem már nem pityeregsz!! :P

Kép
csicsiy

Sziasztok,

Én még új vagyok itt, remélem nem bánjátok, ha csatlakozom. :D
A férjemmel szeptemberben kezdtük a babaprojectet, 1 éve vagyunk házasok.
Sajnos mikulásra most pont megjött, így megint egy újabb ciklust kezdtem el, új reménnyel. Jelenleg pé előtt állok.
Ti is vezetitek a hőgörbét a ciklus.hu-n?

Henne
henne

Szia Henne!

Üdvözlünk a csapatban. Én nem vezetek hőgörbét, de Kriszti igen. Neki igen komoly görbeje van, szerintem ő tud válaszolni a kérdéseidre. (remélem nem baj Kriszti? :lol: ) Van egy saját kis táblázatunk itt a fórumon, azt is Kriszti vezeti minden nap. Így tudjuk követni az eseményeket. Írj még magadról, szerintem a többiek is szívesen olvasnának rólad.

A többieknek jelentem, hogy a térdem jól van, holnap mehetek dolgozni, de gyógytornáznom kell otthon szorgalmasan. A muffin jó lett, az első adag nem jött fel, de a második igen. Az elsővel az volt a baj, hogy nem hagytam a tésztát egy kicsit pihenni, hogy megkeljen.
Egyébként semmi újság, telnek a napok, ma megpróbálom a férjem becserkészni (nem lesz ellene kifogása szerintem), bár így félig béna lábbal kész mutatvány. :oops: :lol:
Tünet semmi, már ami a ciklust illeti. A bal talpamon viszont egy ponton rettentően fáj a lábam. Jobban, mnit a térdem. Biztos vagyok benne, hogy azért, mert azon hurcolom a testem súlyát csütörtök óta.

Gyertek csajok, üdvözöljétek Hennét ti is!!!! :D :D :D :D

tyuntyi

Szia Henne és a Többiek :P

Üdv a csapatban! Igen Tyuntyinak igaza van, én vezetek högörbét, vagyis a múlt hónapban kezdtem el úgy igazán, de most kevésbé részleteset. Ha gondolod felteszem ide az enyémet, a múlt havit.
Ha van valami kérdésed csak kérdezz bátran...nem vagyok doki, hülye sem, csak kicsit több az idöm a kelleténél (munkanélküli vagyok :cry: ), ezért is gondoltam a görbevezetésre, meg az ovu teszteket is csinálom.
Ha gondold, kukkants bele a táblázatunkba és ha te is szeretnéd a ciklusodat így végigkövetni,megírod az infókat magadról?

Szegénykém Tyuntyi...azért egy misszionárius póz belefér? :D :D :D

Csip-csip, akkor végre megvan a vágyott hütö!! :D Nagyon tettszik, hogy van benne üvegtartó rész... :lol:

A tegnapi rövidke délutáni depiböl kilábalva este elmentünk Hannoverbe a karácsonyi vásárba az itteni magyar barátainkkal! Mondanom sem kell, pár helyen végigkóstolgattuk a forrlat bort rummal! Nagyon fincsi volt, és nagyon jó volt a hangulat, annyit nevettem, hogy hihetetlen! :lol:
Most meg épp fözök, görögös rakott kruplit,mert nemsoká jön haza a párocskám...szegény, tuti kivan purcanva, éjfélkor értünk haza, ö meg fél 5kor kelt :? De ö akart menni este, és nagyon jól elpörögtünk a városban. Ma este meg jön a babás ismerös meg a sógornöm..alig várom már, hogy babázhassak vele! Pont ma két hónapos a picilány! Imádnivalóak! Csinálok is képet róla az tuti!
Most megyek, nehogy odaégjen a kajcsi,meg sütni is kéne valami fincsi egyszerü sütit még! :roll:

Puszi mindenkinek!
Ja az aktuális táblázat!Durcipok, Tyuntyi HAJRÀ!!!!
TÀBLÀZAT 2009.12.15
Vendég

Csicsy! Nem pityergek már! :lol: Most kirobbanok az energiától!
Biztosan a hormonok :wink:
Lehet Csicsy, akkor túl is vagy a p.én?
Szurkolok!
Vendég

Sziasztok!

Ha megengeditek, én is csatlakoznék.
25 éves vagyok és már van egy 17,5 hónapos kisfiam. Most október óta próbálkozunk, szeretnénk egy kistesót.
A Fiúnk 5 havi closty kezelés után fogant, de most szerencsére úgy tűnik, nincs szükség gyógyszeres kezelésre, legalábbis a hormonlabor eredménye alapján.

Remélem befogadtok. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok,

köszi az üdvözlést.:)

tyuntyi: megérdezhetem, mi történt a lábaddal?

chrissy: köszi, szívesen venném a táblázatot.:)
én 26 éves vagyok, a férjem 31. szeptember óta próbálkozunk.

én most a 11.cn-en vagyok. Általában 13-14.cn-en szokott pé-m lenni, de az utolsó két ciklusban eltolódott a pé a sok stressz miatt 21-22.cn-re.:(
ovu tesztet mostanában én is csinálgatok, látom lesz segítségem ebben is.:)
ebben a ciklusban kipróbálom a teákat is, most málnát és cickát izsok. Ti isztok ilyen gyógyteákat?

puszi,
Henne
henne

Sziasztok Lányok!

Üdv Pinkiné. Öt havi clostys hónap? Ajaj, szegény fejemnek. Most hagytam abba, négy hónapig szedtem, de elfogyott és nem akartam már visszamenni a dokihoz. Pihenőt fújtunk a férjemmel, mármint ami a dokit illeti. Megpróbáljuk most három hónapig closty nélkül, ha nem megy, februárban irány vissza a dokihoz. Tök jó, hogy nektek már van egy babátok. Mi mindannyian az elsővel próbálkozunk, s nem tartozunk azon szerencsések közé, akik rögtön teherbe estek. (Remélem beszélhetek a többiek nevében is! :wink: ) Sajnos!

Durcipók:
Merre vagy csajszi? Ezer éve nem voltál. minden oké?

Kriszti:
Megteszek minden tőlem telhetöt,amit a lábam enged! :wink: :wink: :wink: :wink: Egyébként örülök, hogy a hangulatod már jobb- Irigyellek, mert állandóan írod, hogy ide mentek, meg oda mentek.! Én most teljesen bénának érzem magam.De szombaton a munkatársakkal karácsonyozunk, megyünk a nagy pesti éjszakába szórakozni!! Alig várom! Táncolni úgysem akartam, de inni már szeretnék vmit a barátokkal. :D

Többiek? Henne már el is tüntél? Gyertek csajok, mert kiváncsian várom minden nap, hogy mi van veletek!!!!

Úgy örülök, hogy szaporodunk ezen a fórumon. Vasárnap már kezdtem azt hinni,hogy esetleg kihal a dolog. De nem, élünk és növekszik a létszámunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

tyuntyi

Hkitty:
Megjött már a mensi? Így gyógyszer után, mikor kellene megjönnie?

Csip-csip:
Már annyiszor kérdeztem, hogy mi lett a rendőrségi dologgal? Tudod, amiért be kellett menned a rendőrségre!

tyuntyi

Szia Henne!

Épp egyszerre írtunk! :lol: A térdemet műtötték csütörtökön,mert nyáktömlő gyulladásom volt, amit kivettek. Járok hat éve futni, valószínű ebből származott a gyulladás. Most rehabilitálódom, remélem minél gyorsabban halad majd a dolog.
Én nem iszok gyógyteákat, szinte mindenre allergiás vagyok, így nem szoktam ilyen jellegű teákat inni. Egyedül a csipkebogyó, amit meg merek inni, a többi kizárva!A kamillától pedig egyenesen fulladok! :evil:
Akkor lassan jön a pé-d, ha nem tolódik el megint. Hány naposak egyébként ciklusaid? Rendszeresek?

tyuntyi

Szia Tyuntyi,

Akkor nem irigyellek, jobbulást. Nekem anno a kezeim voltak eltörve, és műtve, tudom milyen kellemetlen.

Már több éve 28 napos ciklusaim voltak, és mondhatni mindig napra pontosan megjött. Mostanság pedig inkább átmegy 32-36 napos ciklusokból. Nem tudom, hogy miért. Egyesek azt mondják, a stressz miatt.

Eddig én sem ittamm semmilyen gyógyteát, most egy páran javasolták, próbáljam ki. Hát, meglátjuk.:)

Sajnos napközben, ritkán tudok jönni, mert dolgozom, és nem nagyon tolerálják itt a fúrumozást. :(
azért megpróbálok még írni.:)

puszi,
Henne
henne

Jó reggelt Mindenkinek!

Dejó bövültünk!!! :lol: Szia Pinkiné! Üdv közöttünk!
Pinkiné, ha gondolod és szeretnéd a ciklusodat egy táblázat segítségével követni, akkor megírod nekem a köv. adatokat magadról?
Név (keresztneved elég)
Korod
Mióta próbálkoztok
Hány naposak a ciklusaid
Nem várt menstruáció napja
Vitaminok, egyebek, amiket nap mint nap szedsz a babaprojekt érdekében
legutóbbi ciklusod elsö napja

Hát úgy röviden ennyi lenne, a többit a táblázat automatikusan számolja :lol:

Sziasztok rohanok, sógornömmel megyek a kisebbik fiát visszük szemészetre!

Jövök még ma!

:P
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?