Andikám!
Erre gondoltam én is, hogy tuti hosszabbak a ciklusaid
De ne aggódj van ill volt itt jópár ember akinek 8-9 es nyh val bebabásodtak, úgyhogy nem szabad feladni a reményt.
Persze azóta ők már talán meg is szültek, ill.babát várnak, csak én maradtam itt
Nem az a baj, hogy veletek vagyok itt, csak szóval értitek.
Szerintem talán én vagyok itt az egyetlen akinek 9 essel kezdődik a kórlapszáma. Talán már mindenkinek 10-11 000 felett van.
Mariann!
Hatalmas gratula. Részleteket kérünk!!!!! Milyen volt az eredményhirdetés???
Lukácsné!
Én is néztem Mariannál, hogy első lombik, fagyi
Halvány lepkef...gom nincs, ez,hogy lehet, de mintha ő írta volna, hogy túlstimulálódott, és ezért nem kapta vissza frissen a babákat!
Lujzici!
Spermavizsgálat:
Hát igen, ez olyan mint nálunk a nőgyógyi vizsg, leszámítva, hogy ott nincs jelen az orvos a mintaleadásnál
Én úgy tudom, hogy nem nagyon lehet otthonról vinni mintát, a helyszínen kell cselekedni
Talán van 1-2 kivételes eset, aszem Sajtiéknál volt ( nem bizti ), hogy ha a helyszínen léptek akcióba akkor mindig baci volt Apánál.
Azt mindenesetre javasolnám, hogy vigyetek valami nedves törlőkendőt, hogy a cuccleadás előtt letöröljétek a kezeteket. Illetve alapos kézmosás!!!! Szerintem te is bemehetsz, semmi gáz nincs ebben, szoktam látni, hogy van ilyen eset is, nem is egy.
Én mindig Apára bíztam ezt, addig én is elintéztem ahova nekem kellett mennem ( vizsg, vérvétel ) Valamit ő is tegyen az ügy érdekében.
Előszőr kicsit fura volt neki, de sajnos bele kellett jönnie a dologba, volt egy pár ilyen eset. Na azért otthon nem csinálja
csakis a "titokszobába"
Én is faggattam, hogy mi volt, milyen
van egy "tálka" vagy nem is tudom, hogy nevezzem, rajta van a kórlapszám, és a szobából nyílik egy "széf" amibe bekell tenni a cuccot. Ha kész akkor csöngetni kell és elveszik. De van több szoba is, nem mindehol van csengő, akkor csak otthagyjátok és kimentek. Annyi, hogy figyelni kell, hogy a kórlapszám rajta legyen. Főleg inszemnél, nehogy valami kis csoki babával térjetek haza
vicc volt, mielőtt valaki ráugrana a témára.
Hülye párom, mindig attól félt, hogy összekeverik a cuccokat, de aztán megnyugodott, mikor látta mi hogyan zajlik. Meg ugye inszemnél is mindig egyeztetnek.
Na ennyi nagyjából!!!