Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok!!
Zuglóban köd és eső…Essen már inkább a hó!!

Avarka!”Mi romlott el bennem?”, na ez az a kérdés, amit itt sokan feltehetnének… :roll: De nem foglalkozunk ezzel, mert csak a jövőbe nézünk! :wink: Ne szomorkodj, most már kiderült, hogy máshogy kell stimulálni téged!És most hogy ezt már tudja a doki, mindent meg is fog tenni, és rendben is lesz minden!! :wink: Csak ki kell tudni várni!:) Hajrá, hajrá!
Tudod tartani a tisztiitókúrát? Valamilyen pozitiiv hatás érződik már?

Mariann82!Naon várjuk a beszámolót a mai eredményhirdetésről!Kell a jó hiir! :)

Lukácsné, Makó! Remélem jól vagytok!Megy a drukk folyamatosan!!

Sting, remélem a görcsök elmúltak mára!!Nálatok mi a terv a jövőre nézve?Láttam, hogy inszemed volt, sajnálom, hogy nem sikerült.

Kalmanka!Én úgy tudom, hogy a hal nagyon jó hatással van a katonkák számára és minőségére is!Gyümölcsök közül pedig az avokádóról és a fügéről hallottam ezt.

Andrea, Vörösmacs? Hogy megy a stimu?Remélem jó a hangulat a szurik ellenére is!Én már alig várom, hogy nálunk is elkezdődjék.

Rodina, Lujzici!Na, meglesz a nagy egymásratalálás talán pont a hsg alkalmával! :) Örülök, hogy jók az eddigi tapasztalataitok!

Lányok! Egy kérdés: Az lehet, hogy a fogigátló miatt alvászavar alakul ki? Én még nem szedtem fogigátlót eddig, aztán most szinte minden éjjel felébredek, és tök nehezen alszom vissza. Úgy számoltam, hogy kb azóta, h szedem a fogibogyót (Regulon).

Jókedvet a jelen időjárás ellenére is!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

sting: Meg vagyunk, köszi. Majd hétfőn megyünk megint dokihoz, akkor kiderül hogy haladunk. Remélem a baba szépen növöget és még bent is akar maradni vagy 1 hónapot. Sajnálom hogy ennyire görcsölsz.

babe: Nálam az elején csak a hasszurkálás volt. a 6-7. héttől jött az álmosság, bármennyit tudtam volna aludni. Utána meg a reggeli hányinger. Szóval szerintem ezek jó jelek, de sajnos volt már hogy nem jöttek be. Nekem pl. a mellem egyáltalán nem fájt, másnak az szokott feszíteni. Nálad ezek most biztos jót jelentenek és babás leszel. Nagyon sok drukkot küldök ehhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Babe!Remélem jót jelentenek a jelek, amiket nem figyelsz :lol: !

Avarka, és itt is a laptető! Akkor mostmár 150%, hogy minden szupi lesz! :D

Navared!Neked is jó napot! Akkor ezek szerint Szfehérváron sem lehet szép az idő... :(

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Babe,
Helyzet az hogy nálam semmi sem volt. Sőt éppen most nosztalgiáztam még Stomp koncerten is voltunk akkortájt. Nagyon aktív voltam, tényleg teljesen normálisan éreztem magam :lol:
Tény márc 23-án volt az inszemem, április 30-tól szigorúan otthonfekvő voltam.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jól van Csajok, köszi az infókat.
Hát akkor továbbra sem figyelem a jelekt. :D
Már nemsokára itt a 23.-a.

Mariann,
remélem jössz hamar.

Kubu,
veszélyeztett terhes voltál? Mi volt a gond?

Vicky,
cici Nekem se feszít, egyáltalán. Nekem is inkább a szurka a jellemző. De azért van görcs, meg feszítés is. Egy picit, de tényleg egyáltalán nem vészesek.
:lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babe,
nem tudom h leírjam e, nem akarok senkit paráztatni...
sokat véreztem, a méhlepénnyel volt gond, illetve volt olyan is hogy levált egy darab belőle és amiatt véreztem... rengeteget

kubuspace

Sting, nagyon vártam már, hogy írjál. Mesélj azért egy kicsit, hogy mi van veletek. Minden ok?

Szöszi, nyugi hamar összegyülik az a pénz és ismét indulhat a lombik. Addig is csináld szépen a diétát és utána azonnal babás leszel. Hajrá!!!

Kalmanka, én is a FER14-et tudom mondani, amit Avarka. Nem egy olcsó, de nekünk használt. Még az első spermavizsgálatunknál ajánlotta egy orvos. És itt a BMC-ben a doktornő meg is jegyezte, hogy milyen szuper eredményeket produkált a párom.

kubuspace, nagyon gratulálok a spontán babához. Hányadik héten vagy most?

Mariann gyere a hírekkel! Várunk!

Velem minden ok, most 2 napig nem dolgozom. Jövő héten is így lesz.
Igazából én nem érzek semmi furát, nem vagyok álmos, nincs hányingerem stb.Max a melleim fájnak és egy kicsit nagyobb lett. Ja és a durva, hogy inszem kezdete óta lement 3kg, most mértem meg magam és 47,5 voltam reggel. Kicsit furi, hogy én nem hízom, hanem inkább fogyok. :shock:
woody

Woody,
csak halkan: 6. hét

kubuspace

Woody,
remélem nem sértődtél meg Rám, és nem azért nem írtál Nekem semmit. Nagyon nem szeretném.
De jó, hogy fogytál, akkor Te nagyon nádszál vagy. Jó, Én se vagyok olyan vastag: 168 cm és most kb. 60kg, de szeretnék olyan vékony lenni.
Szóval nincs hari, ugye?
Bocsi, de Én most meg vagyok zavarodva, szóval Neked most inszem volt vagy lombik. Néztem a táblázatot, de valahogy nem izagodtam ki ezen. Tuti ÉN VAGYOK A HÜLYE.

Kubu,
nem ijesztettél meg Senkit szerintem, csak tudod, Én vagyok a kis kiváncsi. Remélem a mostani terhességed probléma mentes lesz. Kívánom tiszta szívből.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek, hogy nyugtattatok... mostmár lecsillapodtam.. :)))

Voltam ma uh-n.. hála istennek az a nagy beinduláshullám, amit az előző uh-n láttam... leállt. Amit szerdán látott egy kicsit nagyobbat a többitől, na abból lett egy 13 mm-es, és 7-es az endo. Ma vagyok a 12. ciklusnapon. Jövő hét keddre rendelt vissza, felírt még Merionalt, továbbra is 2/3-okat kell szúrni. Gondolom az inszem kb. csütörtök-pénteken lehet majd meg..
Most próbálom hívni majd a háziorvost, hogy hétfőtől vegyen fel tp-re... hogy összekapjam magam :oops: .. merthogy Lányok, én az utóbbi két napban úgy be voltam tojva. :oops: .. hogy a zabszem nem fért volna be :oops: .. Most viszont úgy érzem, mintha egy szikla esett volna le, úgy megkönnyebbültem. Fene vigye el, nem szoktam én ilyen kretén lenni, de most volt ám világvége hangulat rendesen.. :)))Mondjátok nyugodtan, hogy gáz vagyok... :)))

Mariann: Hozzál jóhíreket nekünk, ráfér a csapatra :) ++++++

Babe: Lazíts, készülj az ünnepekre.. a + tesztelésre.. milyen ajándék lesz már a +?????? :lol:

Szép napot Mindenkinek
andi
andrea-1

kubuspace, én is 6+4. Nagyon várom már a szívhangot, ezért nincs is még vonalzom se. Nekem, akkor lesz tuti a tuti!

babe, dehogy mondtam már :D :D :D :D
inszem volt most, és a 2.
Én csak tanácsolni tudom, mint a többiek nem szabad a jeleket figyelni, hiszen még nagyon az elején vagy.
Azért tudjuk, hogy az inszemnél (normál fogantatásnál) max. kb 7-8. napig csak vándorolnak a spermák a helyükre. Én csak jót akarod neked, mert tudom, hogy ebbe az egészbe bele lehet hülyülni és az nem jó. Én legalábbis magamból indulok ki. :D :D :D
woody

Andi!

Isten ments, hogy megbántsalak, csak segíteni akarok:
Te szedsz méhpempőt? Mert egy picit vékony szerintem a mnyh. a 12.napon.

De ha a doki nem mondta akkor lehet, hogy nem.... :oops:

Bocsi puszillak

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Igen, ezt én is akartam mondani Babe nek.
Köszi Woody. :)

heni77

Milyen jelek? Miről beszéltek? Nem értem! :D :D :lol:
Na jó, viccet félretéve. Tudom ám, hogy igazatok van, csak annyira nehéz nem erre gondolni.

:cry:

Kép

Kép

babe3

woody: Az első 3 hónapban én is fogytam és ezek a kilók még mindig nem jöttek vissza. Mondjuk ez a cukros diéta miatt van szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Na, most megint olyan "lagymatag" lett a topic. Eltűntetek.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Henikém:
Igen, szedek (még van, hogy többet is, mint amit a leírás ír).... de sajna nekem mindig ilyen nyamvadt szokott lenni a mhny :(((.. 7,5-8 max .. Persze azt azért mondanám, hogy nekem hosszabbak szoktak lenni a ciklusok, így még a mnyh "erősödhet" valamennyit a repesztésig.. (azt tippelem, hogy kb. 6 nap múlva lehet meg az inszem... szóval addig még javulhat a helyzet.). Az elmúlt hónapban mondtátok itt, a pempőt.. akkor nekünk terminált hónapunk volt.. a legutolsó uh-on a rep. beadás előtt akkor 9-es volt a mnyh. Nekem szerintem ez kb. életem legvastagabbja lehetet....:)))

Úgyhogy mindig csodállom azokat akik itt tizen egynehányas mnyh-ról írnak.. nekem olyan szerintem soha nem lesz... :oops:
andrea-1

Andikám,
jó lesz az a nyálkahártya, ne izgulj. Most küldök Neked nyálkahártya vastagító sugikat, jó? Már meg is érkeztek szerintem, és teszik a dolgukat.
Nem izgulni.
Mondom Én, aki semmi jelet nem figyel. :lol:

Kép

Kép

babe3

Köszi, :)

Mostmár tényleg próbálok nem izgulni. 1 hete 4 mm volt, mára megnőtt egy 7-esre.. ha az inszemig még 3-at nőne, akkor túl is teljesítené a tervet :))

Egyébként én is nagy jelfigyelő vagyok.... na emiatt úgy betudok képzelni dolgokat, hogy szinte csak mozogni nem éreztem eddig, az amúgy nem létező gyerekeinket :)))))
Úgyhogy csak azt tudom mondani, amit a többiek is, ne figyeld a jeleket, foglald el Magad, akkor gyorsabban tellik az idő.. :)

andi
andrea-1

Jó, megróbálom. De nehéz. Téged nagyon megviselt, hogy nem sikerült az első inszemed? Én pont ettől félek. Te is nézegettél, akkor mindenféle jeleket? És voltak? Minden érdekelne.
Tuti jó lesz az a nyálkahártya. :D

Kép

Kép

babe3

Én általában próbálom a helyén kezelni a dolgokat, és ha valami nem sikerül (mint pl. az első inszem), akkor a lehető legrövidebb időn belül azt próbálom nézni, hogy hogyan tovább...?
Az első inszemmel úgy voltam, hogy mint egy lehetőség, úgy tekintettem rá... Nem úgy hogy ez A LEHETŐSÉG....Olvastam statikat, kinek, hanyadik sikerült, szóval így álltam hozzá. Nekem az nagy könnyebbség volt, hogy úgy tudtam, hogy ha nem sikerül, akkor következő hónapban majd megint lehet próbálkozni.. és így tovább és így tovább.. Aztán jött a nagy pofáraesés, hogy mostmár 1 hónap kényszerpihi van az inszemek között.. Nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy az ember azonnal lássa, hogy így legrosszabb esetben 1 év is eltellhet, mire a lombikig eljutsz (ha az inszemeket mind végigcsinálod, sikertelenül). Én ezért nagyon haragszom azokra, akik ilyen helyzetbe hozták a klinikát, hogy így tudnak velünk csak foglalkozni!
Persze az embernek bízni kell, hogy ez így ebben a formában engem nem fog érninteni.. stb.. stb.. de figyelmen kívül ezt a tényt én nem tudom hagyni, lassan 38 leszek, úgy érzem, hogy a köztes hónapokban - ha még szükség lesz rá - majd itt reszelhetem csak a fingot.. :x . Ez a része nagyon nehéz...

Az első inszem után, mikor negatív lett a teszt otthon, mondom bizakodó voltam, aztán megtudtam hogy majd csak dec-ben lehet megint, viszont ezt a tényt könnyebb volt elviselni, abban a tudatban, hogy terminált együttlétre stimulált a dokinő.. Aztán hogy ez után hogy viselném majd.. na ez a jövő zenéje, kérdése...

Persze tudom, erősnek lenni, előre nézni..

Jelek: minden klasszikus tünet megvolt (a legdurvább az volt, hogy én még a mellbimbómat is képes voltam sötétebbnek látni..).. de mondom én nagy tünet bebeszélő vagyok évek óta :))) Erről engem kérdezni se szabad, ha jót akarsz Magadnak :))))

andi
andrea-1

Hát Andikám, köszi, hogy ilyen mélyrehatoló infókat osztottál meg Velem.
Annyival érzem csak jobb helyzetben Magam Nálad (remélem ezt nem veszed sértőnek), hogy Én most töltöttem a 27. évemet. Persze Én már teljesen kivagyok, hogy huh, már milyen öreg vagyok stb. Azt mondják 25 éves korig jó megszülni az elsőt. Na de, ha nem jön? Na mindegy. Én most nagyon bízom, illetve, hol bízom, hol nem. Ilyen hullám völgyeim vannak.
De egy picit tartja Bennem a reményt, hogy elég jó eredményeink lettek: 10. napi UH: 17mm-es tüsző, 10mm-es nyálkahártya, Apunak 23millió/ml és 90% célirányosan mozgó. Hát Én már csak ebben tudok reménykedni.
Aztán majd meglátjuk. Nekem most amúgy is kimaradna ez a köv. ciklus, mivel ugye jönnek az ünnepek és akkor nincs beavatkozás stb.
Tehát Én bízok, mert bízni kell, a remény hal meg utoljára.

Kép

Kép

babe3

Nem veszem.. tisztában vagyok a korommal :).. azt bánom csak, hogy nem vágtunk hamarabb bele ebbe az egészbe.. persze utólag már könnyű okosnak lenni..

Tényleg klassz eredmények ezek, úgyhogy bízzál a sikerben! :)
andrea-1

Andi,
tényleg, miért nem vágtatok már előbb bele a dologba?
Mondjuk Mi is elég sokat vártunk, mert most volt a 4. házassági évfordulónk és én már előtte egy hónappal abbahagytam a fogigátlót. És azóta semmi.
Jó, mondjuk tettem lépéseket az ügyben, mivel jártam/járok endokrinológushoz, meg volt a lapar műtétem. De hát mindezek mit sem értek, amint látszik. Ja, és persze közbe már 2x is munkahelyet váltottam, belevágtunk a lakásba (hitel, költözködés stb.), elkezdtem a fősulit. Tehát csupa olyan dolog, ami elvonta a figyelmemet a gyerektémáról. És mégis semmi. Hát erre mondom Én a nagyokosoknak, akik azt mondják "Nem kell rágörcsölni", hogy menjenek a pi........ba, mert milliószor nem görcsöltem rá, és mégse jött. Ja, és mondanom se kell, hogy ezt pont olyanok mondják, akik csak úgy potyogtatják a gyerekeket össze-vissza, és már attól terhesek lesznek, ha Apu rájuk néz.
Végülis idén júniusba döntöttünk úgy, hogy akkor most itt a vége, irány a meddőségi ambulancia.
Mivel pénzünk nincs, így maradt a BMC. De Én úgy látom, hogy nagyon jó helyen vagyunk. Semmivel nem jobbak a fizetősek (Kaáli, Dévai, Forgács). Van, aki pl. ezekről a helyekről jön át ide.
Na most jó hosszú voltam. :lol:

Kép

Kép

babe3

Muzsi, igen itt is elég ratyi az idö :( legalabb a hó esne, de ahhoz meg nincs elég hideg... na majd jövö héten!

Andrea, mar bocs, de "ennyi" idösen nem lehetne a lombikot eröltetni? Muszaj végigcsinalni a 6 inszemet? Kérdezzél mar ra!!! Vagy esetleg veled kapcs-ban eszmecseréltünk mar itt erröl korabban? Beszélj a dokival!
Amúgy meg - és ezt Bebe-nek is írom - akkora baromsag ez, h. 25 éves korig, meg minden... Ki mondja ezt? Kinek kell megfelelnünk? Ezek csak otthonról vagy barhonnan mashonnan hozott mintak, h. ha 30 évesen nincs mar legalabb egy gyereked, akkor tuti vmi baj van veled...! Na persze a szívböl jövö vaagy a baba irant az mas :)
navared
Szfvár

Andrea, bocs, de annyian vagyunk mar itt, h. néha erösen kell koncentralnom, kivel mit is dumaltunk :oops:
navared
Szfvár

mariann hol vagy már????

mi is akarunk örülni veled nem ér magadban örülni ...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Rodina: én voltam az!!! :D :D
De jó, h láttál! Akkor legközelebb tutira nem kerüljük el egymást. Te is egyedül voltál a párod nélkül?
De jó lenne egyszerre menni a HSG-re!

Kérdés: lányok, jövő héten lesz a spermavizsgálatunk. Az hogy történik? :oops:
Úgy értem, ott helyben kell adni "anyagot", vagy otthonról is lehet?
Be kell menni egy kis szobába? Én is bemehetek vele? (Remélem, remélem, remélem...)
Kapunk majd egy kis üvegcsét?
És aztán azonnal leadjuk?

Jaj, ez annyira béna része az egésznek...olyan nem természetes... bár gondolom, bele lehet jönni, mint nekünk nőknek a nőgyógyászati vizsgálatba. Az első para, aztán meg a világ legtermészetesebb dolga. :-)

Kép
lujzici

Itt vagyok lányok!

Baba nan a pocakomban,igaz még nem tudom meggyi,de a hcg-m 96-os lett :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Egyszerűen fel sem fogom még,SIKERÜLT :lol:

Köszönöm hogy drukkoltatok Nekem,használt éééééés nagyon jól esett :D

Kép
marianna82

GRATULA, Mariann Óriási.
Reméljük, annyi Baba lesz a hasidba, amennyit Te szeretnél. Se több, se kevesebb.
Bárcsak már Én is itt tartanék.
Nagyon szép karitok lesz.

Apropó Lányok, 10-es HCG tesztet hol tudnék olcsón venni? Tudnátok ajánlani valamit?

Köszi :lol:

Kép

Kép

babe3

mariann

hatalmas gratula és BOLDOG KARÁCSONYT !!!

a táblázat szerint 1lombik és fagyibaba, ezt hogy csináltátok? vagy vmi nem jól van beleírva????
boldog babavárást

mako
te hol bujkálsz??????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

mariann GRATULA és tessék magadra nagyon vigyázni!!!!!!!

Kép
Kép
colin

Andikám!

Erre gondoltam én is, hogy tuti hosszabbak a ciklusaid :) De ne aggódj van ill volt itt jópár ember akinek 8-9 es nyh val bebabásodtak, úgyhogy nem szabad feladni a reményt.
Persze azóta ők már talán meg is szültek, ill.babát várnak, csak én maradtam itt :(
Nem az a baj, hogy veletek vagyok itt, csak szóval értitek.
Szerintem talán én vagyok itt az egyetlen akinek 9 essel kezdődik a kórlapszáma. Talán már mindenkinek 10-11 000 felett van. :shock:

Mariann!
Hatalmas gratula. Részleteket kérünk!!!!! Milyen volt az eredményhirdetés???

Lukácsné!
Én is néztem Mariannál, hogy első lombik, fagyi :shock:
Halvány lepkef...gom nincs, ez,hogy lehet, de mintha ő írta volna, hogy túlstimulálódott, és ezért nem kapta vissza frissen a babákat!

Lujzici!
Spermavizsgálat:
Hát igen, ez olyan mint nálunk a nőgyógyi vizsg, leszámítva, hogy ott nincs jelen az orvos a mintaleadásnál :)
Én úgy tudom, hogy nem nagyon lehet otthonról vinni mintát, a helyszínen kell cselekedni :)
Talán van 1-2 kivételes eset, aszem Sajtiéknál volt ( nem bizti ), hogy ha a helyszínen léptek akcióba akkor mindig baci volt Apánál.
Azt mindenesetre javasolnám, hogy vigyetek valami nedves törlőkendőt, hogy a cuccleadás előtt letöröljétek a kezeteket. Illetve alapos kézmosás!!!! Szerintem te is bemehetsz, semmi gáz nincs ebben, szoktam látni, hogy van ilyen eset is, nem is egy.
Én mindig Apára bíztam ezt, addig én is elintéztem ahova nekem kellett mennem ( vizsg, vérvétel ) Valamit ő is tegyen az ügy érdekében.:)
Előszőr kicsit fura volt neki, de sajnos bele kellett jönnie a dologba, volt egy pár ilyen eset. Na azért otthon nem csinálja
:lol: :lol: :lol: :lol: csakis a "titokszobába"

Én is faggattam, hogy mi volt, milyen :) van egy "tálka" vagy nem is tudom, hogy nevezzem, rajta van a kórlapszám, és a szobából nyílik egy "széf" amibe bekell tenni a cuccot. Ha kész akkor csöngetni kell és elveszik. De van több szoba is, nem mindehol van csengő, akkor csak otthagyjátok és kimentek. Annyi, hogy figyelni kell, hogy a kórlapszám rajta legyen. Főleg inszemnél, nehogy valami kis csoki babával térjetek haza :) :) :) vicc volt, mielőtt valaki ráugrana a témára.

Hülye párom, mindig attól félt, hogy összekeverik a cuccokat, de aztán megnyugodott, mikor látta mi hogyan zajlik. Meg ugye inszemnél is mindig egyeztetnek.

Na ennyi nagyjából!!!

heni77

Először is....Mariann: Óriási gratula!!! :)) Jó egészséget kívánok Nektek :)

Babe: Mért vártunk vele eddig? Így jött ki a dolog Legelőször 3 éve voltunk mind a ketten úgy, hogy akkor most már jöhetne egy baba.. hosszú történet... eleve én 28 voltam mikor megismertem a férjem, utána kiakítottuk az életünket .. utazás, bulizás.. esküvő ami után mind a 2-en melóhelyet váltottunk, lakást vettünk.. most meg 3 éve várjunk a kis trónörököst... ennyi...

Navared: Mind a kettőnk eredményei elég jók, így ez "csak" az inszemre elég.. sokszor nem tudom, hogy örüljek-e ennek, vagy se... mindegy.. belevágtunk az inszembe, és én úgy vagyok vele, hogy akár végig is csinálnám mind a 6-ot zsinórban, ha kell.. de így, hogy ez egy éves tököléssel jár.. hááááát.... Most úgy gondolom, hogy a 3-ig mindenképp adjunk esélyt magunknak.. nagy számok törvénye...stb.... aztán persze bedobom a vén tyúk vagyok c. magánszámot valszeg.. :)

Lujzici: Spermavizsgálat.. Párod reggel bemegy.. előtte persze asszm 4-5 nap önmegtartóztatás van... beáll a sorba.. kórlapszám alapján beazonosítják, kap egy beutalót a vizsgálatra.. azzal a folyósó végére megy a KABIN feliratú szobába, ott majd elmondják, hogy ha végzett, mit hova tegyen.. Lényeg: hogy ott kell produkálni egy tégelybe, amit adnak.... és készítsd fel lelkileg, hogy nem ő lesz az egyetlen, aki emiat fog ott ácsorogni.. :)...
Csóri pasikat néha úgy sajnálom, mikor jönnek ki utána, és úgy spurizik egy-kettő onnan el, mintha soha nem járt volna arra :))) De az ő részük még ezzel együtt is sokkal kellemesebb, mint ami procerúrán mi keresztülmegyünk..

andi
andrea-1

Köszönöm a gratulációkat!

Lukácsné:Igen az első lombik és azért fagyisak mert a túlstimu miatt veszélyes lett volna Rám nézve visszakapnom őket,így pihentem két hónapot(muszály volt :cry: )
Utánna meg alig akart megjönni,idegörlő hetek voltak és csak a 39. napra jött meg,lehet mert annyira vártam,mert egyébként nem nagyon késett soha :!:
És most már itt vannak a pocakomban :D

Heni:kb. fél nyolc után értem a Bmc-be,és meglepődtem hogy nem várt a kígyózó sor,sőtt bennt is kevesen voltak,nyolcra már le is vették a véremet és mondta Irén drága hogy 11 körül lesz eredményem :arrow: addig elmentem a kollegínáimat meglátogatni,mert nem bírtam volna ki egyhelyben 3órát :oops:
Visszamentem fél 11 körül és bő fél óra várakozás után láttam hogy feljött a rendelőbe a biológusnéni,aki foglalkozott a sejtecskéinkel,akkor már sejtettem hogy jó híreket kapok,hiszen akkor hívják be őket is.Nemsokkal később ő szólított be a rendelőbe a nevemen.Szűcs doki kérdezte hogy mosolygom e.és montam hogy nagyon :lol:
Gratuláltak mindketten a sikerességhez,majd írt még fel Utrot és 22-én várnak uh-ra!
Én megköszöntem és távoztam,de azt sem tudtam hogy ki vagyok,és hol?! Egy pár pillanatra szükségem volt még magamhoz tértem :lol:

Hát így történt :)

Kép
marianna82

Sziasztok Csajok!

Marianna gratulálok! :D :D :D

Bocs, ha nem nagyon reagálok az írásotokra, az az igazság, hogy nem nagyon olvasgatok. Elég nehezen viselem a várakozást, azért mindenkinek nagyon köszi, hogy szurkoltok. Tesztet tuti nem fogok csinálni, direkt nem is vettem. Lehet, hogy nem ez a legjobb döntés, de úgy gondolom, amíg nem csinálok tesztet addig van remény.
Bocs, ha egy kicsit lehangoló vagyok. :oops: Ha esetleg nem jövök hétfőig mindenkinek jó hétvégét!! (Bár biztos benézek még addig)

Akinek szükséges, megy a DRUKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D (Bocs, hogy nem név szerint írom.)
mako30

De szép, annyira örülök ilyenkor. Ezek után milyen lesz hahozzám jön be a biológus :lol:
Tuti bőgök majd :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer gratulálok, és nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok neked!!!!

heni77

Sziasztok Lányok!

Először is : Gratulálok Mariannának!! Ez akkora öröm.

Köszönöm a tanácsokat a méhnyálkahártynövelésről és a katonaszámnövelésről. Szerintetek mennyi az ideális a méhnyálkahártya vastagságnál az inszemnél? És amikor a spermaszámot mondják, akkor úgy értik, hogy az egész mintában hány millió vagy a kikevert cuccban?

Még annyi kérdésem lenne, hogy mi a FER14.

A mi vicces történetünk a férjemmel esett meg: spermavizsgálatra ment, egyedül és állt reggel a sorban, a jó hosszú kigyózó sorban, de még kint volt valahol. Már elmult 9 óra és még mindig nem került be. Egyszercsak kiszólnak a recepcióról, hogy aki spermavizsgálatra jött, az jöjjön előre. Na erre egy pár férfi (és köztük a párom is) kilépett a sorból, képzelhetitek, hogy milyen arccal.
kalmanka

Marianna, gratulálok hangosan is! Kép Gyönyörű karácsonyotok lesz, gondtalan babavárást kívánok és előre drukkolok az UH-hoz. Hány babucit szeretnél látni a képen?

Maccs
vörösmacska

Voltam ma Uh-n, 10. stimus napon tartok, a méhnyálkahártyám 14 mm lett Kép , megnyugodtam, mert emiatt egy kicsit izgultam, hogy két napja csak 9,5 volt. Szerintem ez alapból adottság kérdése is, nekem a mensim olyan szokott lenni minta a niagara, persze gondolom ezzel-azzal lehet rajta turbózni. De pl nekem a 9,5 miatt csökkentette Tanár úr 3 amp-ról 2,5 amp-ra a Menopurt, szóval szerintem a gyógyszerekkel is tudnak játszani. A tüszők híznak-híznak, de ne kérdezzétek, hogy mekkorák meg hányan, mert mire kijöttem elfelejtettem, pedig esküszöm az ujjamon számoltam egy darabig amikor diktálta őket. Kicsit úgy megyek, mint a pingvin a bal oldalamon nagyon érzem őket, pedig még biztos fognak addig nőni. Az a lényeg, hogy jók az eredmények, szombat éjszaka HCG szuri és hétfőn reggel leszívás Kép

Maccs
vörösmacska

Mariann, nagyon-nagyon gratulálok! :D :D :D

vörösmacska, mennek a drukkol hétfő reggelre!

kalmanka, itt megtalálod, hogy mi az a Fer14. http://www.fer14.hu/
Ja és csak neten lehet itt rendelni.

Eszter, hol vagy? Hogy sikerült a vizsgád?
woody

mariann
mégegyszer gratula , jó volt olvasni az eredményhírdetést remélem Mako is ilyet ír hétfőn én meg kedden.

vörösmacska
neked is mennek a drukkok és semmi para, csak pozitívan .

mondanom sem kell hogy már a férjem is lassan szakértő a témában, modom neki hogy Mariannak sikerült és hogy 1 lombik de fagyibaba, erre ő: nem ő lett túlstimuzva???? na mondom lassan nevezhetsz dr Vicky mellé a diplomáért :D :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Már kellett egy pasi doki is a csapatba.
vicky79
Budapest III. kerület

Örület csajok! Beindult a baba BoooooooMMM! :lol: :lol: :lol:

Sok boldogságot kívánok Marianna!

Hamarabb fogok csatlakozni a nagyon izgulók táborába, mert 23 napra ismét megjött a mensim... a következőnél fogigátaló, de az is valószínű, hogy 23 napos lesz, így lehet, hogy már januárban kezdés :P

Kép
avarka

Sziasztok!

Mako!
Nem elkeseredni, hétfőn minden rendben lesz!!!!!!!! Csak +++++ an!!

Lukácsné!
Neked is nagyon drukk, tuti ti is jó hírekkel jöttök Makoval együtt!!!
De ari a férjed :lol: :lol: :lol:

Vörösmacsek!
Húúú banyek, nem semmi eredmények :shock: :shock: :shock:
Ez (is) tuti siker!!!!!!

Babe?
Valami tünet???? :wink: :wink: :wink:

1260599891.0902.xls

heni77

sziasztok, úgy látom mindenki csak lustálkodik ma és pihen vagy vásároltok???

mako

fel a fejjel hiszen sikerült mind a kettőnknek , a férjem is mindig azt mondja hogy na mi van kismami én meg persze nem hagyhatom ki hogy kispapi :D :D :D
én nem érzek semmit és az utro sem fúj már fel annyira esténként, majd meglátjuk hogy ez mit jelent kedden már én is alig várom hogy kedd legyen és nagyon reménykedek.

szerda este utro után akkora lett a hasam mint Filippel félidősen kb:
erre mondom az uramnak mindjárt szétdurranok olyan mintha lufit nyeltem volna le, mire megszólal hát csak kismami vagy.
olyan aranyos volt , mindig bíztat és reménykedik ő is, bár nehéz várni várni de ki kell bírni.
és persze jön velem kedden, hogy első kézből hallja hogy kispapi lett :D :D :D
mondtam neki ha nem jön biológus akkor gáz van, mire megszólal, lehet hogy csak szabadságon van :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

avarka

hajrá januári kezdés és siker :D :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok lányok!

Lukácsné:amikor olvastam a férjed mit szólt be hááááát nagyot kuncogtam rajta,tök aranyos hogy így képben van :lol: :lol: :lol:
Engen is nagyon felfúj az utro,akkora apocim mint egy félidős kismaminak,akkor ez veled is így van?Egyébként és sem észleltem a beülti óta semmi tünetet,egy kicsit el is voltam keseredve miatta....de kár volt :lol:
Viszont tegnap akkorákat belenyilalt a pocimba hogy cillagokat láttam :lol:
Remélem ,sőt biztos vagyok benne hogy kedden jó híreket hozol,és Makó is hétfőn :!: Én is el voltam kicsit kenődve,de látom kár volt,hát remélem ő is így lesz ezzel hétfőn.

Vörösmacs:Nagyon-nagyon drukkolok Neked hétfőre,érzem hogy minden jól fog alakulni és sok szép petesejtecskéd fog megtermékenyülni és szépen fejlődni :) És nemsokára beültetés....húúúúúúú ebbe csak most gondoltam bele,nemsokára Nektek is megy a drukk,na meg a babaragacs :lol:

Kép
marianna82

Mako, Lukácsné hétfőre-keddre csiribú csiribá a pozitív eredményekért... Kép
meg Hétfőre nekem is csiribú csiribá, nehogymá nekem ne varázsoljak Kép. Némileg be vagyok tojva, mert tegnap valahogy egy kicsit megnáthásodtam, semmmi bajom csak egy kicsit folyik az orrom, fosok, hogy nem fognak így elaltatni.

Láányok normális, hogy alig bírok kiegyenesedni annyira feszít a bal petefészkem ahol többen vannak?

Maccs
vörösmacska

Normális, hogy pont most van laptetőm? Normális!
Kép

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?