Sziasztok Csajok!!
Betty-hat egy nagy -nagy( de halk) GRATULA!!!!!!Hisz tudod, hogy a halvany csik is csik!!
Bizti, hogy erösödik es holnaputan kiveri a szemedet majd
Annyira örülök nektek, hogy kimondani sem tudom!!De meg visszafogom magam az igazan nagy gratulacios monologomat meg tartogatom akkor holnap utanra
...Betty a Wii egy jatek konzol, amin lehet sportolni, tenisz meg bowling, meg minden fele es igazi mozgast kell vegezned a TV elött allva, nagyon kiraly!!!!!
Angyal- De kedves vagy!!Most mar majd mi jövünk a sorban , meg Cuki Gabi
...MOst mar en is nagyon bizom az inszemben!!Januar meg mar tenyleg mindjart itt van
...Remelem a cisztad eltakarodik es vissza sem jön!!!
CukiGabi- Puszillak, te munka höse
Bri- Nem a konzi dijra akadtam ki, mert azt tudtam, hogy mennyi, meg hogy a Kaaliban fizetni kell a vizsgalatokert....Csak a Kaalis doki bacsi ajanlott egy masik dokit ( egy allami, nem magan, korhazban), na most ezt a dokit hivtam fel es ö közölte, hogy a HSG az ingyenes ( mivel van TB-m) de az ö tiszteletdija az 20 ezer...Ezen akadtam fent egy picit, de mar tul vagyok rajta.....Tudom, hogy az inszem sem 20 forint, ugyhogy mar nem hözöngök
.....Inkabb egy " gyerekre" adom ki, mint hogy masra!!
....Szerintem jol fejezed ki magad, en mindig ertelek
...En is ugy tudom, hogy a fogigatlot azt a mensi elsö napjan kell elkezdeni szedni, remelem meggyözöd Apacskat, hogy jöhess februarban
Bar ez a vizum nem egyszerü.....Nem fogadnak el együttelesi papirt??...Nekünk is van Wii-nk, nagyon szeretjük, kurvaaaa jooooo
...Mondjuk en is 2 evet könyörögtem, mire megvette Apjuk nekem
Ranita1979- Küldöm a mail cimemet priviben!!
Kamilla- Üdvözöllek minalunk!!
Nektek is szep törtenetetek van!
Melinda- Te leszel a következö kismami Suzy es Betty utan!!
Jo hetvegezest, gyere akkor vasarnap!
Ancsuka- mi volt a dokinal??
Zsu- Akkor jo kis Jesszuskad volt, szuper lehet a telo
Ez a Jesszus mennyire követi mar a mai technikat
Akiknek mar volt inszeme es HSG-je , tölük kerdeznem, hogy szerintetek meg lehet csinaltatni a kettöt egy ciklusban???Ugy gondolom, hogy mondjuk HSG a 10.cn-en es inszem pedig utana....
Na most lepek, takaritani, fözni kell!!
Mindenkinek szep napot!!
Szeretettel:
Ancsa