Új privát üzeneted érkezett!

LENYÚLNIIII :!: :twisted: :lol: :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Suzy!
Kép
De jó-de jó-de jó......Hát ez a babaeső előbb beindul!!!!

Betty!
Holnapra:
Kép

Kamilla!
Kép

Puszi mindenkinek akit most kihagytam!
Később még lehet,h jövök!

Kép
cukigabi
Budapest

Kamilla,
üdv köztünk!
Sok drukk!
Mikor tesztelsz majd?

Betty,
holnapra zebrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok,
íme a remekmű...
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Csodás!!!Én is akarok ilyeeeeeeeeeeeeet! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, szerintem is, de még mindig nehéz ám elhinnem...nemsokára, drukkolok Lányok, sikerülni fog :!: :wink:

Betty, holnapra kódold be :!: annyira drukkolok nektek, É hiszem, h veled vannak a béjbik :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Gyönyörü a teszt nagy gratula :D :D :D

Pusza Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjt lányok :!:
Vendég

Angyal, köszi, ma már vagy 15-ször megcsodáltam :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Latod latod ezt mar szeretem :wink: (never give up) 8)

Kamilla
Kép es mielobbi babasodast!!Te mikor tesztelsz? 8)

Suzy
Naaaa vegreeee mar teszteltel :D KépKép

Tobbieknek meg:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, hát igen...nagy sokára :wink:

Kamilla, drukkolok nagyon Neked is++++++++++++++++++++++++

Ancsu, mi újság, mi volt a dokinál :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, várlak reggel...nagyon gondolok Rád, hogy sikerüljön és két csíkos legyen az a teszt :!:

Mindenkit puszilok és köszönöm Lányok, hogy olyan sokat gondoltok Rám, drukkoltok Nekem :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaj ez nem ér!Én tudok meg mindent utoljára!Holnap benézek napközben,ha tudok :roll:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
csodálatos a teszted :!: :!: :D

Bri
valamiért visszatért az erő belém...nemtom miért, de NEM ADOM FEL MÁR CSAK AZÉRT SEM :!: :!: :!:
Ha nem sikerül, megyünk tovább.....de HISZEM, HOGY ITT VANNAK VELEM :!: :!:

Úgyhogy csajszik, még egyszer köszönöm a drukkokat mindenkinek, én is egy nagy kalap szart kívánok magamnak holnapra :!: :wink:

ERŐS VAGYOK, ERŐS VAGYOK ....... :!:

Kép :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy,
nagyon szép a fotó!Énis!Énis!Énis!

Bri,
örülök, hogy nem vagy elkeseredve!Remélem apácskával minden rendben van!

Ancsuka,
mi volt a dokinál?

Lányok!
Én a hétvégén nem leszek, megyünk apósomhoz.
Tessék addig hozni pár zebrát!
Én majd hétfőn megyek uhura, nagyon izgulok, kíváncsi vagyok mennyi tüszikém van!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Betty,
holnap ügyesen pisilj! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Suzy
Nalatok mi is volt a baj? :roll: Majd ird meg tudtal-e aludni :lol:

Betty
Na ennek orulok es holnapra nagy kalap kaki neked :lol:

Melinda
Minden rendben bar en meg erzem a feszkot kicsit...most ez igy sehogy sem jo...beszelnunk kene rola de mar nem akarom felhozni a temat megint en :roll: A Gonal milyen konyu egy szuri nem? :) Ugy szerettem meg sem lehetett erezni :) Hogy haladsz? :idea:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok

Suzy!! Ez nagyon jó hír!! Gratula!!! :D

Betty, biztos, hogy veled vannak a babyk!!! :D

Köszönöm szépen a betegállományos felvilágosítást!

Képzeljétek! Nálunk ma járt a Jézuska! :D :D :D De azért még karácsonykor visszavárjuk 1-2 aprósággal! 8)

Mindenkinek küldöm a ++++++++++++++++++++++++!
Vendég

Zsu,
mit hozott a Jézuska? :wink:

Bri,
bocsi, én nem tudom, de úgy volt, hogy még télen megjöttök egy újabb lombikra, ugye?És a férjed nem akar?
A mostani stimukor hány petét sikerült nyerni?Fagyitok nem maradt?
Bocs a sok kérdésért!Jöhet a válasz akár priviben is! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Zsu
én is kivi vagyok, mit hozott ma a jesszuska :!: :wink:

Meli, Bri
nekem is a gonal volt a kedvencem...a deca annyira nem nőtt hozzá a szívemhez :roll:

Tábli jön:
(Szuzikjúúú, még itt vagy, de ígérem, lehet holnap csinálok egy kismamisat is :!: És átteszlek ok :?: :!: )

Kép
Kép

Kamilla
ha szeretnél bekerülni a tábliba, akkor értelemszerűen add meg az adataidat, és beírlak.

betty615

Zsu
Hanyadik nap kell elkezdeni szedni a fogigatlot?3.? :roll:

Melinda
Ugy volt februarban megyunk most meg menne a fogigatlo...de nem megyek haza ez egy kicsit bonyolult mi nem vgyunk hazasok es nincs vizumom amcsiba (ugye most itt elunk) es ha hazamegyek problemak lehetnek a hataron...szal maradok majusig aztan meglatjuk :roll: Lehet itt kint elmegyek egyre de marha draga erre meg rakene vennem :?

Multkor nekem 7-8tuszibol lett 3pete abbol egy termekenyult meg es az nem fejlodott tovabb :roll: :( En csak almodozom a fagyibabakrol mi orulunk annak ha annyi van ami visszakerul :? (magas FSH-m van) Februarban mehetnek a kovire de meg hezitalok a hazamenetelen :roll: Nalunk itt most minden fele teren nagy csodak kellenek... :?

Betty
Jol jonne egy tablicsku 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok !!

Bocsi,de csak holnap tudok jönni hosszabban, csak a drukkjaimat szeretnek elküldeni holnapra Bettynek++++++++++ :lol:
Bettykem sokat gondolok rad es imadkozom azert a pozi tesztert!! :wink:

Suzy- Itt is hatalmas nagy gratula, annyira megerdemlitek!!Ujra hitet adsz nekünk ezzel, hogy csodak meg pedig vannak :lol:
Tiszta szivemböl kivanok neked nagyon boldog 9 honapot :wink:

Most mennem kell, mert leragad a szemem, bar ettöl a hirtöl ugy sem nagyon fogok tudni aludni :D

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Melinda
Most latom hogy egyenlore fogigatlo megy azt hittem mar kezdtel :oops:

Betty
Igy teljesuljon minden kivansagom 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, az első napon kell elkezdeni a fogigátlót normál esetben, nekem amikor leállították a stimut, aznap kellett elkezdeni.

Az én Jézuskám egy telefont hozott (Nokia6700), már régen szerettem volna egy újat, a férjem Jézuskája meg TERMÉSZETESEN megint számítógépes kütyüt hozott (valami spéci cucc és állítólag hétvégére az én gépem is gyorsabb lesz, mert megöröklöm a régit :D ), és még kapott meglepibe egy játékot (lövöldözős :D )
, amire már nem volt szíve kiadni pénzt, mert sokat költöttünk, így ez teljes meglepi volt!
De azért még lesz a fa alatt 1-2 csekélység!
Vendég

Zsu
Koszi
Akkor ma meg rakerdek apacskanal erre a februari menetre :roll: Mert ha mennek akkor kell szednem ha nem megyek akkor nem kell :roll:

Uj telo 8) de klafaaaa :D Ha megorokolted a regi gepet akkor ezek szerint surubben jossz majd :wink: Nekem van egy olyan erzesem,hogy Wii-t kapok a Jezuskatol :roll: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Van egy ultra halvány tesztem, 2 nap múlva tesztelek újra.
Nem lettünk most okosabbak, de talán azért van egy kis remény :wink:

Bri
így váljon valóra tényleg az összes álmod :lol: csak táblit kellett kérned, és mielőtt kimondtad, ott is volt 8) :lol:
Mi az a Wii :roll: :?:

Zsu
hát ez nagyon jó kis aji, örülök nektek :!: :wink:

Később jövök, most mennem kell :!:
Legyetek rosszak :twisted: :P

betty615

Betty!
A remény hal meg utoljára!!!!
Erősödni fog!

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, vártam, hogy beérjek melózni..., még nagyobb drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, ez nagyon jó, kívánom, hogy erősödjön :!:
Még maradhatok a tábliba, jó ez így, majd egy pár nap múlva mondjuk Veled/Veletek :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm Lányok mindenkinek, hogy drukkoltok és a türelmet is :!: Örülök, hogy rátaláltam a babanetre és Rátok!

Betty, sok erőt küldök+++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri, hát nem sokat aludtam...3 órát össz-vissz :oops: :!:
3 inszem volt, mert PCO-s vagyok+nem volt pé+sűrű volt a méhnyaknyák :arrow: ezért kellett inszem, de a sok hormontól, amit kaptam az utóbbi időben, azt mondta a dokinő már az utolsó inszemnél, hogy teljesen megváltozott a nyákom állapota :arrow: gondolom ezért is sikerült most+Én tényleg úgy érzem, hogy megnyugodtam, hogy januárban folyt. köv. és tessék :!: :wink: sikerült, pedig nem is voltunk annyiszor együtt, fogalmam nem volt mikor volt pé-m, soha nem csináltam még LH tesztet, csak HCG-t, de azt sokat :!: és most tarthattam először a kezemben ilyet :!: :wink:
Ezt kívánom Mindenkinek :!: :lol:
Remélem nemsokára rendeződik nálatok minden :!: Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, az egy szép ajándék :!:

Meli, további sikeres szurizást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, most nem priviben írom, halkan gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most képzel el, hogy a vv levő HCG ha 25 mUI/ml akkor már terhes vagy, ez még olyan kicsi érték, aztán egyre csak több és több HCG-t termel a ki pöttöm. Mivel nem hagytad fel elkapod a tesztekkel az alacsony szintet is ami gyengébb csíkocskát eredményez. 2 nap múlva már erősödnie kell, hajrá hajrá!!!!!!!!!! Tudod áll pozitiv teszt nincs!!!!! Ha halvány is a csíkocska ott van!!!!

Kép
Kép
melisch

Bri, csodák márpedig vannak :shock: :wink: drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri,
már nem szedem a fogigátlót, hétfő óta szurizom magamat.Jövőhét hétfőn lesz az első uhu!Egyébként a Gonalt imádom! :D
Sajnálom, amiken át kell mennetek!
Léleksimi!!!!!!!!

Betty,
halvány csík is csík!!!!!!!
Jajj de jó!Nagyon várom, hogy erősödjön!

Suzy,
valami tüneted van?

Mindenkinek mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok!

Én most elbúcsúzom a hétvégére, megyünk apósomhoz!
Vasárnap majd jövök!Mindekinek mennek addigis a drukkok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, nagyon szép hétvégét kívánok :!:
A mellem nagyon érzékeny, izomlázszerűen fáj, a hasam is húzódik, de nem görcsöl :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Betty-hat egy nagy -nagy( de halk) GRATULA!!!!!!Hisz tudod, hogy a halvany csik is csik!! :lol: :D Bizti, hogy erösödik es holnaputan kiveri a szemedet majd :lol: Annyira örülök nektek, hogy kimondani sem tudom!!De meg visszafogom magam az igazan nagy gratulacios monologomat meg tartogatom akkor holnap utanra :D ...Betty a Wii egy jatek konzol, amin lehet sportolni, tenisz meg bowling, meg minden fele es igazi mozgast kell vegezned a TV elött allva, nagyon kiraly!!!!! :lol:

Angyal- De kedves vagy!!Most mar majd mi jövünk a sorban , meg Cuki Gabi :D ...MOst mar en is nagyon bizom az inszemben!!Januar meg mar tenyleg mindjart itt van :lol: ...Remelem a cisztad eltakarodik es vissza sem jön!!! :evil:

CukiGabi- Puszillak, te munka höse :wink:

Bri- Nem a konzi dijra akadtam ki, mert azt tudtam, hogy mennyi, meg hogy a Kaaliban fizetni kell a vizsgalatokert....Csak a Kaalis doki bacsi ajanlott egy masik dokit ( egy allami, nem magan, korhazban), na most ezt a dokit hivtam fel es ö közölte, hogy a HSG az ingyenes ( mivel van TB-m) de az ö tiszteletdija az 20 ezer...Ezen akadtam fent egy picit, de mar tul vagyok rajta.....Tudom, hogy az inszem sem 20 forint, ugyhogy mar nem hözöngök :wink: .....Inkabb egy " gyerekre" adom ki, mint hogy masra!! :lol: ....Szerintem jol fejezed ki magad, en mindig ertelek :lol: ...En is ugy tudom, hogy a fogigatlot azt a mensi elsö napjan kell elkezdeni szedni, remelem meggyözöd Apacskat, hogy jöhess februarban :wink: Bar ez a vizum nem egyszerü.....Nem fogadnak el együttelesi papirt??...Nekünk is van Wii-nk, nagyon szeretjük, kurvaaaa jooooo :D ...Mondjuk en is 2 evet könyörögtem, mire megvette Apjuk nekem :oops:

Ranita1979- Küldöm a mail cimemet priviben!! :wink:

Kamilla- Üdvözöllek minalunk!! :wink: Nektek is szep törtenetetek van!

Melinda- Te leszel a következö kismami Suzy es Betty utan!! :wink: Jo hetvegezest, gyere akkor vasarnap!

Ancsuka- mi volt a dokinal??

Zsu- Akkor jo kis Jesszuskad volt, szuper lehet a telo :lol: Ez a Jesszus mennyire követi mar a mai technikat :lol:

Akiknek mar volt inszeme es HSG-je , tölük kerdeznem, hogy szerintetek meg lehet csinaltatni a kettöt egy ciklusban???Ugy gondolom, hogy mondjuk HSG a 10.cn-en es inszem pedig utana....

Na most lepek, takaritani, fözni kell!!

Mindenkinek szep napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Betty :!:

Nagyon örülök a halvány tesztnek is, mert tuti, hogy holnap már sokkal erősebb lesz, biztos, hogy kismami vagy Te is :!:
Megy a további babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi :!:
Igy igaz Mindannyian szépen sorra kerülünk, január meg tényleg nincs messze :D :D
Tegnapelőtt éjjel 1:30-kor piszkosul begörcsöltem, legalább egy fél óráig a Wc-n ültem, remélem, hogy a ciszta pukkant szét, amely már kinoz egy jó ideje.
A középidős UH jan. elejére esik, igy meg kell várjam a köv.ciklust, és akkor megyek ismét a Kaáliba és ha ott az a fránya dög, akkor már aznap leszivatja a doki, ami elég borsos lesz kérdeztem, 25e Ft.
Borzasztó, hogy mennyi pénz megy kifelé, de beszéltem az emberrel, hogy ezt a második esélyt még megadjuk azt ha mégsem sikerülne akkor abbahagyom, több pénzt nem költünk rá, igy is elég volt már a kiadásokból.
Majd csak lesz valahogy :!:

Nekem az első inszem 2008 szeptemberben volt és aug-ban csinálták a HSG-t.
Sajna nem tudom, hogy egy cikluson belül lehet-e csináltatni de a csajok biztos tudják.
Jó takaritást és főzést :!:

Melinda :!:
Vidám hétvégét kivánok, Suzy,Betty után Te leszel a következő kismamánk :!:

Gabi :!:
Jó munkát, nagyon finom tortákat, sütiket gyártasz :!:

Zsu :!:
Szupi az ajándékod :!:

Puszi Mindenkinek :!:

Szép hétvégét lányok :!:

Kép
Vendég

Lányok gyors leszek és nem biztos, hogy értelmesen írok...
Voltam béta hcg-t nézettem, 3 hetes vagyok és ma megyek este magánba a dokimhoz!
Már nem barnáztam azóta, izgulok nagyon, este próbálok jönni, de ha nem valahogy írok!

puszi csajok, bocsi, ha már megint izgalmat okozok, köszi mindent!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajszik
csak beugrottam, fekszem, mert barnázok :roll: , felhívtam a klinikát, feküdnöm kell szigorúan most, később csináltam még 1 fajta tesztet, amin erősebb a csík.
Remélem nem most készülnek távozni.....
Amint tudok jövök csajszik, drukkok mennek mindenkinek, ne hari :?

betty615

Betty pihenj nincs semmi veszve, piri környékén lehet pár barna!!!!! És arra is gondolj 2 babád volt, ha az egyik nem is marad meg még van a másik. Mások is barnáztak kicsit, nem világvége míg nem piros és bő. Kötelező a pihenés azonban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Betty, Zsu nagyon szoritok nektek, pihenjetek nagyon sokat!! :? :wink: Ott vannak azok a babak es maradni akarnak :wink: Veletek vagyunk!!!!!!

Angyal- Ne is mond,brutal kiadasok ezek,de mit tudunk csinalni??Nagyon szerencsesek akiknek nem kell ezeken atmenniük, minden szempontbol....Na de sebaj, igy vagy ugy de kismamik leszünk :wink: ...Melyik Kaaliba jarsz??Ki a dokid??Hüüü valaki mondta, hogy az öve a Krizsa de elfelejtettem ki volt :oops:

Most mennem kell, ma karacsonyi buli lesz a repteren es meg nem tudom mit vegyek fel :wink:
Puszi mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy :!:

Várunk a további jó hirekkel :D :D
Nincs mit megköszönnöd, hisz itt Mindenki a barátod és drukkolunk továbbra is:!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Szigorú fekvés és pihenés minden rendben lesz a továbbiakban is :!:
Majd a párodtól várjuk a további jó hireket, Te csak tartsd be az orvosi utasitást!
Megy a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi :!:

Igen sajnos elég zsebbenyulós dolog ez a lombikozás, de ha sajna másképp nem müködik, akkor az ember mindent megtesz a cél érdekében és valamin meghuzza a nadrágszijat.
Könnyü azoknak akiknek nem kell ilyen programban részt venniük egyrészt anyagilag másrészt lelkileg egyáltalán nincsenek megterhelve.
Igen szépen sorban Mindannyian kismamák leszünk :D :D
A debreceni kaáliba járok Dr.Tándor Zoltán az orvosom és nagyon megvagyok vele elégedve.

Jó bulizást!

Puszi Mindenkinek :!:

Kép

http://s509.photobucket.com/albums/s332/zsike_bucket/
Vendég

Szép estét!

Voltam a dokinál, uh-on még nem látszódott semmi, de dec. 22-én megyek kontrollra,akkor viszont már kell látni petezsákot és szikhólyagot!

Duphastont kaptam hormon pótlásra, ettől el kell, hogy múljon, de igazából azóta nem is volt egy csepp sem!

Ennyi...

Szép hétvégét Mindenkinek!

Betty, puszillak és teszterősítő drukkokat küldök

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok csajok!

bocsi az eltünésemért, de nem volt időm írni.

SUZY!!!!!!
Nagyon-nagyon jó hír, gratulálok és szívből kívánok egy egészséges kisbabát 9 hónap múlva.

Betty!
Neked is megy gratula, még ha azt mondott hogy nem túl erős az a 2. csík, de ott van. Vivinél nekem is így volt, szerintem neked is mehet a gratula!!!!

Lányok még meg is sirattalak benneteket olyan jó hírt írtatok, legalább nektek már sikerült.

Velem semmi nincs azóta sem, a dokit felhívtam szerda reggel, mindent elmondtam hányadik napon vagyok, mi volt az eredménye a uh-nak últ héten, hogy a duphasztont még mindig szedem. Mondta, hogy jó akkor várjak egy hetet és ha nem jön meg akkor mennyek hozzá. Így csütörtökön megyek is.

Viszont tudom, hogy én nem leszek szinte soha terhes, az okát nem írom le, de továbbra is olvaslak benneteket ha lehet.
Próbálom nem feladni, de elég nehéz, nem egészségügyi oka van teljesen más amit nem szeretnék leírni. Itt van nekem Vivi, ha ő nem lenne nem hagynám rá......
Majd írok és próbálok jönni sűrűbben.

Puszi mindenkinek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Erősen barnázok már, a hőm 37,2, tesztem nagyon halovány, úgy érzem ezt a hónapot buktuk.
Hétfőn hívom a klinikát, hogy hogyan tovább.
Most nem reagálok vissza, ne hari...
Pussz!

betty615

Betty, kitartás! még nincs veszve semmi! Én nagyon drukkolok neked!

Ancsuka, én neked is nagyon szurkolok, hogy túllépj a nehézségeken!

Suzy, minden rendben lesz, tuti...

Most megyek, este jövök többet! (remélem)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Betty, Én is barnázok továbbra is eléggé, de nem feladni, ott van/vannak a béjbik tudom!

Nagyon reménykedek továbbra is, drukkolok teljes erőmből és muszáj, hogy sikerüljön most mindkettőnknek!

Ez most egy plusz idegeskedés még, de hsizem, hogy eljött a mi időnk!

Bízzunk benne mindketten!

Ancsu, sajnálom, hogy még mindig semmi jó híred nincs, de ne mond azt, hogy soha, mert igen is sikerülni fog!

Mindenkit puszilok, szép hétvégét!

Most disznótorban vagyunk, de este leszek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Betty, Suzy,
én nem mondom, hogy a barnázás az normális dolog, de ez még nem jelenti azt, hogy baj lenne. Én csak magammal tudok példálózni, én a Hannával véreztem. Egyszer szó szerint elöntött a vér, azt hittem annyi...... Utána pedig barnáztam.... És ő mégis itt van. Tudom, hogy nehéz ilyenkor pozitívnak maradni, de azért bízzatok!!!!

Suzy,
neked szép teszted volt, ez a barnázás el fog múlni. De nem tudnál esetleg szerezni utrogestant??? Szerintem sokkal jobb :roll:

Ancsuka,
ha abbahagyod a duphastont, utána a 7. napig kell, hogy megjöjjön :roll:
Sajnálom, hogy így állnak nálatok a dolgok, de tényleg ne mondd, hogy soha. Biztos, hogy meg fog oldódni a dolog!

Kép

Kép
ranita1979

Betty!Azért barnázol mert most ágyazódik be,ha a hőd nem esett le nincs baj és a halovány csik is azt mutatja hogy elindult egy folyamat ne ijedj meg.Bárcsak nekem lennének ilyen jó jeleim.
Nálam ET+5 nap.
Mindenkinek szép hétvégét!
Drukkolok a kis csapatnak!
Kérdeztétek,én jövő héten tesztelek szerda magasságába.
Puszi mindenkinek!

KépKép KépKép
kamilla*

Ranita, kedves vagy, de Én most ezt kaptam a dokimtól, nagyon bízom benne, hogy elég lesz a Duphaston és megszűnik a barnázás nemsokára :!:
Tudom, hogy nagyon sokan barnáznak az elején :!:

Kamilla, nagyon drukkolok Neked is és bízunk benne, hogy Te is nemsokára pozi tesztet hozol :!:

Többieket puszilom, nagyon szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
kköszike a jó szavakat, de nekem úgy néz ki, megjött piri...
Úgyhogy ezt tényleg buktuk, már nem reménykedem.

Kamilla
ez sajna nem beágyazódásos vérzés...
Bárcsak még ott tartanék, mint te....
De hát ez van...minden összejött nálunk most az utóbbi időben, amit szerettünk volna, csak épp a legfontosabb, amit igazán szerettünk volna, az nem...

Most elmegyek elszívok 2 doboz cigit, meg iszok egy kis páleszt...úgy ájulásig :!:
Kép

betty615

Betty sajnálom :( :( :(
Pedig annyira szorítottam neked!!! :!: :!: :!:
szintus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?