Új privát üzeneted érkezett!

hali csajok!

lassan tényleg én következem... remélem. még 4 nap a tesztig és a dokilátogatásig :)

meló lenne ezer, de nem bírok magammal... kutatok a neten, mert kitaláltam, hogy bakancsot szeretnék karácsonyra :idea: viszont úgy látszik, túl nagyok az igényeim, vagy pestre kellene utazni érte, vagy webshopból rendelni (bár ami a legjobban teccik, azt meg külföldről :? )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu!!!!!Azonnal menj dokihoz , lehet csak progi potlas kell neked de az rögtön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kerlek indulj azonnal, nehogy valami baj legyen!!!! :?

KépKép
gyancsi

Juli, hat teged kihagytalak..... :oops: 4 nap a tesztig???Hat az mar nem sok, csuriban van mindenem erted :wink: ...Neten rendeles rizikos szerintem......Mi vettünk a paromnak egy kondigep felet, comberösitöt vagy mi a szart meg oktoberben a netröl, de otthon felejtettük es csak most hoztuk ki.....14 napos visszaküldes persze mar regen lejart es hat nem jooooooo :evil: :evil: .....Valahogy anatomiailag egyszerüen hasznalhatatlan!!!!Ugyhogy kuka lesz vagy felteszem a tesz-veszre csak nem akarok senkivel sem kibaszni, hogy rasozok egy hasznalhatatlan szart!! :?

KépKép
gyancsi

zsu!
azonnal orvoshoz!!!

ancsi!
nekem inkább a netes rendeléssel az a gondom, hogy nem tudom felpróbálni... aztán meg a gatyám rámegy az ide-oda küldözgetésre, ha más méret kell.
a minőségével nem hiszem, hogy gond lenne... azért egy getta vagy shellys nem engedheti meg magának, hogy gagyit küldjön :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ancsi! köszi... :lol:

Juli! megy a drukk neked is!

Zsu! Tényleg menj el dokihoz amint tudsz...remélem nem lesz baj...de előfordulhat kis vérzés amikor beágyazódik....remélem "csak ennyi"...
Nagyon szorítok hogy elmúljon....

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Zsu:Irány orvos, hívd fel...Aztán tessék jelentkezzni!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Zsu!! Igaza van Ancsának azonnal menj orvoshoz!!!! lehet csak progi pótlás kell!!!!

EDI
ediii

jó reggelt!

Na akkor Zsu, most tessék nagyon nagyon rám figyelni! Szóval nyomás s.o.s.-be az orvosodhoz vagy bármelyikhez! A barnázás ilyenkor teljesen természetes, bár arra is nagyon figyelni kell, viszont a vérzéssel nem szabadd szórakozni. Nemhiába kérdeztem tegnap az utrot! Nem szabad várni ilyenkor! Nekem barnázás volt és éjjel mentünk be a Barossba!felírták az utrot és azóta minden okés! Ne tessék megvárni míg vér lesz belőle. A teszted tök egyértelmű volt és egyáltalán nem halvány... Nagyon vigyázz magadra!

Ancsi, az egyik barátnőm van hasonló cipőben hsg és inszem miatt. Neki a Barossba fogják a hsgt csinálni január 21-én az inszemet meg 25-én! a 3 szál hajon jót nevettem :) Bár én úgy szeretem a hajam, ha jól ki van ritkítva, mert nagyon nehezen kezelhető.

A cukker miatt meg nagyon el vagyok kenődve, mert nincs kedvem megint hónapokat kórházban lehúzni és á nem is folytatom. Most kemény kiéta következik és mindenhova viszem magammal a kis mérlegemet meg a táblázatomat, mert ez alapján fogok enni. Számolnom kell a szénhidrát tartalmat. Bár kissé örülök, mert legalább nem sokat fogok a kaja miatt hízni... de mégis teli vagyok aggodalommal, hogy a babámnak is minden okés legyen. Elvileg a cukor nem érinti a gyereket, kivéve, ha drasztikus. Nekem 7,2 lett az eredményem. Hála égnek nem vészes, de a megengedett érték felett van.

Nem csinálták meg az egyik lényeges vizsgálatot, a tsh-t, mert a védőnő elfelejtett bno kódot ráírni,picit dühös vagyok. 1 hét alatt ez a 3. vérvételem és hát eléggé fáj a dolog. A kezem már olyan mint egy rossz drogosé! Tiszta hegg.

Kép
Kép
onlány

Edi, sajnálom a pirit! :(
Csip, anyudékra ->jamaicára sokat gondolok. A férjemnek mondtam, erre a reakció: füvezni mennek? Mondom ők idősebbek, erre na és? :shock: pasi...
Juli, görbemutizás?
Tegnap a lányomra nagyon kiborultam! Ilyen életemben csak 1szer fordult elő! Annyira kiborultam, hogy nem kaptam levegőt, sípoltam amikor próbáltam levegőért kapkodni, persze viccesen nézhettem ki, mert a földön négykézláb voltam és ondtam hangosan magamban hogy nyugi, semmi baj nincs! azóta iszonyúan fáj a fejem! Nem egyszerű volt tegnap a gyerek. A qrva rosszat 10000el szorozzátok meg. Ráadásul verekedett, rúgott, harapott, pedig csak tisztába akartam tenni. Mindenhova felmászott. A lépcsőt duplán rigliztem be. elmentem pisilni és hallom megy fel a lépcsőn. Mikor kijöttem a kanyarból esett le a lépcső aljáig, gondolom megilyedt, hogy észreveszem és kiabálok vele vagy megpaskolom a seggét. Na ekkor akadtam ki

Kép
Kép
onlány

Zsu

Most látom csak a hírt! Gratula. De amíg nem mész az orvoshoz, nem merek igazán örömködni! Remélem már a dokinál vagy, és ezért nem írsz!!!!

Iner

nagyon örültem a jó eredménynek! Meg a kis csajnak. Így már megnyugodva várhatjátok az ünnepeket!

Kirus, Susytunder

Hogy ti mennyit aggódtok a hízás miatt! De jó lenne, ha én is 2 kilónál tartanék. Jelenleg +4,5kg-nál tartok, de nem aggódom. Az anyuci.hu súlytáblája szerint, a minimum hízás pont ennyi. Szóval nem parázok.

Tegnap megvolt az UH. A doki mindent rendben talált. De nem mutatta meg magát. De én érzem, hogy kislány. Meg eddig a 15. meg a 19. heti UH-án is két külön ember is lánynak nézte. Remélem így is marad. Ma pedig megint suli. Megyek is. Legyetek jók!

Joli
Kép
Kép
joli83

iner, azt hiszem én még nem gratuláltam a szuper híreknek, kicsit szégyenlem magam :oops: Most ezt pótolnám! Gratula!

Joli, hajrá tanulás! Ha már 2en nézik lánynak, akkor szerintem az.

Suzytudnér, szerintem én is ugyanolyan bodyt vehettem a picúromnak mint te! Zöld és fehér csíkos, ehhez kis kötött mamuszkát is sikerült beszereznem és pont passzol hozzá

Kép
Kép
onlány

onlány!
görbemutizás :)
Kép
cép :?: ugye cép :?:

kb 20 perce beadattam a fluval p-t.
csajok! ha holnaptól nem láttok többet, akkor tudjátok, hogy (bármit is mond a média) elvittek a mellékhatások :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

Zsu!!! nagyon aggódok!!! :shock: :shock: :shock:

-j- cééééép görbe!!!! :)

mindenkinek puszi! robotolok tovább!!! :lol: :lol: :lol:
ma este 7-ig melózok, de nem számítógépközelben... de azért igyekszem ma még benézni!

Kép
gtunde75

Lányok gyors leszek és nem biztos, hogy értelmesen írok... :oops:
Voltam béta hcg-t nézettem, 3 hetes vagyok és ma megyek este magánba a dokimhoz :!:
Már nem barnáztam azóta, izgulok nagyon, este próbálok jönni, de ha nem valahogy írok!

puszi csajok, bocsi, ha már megint izgalmat okozok, köszi mindent!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok megjöttem az eredménnyel, de kérlek segítsetek ne mtudom melyik értéket kell nézni. :oops:

Terhességi afp: 20,20 ng/ml
MOM érték: 0, 58
Korrigált afp MOM: 0, 86

Azt tudom, hogy 0,7- től jó, ha a MOM értéket nézzük alacsony, ha a korrigáltat akkor jó.

Zsu
Én is remélem, hogy dokinál vagy, és hiszem hogy nem csak ennyi volt, nem biztos hogy baj van.

Kép
Kép
susytunder

Tökéletes az eredményed Suzy, a terhességi afp 8-80 között a legjobb :!:
gratula :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És akkor itt a recept:

Anyukám püspök kenyere

3 db tojás
20 dkg. porcukor
4 evőkanál olvasztott méz
mokkás kanál fahéj és picit kevesebb őrölt szegfűszeg
10 dkg. vágott dió (én csak össze tördeltem)
1 cs. sütőpor
25 dkg. liszt
apróra vágott aszalt gyümölcs (én csak aszalt barackot raktam bele)

A tojást a cukorral és az olvasztott mézzel habosra keverem, majd a lisztet a sütőporral bele keverem. Hozzáadom a fahéjat és szegfűszeget, végén a gyümit.
Sütőpapírral bélelt formába teszem, 180 fokos előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm (vagyis addig amíg nem ragacsos a hústű, vagy fogvájó)

Kép
Kép
susytunder

Zsu
Köszi :)

Na örülök, hogy nincs baj, majd jelentkezz, amint tudsz.

Kép
Kép
susytunder

Zsu! Hála Istennek!!! most nagy kő esett le a szívemről... :lol: drukkolok tovább! pihenj a hétvégén!!! :lol: :lol: :lol: [/b]

Kép
gtunde75

Csajok, ha tudnátok nekem is segíteni megköszönném... :roll:
Tegnap óta nézzegetünk az üzletekben hütőt, meg én ma a netet...
Hütőt szeretnénk vásárolni, anyósék nekünk... :roll: :shock:
Nem tom melyik márka jó vagy semm...Meg eléggé pénzhez is vagyunk kötve...70000... :oops:
Én igazság szerint külön fagyasztósat szertnék,ami alul legyen-kombi hütő, és mindenképp fehéret!!!!
Szerintettek???
Az egyik ami nekem tetszik: Hausmark ( HK 28 A ) Nem ismerem ezt a márkát....
A másik: Zanussi ( ZRB 320 WO )...
Ez a 2 fajta van ami nekem tetszene, mert azért a hütőkapacitása eléégé nagy és 2 fiókja van ami fagyasztós...Nem szertnék 3 fiókos fagyasztót, mert akkor meg kisebb a hütő...

Szerintettek???

Köszi
csip-csip18

zsu!
pihizzél!
a baba bizti jól kapaszkodik, de a doki majd tuti kicsit rásegít :)
megy a drukk :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ja és mindenképp 2 rekesz legyen a zöldségeknek, mert most 1 van és nem szertem...Meg azt semm, hogy totálissan lent van az az 1 fiók :evil:
csip-csip18

csip!
nekünk alul 2 fiókos fagyasztós, hűtőrész önleolvasztós, ha jól emlékszem elektrolux... de ez most nem biztos... majd otthon megnézem (vazze! nem tudom, miben tartjuk otthon a kaját :o )
nagyon jó.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kitti
Apa tanult szakmája háztartási gép szerelő. (bár jó mesze elkalandozott tőle) de esküszik a Bosch, Electrolux, AEG, Miele gépekre, de ezeket 70 000- ért csak nagyon akciósan kapod meg. Ő nem szereti az olasz gépeket. Megsúgom nekünk Gorenje van, alul 4 fiókos, de mikor megvettem még apát nem ismertem, a gép kb. 5 éves és még baja nem volt. Szóval drágábbal is lehet probléma, meg olcsóbb kategóriában is lehet jót kifogni. Azóta minden konyhai gépünk Electrolux, amióta apát ismerem, és tényleg jók.

Kép
Kép
susytunder

Köszi csajok!!!!

Uhhh Juli nézzd meg nekem majd kérlek!!!!Köszi :lol:
csip-csip18

csip!
megnéztem, electrolux
Kép ő az (vagy nagyon hasonló)

mi 70körül vettük 2 éve, de úgy, hogy kifutó széria...
szóval érdemes körülnézni, mert ha már utolsó darab (garancia ugyanúgy van rá), akkor alkudni is lehet :wink: (igaz, mi a hűtőből nem alkudtunk, viszont a tv-t 5ezerrel olcsóbbért odaadták mellé az euronics-ben)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

zsu! örülök hohy már jobb a helyzet...este nagyon várlak a hírekkel gyere majd!!!!szoríítok nagyon!!!!!

Csip! a mi hűtőnk eletrolux, felül fagyasztós, 2 rekesszel..biztonsági üveg polcok vannak a hűtős részben, önleolvaztó és A+ a fogyasztása...nagyon szeretem...még 2 éve vettük kb 80 ezer volt...

Joli és Onlány köszi a gratulációt :lol:

Joli
örülök, hogy minden rendben volt az uh-on...

Onlány a párod hogy van ma??

Iner

iner

ja, Suzy! gratulálok a jó AFP-eredményhez... :lol:

Iner

iner

Juli: Köszi megnézzem , utána járok köszi :D
csip-csip18

Zsu: Valami hír?????????????? :roll: :roll: :roll:
csip-csip18

Lányok én legközelebb vasárnap leszek, holnap megyünk apával Bécsbe. majd hozok nektek képeket.

Mindenkinek szép hétvégét!

Zsu
Te pedig nagyon vigyázz magatokra!!!

Kép
Kép
susytunder

suzytunder, érezzétek jól magatokat! Helyettem is igyatok sok forralt bort, te alkoholmenteset! Leírtam a kenyér receptjét!!!!!!! Nyamm, kari süti lesz! Nagyon szeretem ezt!

Kép
Kép
onlány

Suzytündér: Érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!

Onlány: :lol: :lol: :lol: Csak akkor csinálod meg????Egyszerűnek hangzzik, na én is megcsinálom :?

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

nem vártunk reggelig!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

itt vagyok ám...jól látom :?: :?: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

skype-on vagyok a barinőmmel, jövök nemsokára :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kedvesem kívánságára teszünk fel nektek egy élesebb képet is, hogy jobban láthassátok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

juppppppi!!!!!!!

Kép
gtunde75

Tündi, juuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhééééééééééééééééé :wink:
ügyik vagytok :wink:
nyugi van, pihenjetek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép estét!

Voltam a dokinál, uh-on még nem látszódott semmi, de dec. 22-én megyek kontrollra,akkor viszont már kell látni petezsákot és szikhólyagot!

Duphastont kaptam hormon pótlásra, ettől el kell, hogy múljon, de igazából azóta nem is volt egy csepp sem!

Ennyi...

Szép hétvégét Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!
jó utat! igyatok forraltbort helyettem is :wink:

zsu!
nagyon jó hírek :) meglátod, minden rendben lesz :!:

tünde!
Kép

most már aztán tényleg én jövök :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu! Örülök,hogy minden rendben!! Vigyáz magatokra,és pihenj sokat! meddig fogsz dolizni??

Tünde! ahoz képest,hogy apácska messze lakik elég szépen sikerült összehozni a babócát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!! Kép Kép

EDI
ediii

jó reggelt!

Tünde, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Mondtam mondtam mondtam! :wink:
Zsu, örülök, hogy minden okés!
Iner, apácska már jól van hála égnek, csak a fején egy baromi mély seb van, olyan szörnyű ltni. Szó szerint egy lyuk tátong rajta :shock:
Zsu, gratu az afpdhez!
Csip, igen akkor csinálom csak meg, mert most kemény diétán vagyok és nem szabad.
Tegnap mérges lettem anyósra -megint eljátszotta,mint szokta-, tegnapelőtt mondtam, hogy rossz lett a cukor és most diéta ezerrel. Felajánlotta, hogy hoz nekem olyan cukrot, int a cukrosoknak írnak. Erre tegnap este odaad nekem lúdlábtortát (ez a kedvencem :evil: ), mondom, köszi, de tudod, hogy nem lehet. Erre, tudom, de egy kicsit lehet! Tudod olyan vékony szeletet :shock: Jó, feladom... nem lehet megértetni vele! Pedig eüben dolgozik!!!
Nekem meg egyre jobban fáj az arcüregem, én nem tudom mi a franc van velem, nem gyógyultam ki a náthából úgylátszik, mert felváltotta ez. De ez milyen fájdalmas, azta!!!!!!! 10percenként fenn voltam éjjel miatta. Qrvára fáj! Előbb kifújtam az orrom és olyan véres nyák jött ki (bocs :oops: ) de az arcüregemet mintha kínozták volna közben, mikor fújtam, nagyon fájt. Nekem volt arcüreggyulladásom, de nem emlékszem arra, hogy ennyire fájt volna.... Ötlet?
Elvitték apája kocsiját megcsináltatni egy nagyon kedves ismimhez, aki elvileg nem vágna át soha! tegnap hívott, hogy 260,000ft lesz :shock: én sejtettem... de akkor is szíven ütött

Kép
Kép
onlány

Tünde, nagyon vigyázz magadra, pihenj Te is sokat, a távkapcsolat mnem is olyan rossz dolog :!: :?: :wink:

Suzy, nagyon jó utat, vigyázz magatokra, kellemes kikapcsolódást, jó vásárlást, várunk :!: :wink:

Julcsi, a következő hát persze, hogy Te leszel :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én most disznótorban vagyok, de barnázok most is, különösebbet nem csinálok, dolgozni, emelni nem fogok, csak finomakat eszek!

Ediii, majd a sors eldönti, de szeretnék továbbra is dolgozni, helyettesen nincs, ülök szinte egész nap, addig és úgy osztom be az időmet, ahogy Én akarom, szerencsére a főnökön nagyon megértő és segítőkész :!: :wink:

További szép napot, kellemes hétvégét!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

mindenkinek köszi lányok! arik vagytok! remélem nem járok úgy, mint múlt hónapban...

onlány! nem kéne orvoshoz menned? nehogy belázasodj nekem!

Zsu! nagy megtiszteltetés lenne számomra eccere Veled!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Joli!!!! mikor tesztelsz :?: :!: :?: :!: 3 nap múlva :?: :!: :?: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

GTunde! gratulálok, ez nagyon erős 2 csík...hihetetlen :lol:

Zsu! öülök, hogy azért minden rendben, pihenj sokat!!!

Onlány! akkor apa csak gyógyulgasson, szegény, biztos nagyon fájhatott neki...

Julcsi!
drukkkk megy most már neked 1000-rel :lol:

pussz

Iner

iner

hali!
olyan aranyosak vagytok :) kedden reggel tesztelek... ha fent marad a hőm (ma 37,0) és persz nem felejtek el hazahozni poharat :roll: mert ha nincs pohár, akkor majd csak bent a kórházban csinálom meg a tesztet akkor, amikor a dokival találkozom.

onlány!
ez a kaja-téma ismerős... igaz, nekem a fűszerekkel.
egy rossz sazvam sem lehet "anyós"ra, mert nekem minden alkalommal külön főz (piszok válogatós vagyok... holnap is marhapörkölt lesz... julinak külön sült csirkecomb :oops: ), de az pl soha nem jut eszébe, hogy fűszerekkel vigyáznom kell. vagyis igazán úgy vagyok elkönyvelve, ha nem nyígok feltűnően a hasam miatt, akkor biztos rendbe jöttem... én meg tuti nem állok nekik elmagyarázni, hogy olyan nincs :?

zsu!
vigyázz magatokra te lány :!: még a tányért se emelgesd! várd meg, amíg kiszolgálnak :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi, nagyon fogok drukkolni Neked, ez nagyon jó hír :!: :wink:
Elindult a "babaeső" :wink:

További szép napot Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok csak beköszönök, majd hetfön jövök... :wink:
Zsu- Nagyon jo, hogy minden okes veletek, vigyazz magatokra! :wink:

Tunde- AAAAAAA; Nagy Nagy Gratula :D :D :D ...Olyan kis ügyik vagytok, tudtam, hogy megint nem kell sokaig varnotok es baba költözik a pocakodba!!!! :lol: ...Szivböl kivanok neked nagyon sok boldogsagot, egy egszeseges gyönyörü kisbabat :wink:

Csajok most ne haragudjatok de többre nem futja, viszont nagyon sokat gondolok ratok 8) :wink:

Mindenkinek kellemes hetveget!!

KépKép
gyancsi

Ancsi, köszönöm a gondoskodó sms-t :wink:
remélem minden okés Veled :?: :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?