jó reggelt!
Tünde, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Mondtam mondtam mondtam!
Zsu, örülök, hogy minden okés!
Iner, apácska már jól van hála égnek, csak a fején egy baromi mély seb van, olyan szörnyű ltni. Szó szerint egy lyuk tátong rajta
Zsu, gratu az afpdhez!
Csip, igen akkor csinálom csak meg, mert most kemény diétán vagyok és nem szabad.
Tegnap mérges lettem anyósra -megint eljátszotta,mint szokta-, tegnapelőtt mondtam, hogy rossz lett a cukor és most diéta ezerrel. Felajánlotta, hogy hoz nekem olyan cukrot, int a cukrosoknak írnak. Erre tegnap este odaad nekem lúdlábtortát (ez a kedvencem
), mondom, köszi, de tudod, hogy nem lehet. Erre, tudom, de egy kicsit lehet! Tudod olyan vékony szeletet
Jó, feladom... nem lehet megértetni vele! Pedig eüben dolgozik!!!
Nekem meg egyre jobban fáj az arcüregem, én nem tudom mi a franc van velem, nem gyógyultam ki a náthából úgylátszik, mert felváltotta ez. De ez milyen fájdalmas, azta!!!!!!! 10percenként fenn voltam éjjel miatta. Qrvára fáj! Előbb kifújtam az orrom és olyan véres nyák jött ki (bocs
) de az arcüregemet mintha kínozták volna közben, mikor fújtam, nagyon fájt. Nekem volt arcüreggyulladásom, de nem emlékszem arra, hogy ennyire fájt volna.... Ötlet?
Elvitték apája kocsiját megcsináltatni egy nagyon kedves ismimhez, aki elvileg nem vágna át soha! tegnap hívott, hogy 260,000ft lesz
én sejtettem... de akkor is szíven ütött