Sziasztok!
Gratulálok azoknak, akiknek már kiderült a kicsi neme! Én határozottan lányt érzek, egyik korábbi terhességemnél sem volt ilyen megérzésem.
A koleszterinem nekem is magas egy icipicit, de a "jó" koleszterinem is, és az orvos szerint így ezzel nincs is semmi baj, ő viszont kifejezetten ajánlotta a heti min. 3 tojás elfogyasztását. Azt mondta, hogy úgy kell elképzelnem, mint a cukorbetegséget: ha nem eszik valaki rendszeresen, akkor a cukorszintje ingadozik, és ezzel több kárt tesz, mint maga a betegség.
Siófokon a dokim végzi a 4D-t, állítólag nagyon jó, és 10 ezer Ft. Kérdeztem tőle, ajánlja-e, hogy menjünk, de azt mondta, nem, ez akkor fontos, ha találnak valamit a babánál, akkor viszont egy profi a 2D-esen is kiválóan tájékozódik, egyébként minek zavarni a babát. Szóval maga ellen beszélt, meg a pénze ellen, de én egyik babával sem voltam, és azt hiszem, ezzel a picivel sem megyünk.
Kinek milyen babakocsija lesz? Nekünk volt egy régi, már 4 gyereket szolgált ki, szóval muszáj lesz egyet venni, a kereke is kijár már. De használtat veszünk megint, mert ha úgy járok, mint a nagyfiammal, hogy sehogy sem maradt el a nagykocsiban, és 6 hónapos koráig szinte csak kendőztünk, akkor jobb, ha nem csinálok nagy beruházást...
Tegnaptól nekem is folyamatosan mocorog a kicsi, olyan, mintha jó nagy hosszokat úszna, hol itt kaparászik, hol a másik végen bokszol.