Jo reggelt Lanyok!!!
Ma is 10-ig terveztem az alvast, de 3/4 9-kor bamm, kinyilt a szemem, onnan meg mar jart az agyam, Zsu rad es Betty-re gondoltam, ugyhogy jöttem gyorsan es olvastam, jegyzeteltem
Zsu- Te ujdonsült kismami!!!!!
Olyan boldogsagot okoztal nekem tegnap, meg a parom is kerdezi, hogy mi van velem, miert ülök en könnyes szemmel a gep elött...Hat mert mondom Zsu kisbabat var
Tudja ki vagy, mar meseltem rolad neki
...Ez annyira csodalatos dolog, tenyleg tiszta szivböl örülök nektek, ilyenkor nem is lehet leirni azt amit erez az ember, csak a közhelyeket....Hat akkor mit erezhetsz te????
Atyauristen!!!
Iner- Szivböl gratulalok az eredmenyhez, tudtam, hogy minden rendben lesz!!!!
Es a kiscsajhoz külön gratula!!!Annyira jo, hogy most mar megnyugodhatsz te is teljesen, kijutott neked az izgalmakbol az elmult hetekben
Csip- Csajeeee!!!Hat nagyon remelem , hogy mi is hamarosan sorra kerülünk, bar akkor nem tudom mi lesz velem, tuti nem alszom egy honapig
...A hosszu hajat valoban nem egyszerü mosni, szaritani, vasalgatni, de olyan szep.....Mondjuk ez enyem 3 cm-es kb es a parom nem is engedi, hogy megnövesszem, neki a rövid haj tetszik jobban
...Pedig a pasik altalaban a hosszu hajat szoktak szeretni....Szep kis listat kaptal a parodtol, ezek aztan az ajandekok
...Mi nem veszünk semmit egymasnak , megbeszeltük, kell a penz a "gyerekre"
Meg igazabol megmondom öszinten, hogy mindenünk meg van, most baromsagot venni nem akarok, ami kene meg nekünk az egy TV meg egy dohanyzo asztal, de megmondtam Apjuknak, nagy költsegekbe csak sikeres inszem utan verjük magunkat, ez lesz a jutalmunk
Gtunde- Körömkepet kereeeeeek!!!
Ugy szeretnek gyönyörködni benne, ha mar Iner uj hajat nem lathatom, legalabb a te körmödet had lassam
...Nekem is volt regen körmöm eveken keresztül ( amig otthon laktam), nagyon szerettem, mert nagyon szep, olyan massa teszi a kezet....De itt kint olyan kurva draga,hogy egyszerüen sajnalok ennyi penzt kiadni ra....Felrakatni olyan 100 euro, töltetni meg 80 kb
...Na hat ennyiert nem kell basszus!!A masik a szoli, ugyanilyen megfontolasbol arrol is leszoktam
...Ebböl a szempontbol jobb otthon, mert ezek a dolgok megfizethetöbbek!...Tundem, hat mennek am drukkok holnapra+++++
Hat en a hetvegen sem alszom, ugy erzem
Onlany- Derekig erö, dus haj????De jo neked!!!Az enyem baromi vekonyszalu es keves is, ezert talan nekem jobb a rövid, mert szerintem hosszu haj csak annak all jol akinek van is haja, nem ugy, mint a tesomnak, neki is er vagy a derekaig de hat 3 szal, sokkal jobban allt neki meg regen a kleopatra, de hat nem erti meg
...Nagyon sajnalom a cukrodat.....Akkor most mi lesz ha nem javul?Dieta?
Susytunder- En is varom a receptet, imadok sütni-fözni ( ha van ra idöm)
...Drukk a mai AFP-hez!!!!+++++
Kirus- Hat a +2kg a 22.heten szerintem nagyon nagyon jo eredmeny, hat az semmi
Ediii- De draga vagy, hat nem fogok aludni a sajat tesztemnel vagy egy honapig, az fix
...Piri mondjon le!!!!
...Következö honapban majd együtt bebabasodunk Te, Csip es En....Mar csak mi maradtunk, mert tuti, hogy Tunde is hoz egy ilyen szepseget holnap, mint Zsu
Jajj Zsu töled akartam kerdezni, mint inszem szakertötöl, hogy szerinted megcsinaljak egy ciklusban a HSG-t es az inszemet??( mondjuk a 10.cn-en HSG es utana inszem??)
Na most lepek, takaritas, fözes a mai programm, de mar pentek van
Közeledik a hetvege!!!
Puszi mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa