Új privát üzeneted érkezett!

ZSUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
ez hihetetlen!!!!!!!!!!! nem tudom szavakba önteni az örömömet!!!!!
most még jobban drukkolok!!!!!!!!!!
Ez hihetetlen!!!
nem tudok mást mondani, csak ezt ismételgetem!!!! Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Huuuuuuuuuuuu milyen jó ilyen hírekre jönni!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!!!
Nagy-nagy gratula nektek ügyik vagytok!!!! :D

Iner!
Neked is nagyon örülök hogy minden rendben van veletek!!!
Gratula a kislányhoz!!!!!!! :wink: :wink:

Ma voltam védönönél, és nagyon ajánlotta a védöoltást,így jövö héten megkapom én is meg Kíra is(párom meg már bevan oltva)..

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Tünde,Kírus, köszi Lányok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, tetüüüüüüüüüüüüüüüüüü, Te leszel a következő :!: :?: :wink:

Kírus, jobban vagy már :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
Jujj de örülök neked is! :lol:

Szuper nap ez a mai.
Én hétfőn délelőtt megyek dokihoz
, remélem nálam is kiderül valami.
:wink:

Megyek sütni, jön a barátnőm pletyuzni.

Kép
Kép
susytunder

Suzy! Köszi....akkora nyugalom van rajtam...totál kikészültem ebben közel 2 hónap bizonytalanságban... :oops:
De most már megnyugodtam....

És mit sütsz?

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Suzy, az álmod váljon hamarosan valóra, úgy látom kislányok jönnek sorban... :wink: jó pletyizést, sütkérezést!

Iner, nyugi van, elhiszem, hogy sokat izgultál, idegeskedtél mostanában, itt az ünnepi készülődés...nyugalomban :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Remélem jövő Májusban én is kislányt tarthatok majd a karomban. :)

Iner
Püspökkenyeret sütök, de hogy... úgy emlékeztem anyukám azt mondta kutyuljak össze mindent egy tálba aztán mehet a formába, csak hogy nekem olyan lett, mint a csiríz, hívtam gyorsan anyát, hát kiderült, hogy a tojást a cukorral meg az olvasztott mézzel ki kellett volna keverni... hát jól elcsesztem... mindegy, tettem bele egy kis tejfölt, olyan lesz, amilyen. :)

De ezért ti vagytok a hibásak, ilyen izgalomba hozni itt engem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
susytunder

Suzy :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Én már jobban vagyok egy fokkal :) ,na és ennyi jó hír komolyan annyira örülök :!: :!: :!:

Susy!
Bizti ehető lesz attól :wink: ,majd mesélj hogy milyen lett!!
Vendég

Suzy! Biztos fincsi lesz...én egyáltalán nem tudok sütni ...még... :lol:

Kírus!
Örülök, jobban vagy...és már milyen nagy a pocaklakód :lol:

Zsu! mi újság? hogy vagy/tok? :lol:

pussz

Iner

iner

zsu!
azttttttta :!: :!: :!:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Már negydszer olvastam el a mai irományokat!!!! És még mindig alig tudom felfogni! Zsu! Egész nap Ti jártatok az eszemben!!! Olyan jó lenne most ott lenni Veled és örömtáncot járni!!! Vagy valami ilyesmi!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok,
íme a remekmű...
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!
Kép

Kép
gtunde75

Julcsi, köszönöm ari vagy :!: :wink:

Tünde, hát milyen jó is lenne... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu lenne?!?!?!?! nekem egyértelmű ez a csík!!! nem is halvány!!! minden rendben lesz és gyönyörű babátok lesz!!! végre!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Nem a csík az örömtánc :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaaaaaaaaaaaa!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
gtunde75

Hát kedves druszám... köszöntelek a kismamák körében. :lol:
Apa is látta a tesztedet és azt mondta ez egyértelmű, hát ő már ért hozzá. :lol:
Nagyon gratulálok még egyszer. És kérlek nagyon vigyázz magatokra, semmi cipelés, semmi emelés!

Kírus
A süti isteni lett, már alig van belőle, nagy zabálós lettem mostanában, vissza kell fogni magam. :oops:

Szóljatok, ha kéritek a receptet. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Zsu
Mikor mész dokihoz? Gondolom minél hamarább. Családban tudja már valaki, vagy karácsonyi ajándék lesz? Mennyi idős vagy most akkor? Jajj bocsi a sok kérdésért, de még mindig annyira izgatott vagyok. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Suzy, fogalmam sincs, még eddig nem jutottam el,de sztem a két ünnep között megyek majd :!:
Köszönöm a köszöntést :!:
Kedves a férjed is...micsoda profi már Ő is :wink:

A nővérem tudja meg a férjem, de nem akarom nagyon még mondani majd el jön annak is az ideje :!: :wink:

A recept jöhet nekem!

Tündi, :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder jöhet a recept!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Zsu! ez csodálatos!!!! ez teljesen egyértelmű....gratulálok még egyszer...igazi csoda!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Iner

iner

Iner, köszi :wink:
Csodálatos, nagyon izgatott vagyok még mindig, most meg a drágám elment dolgozni...vagyis nem is vagyok egyedül :!: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Iner

iner

JÓCCAKÁT!!!

Kép

Kép
gtunde75

Csajok ne haragudjatok, hogy nem tudtam ma jönni, de rohantam :roll: :oops:

Viszont most csak egy valakinek reagalnek, holnap pedig irok a többieknek is....ZSUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hat ezt nem hiszem el, komolyan mondom all a ször a kezemen, ahogy elolvastam, ez egy csoda Kép !!!!!!Meg is vannak csodak, annyira megerdemlitek, ennel gyönyörüsegesebb ajandekot nektek el sem tudok kepzelni!!!Annyira csodalatos dolog, kivanom, hogy eleted legboldogabb 9 honapjat eld at az elkövetkezö idöben utana pedig Kép !!Minden almod igy valjon valora!!!!! :lol:

Csajok en nem fogok ma tudni aludni, ez tuti, annyira a hatasa alatt vagyok a dolognak!!! :wink:

Mindenkinek szep estet!!

Holnap jövök!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

zsu!
ez baromira POZITÍV :!:
én valami halvány csíkról olvastam itt napközben... ezen mi halvány :?: :?: :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Ma jó korán kidobott az ágy :roll: :roll: !!! Már 4óta fent kukorékolok...

Zsu!
Ez nagyon szép pozitív teszt!!! :wink:

Ancsi!
Tudtál éjjel aludni?? :lol:

Iner!
Ti is már mindjárt félidősek lesztek!!! :shock:
Jó neked már tudod hogy kiscsaj lesz :D

Susy!
Jöhet a recept nekem is!!
Jajj ne is mondd,én mikulásra sütöttem 2 félét(jöttek anyósék,sogornőmék) aztán tudtam én is termelni :shock: elég édes szájú lettem mostanság...
+2 kg-nál tartok :oops:

Juli!
Mizujs felétek,sok a melótok??

Tünde!
Hogy vagy?
Megy neked egy privi :) ,lenne egy kérdésem...

Mindenkinek szép napot!!!!!!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Kírus
Tegnap én is 4- kor keltem, ma az óra költötte apát, vele keltem 6- kor, de este már 9 után aludtam. Én is 2 kilónál tartok, de te idősebb vagy tőlem vagy 5 héttel. :shock: És jön a karácsony, sok kilótól kell óvakodnom. :)

Ancsa
Hát, ha este olvassuk Zsu sorait mi is, akkor tuti sokan nem aludtunk volna éjjel. Mi már kiörvendeztük magunkat napközben. :lol:

És Te Zsu kismama, hogy (nem) aludtál ma éjjel?
Hogy érzed magad ma reggel?

Lányok, ha ennyien kéritek a receptet, akkor majd délután beírom ide, tényleg baromi egyszerű és mennyeien finom.

Iner
Ehez a sütihez nem kell tudomány. És majd bele jösz. :)

Kép
Kép
susytunder

Ma megyek afp eredményért... :roll:

Kép
Kép
susytunder

sziasztok! jó reggelt!

kírus én egész héten hajnalban felébredek 2-3 körül és utána csak forgolódok... de érdekes módon nem vagyok fáradt... :)

susytunder drukkolok, hogy szupik legyenek az eredmények!!! siess vissza a hírekkel!!!

Zsu hogy aludtál drága kismami? :lol: :lol: :lol:
kérjük a mai képet!!!! :wink: :wink: :wink:

puszi!

Kép
gtunde75

Tünde!
Én már most álmos vagyok,szédelgek kicsit már :D ,ugyhogy szerintem késöbb le kell dőljek kicsit...
Bár mára tervezem az ajándék vásárlást :roll:

Susy!
Reméljük nem jönnek a kilók fel ránk ünnepek alatt!!! :wink:
Drukk az eredményért!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Egyedül voltam a drágám éjszakás volt...3 órát aludtam össz-vissz :? :roll:
Gondoltátok, hogy nem tudok aludni :?: annyira nagy az izgalmam még mindig, ma nem csináltam újabb tesztet, majd holnap reggel :!: :oops:

Köszönöm még egyszer Lányok a sok biztatást, türelmet, drukkolást, jó, hogy rátaláltam a babanetre és Rátok :!:

Ancsi, Neked is köszönöm, igazán kedves vagy, de bocsi, ha nagy izgalmat okoztam, de Én is gondolok Rátok és drukkolok ám mindenkinek :!:

Julcsi, nem volt szó halvány tesztről :!: :?: nem csináltam csak egyet, de még nagyon most sem akartam :!:
A múlt hónapban volt vmi ilyesmi :!:

Tündi, Én sem érzem magam fáradtnak...virulok... :oops: :wink:
És Te nem szeretnél tesztelni mostanság?

Suzy, drukk a jó eredményért :!:

Kírus, és nem vagy fáradt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus, közben láttam, hogy írtad már :!:
Jó vásárlást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu! ez egy nagyon szép pozi teszt :wink: Tünetek?? vannak???,vagy ez még korai :oops:

Ancsa! mi lesz ha neked lesz pozi a teszt, nem is fogsz aludni :lol: :lol: ,mert akkor készülj fel rá...., hamarosan neked is ott lesz a babó a pocidba :P

KÍRUS! Suzy!! nagyon korán kelők vagytok :shock:
Kírus! jó vásárlást! nekem is mennem kéne már,mert rohanás lesz a vége :)
Suzy!! drukk a jó eredményhez!! nem tudom milyen sütiről van szó, de rakd ki ide nyugodtan, én is ki próbálom :wink: szeretek sütni..

Tünde!! nem akarsz tesztelni??? a görbéd szép :wink:

Iner! Gratula a kiscsajszihoz!! :wink:

EDI
ediii

Ediii, új tünetem nincs, a mellem továbbra is nagyon feszül és izomlázszerűen fáj :!:
Neked ma jött meg piri :?: :oops:

Betty, innen is drukkolok nagyon, remélem olvasod+++++++++++++++
:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 úgy döntöttem, hogy mivel nem vagyok ott, ezért itt és most, egyedül lejtem el az örömtáncot!!! csakazértis!!!
Kép

Lányok! a görbém tényleg szép, de megígértem embernek a múltkor, hogy soha többet nem tesztelek nélküle!!! ezért csak holnap... ha addig nem jön meg.... :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, ez jóóóóóóóóóóóóóóó...aranyos vagy :wink:
Drukkolok nagyon, jó döntés, mindenben együtt mégis csak jobb...és nem fog megjönni, prir takarodj :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu! tegnap kopogtatott csúnya piri :twisted: ,de már vártam, most a sok rohanásban nem tudtunk együtt lenni,amikor kellett volna.., majd köv. hónapban,de hát spontán sok remény nincs, de tudjuk,hogy lehetnek csodák :wink:

Tünde! de ari vagy ,hogy megvárod a párod :) ,akkor holnap várjuk a szép tesztet :wink:

EDI
ediii

Tényleg mi van Bettyvel????? :roll: remélem tapadnak azok a szép babák!!!!

EDI
ediii

Jó reggelt....

Zsu: Én zárom akkor a sort akkor a Gratulációval!!! Hát nem tagadom, de még most is remeg a kezem :D A hátamon áll a ször :D És engem is elkapott a pityergés, ennél a mondatonál: "vagyis nem is vagyok egyedül"
GRATULÁLOK, VIGYÁZZ RÁ!!!!!!!!!!!!!!

Suzytündér: Drukk az eredményhez :D

Tünde: Te mikorra enm várod???Most érted izgulunk.... :wink:

Juli: Tünde után ha jól emlékszem akkor te következel???

Kírus: Jó vásárlást, ajcsid meg magad is vagy a kis pocaklakódat:D :D

Iner: Jaj de jó :D :D :D kislány:D

Ancsám: Csajééééééém mi mikor babásodunk be??? :cry:
Tuti mi fogjuk zárni a sort...Úgy érzzem...Figyeld meg, hogy most Tünde-Juli-Te-Én így lesz...
Bár csak nekünk is - velünk is megtörténne ez az állom ami a Suzyval-Suzytündérrel volt!!!!

Szép napot
csip-csip18

ediii Betty fentről a második topikban írt reggel a teszt eredményről... nem akarok itt árulkodni... :wink: :wink: lesd meg ott mi a helyzet!!!

csip most kéne megjönnie: tegnap-ma-holnap! :lol: :lol:
de nem fog!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kép

Zsu! Nem érezted azt reggel: Ugye nem csak álmodtam a tegnapi napot...én kb 3 napon keresztül minden reggel megnéztem a tesztet hogy tényleg ott van-e a 2.csík... :lol:

Suzy!
biztos jó lesz az AFP eredmény...majd gyere a hírekkel...várunk...remélem beletanulok a sütésbe, mert szeretnék majd én sok finomságot készíteni a családnak... :lol:

ediii ! köszi....pedig én kisfiút éreztem ám, és csak sós kajákat kívántam és tessék...de nagyon örülök a kislánynak is, mert csak egy volt fontos, hogy egészséges legyen...:D

csip! nyugi...a te pocakodban is nemsokára ott lesz a kis lakó... :lol:

Iner

iner

Ediii, akkor jól láttam :!: reményteljes következő hónapot kívánok :!: :wink:

Csip, nagyon köszönöm Neked is :wink: sok a munkád, tegnap nem is voltál :?:

Tündi, neeeeeeeeeemmmm fog, tilos pirinek jönni :!:

Iner, még mindig nem hisszük el a drágámmal, hogy ez velünk tényleg megtörtént :!: :?: :wink: sokat agyalok, állandóan ezen agyalok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát Lányok, lehet, hogy ennyi volt az örömködés... :cry: most jöttem a mosdóból és valószínű, hogy meg fog jönni, vérzek egy kicsit :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt Lanyok!!!

Ma is 10-ig terveztem az alvast, de 3/4 9-kor bamm, kinyilt a szemem, onnan meg mar jart az agyam, Zsu rad es Betty-re gondoltam, ugyhogy jöttem gyorsan es olvastam, jegyzeteltem :lol:

Zsu- Te ujdonsült kismami!!!!! :lol: Olyan boldogsagot okoztal nekem tegnap, meg a parom is kerdezi, hogy mi van velem, miert ülök en könnyes szemmel a gep elött...Hat mert mondom Zsu kisbabat var :lol: Tudja ki vagy, mar meseltem rolad neki :D ...Ez annyira csodalatos dolog, tenyleg tiszta szivböl örülök nektek, ilyenkor nem is lehet leirni azt amit erez az ember, csak a közhelyeket....Hat akkor mit erezhetsz te???? :shock: :D Atyauristen!!! :wink:

Iner- Szivböl gratulalok az eredmenyhez, tudtam, hogy minden rendben lesz!!!! :lol: Es a kiscsajhoz külön gratula!!!Annyira jo, hogy most mar megnyugodhatsz te is teljesen, kijutott neked az izgalmakbol az elmult hetekben :roll:

Csip- Csajeeee!!!Hat nagyon remelem , hogy mi is hamarosan sorra kerülünk, bar akkor nem tudom mi lesz velem, tuti nem alszom egy honapig :lol: ...A hosszu hajat valoban nem egyszerü mosni, szaritani, vasalgatni, de olyan szep.....Mondjuk ez enyem 3 cm-es kb es a parom nem is engedi, hogy megnövesszem, neki a rövid haj tetszik jobban :shock: ...Pedig a pasik altalaban a hosszu hajat szoktak szeretni....Szep kis listat kaptal a parodtol, ezek aztan az ajandekok :lol: ...Mi nem veszünk semmit egymasnak , megbeszeltük, kell a penz a "gyerekre" :lol: Meg igazabol megmondom öszinten, hogy mindenünk meg van, most baromsagot venni nem akarok, ami kene meg nekünk az egy TV meg egy dohanyzo asztal, de megmondtam Apjuknak, nagy költsegekbe csak sikeres inszem utan verjük magunkat, ez lesz a jutalmunk :lol:

Gtunde- Körömkepet kereeeeeek!!! :lol: Ugy szeretnek gyönyörködni benne, ha mar Iner uj hajat nem lathatom, legalabb a te körmödet had lassam :wink: ...Nekem is volt regen körmöm eveken keresztül ( amig otthon laktam), nagyon szerettem, mert nagyon szep, olyan massa teszi a kezet....De itt kint olyan kurva draga,hogy egyszerüen sajnalok ennyi penzt kiadni ra....Felrakatni olyan 100 euro, töltetni meg 80 kb :shock: :shock: ...Na hat ennyiert nem kell basszus!!A masik a szoli, ugyanilyen megfontolasbol arrol is leszoktam :roll: ...Ebböl a szempontbol jobb otthon, mert ezek a dolgok megfizethetöbbek!...Tundem, hat mennek am drukkok holnapra+++++ :lol: Hat en a hetvegen sem alszom, ugy erzem :wink: :lol:

Onlany- Derekig erö, dus haj????De jo neked!!!Az enyem baromi vekonyszalu es keves is, ezert talan nekem jobb a rövid, mert szerintem hosszu haj csak annak all jol akinek van is haja, nem ugy, mint a tesomnak, neki is er vagy a derekaig de hat 3 szal, sokkal jobban allt neki meg regen a kleopatra, de hat nem erti meg :roll: :wink: ...Nagyon sajnalom a cukrodat.....Akkor most mi lesz ha nem javul?Dieta? :roll:

Susytunder- En is varom a receptet, imadok sütni-fözni ( ha van ra idöm) :lol: ...Drukk a mai AFP-hez!!!!+++++ :D

Kirus- Hat a +2kg a 22.heten szerintem nagyon nagyon jo eredmeny, hat az semmi :lol:

Ediii- De draga vagy, hat nem fogok aludni a sajat tesztemnel vagy egy honapig, az fix :lol: :lol: ...Piri mondjon le!!!! :evil: ...Következö honapban majd együtt bebabasodunk Te, Csip es En....Mar csak mi maradtunk, mert tuti, hogy Tunde is hoz egy ilyen szepseget holnap, mint Zsu :lol:

Jajj Zsu töled akartam kerdezni, mint inszem szakertötöl, hogy szerinted megcsinaljak egy ciklusban a HSG-t es az inszemet??( mondjuk a 10.cn-en HSG es utana inszem??)

Na most lepek, takaritas, fözes a mai programm, de mar pentek van :lol: Közeledik a hetvege!!! :wink:

Puszi mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?