Sziasztok!
Andrea mennek a drukkok, fel a fejjel. Nekem hála nincs komolyabb mellékhatás, de összehasonlítási alapom sincs, mert soha nem volt még stimum, rögtön belekerültema mélyvízbe, max néha egy kis hőhullám jön rám. Fel a fejjel és bizakodjál, ne legyél elkenődve, pussz
Tegnap is voltam uhun, hááát a tüszők híznak, egyre többen vannak, a bal oldalon elég sokan, de diktálás közben elvesztettem a fonalat, vagy kilencen, de gondolom ebből nem mind érik be időre, jobb oldalon 4-en, azok szép hízottak. Ami miatt egy kissé elkenődtem, hogy a hétfői 9-es mnyálkahártya csak 9,5 lett, ezért Tanár úr csökkentette a Menopuromat 3-ról 2,5-re. Az alakját meg a típusát dicsérte, de vastagságával nem volt megelégedve. Remélem rendben leszek, holnap még megyek és hétfőn lesz leszívás.
Olvastam, hogy valakinél voltak mindenféle baciűzö gyógyik a férjnél is, nálunk semmi. Ez hogy lehet? Eszter ti kaptatok ilyet?
Heni, a punctio napja 2009.12.14. Köszi
Ja és mától itthon vagyok, bár betanított kolleginát jól otthagytam a slemasztikában, mert nem volt időm mindent megtanítani neki, de majd segítek telefonon.
Babe én ismerek nem egy olyan párt, akinek az első sikerült, az egyik BMC-s, kettő babájuk lett első inszemből, spermagondjuk volt, W. dokihoz járt még. De még ha az egész világon senkinek sem sikerült volna elsőre, neked akkor is sikerülhet és ez igaz fordítva is. Úgyhogy szerintem próbálj meg lazítani, ne keress statisztikákat. Pussz
Megyek élvezem egy kicsit a szabadságot, még ma meg holnap elitézek egy-két karácsonyi dolgot meg a lakást összekapom, jövő héttől már nyugság van
Jaj az Zuramnak vettem karira, meg persze magamnak a Mága Zoltán újévi koncertjére jegyet, el lesz alélva, mert amikor adták a tv-ben ott sápítozott, hogy ő ide úgy eljutna egyszer, hát hétfőn szembejött a plakát velem a villamosmegállóba, én meg egyből mentem egy jegyirodába és megvettem, ez lesz neki az ajándékom, mivel 24-én még nem tudom megmutatni neki a pozitív tesztünket
Vagy ezt írtam már?
Pusszancs mindenkinek Macsek