Új privát üzeneted érkezett!

Kubuspace!

Nagyszerű, hogy megosztottad velünk ezt a csodát! Gratulákok és szívből örülök, hogy sikerült spontán babásnak lenned! Rám igazán rám fér, hogy ilyeneket halljak, mert egy kicsit bilifüle vagyok!
Van egy 15 éves lányom és azt hittem, ha a párom rám néz terhes is leszek... sajnos még a stimulációra se reagálok! Mi romlott el bennem? :cry:

Ha van valakinek ilyen csodaszámba menő sztorija ne kímléljen!

++++ drukk, azoknak, akik most állnak a csoda kapujában! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára avarka 2009.12.10 09:08-kor.

Kép
avarka

Sziasztok!

Andrea mennek a drukkok, fel a fejjel. Nekem hála nincs komolyabb mellékhatás, de összehasonlítási alapom sincs, mert soha nem volt még stimum, rögtön belekerültema mélyvízbe, max néha egy kis hőhullám jön rám. Fel a fejjel és bizakodjál, ne legyél elkenődve, pussz

Tegnap is voltam uhun, hááát a tüszők híznak, egyre többen vannak, a bal oldalon elég sokan, de diktálás közben elvesztettem a fonalat, vagy kilencen, de gondolom ebből nem mind érik be időre, jobb oldalon 4-en, azok szép hízottak. Ami miatt egy kissé elkenődtem, hogy a hétfői 9-es mnyálkahártya csak 9,5 lett, ezért Tanár úr csökkentette a Menopuromat 3-ról 2,5-re. Az alakját meg a típusát dicsérte, de vastagságával nem volt megelégedve. Remélem rendben leszek, holnap még megyek és hétfőn lesz leszívás.
Olvastam, hogy valakinél voltak mindenféle baciűzö gyógyik a férjnél is, nálunk semmi. Ez hogy lehet? Eszter ti kaptatok ilyet?
Heni, a punctio napja 2009.12.14. Köszi

Ja és mától itthon vagyok, bár betanított kolleginát jól otthagytam a slemasztikában, mert nem volt időm mindent megtanítani neki, de majd segítek telefonon.

Babe én ismerek nem egy olyan párt, akinek az első sikerült, az egyik BMC-s, kettő babájuk lett első inszemből, spermagondjuk volt, W. dokihoz járt még. De még ha az egész világon senkinek sem sikerült volna elsőre, neked akkor is sikerülhet és ez igaz fordítva is. Úgyhogy szerintem próbálj meg lazítani, ne keress statisztikákat. Pussz

Megyek élvezem egy kicsit a szabadságot, még ma meg holnap elitézek egy-két karácsonyi dolgot meg a lakást összekapom, jövő héttől már nyugság van :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj az Zuramnak vettem karira, meg persze magamnak a Mága Zoltán újévi koncertjére jegyet, el lesz alélva, mert amikor adták a tv-ben ott sápítozott, hogy ő ide úgy eljutna egyszer, hát hétfőn szembejött a plakát velem a villamosmegállóba, én meg egyből mentem egy jegyirodába és megvettem, ez lesz neki az ajándékom, mivel 24-én még nem tudom megmutatni neki a pozitív tesztünket :lol: :lol: :lol: Vagy ezt írtam már?

Pusszancs mindenkinek Macsek

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs! csupa jó hírek :D szerintem ne aggódj a mhny-on, okés lesz az is tuti!
Nincs a stimus lapodon feltüntetve a Cipro...biszbasz gyogyó soraban vmi beíras? Nekem a 9. napnal van, akkor kellett elkezdeni a Zuramnak 2x1-et az antibiotikumból, ill nekem is kellett volna, csak a dokinö nem monta én meg nem tudtam, h. nekem egyedül kell tajékozódni a stiums lapból, szal, kicsit késöbb, de a leszívas elött 4 nappal el is kezdtem :lol:

Babe, ment privi!
navared
Szfvár

Ja és Vörösmacs, jó lazulast 8) rad fér!
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!!!!

Nekem holnap kell mennem vvt-re,és ma merészkedtem csinálni egy tesztet,amin megjelent egy halovány szemmel jól látható második csíkocska :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma 8. napja hogy velem vannak a Babák,és Ők 13 naposak.Létezik hogy a teszt megmutassa a valós értéket?

Kép
marianna82

Mariann szerintem ez már a tuti csík, halkan gratulálok, nagyon örülök!!!! :lol: :lol: :lol:

Navared, nekem a stimus lapon csak a a Menopur és a Cetrotid van bekarikázva, bár látok ott egyéb felsorolást is, de oda nem írtak be semmit.

Maccs
vörösmacska

Kubuspace!
Nagyon örülök, hogy megosztottad Velünk ezt a jó hírt, meg mindent, ami Veled történt. Több hasonlóság is van Köztünk:
1. Te is már nagyon régóta próbálkoztál
2. Te is a BMC-be mentél
3. Te is Szűcs Doktorhoz kerültél
4. Te is PCO-s vagy
5. A kisfiad dec. 23.-án lesz egy éves, Nekem dec. 23.-án kell tesztelnem.
6. Nekedi is első inszem, Nekem is.
Szóval, most nagyon sok erőt adtál Nekem.

Navared,
Privi visszament, légyszi nézd meg és várom a válaszod.

Mariann,
iszonyú nagy GRATULA, ez már tuti!!!!!!!!!!!!!! De jó Neked.

Andrea,
hogy vagy? Jobban vagy már? Remélem használt a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energia amit küldtem Neked. Fel a fejjel.

Puszi Mindenkinek:)

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Helló!

Babe!
Privi ment.

Kubu!

Emlékszem rád innen, és teljes szívemből gratulálok. Gondolom majd leestél az asztalról, mikor mondta a doki, hogy mi a szitu :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja!!

Babe!
megvannak az infók!!! Csatolom....

1260438379.6239.xls

heni77

Heni Drága,
köszi, a táblázatot, megnéztem. Légyszi írd be Hozzám, hogy dec. 23.-án tesztelek.
Ha jól látom Mariann nincs benne, ugye?

Mariann,
Neked hányadikra sikerült, mivel, kinél?

:roll:

Kép

Kép

babe3

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, úgyhogy ez lebegjen előttetek jó példaként.

Heni,
gondolhatod, kérdezi a dokim (mert pont ő volt ügyeletben) hogy mikor kell az inszemre menni mondom ha megjön a következő, erre ő aham és nincs más programom ? mondom hát mégis mi lenne ? erre ő: esetleg terhesgondozásra járni :D :D
ha nem lettem volna éppen vizsgálat közben biztosan a nyakába ugrom a dokimnak.

Marianna,
:D :D :D

Navared,
örülök ha segíthettem, használjon az a krém !!!!

Babe,
drukkolok nagyon. Tudod én miért kerültem Szűcs dokihoz, az egyik barátunk, aki szintén szülész-nőgyógyász, régebben János kórházban dolgozott, szóval vele beszélgettünk és mondta hogy segít, hagyjuk az egyéb intézményeket (természetesen nem lehúzta őket) és menjünk BMC-be, szól az egyik legjobb dokinak az érdekünkben ! Szóval így kerültünk hozzá :D

Mindenkinek hatalmas drukkok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
Nekem is a saját nőgyógyászom ajánlotta (Dr. Tasi Róbert - nem tudom, ismeri-e valaki), de Én már ezt el is felejtettem, mire a BMC-be kerültem. És kérdezték, kihez akarok kerülni, mondtam, hogy nem tudom, és végül is mindegy, mert úgy hallottam, hogy itt Mindenki PROFI. És egész véletlenül kerültem Szűcs Dokihoz, és csak így utólag ugrottak be Tasi Doki szavai. Hálás vagyok ért az égnek, hogy pont Hozzá kerültem.
Egyébként Tasi Doktor Úr is egy kiváló Orvos, Én emberileg is szeretem. Nem egy bőbeszédű, célratörő, és nagyon érti a dolgát.
:lol:

Kép

Kép

babe3

heni: A gyógyszerrel én is úgy tudtam mint te, de amikor a mostani diabos dokinénimnek mutattam a 7,7-es terhelt cukros papíromat és mondtam hogy még este bevettem a bogyót, akkor azt mondta, hogy az még befolyásolta az eredményt.

zsu: Sajnálom a munkahelyedet. :(

kubuspace: Gratulálok. Remélem majd ketteske nálunk is így fog megfoganni. Mi azt hiszem nem megyünk vissza a bmc-be ha nem jön össze. Bár még egyeske is bent van, szóval nem vagyunk elkésve.

avarka: A sógornőmnek két elzáródott petevezetékkel sikerült spontán teherbe esnie. Volt két sikertelen lombikjuk (jobban mondva az elsőnél beágyazódott a baba, de már a szívhangig nem jutott el) és egy ciszta miatt leállított stimulációjuk. És amikor a következő lombikhoz elkezdték az előkészítést, akkor derült ki hogy babát vár. És ezek mellett a petevezetékek mellett a baba nem is maradt a vezetékben, hanem szépen beágyazódott a méhében. Májusra várják a babát. De lehet hogy ezt már leírtam, akkor bocsi.

vörösmacska: Mennek a drukkok hétfőre és ne izgulj, fog még a nyálkahártya vastagodni addig.

marianna: Szerintem is terhes vagy. Ha ilyenkor pozitív a teszt, akkor az már nagyon jót jelent.
vicky79
Budapest III. kerület

Na, mi történt? Nagyon elhallgattatok!
:(
Sírok, nincs kivel beszélgetni. :cry:

Kép

Kép

babe3

Nem nagyon van mit mondanom. Fáj a fejem és ég a gyomrom. Panaszkodni nem igazán akarok, ez a terhességgel együtt jár és gondolom már alig várjátok hogy olyan problémáitok legyenek, mint nekem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Nekem is fáj a fejem, már tegnap is fájt. Gyere csak panaszkodni is.
Csak jöjjön már Valaki beszélgetni
:oops:

Kép

Kép

babe3

Na ne már Lányok, ne izéljetek. Hol vagytok?
:cry:

Kép

Kép

babe3

Mindenkinek nagyon jó napot!!

Navared! Szerintem az nagyon is jó, hogy ha több szócső közvetiiti az infót!! Szal minél több ember iirja le a tapasztalatát, annál jobb!!:)

Zsu1981! Ahogy én tudom, passziiv táppénz akkor jár, ha keresőképtelenné válsz a munkaviszony megszűnését követő 3 napon belül (naptári nap). Max 30 napig-itt is naptári nap. Szerintem nézelődj a neten is azért!(bár gondolom megteszed/tetted magadtól is:))

Kubuspace! Nagyon jó hallani a történetedet!!Nagyon gratulálok! Egy kérdés csak, ha visszahozhatlak kicsit a zugolvasói státuszodból : Nem is biiztál abban, hogy a menzi késésének oka a babus?Akkor neked sem volt semmi egyértelmű jele a terhesség első heteinek? Csupa, csupa jókat nektek!!Ja, és vicces dokid lehet!:)

Vörösmacs! De jó kedved van, átsüt az éteren!!Nagyon zsiiiiiiiiiiiiiiir!:) Hát a karácsonyi ajándékmizérián én még nagyon nem vagyok túl…Amikor még úgy volt, hogy talán nekünk is dec lesz a lombik, akkor a férjem kikötötte, hogy mindent meg kell venni hamar, mert nem fogja engedni, hogy ajik után szaladozzak a stimu alatt, meg a beülti után…Aztán kiderült, hogy mégsem lesz Karácsony előtt semmi, szal az ajik megvásárlása még várat magára…

Mariann!Halk gratu tőlem!És sok mosoly!!Holnap mindenképp iird meg, mi volt a BMC-s eredményhirdetésen!!

Vicky! Én sziivesen hallgatom a kedves kismama-nyavalygásod!:) Nekem a fejfájásra csak az ágy, csönd, és sötét szokott segiiteni…

Babe, gondolom, te a munkahelyeden nem tudsz most leheveredni…esetleg egy kv jót tenne!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sajt@!Hogy vagy? Javult már a hátad?

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi!
Á, sajnos nem tudok, pedig nagyon jól esne. Jaj, mindjárt megyek is dugdosni az Utro-t.
KV-t nem iszom, cappucinózom, lehet egyet megiszom.

Karira még Én se vásároltam semmit. Igazság szerint, számítok a melóhelyen egy kis + lóvéra. Addig nem igazán tudok miből. Csak Én vagyok így Vele?
:shock:

Nem nagyon jön most ide Senki. Gondolom, Mindenki pihizik. Nem baj, jól is teszitek.
:wink:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Itt vagyok csak elugrottunk Apával vásásrolni :D

Babe:Nekem ez az első lombikom volt fagyasztott 5napos sejteket kaptam vissza,kettőt.
Ügyesen felébredtek mind a ketten :)
Nekem is a Szűcs doki az orvosom,és nagyon megvagyok vele elégedve.Viszont a leszívást az Eszter csinálta és utánna is ő kezelt egy darabig,őt is nagyon megkedveltem :) ja...és ott vagyok ám a táblázatban a lombikosoknál!

Vörösmacs:Ne keseredj el mny. miatt,nekem sem volt vastagabb és lám úgy néz ki megtapadtak a lurkók :lol:
Neked meg még szerintem fog is vastagodni,ne aggódj :)

Vicky:Remélem igazad van,de holnap kiderül.Sajnálom hogy fáj a fejed,pihizz és igyál sok folyadékot...hátha segít.

Heni:Köszönöm hogy beleraktál a táblázatba :D

Kubu:KÖszi :)
Nagyon szerencsés vagy,gratulálok Nektek :D

Kép
marianna82

Most már jobb a fejem, valószínűleg csak éhes voltam. Így már jobb hogy tele a pocim. És most nem a gyerekre gondolok. :)

muzsi: Sajnos nálam szerintem már a sok fekvéstől fáj a búrám, de ez van. Pihennem kell.

babe: Hát pénz az most nálunk sincs, elvitte a kelengye, de legalább már majdnem minden megvan. Még jó hogy kaptunk a szülőktől és a nagyszülőktől is megkaptuk a karácsonyi pénzt. Abból lett a kiságy meg a komód. Minden dobozokban ott áll a kisszobában, mert azért még nem akartam apával összerakatni, meg ugye a kanapé is útban van. Majd januárban, remélem addig nem lesz rá szükség. De visszatérve a karácsonyra, én apának most a neten keresem a dolgokat, mert nem igazán tudok most vásárolgatni.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok új kismamik kubu és mariann

nagyon örülök a jó híreteknek , mert éppen most gondoltam hogy felnézek már ide mi történt ma erre 2 ++++ tesztes kismami is van ez ám a jó hír. vigyázzatok a picikre nagyon.

hétfőn jön mako ++++ teszttel aztán kedden meg én.
jól alakul a hét.....
meg woody babája sztárfotóval.

jók legyetek és várjuk holnapra mariann a beszámolót.
kérdés? 10-es vagy 25-ös tesztet csináltál ??? mariann

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Jujj Mariann!
Nagyon halkan nagyon gratulálok.
Holnap mindenképpen gyere a beszámolóval!!!!!!

Lukácsné, Mako!
Pihenjetek sokat, kismamiknak az kell!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

De szeretem, ha ennyi jóhír van itt!!!!!
Puszi

heni77

Kubu!
Jó pofa volt a doki, hogy így mondta meg! Gratulálok!

Mariann!
Nem akarom elkiabálni, de bizony nagyon úgy tűnik, hogy terhes kismami vagy! Halk, de nagy gratula! :wink:

Vicky!
Gratula a sógornődéknek! Imádom ezeket a hihetetlen csodákat! Olyan jó, hogy ilyenek is történnek!

mako!Lukácsne!
Megy továbbra is a drukk!

Na én most jöttem haza.
A dokinő szerintem nincs 30 éves sem, én azt hittem, hogy kb. velem egykorú, de nagyon határozott. Nekem nagyon szimpi volt. Igaz egy órát kellett várnom, de hamar eltelt az idő. Aztán behívott, és kérdezett egy csomó mindent, ami ilyenkor szokásos. Aztán átnézte az összes leleteinket. Ő azt mondta az IR-re, hogy az jó, azzal nem kell csinálni semmit. A prolaktinra kapok gyógyszert. Mennem kell jövő héten szerdán uhura, és január elején megcsinálják a hsg-t, a párom pedig megy egy újabb spermiogramra és tenyésztésre, valamint csinálnak neki RPR szűrést. Szóval biztosan fogunk tudni kezdeni február elején!
Egyébként az IR-rel kapcsolatban biztos elmegyek Renczhez, és ha ő azt mondja, hogy bogyót kell szednem, akkor szedni fogom.
Ja, és azt mondta, hogy nincs itt semmi baj, hipp-hopp terhes leszek, csak jól meg kell támogatni! Szóval most már ígéretekből sok van, csak babára kell váltanom! :wink:
Szóval ennyi, most nagyon boldog vagyok! :lol: :wink:

rodina74

Dejó Rodina, nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az első találkozás. Én is elnézem a doktornőt, ahogy libeg ide-oda a folyósón, hogy milyen szemtelenül fiatal :shock: Hajrá februári kezdés Kép

Kubu, gratulálok, nem semi a sztori, iszom ezeket a történeteket, micsoda érzés lehetett, amikor a doki bejelentette és ahogy??!! Kép Dejó!

Sajtikám hangulatod?

Lukácsné, mako hogy vagytok? Mi ez a lapítás? Kép

Maccs
vörösmacska

Bocsi, Lukácsné éppen itt volt mielőbb. Kép

Maccs
vörösmacska

Avarka ne légy bilifüle! Itt a karácsony, az olyan szép!!! Túl leszel ezen a jó kis tisztítókúrán, meglásd kicserélődsz és hipp-hopp itt a január és mehetsz újra, gondolj csak bele, milyen jó kezekben vagy. Figyeld meg a következő stimud sikeres lesz, ne légy elkenődve kérlek! Lássam az a mosolyt!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Marianna, én is nagyon gratulalok!!! :D
Most masra sajna nincs is idöm, de majd holnap.... reszkessetek :lol:
navared
Szfvár

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon - nagy gratula a pozi tesztekhez!!!! Jó látni, hogy beindult a babaeső. Nem szeretnék senkit sem kihagyni ezért mindenki vegye ki innen a grulációmat.

Eszter! Nagyon szép a sztárfotó!

Heni! Jól érezted, minden nap olvasgatok, de inkább háttérben maradtam. Azért ez a sikertelen lombik elég szarul érintett. Bár egy-két nap után már jobban éreztem magam, de egyenlőre nincs anyagi hátterünk a következőhöz úgyhogy csak vagyok, még nem tudom mi lesz.

Sajti! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel jöhet a lombik és azért ott sokkal nagyobb az esély!!!!!
szöszi1977

Muzsi,
Akkor vissza a zugból.

Ha 10-12 év alatt soha nem volt ilyen oka a menzi késésnek akkor már teljesen rezisztensé válik az ember. Én is így voltam vele. Semmilyen olyan egyértelmű jel sincs amiből azt gondoltam volna hogy hmm itt más lehet az ok.
Jaaa vagy várjunk csak, most extra fáradt vagyok, vagy egyszerűen csak kifogást keresek a holnapi-szombati 3 vizsgám alól ? 8)

Dokim nagyon jó, idővel csak ajánlani tudom, persze tudtam hogy hozzá fogok menni (szintén barátunk ajánlására), de amikor BMC-ben érdeklődtem akkor elsőként az ő nevét mondták nekem.

Köszönöm a kedves szavaitokat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Marianna: ez szuper!!!
Babe: én is jártam Tasi dr-hoz, szerintem is jó fej!

Lányok, de jó, h szinte minden nap lehet izgulni valakiért!

Én is most értem haza az első konzultációról. Nagyon pozitív élmény volt, több okból is: alig kellett várakozni, és nem az az idősebb orvos vette fel az adatainkat és írta ki a vizsgálatokat, hanem egyenesen Szűcs doktorhoz kerültem. Nagyon szimpatikus volt!
Mindent átnéztünk, elmagyarázott, és azt mondta, h akkor ő már meg is csinálja nekem most az első uh-ot!!!
Szóval megnézte a nyh-át, tüszőket, ilyenek...
Mire hármat pislogtam már az asztalon voltam, ő meg diktálta a számokat...!!!
Szóval arra már nem is kell mennem.
Azt mondta a doki, h úgy haladok, h csak na! Nagyon belehúztunk szerinte! :-)
Jövő héten elmegyünk a férjemmel vérvételre meg spermavizsgálatra, január 4-5 körül lesz az átjárhatóságim (ÁÁÁÁ), és még AZNAP lesz is ülünk összegző konzultációra, hogy hogyan tovább.
Igazatok volt, tényleg beindultak a dolgok, csak erre az első időpontra kellett ilyen sokat várni.

Rodina: néztem a piros sálat meg a fehér dzsekit, de senkin nem volt ilyen! Te láttál engem? Próbáltam nézegetni az embereket hátha vki szemében felismerés csillan, de nem tűnt úgy...
Bár lehet, h te előttem végeztél, én csak 1 előtt értem oda.

Kép
lujzici

Mindenkinek köszönöm a gratulációt,remélem holnap csak megerősíteni tudom a mai pozitívocska tesztemet :wink:

Lukácsné:25-ös érzékenységű tesztet használtam,bár 10-et akartam venni,de nem találtam a DM-ban.
Bízon benne hogy kedden csodás híreket hozol Nekünk :) Küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mako:Veled mizujs?
Nekünk egy napon volt a beültetés,csak engem felraktak az első emeleti szobába,így nem találkoztunk.
Neked is nagyon szorítok hétfőre :)

Kép
marianna82

vicky79! Sajnos nekem már elzáródott petevezetékem sincs! A természetgyógyász azt mondta, hogy van olyan kismamája, akinek szintén nem volt... :shock: Én is hiszek a csodákban! A te történeted is arra sarkall, hogy bármi megtörténhet! :lol:

Vörösmacs! Köszi, hogy aggódsz értem! Tisztítok ezerrel /tisztulok is/ :wink: Februárban én is újból kapcsolódok hozzátok teljes gőzerővel! Addig is olvasgatok és szurkolok mindenkinek, aki addig babásodni fog! :)

Mariann! Halkan GRATULA !!!

Kép
avarka

mariann

holnap várunk a hírekkel milyen volt az eredményhírdetés.

mako
hol vagy mi van veletek?

sting
nem jöttél este veled mi van?

mindenkinek köszi hogy izgultok értünk és remélem én is +++++ hírekkel jövök kedden :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

bocsánat hogy nem jöttem elég sokáig de annyi minden összejött nekünk :? :?

aranyosak vagytok hogy üdvözöltetek csajok :lol: :lol: jól esett :lol: :lol:

Woody:sikerült a manó????????anyám de örülök neked is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace:hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de jó elindult a babaeső! :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyalom:mizus nálad?a 3 hónapod mikor telik le?

Vicky:remélem ti is jól vagytok és szépen növöget a kis hercegnö!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

lukacsne:nem jöttem mert megjött és teljesen kivoltam a szokásos görcseimtől!neked most mivolt?
keddre drukkolok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
teszt lesz?
sting1982

szia sting
nekem 1 lombik volt és szerintem nem fogom kibírni hogy ne csináljak egyet, mert ugye van itthon egy 25-ös, azért kérdeztem Marianntól hogy azzal csinálta-e?

csináltam egy új vonalzót.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

láttam az újjvonalzódat!

szemed fénye, kicsi fiad remélem jól van! :lol: :lol: :lol:
valami előjel?
a ++++ tesztnek !
sting1982

Lujzici!
Képzeld nekem is úgy jön ki, hogy január 4-én vagy 5-én csinálják az átjárhatóságimat! Hihetetlen! Hát én is nagyon figyeltelek! Szerintem láttuk egymást, bár én is a fényt kerestem a te szemébe, de valahogy nem lehettünk egy hullámhosszon. Rózsaszín fehér csíkos a táskád. Én egyedül ültem, igaz a kabátomat már felakasztottam. Én arra készültem, ahogy a lányok mondták, hogy kint áll a sor, és ezért írtam le a kabátomat. Na, most nem volt sor... Odamenni meg így bizonytalanul, valahogy nem mertem... most már bánom egy kicsit, jó lett volna találkozni. Na nem baj, majd beszélünk a kórházi ágyon a hsg után.
Ha te voltál, én néztelek téged többször, akkor is, amikor szétnéztél, de ezek szerint nem néztelek eléggé szúrósan! Tőled kérdezte meg a recepciós csaj, hogy szólíthat-e a keresztneveden?
Sajnálom, ha te voltál és így nem ismertük fel egymást. Egyébként ha korábban eszembe jut, az iwiwen fent vagyok, megnézhettél volna magadnak, és akkor biztosra is mehettünk volna. :?

rodina74

ígérem jövök ezután.....

lefekszem mert még mindig nagyon görcsölök és fáj a pocakom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
puszi

jó éjt :lol:

lukacsné:drukkolok :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok Lányok!

Hátha tudtok segíteni, mert volt hasonló problémátok. Most mentünk neki a 2. inszemnek, és kiderült az inszem. napján, hogy a férjem spermaszáma kevés volt aznap (5 millió), de a múltkoriban még jó volt. Elég lelombozodtunk, de azért biztattak, hgy még így is sikerülhet. Mivel lehetne növelni a katonák számát?

A másik kérdésem, hogy a méhnyálkahártya vastagságát mivel lehetne növelni, mert 8 mm volt csak az inszem előtt 2 nappal, és úgy tudom, ez is kevés. Valami méhpempőről hallottam, az a propolisz másnéven?

Irjatok, ha tudtok valami hasznosat, köszi

Mari
kalmanka

Az én páromnak eleve nagyon jók az eredményei, de mindig kiugróan mags, ha előtte napokig tökmagot eszik! Tök véletlenül jöttünk rá, nem tudom, hogy másnál bevállik-e.
Én mindig iszom málnalevél teát péig, utána palástfűteát vagy palást és cickafarkfű tea keverékét. Méhpempőt én kapszula formájában ettem, és ez álítólag tényleg jó. A tea és a méhpempő jó a nyálkahártyára is jó.

rodina74

Sziasztok!

Kalmanka!
Kiskatonákban sajna nem tudok segíteni, de mnyh ra nagyon jó a pempős méz. Én azért ezt a fajtát választottam, mert a sok kiadás mellett ennek igen jó ára van, kb 400 FT, és tökéletesen hatásos.

Calendula gyógynövényboltba lehet megvenni.

Kép

heni77

Mariann!

Drukk drukk mára, alig várom, hogy gyere!!!!

Mako neked is megy a drukk hétfőre, Lukácsné neked meg keddre :wink: :lol: :lol:
Tényleg jó sok akciósunk van most, olyan jó!!!!

Szöszikém!
Tudom mit érzel, a harmadikat mi is azért nem tudtuk kezdeni, mert nem volt meg hozzá az anyagi háttér. Aztán meg mikor végre összekapartuk rá a pénzt, akkor meg nem kezdhettem, mert kiderült az IR. Ne keseredj el, majdcsak lesz valahogyan. Engem az is stresszelt mindig, hogy nem vagyunk már annyira nagyon fiatalok, és valahol az idő is sürget picit, de bizti valahogyan összejön az a curva pénz és hamarosan kezdhettek. Addig is hozd magad rendbe teljesen, lelkileg testileg, és tuti siker lesz!!!!!
Puszillak!!!!

Sting!
Nagyon örülök, hogy előkerültél, nem meséltél, minden rendben van veletek??? Megoldottátok a problémát???

Rodina, Lujzici!
Tudom mit éreztek most, olyan jó, hogy beindultak az események, meglátjátok, hipp hopp babások lesztek ti is :wink:

1260512001.4423.xls

heni77

Szép vagyis inkabb Jó reggelt Mindenkinek! :D
Kalmanka, szerintem is tökéletes az amit Heni írt (ahogy ez alt. lenni szokott :wink: ), mar ami a méhpempöt illeti, a'sszem az a propolisz, csak mas néven. Szerintem a tökmag is jó lehet a parodnak, hiszen prosztatagondoknal is kitünö!!! Illetve egyen sok tojast!
A palastfü szerintem is jó lehet, de a cickafark nem annyira, mert abban sok az ösztrogén és ilyenkor inkabb progira van szükség...ezt is a 12. naptól!

Szöszi, tudtuk am, h. itt bujkalsz :lol:
Örülök, h. jól vagy, aztan majd lesz valahogy! Ha most nincs lóvé, amit teljesen megértek, akkor ha van ra mód, probald meg teljesen elengedni most ezt az egész baba-témat, úgy értem, tegyetek érte, de ne csak ez legyen a legfonotsabb központi dolog az életetekben, mert attól én is mindig "begörcsölök". Ez csak egy tanacs részemröl... semmi egyéb :)

Mindenkinek üdv. aki régi új ügyefelünk :lol:

Sting, neked mindig így faj a pocakod mensikor...???? :(

Mako, Marianna, Lukacsné, bocs, ha vkit kihagytam :oops: annyian vagyunk, h. csak kapkodom a fejemet :D
Mindegyikötöknek ezerrel meg a drukk!!!!
navared
Szfvár

Helló,

Navared,
privi ment.

Egy kis beszámoló (tudom, nem figyelem a tüneteket): délutánra mindig érzem a hasam - egy kis feszítés, egy kis görcs, egy kis szurka - de most reggel is volt. És iszonyat fáradt leszek délutánra mindig, kénytelen vagyok otthon lefeküdni egy órácskára. És még este is tudok utána aludni.
Kubu,
elsősorba Tőled kérdezném, ez normális? Nálad volt ilyen?

Kalmanka,
tudom, hülye kérdés 4 nap "szerzetes élet" megvolt? Nekünk is volt egyszer egy ilyen leesés, de utána már minden eredménye jó volt. És most az inszemen meg NAGYON JÓ. Az a leesés csak egyszeri volt, és Szűcs Doki se tudta megmondani, hogy az mitől volt. Azt mondta, hogy ez akár egyik napról a másikra is megváltozhat.
Kívánom, hogy minden OK legyen. Méhnyálkahártyára sajna nem tok tanácsot adni. Nekem hála Istennek már a 10. napi UH-n 10mm-es volt. Remélem nem hiába, és jó kis ágya lesz a Baby-nek.

Pusza Mindenkinek, gyertek dumcsizni :lol:

Kép

Kép

babe3

Ja, és ezeket a tüneteket minden Inszemestől kérdezném ám. Vicky? Nálad? Hogy volt?
:oops:

Kép

Kép

babe3

kalmanka
A páromnak nyáron 3 hónapig méhpempőt, 1000 C vitamint és FER14-et kellett ennie! Másnak ez annyira segített, hogy spontán babásak lettek, nálunk nem történt semmi. Most lombik kezdés előtt Katalin azt kérte, hogy napi 1000 E vitmint (2x400 + 200) + 500 C vitamint egyen. Pluszban evett Multi maca-t. Azt mondta Katalin, hogy nem hinné, hogy több katona lesz, de az tuti, hogy erősebbek és egészségesebbek lesznek! :lol:

Kép
avarka

Jééé! Laptetőm van nekem is! :lol: :lol: :lol:
Juhéééj!

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?