Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy mindenki azért többé, kevésbé jobban van, reméljük senkin nem jön ki komolyabb.
Timi! A levertségről annyit, hogy ma reggel, ahogy kinéztem az ajtón 7-kor, mert azt se hallottam, hogy a férjem elindult
, hát mondom már kinézek, hogy itt-e a kocsi, na szóval olyan depis hangulatom lett. Tiszta szürkeség, hááááááát. Komolyan mondom én már tök várom a havat, mert akkor olyan szép minden. Aztán visszafeküdtem, és egész jól ébredtem nemrég, konkrétan 9-kor, Larám meg negyed 10-ig nyomta
Édes cicám, most szopizta ki a tejcijét. Szóval ez a nap már csak ilyen uncsis lesz, de hát ez van, elvagyunk.
Lara megeszi a babot, és szerencsére semmi baja nincs tőle, de valahogy nem sokat evett belőle. Mostanában az étvágya nem olyan mint szokott, de nem éhezik a kis drágám
Tegnap a szokásos vásárlásos körúton voltunk, már most annyian vannak a boltokban, hogy nem igaz. A CBA-ban is voltunk husiért, de még nem a karácsonyit vettem meg, csak simán a hetit.
A karácsonyi halászléhoz szerintem még fel kell ugrasztanom apát a Corába, mi mindig ott vesszük meg a halcsit, meg az alapléhez az apróságokat. Ott van választék, itt Tbányán sehol nincs, legalábbis én nem tudok róla, de ha tudtok halas boltot, szóljatok, akkor mégse kell felmenni Törökbálintra. A Tesco kilőve, oda én nem járok, nem bírom.
Jaaaaaa, egyébként tegnap voltam megint masszázson, már fél éve nem voltam, előtte 4 évig hetente jártam, még terhesen is, és már nagyon odavoltam. Hát éreztem én mindent, nagyon megtalálta a masszőr a csomóimat. Ma meg izomlázam van, de ez már jóóóóóóóó. Jövő héten újra megyek, azt hiszem elkezdem megint hetente, de legalább kéthetente, mert muszáj, amilyen S kanyar van a hátamban. Meg mindenemnek jól esik, hát ennyi jár
Anna! Nem mondom, hogy itt ilyen a fiatalság. Pont ezért döbbentett meg. Mert míg a városban majd fellökik a babakocsit úgy vonulnak a "fiatalok", addig itt tök normálisak, köszönnek, tisztelettudóak, előre engednek, szóval tényleg más, na. Biztos a kisközösségnek köszönhető, de egész másak. És ezzel senkit nem akarok megbántani, ezek a tények, és nekem is furcsa volt, hogy jééé, hát ilyen is van. Ezért is döbbentett le a fiú/lány, aki csak úgy besétált a temcsibe. Hááátttttt. Na az is igaz, hogy ki tudja még mi vár ránk, mi lesz a mi gyerekeinkből, de nem hiszem, hogy ez normális lelkületre vall. Egyébként anyukám mindig azt mondja, hogy akinek gyereke van, az ne mondjon a másikra semmit, mert nem tudhatod, hogy holnap nem-e veled fog ugyanaz megtörténni. Hát ebben is van valami.
El tudom képzelni a függönyöd árát, az a baj, hogy én függönymániás vagyok, a kedvenc helyem az Itália méteráru, na oda nem szabad bemennem.
Nekem mindenhol vitrázs függönyöm van, és imádom, hogy nem kell csiptetgetni.
Egyszer beballagtam az Itáliába, mondom a csajnak, nincs-e valami téli hangulatú vitrázsfüggöny, mit tudom én, mondjuk olyan, amint Mikulás van, vagy fenyőfa, úgy nézett rám mint az ufóra, aszongya nincs. Mondom mert ami most van azon margaréták vannak, és úgy lecserélném télre, azt mondja a nő, nem baj legalább nyári hangulatom lesz.
De hát én pont nem ezt akartam, na mindegy.
Majd egyszer talán veszek, mert egyenlőre a gyed hatalmas összege miatt elkerülöm a függönyboltot. Igaz nyáron vettem Lara szobájára a függönyöket, akkor kiéltem magam.
Jó barátnőzést mára! Nála is vannak gyerekek?
Nekem nincs ilyen barátnőm, úgyhogy Lara az unokatesókkal van leginkább, meg ahol anyukám lakik, ott van a földszinten egy kislány, nyáron vele elvolt, de most ritkábban találkoznak. Elvileg van itt a faluban babaklub hétfőnként, de mi hétfőn mindig csavizunk
, úgyhogy még sosem jutottunk el. Voltunk egyszer az anyatejes világnap alkalmából az oviudvarban még szeptemberben, nagyon jól érezte magát Lara, elvan a gyerekekkel, de igazándiból ő még egyedül molyol.
Viszont szerdán elvittem fodrászhoz, mert inkább megint gombácska lett, nekem így jobban tetszik, mert ahogy nőtt a haja, csak lígett-lógott, nem tetszett. Na, nem is ez a lényeg, hanem, hogy ott volt egy 13 hónapos kislány, hát azzal úgy elvolt, hogy levágták a haját és nem volt hajlandó öltözni. Így még elvoltunk a fodrásznál jó fél órát, amíg a csajok kiélték magukat. Mikor jövünk ki, azt mondja a kislány anyukája, hogy ők 21-én jönnek újra, mi is menjünk, jót röhögtünk. De olyan aranyosan elvoltak. Még jó, hogy a fodrászcsaj velem egyidős, abszolút nem zavarta, hogy a kicsik a földön ülnek és rágcsálják a kekszet, stb. Jó hajas lett a rucija, de hát erre való a mosógép
Na csajok, befogom a csőrömet, megyek a dolgomra! Szép napot mindenkinek, ebben a király időben!
Puszi