Sziasztok!
ma jöttünk haza a nyaralásból - szülőlátogatással is bővítettük.
Kőszeg fantasztikus volt! Aki szeretne pihizni, és még nincs ötlete, hová menjen, szívesen ajánlom a panziót Kőszegen, s sokat lehet kirándulni is - babakocsis túrák is lehetnek
A délelőtti nagy alvás alatt ping-pongoztunk, napoztunk, olvastunk, s mikor ürgike felkelt, irány egy kis séta. ISTENI VOLT!!!!!!!
Csak rohanva olvasgattam bele az irományokba - inkább a képeket nézegettem
-, ígérem pótolni fogom
Bedoli, Helló, üdv közöttünk!!!!! Klassz, hogy még mindig csatlakoznak újak
Sziszi, nem semmi alak, én is szeretnék így kinézni 3 csemete után - ha már az első után nem sikerült
(mondjuk, tizenpár centit is kéne nőnöm hozzá
) De nem panaszkodom, mert mint egyszer már kifejtette, salátalevéltől nem lesz tejcsi, bezzeg a süti, csoki, söri, HMMM.
Nagyon böüszke lehetsz a családodra! Nagyon szépek a gyerkőcök!! Amikor kiderült, hogy babát várok, biztos voltam, hogy kislány. A 21.héten derült ki, hogy kukija van. Furi érzés volt. De egyre jobban beleéltem magam, s mikor megszületett a vágyálom, az futott át a fejemen: ha akár még 4 ilyen gyönyörű fiúcskát szülök, hát nem lenne senki boldogabb nálam. Persze biztos bennem lesz a köv. alkalmakkor, hogy lehet, hogy lány???
Pumi, nagyon jó lehetett Erdélyben, szupi a kép! Andrist sem viselte meg a másholalvás. Esténként nyűgi, de az itthon is jellemző, ja, meg a szelet utálja angyalom
Bogi! A listádhoz még ajánlanék egy készítményt(nem gyógyszer, de nekem nagyon bevált!) POLLENGRAPE kapszula, ill. tea. Kismamák is szedhetik, semmi mellékhatás. Bioboltokban, herbaházakban kapható. Érdemes kipróbálni!
Karmen, Orsika csudaszép a keresztelőruhájában!
Szilvus! Peticica nagy kópé lehet! A huncut mosoly mindig ott az arcán! Nézd a jó oldalát! Vehetsz majd új vázákat
Léna, szuperek az új képek! Andris is imád olvasni újabban. Csak úgy falja az oldalakat
Mariann, mi is vettünk pár rucit Andrisnak Ausztriában - nagyobbakat, amik tavasszal lesznek jók.
Kitty, Réka milyen bájos!!!
Na ennyi, szaladok babázni.
Pusza,
Móki