Új privát üzeneted érkezett!

nem hőmérőzök csak a vége felé

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu tetüüüüüüüüüüü :lol:

KépKép
gyancsi

Ancsi, látom :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány:űTudnád v elem hányszor van ez, hogy kitörlődik amit írok.... :evil:
"előbb egy regényt írtam és megszakadt a kapcsolat Mivel gyerek előtt nem illik csúnyán beszélni, hát fejben úgy káromkodtam, mint a kocsisok." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valamikor én is csak hangossan a vendég elött :oops:
csip-csip18

Onlany azert vigyazzatok, lehet apat megkene nezetni valami dokival, mert a fej beveres az nem trefa.....Nem erzi rosszul magat, szedüles, ilyesmi??...Ne is mondjatok nalam egy csomoszor azt jatszotta, hogy irtam, aztan mikor ranyomtam, hogy elküld kiirta, hogy jelentkezzek be :shock: ...Azt hittem kitepem az összes hajamat!!! :evil: ...Elvileg a doki nem mondott semmit, hogy szedni kene :roll:

Zsu-Most mar ertem miert nem tesztelsz meg :wink: ...Türelmes leszek en is, csak mar annyira izgulok ertetek, mintha magamrol lenne szo :lol: ...Elvileg mivel a HSG-t csak a mensi utani 2 hetben tudjak megcsinalni, szerintem januar elsö feleben lesz....Mivel elözö heten volt meg, igy szerintem januar elejen jön a kövi piri es akkor hajra!Azt akartam kerdezni, hogy az hogy megy, hogy UH-val figyelnek ugye, hogy mikor eleg nagy a tüszö :arrow: tüszörepi :arrow: inszem....de hany nappal elötte tudjak megmondani, hogy mikor lesz az inszem, hogy mikor kene majd jönnie a paromnak??2 nappal elötte azert mar megtudja mondani a doki, hogy na akkor 2 nap mulva lesz, ugye???Bocsi, hogy ennyi hülye kerdeset teszek fel, csak hat Apjuknak akkor szabit kell kivenni es hat jo lenne azert ha nem elözö nap derülne ki, hogy masnap menni kell, mert akkor nem biztos, hogy elengedik :?

Csip- El is felejtettem, hogy ez a kutyas sztori döbbenetes :shock: Elhiszem, hogy mennyire ki lehettel, most ahogy olvastam is nagyon szörnyü volt, hat meg atelni.....

Iner- Hogy van a kis pocaklakod??Te is erzed mar a mozgasat?

KépKép
gyancsi

Zsu
Én megértelek, de attól még meg esz a fene a kiváncsiságtól. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Csajok.........

Megjöttem a fodrásztól.....
Elhatároztam magam és a hátközépig érő hajam levágattam kleopátrásra, de nem felnyírtra....
Tök furi, de nem bántam meg...apának nagyon tetszik.... :lol:

Ancsa!
Már érzem a pocaklakót régóta...és tegnap már láttuk kívülről is ahogy mozgott a hasam...nagyon durva volt.. :lol:

Zsu! mizu???

Onlány! Már jobban van a párod buksija?

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner:De jó!!!! Irigy, irigy...Én is leszertném, csak nem engedi a párom, mert azzal fenyeget, hogy lenyirja kopaszra az övét...és már megtette...De csak néha jönn rám, hogy rövid hajt szertnék, most már szép hosszú...De ezt kivasalni :shock: Nem semmi, egy kicsit most akkarok is levágatni, csak nem veszi azt észre :lol:
csip-csip18

Jaj kérünk szépen képet!!!! :lol:
Én meg megajándékoztam magam 2 felsővel egy piros-feketével, és egy pink-fekete(amit nem nagyon szeretek, de most valahogy nem hagyhattam ott)és hozzá egy pink felső :D 2500 volt összesen, na annyiért még a hülye is megveszi, nem, hogy én :D :D

Csajok-kismamik Ti mit vesztek a párotoknak-férjeteknek???
Leadták nektek is a listát???Én olyat kaptam, hogy vigyázz :shock: :roll: :lol:
csip-csip18

nekem is abból lett elegem, hogy mire kivasaltam abba elfáradtam, és nekem 2 naponta mosni kell és már az sem egyszerű...behajolni a kádba annyi ideig...(csakúgy szeretem mosni...)..most kb 15-20 cm rövidebb mint volt....nagyon élvezem... :lol:

Iner

iner

Jaj elírtam pink-fekete felsőhez egy pink őv!!!
csip-csip18

CSip! azt tényleg megérte...
Mi nem veszünk most idén nagy ajcsit karácsonyra, mert a babára sokat kell félre rakni....gyüjtögető életmód van most nálunk...
De szerintem megveszem neki a kedvenc parfümjét, mert az mindig jól jön...
Milyen listát kaptál? :lol:

Iner

iner

sziasztok! élek, csak nem volt net egész nap a cégnél és reggel pedig körmösnél voltam... :))))

majd du-este írok, most csak beköszöntem! Zsu! a tető nem hazudik!!! nekem elhiheted!!! :wink:

iner! kérünk szépen képet!!!! :)

ok, most futok-szaladok!! pusszancs!

Kép
gtunde75

El is felejtettem írni Nektek...
Tegnap este mint minden zuhanyzás után (mert én csak zuhanyzom mióta terhes vagyok...) úgy beindult a pocaklakó, hogy kívülről is láttuk, ahogy ugrál odabent, mert kidudorodott a hasam...
Nagyon durva volt...de tök jó érzés... :lol:

gtunde75! Körmös...imádom a műkörmöket...csinálni is meg hordani is...csak most hordani nem tudom őket... :cry:

Képet nem hiszem hogy rakok fel....bocsi de nem vagyok az a mutogatós fajta...remélem nem baj....majd talán ha karácsonykor lesz használható akkor igen...de elég szörnyű a fényképarcom...csodálom, hogy z esküvőnkön tudtak csinálni rólam normális képet... :roll:

ne hari csajok.... :oops:

Iner

iner

Iner: De butus vagy :D Nem szabad ilyet mondani szép képek lettek az esküvőn én meg kuksisztam ám :wink:
Első aba nálatok ügye???Én is én is szertném ezt át élni :roll: :oops: :cry:
Lista:
Kocsi, Arany...így kezdödőtt :shock: No én meg kijavítottam... :wink:
Medzsbox, Réz :lol: :lol: :lol:
Na jó és akkor mondta, hogy parfüm, melegítő szett, audió hifi...(na most ezt szertné a legjobban)
Na de nem akármilyen: Pioneer vagy Kendwood lehet és cd-usb-Aux bemenetes... :roll: Szóval alaphangon úgy 30000 :?
Azt hiszem úszik az össze gyüjtött lakás pénzem :?
csip-csip18

Tünde: Milyen lett a körmöd???Nekem most hegyes és lila színű, és mind az 5 ujjamon más van...kisujj lila kő, aztán flitter, csillámpor, háló és a nagyujjban glitter :D :D
csip-csip18

Na sehol senki??????????
Tiszta álmos vagyok :?
Ugy hiányzzik a kutyim :( Szegény egyedül :( Este majd hozzám veszem :D Bebújtattom mellém :D Hogy együtt szundizzunk :D
csip-csip18

Sziasztok!

csip-csip18 nekem az előző volt lila... most arany... aany csillám, de nagy darabos, arany virág és arany "csokipapír" :)
már az ünnepekre készülök!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

visszaolvasok!

Kép
gtunde75

Nekem mióta van Kristóf azóta nincs nagy körmöm. De nekem mindig a saját körmöm volt. Mindig mondta akihez jártam csináltatni, hogy nekem nem felépíteni kell, hanem lereszelni. :lol:
De amúgy nem hiányzik már.

Apának ajándék külön nem lesz, mi egy elég drága fényképezőt vettünk, és megbeszéltük, hogy ez a mi ajándékunk, esetleg valami kis apróság, majd meglátom.

Kép
Kép
susytunder

Iner, köszi kérdésed, már elállt a vérzés. Én meg úgy bealudtam, hogy csak na :shock: mire felkeltem, mondom apjának, na gyerünk fertőtleníteni, erre voltam anyánál és megtette :twisted: Na az idegroham kerülgetett! Mikor én akarom akkor nem kell, de az anyának enged. Gondolom, most mit képzelhet rólam....

Csip csip, irigy a ruhák miatt! Ez a kari mindig kicsinál minket anyagilag :( Most ugye nem kapok jutalmat a cégemtől, ezért kissé szerényebb lesz a kari. Én pulcsit vettem embernek, meg felniket kért :shock: legyen, ő akarta... Na majd az enyémre is kérek extrákat :lol: Apája meg nekem megvette álmaim fülbevalóját 8) Család meg apróságokat kap. nem tudom, hogy a ti szüleitek milyenek, de az enyémeknek nem lehet semmit venni. Amit tavalyra vettünk nekik most találkoztam vele a szekrény aljába. Innentről kezdve nem költök feleslegesen rájuk. A dvdjüket sem használják nagyon szinte semmit, azt is feleslegesen vettem, na mindegy.

Hű én egyszer csináltam azt, hogy levágattam a hosszú hajam... Derekamig ért és mondtam a csajnak, hogy legyen kb vállig érő, úgyis külföldre megyünk nyaralni, ahol olyan meleg van, hogy az ember bugyijába áll a víz. Na a csaj kapva kapott az alkalmon (mesterfodrász amúgy) és levágta. Mondtam neki mind1 milyen lesz, mert nagyon bízom benne. Annyit tudni kell a hajamról, hogy elég vastag és a fodrászok nagyon szeretik vágni, mindig el akarnak ráncigálni ilyen bemutatóra vagy mire. Nagyon lázasan dolgozott rajtam és csak annyit hallok és látok, hogy minden fodrász meg tanonc körém gyűlt és nézték ahogy vágják a hajam. Erre az egyik srác teljes extázisban azt mondja, bár csak en vághattam volna, mág soha nem vágtam egy ilyen hosszú hajat ennyire rövidre :shock: na ekkor elkezdtem parázni... És a végén felnyírták a hajam, extravagáns asszimetrikus lett. Qrva jól nézett ki és lehetett kezelni meg könnyű volt. Na de amit kaptam itthon! Azt mondja az ember ragasztassam vissza, vagy húzzak parókát. Köszi. 2 év alatt megint megnőtt derékig és megint le kéne vágatni...
Csip, kenwood aszem becsődölt, legalábbis ezt az infót kaptam mikor a hangtechnikát rakták be a kocsimba.. Én is azt akartam... Nem gyártanak, max ami raktáron maradt. Egyébként ez a 2 a legjobb :-P én végül pioneert rakattam.Király!!!!!!!!!
Tünde, hmmm de jóóóóóóó néked, szépítkezel. én levetettem a körmeimet mert az a csaj aki csinálta, hát nem tudom mit használt, de állandóan letört, pedig előtte évekig volt nekem és semmi bajom nem volt vele. Most mennyibe fáj egy köröm? Majd Csip, meglátogatlak téged egyszer
:oops:

Kép
Kép
onlány

na... írtatok szépen tegnap este óta... :lol: :lol:

Zsu haaaaarmiiiinchéééééééét????? szupi!!! alakul!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
holnap már csütörtök!!! közeledik a hétvége!!! :) nem fenyegetni akarlak ám, csak úgy írtam...hogy nehogy elfelejtsd!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csip sajnálom a kutyit! szörnyű lehetett!!! apósod viszont jófej! minden családban vannak idióták és jófejek... ők általában egy pár szoktak lenni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

gyancsi én eddig borosüveggel nyújtottam a tésztát (ha kellett...nem jellemző rám, hogy sűrűn tésztát nyújtok... :lol: )
jaa... tiszteletdíj?!?! osztom azt a véleményt, hogy azért merte ezt így kimondani, mert tudta, hogy "kintiek" vagytok... egyébként hallottam már ilyenről.. pl hogy a doki közli, hogy levezeti a szülést, de az 50000... meg ilyenek... szóval nem lepődtem meg... :(

onlány öreglányok :arrow: no comment :!: :!: :!: :!: :!:
nem csíííípem őket!
hát a körömár változó! itt a töltést átlagosan 3500-ből meg lehet úszni... de tudok olyant is aki 5000-ért csinálja...

Kép
gtunde75

Onlány: Szavadon foglak!!!!Nem menekülsz!!!! :D :D :D :D :D
Én meg írom öszintén, hogy a felrakás nálam: 5000, Töltés: 4300....
És most eléggé mérges is vagyok, mert a vendégeim eléggé elhalasztanak már :evil: Van aki 5 hete nem volt, és olyankor úgy jönnek, hogy csak ámulok bámulok, hogy megvan még mind a 10 körme :shock: És nem zavarja :roll: Most is aki jönn hozzám, 6 hete lesz, hogy volt és írta sms-ben, hogy szégyeli magát és készüljek fel, mert már nem is látszik miet csináltam :shock: :D De meg van az összes :roll: :shock:
csip-csip18

A tesom pl. tegnap rakatot fel újjakat 7800.... :shock: Az anyám meg 6500 jár töltetni!!!!
Ez Budapesti árak...Ráadásul elit hely központ....
csip-csip18

ja és a tesom valami mesterhez jár, nyu meg régi bartnőjéhez!!!Hozzám lábazni jönnek!!!

Onlány: Pioneer nézztem ki én is a DEH2120ub...Most azután hajkurászok Pesten hol a legolcsóbb...A Saturnban-32000.- :? Most van egy kisbolt, ahol 26000.- :wink: , No nem mind1....
csip-csip18

csip Pest és vidék között kb ilyen különbségek vannak!!! de mondjuk a fizukban is van eltérés!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Tünde: Igen igen igazad van :D

No mentem takarítani, Mindenkinek kellemes estét kívánok!!!!!

Jó éjszakát!!!!!!!!!!
csip-csip18

Csak bekukkantottam, most értem haza...megyek is aludni, jó pihit Mindenkinek :!:

Puszilok Mindenkit!

Tsók
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

JÓCCAKÁT!!!!

Kép :D

Kép
gtunde75

Jó reggelt lányok!

Szerintem ma hamarább keltem, mint az első kakas. Kb. 4 óra lehetett, de nem bírtam aludni. Még mindig nagyon fáj a karom, fáj a fejem a derekam... na jó korán reggel nem panaszkodom. :)
Bezzeg amikor már majd nem lehet, akkor aludnék ezerrel. :)

Zsu
Várlak ám nagyon, hogy hogy érzed magad ma reggel. :)

Kép
Kép
susytunder

Jo reggelt Csajok!!

Megyek melozni , csak beköszöntem :wink:

Utana jövök!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
gyancsi

Jó reggelt!!

csatlakozom az előttem szólóhoz! csak bekukk, és rohan melózni!!!

Puszi!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Itten vagyok...

Reggel 4 órakor ébredtem volt egy gyönyörű álmom, egy szépséges pozi tesztet láttam a szemem előtt álmomban és annyira boldog voltam, h a kezemben tarthatom Wink és ekkor felébredtem, hogy a hólyagom majd szét durran!
Na ezek után mentem el és csináltam meg a tegnap vásárolt tesztecskémet...

Lányok megtörtént a csoda...
Egyszerűen még mindig el sem hiszem...POZITÍV lett a tesztem!?
Nem tudja senki még rajtatok és a drágámon kívül, mert még így is nagyon bizonytalan vagyok, nem hiszem el,hogy nekem ezt adná a sors!
Nem félelmet érzek, hanem izgulok nagyon, hogy a holnapi is az legyen!

Igazából el sem tudom mondani és nem is tudok szavakba önteni, amit most Én belülről érzek...

Annyira köszönöm nektek, hogy eddig is gondoltatok Rám és drukkoltatok nekem, most mást nem is tudok írni, csak azt, hogy azt hiszem eljött a mi időnk és az ÁLMOK IGEN IS VALÓRA VÁLNAK!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Aztaaaa Zsu!!! :lol:
Ez szuper!!! Gratulálok!!!!!! Kép Kép

Ha tudod tedd fel a tesztet!

EDI
ediii

Zsu

Ez elképesztő!!! Jajj annyira örülök...és sírook...sírok...annyira megható! Ott lesz a fa alatt a kis tesztecskéd!!!

Nagyon nagyon nagyon vigyázz magatokra!

Nekem is valóra
vált az álmom, én is pozitív tesztet álmodtam. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Köszönöm Lányok :!: :!: :!:

Én is sírok nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu

Ez elképesztő!!! Jajj annyira örülök...és sírook...sírok...annyira megható! Ott lesz a fa alatt a kis tesztecskéd!!!

Nagyon nagyon nagyon vigyázz magatokra!

Nekem is valóra
vált az álmom, én is pozitív tesztet álmodtam. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Zus, szívből örülök annak, hogy végre eljött a te napod!!! Vigyázz a picikédre!!! Látod mondtam, meg a többiek is! figyi, nem tudom mi volt nálatok a probléma, de neked nem kell utrot szedned? Ez csak szimpla kérdés, nem ilyesztegetés? Mikor mész a dridhoz? Véleményem szerint az inszemeknél sok volt a teher, a stresz rajtad és e miatt nem jött össze a dolog, de ugye mondtam hogy egész más lettél, tök nyugodt, mióta nem inszemeztek. Még egyszer gratulálok!

Kép
Kép
onlány

Bocsánat, hogy kétszer került oda, vacakol a net. :oops:

Kép
Kép
susytunder

ugyan :D

Kép
Kép
onlány

Onlány, köszönöm Neked is :!:
Én még nem fogtam fel a dolgokat, kell erre aludnom egyet és tisztán kell látnom a dolgokat, még az is lehet, hogy kell az utrogestan, de nem akarok ennyire előre rohanni, de azért köszi ezt is :!:

Tudod nekem ez most egy akkora boldogság, hogy a kezemben tartottam az Én pozitív tesztemet :?: :shock: nem tudom, hogy mikor fogom elhinni :!: :?: :roll: :oops:

Apácska feje hogy van :?:

Suzy, :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány, az inszem azért kellett, mert nálam sűrű volt a méhnyaknyák :arrow: a spermák nem tudtak átjutni, de az inszemeknél adott hormonok hatásra még a nyák állapota is megváltozott :!:
Gondolom, hogy most ezért sikerült meg azért, mert tényleg megnyugodtam, egyáltalán nem görcsöltem, nem volt kötelező szex, uh...stb.

És aminek Én nagy jelentőséget tulajdonítok, hogy 2,5 hete elkezdtem szedni a Femibion 800-at :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
És erős a két csík vagy halvány? Rögtön ott lett? Mesélj...annyira kiváncsi vagyok :lol:
A szived egyébként a helyén van még? Vagy kiugrott már?
Jajj hát egész nap rád/rátok fogok gondolni, ez annyira jó, és micsoda csoda.

Kép
Kép
susytunder

Suzy, annyira aranyos vagy :wink:
Nem is térek magamhoz még...azt nem is tudom, hogy reggel hogy jöttem be dolgozni, milyen úton :?: a buszon kik voltak és úgy egyáltalán :!: :?:

Megcsináltam és nem volt ott a csík azonnal...elmentem lefeküdni, de egy fél óra múlva csörgött is az órám és akkor mentem ki, hogy ránézzek, de nem is gondoltam :!:

Na azonnal ugrasztottam a drágámat, hogy rögtön nézze meg, de ő meg azt mondta, hogy nem látom, hogy az csak egy csík :!: :?: mondom igen, de a kontroll csík a másik ablakban van, ez a halványabb csík a "kis csoda babánk" eredménye :!: :?: hát nem látod :?: erre ő, akkor most ez a sors ajándéka :?: mondom igen, meg az Én és Te ajándékunk egymásnak :!:

Ez volt...azóta is nézegetem, majd fotózom, ha hazamentem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát ez annyira izgi!
És milyen szép így karácsony előtt. Ennek valamiért így kellett lennie. :) Nagyon megható! És annyira megérdemlitek!!!

Kép
Kép
susytunder

most hívott a férjem, hogy rossz lett a cukor eredményem :twisted: kész vagyok, nem akarok belgyógyra menni meg semmit... Bár van 2 hetem, hogy rendeződjön, mert akkor randizom a dr-val

Kép
Kép
onlány

Suzy, köszi nagyon....bőgök, mint egy kisgyerek :wink:
Tényleg nem tudom leírni, hogy most mit érzek itt legbelül :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, csak gyorsan megosztom veletek a hírt!!!

Meg van az amnio eredménye....
Minden rendbe a babával és kislány lesz!!!!
Olyan boldog vagyok!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pussz

Iner

iner

Iner, gartula, örülök nagyon, milyen szép nap ez a mai :!: :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány! azért örülök, hogy jobban van a párod...sztem jól tették, hogy lefertőtlenítették...hát az anyák már csak ilyenek...anyósból nekem is kijutott :wink:

Zsu!!!!!

EZT NEM HISZEM EL!!!! Itt bőgök....eddig is bőgtem.....de most.......

Olyan jó........gratulálok!!!!!
Nem is tudok mit írni......vigyázz nagyon MAGATOKRA!!!!!!!

Kép

Iner

iner

Iner, köszönöm Neked is :!: :wink:
Az idézet gyönyörű...akkor már 3-man bőgünk :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: