Iner, köszi kérdésed, már elállt a vérzés. Én meg úgy bealudtam, hogy csak na
mire felkeltem, mondom apjának, na gyerünk fertőtleníteni, erre voltam anyánál és megtette
Na az idegroham kerülgetett! Mikor én akarom akkor nem kell, de az anyának enged. Gondolom, most mit képzelhet rólam....
Csip csip, irigy a ruhák miatt! Ez a kari mindig kicsinál minket anyagilag
Most ugye nem kapok jutalmat a cégemtől, ezért kissé szerényebb lesz a kari. Én pulcsit vettem embernek, meg felniket kért
legyen, ő akarta... Na majd az enyémre is kérek extrákat
Apája meg nekem megvette álmaim fülbevalóját
Család meg apróságokat kap. nem tudom, hogy a ti szüleitek milyenek, de az enyémeknek nem lehet semmit venni. Amit tavalyra vettünk nekik most találkoztam vele a szekrény aljába. Innentről kezdve nem költök feleslegesen rájuk. A dvdjüket sem használják nagyon szinte semmit, azt is feleslegesen vettem, na mindegy.
Hű én egyszer csináltam azt, hogy levágattam a hosszú hajam... Derekamig ért és mondtam a csajnak, hogy legyen kb vállig érő, úgyis külföldre megyünk nyaralni, ahol olyan meleg van, hogy az ember bugyijába áll a víz. Na a csaj kapva kapott az alkalmon (mesterfodrász amúgy) és levágta. Mondtam neki mind1 milyen lesz, mert nagyon bízom benne. Annyit tudni kell a hajamról, hogy elég vastag és a fodrászok nagyon szeretik vágni, mindig el akarnak ráncigálni ilyen bemutatóra vagy mire. Nagyon lázasan dolgozott rajtam és csak annyit hallok és látok, hogy minden fodrász meg tanonc körém gyűlt és nézték ahogy vágják a hajam. Erre az egyik srác teljes extázisban azt mondja, bár csak en vághattam volna, mág soha nem vágtam egy ilyen hosszú hajat ennyire rövidre
na ekkor elkezdtem parázni... És a végén felnyírták a hajam, extravagáns asszimetrikus lett. Qrva jól nézett ki és lehetett kezelni meg könnyű volt. Na de amit kaptam itthon! Azt mondja az ember ragasztassam vissza, vagy húzzak parókát. Köszi. 2 év alatt megint megnőtt derékig és megint le kéne vágatni...
Csip, kenwood aszem becsődölt, legalábbis ezt az infót kaptam mikor a hangtechnikát rakták be a kocsimba.. Én is azt akartam... Nem gyártanak, max ami raktáron maradt. Egyébként ez a 2 a legjobb
én végül pioneert rakattam.Király!!!!!!!!!
Tünde, hmmm de jóóóóóóó néked, szépítkezel. én levetettem a körmeimet mert az a csaj aki csinálta, hát nem tudom mit használt, de állandóan letört, pedig előtte évekig volt nekem és semmi bajom nem volt vele. Most mennyibe fáj egy köröm? Majd Csip, meglátogatlak téged egyszer