Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

cyntia2009,

http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html

jucicuki,
ok, javítva :D
Vendég

ràjottem mi az a hsz :) ez is valami
megyek halat enni, jo étvàgyat mindenkinek aki még nem vacsizott
Vendég

[quote="ann9"]j írta:ann9é, picilulu, mi lehet h egyszerre fogunk szulni, nem? :D

Így van, Ann :D

KépKép
picilulu

Sziasztok,

Én kisfiút érzek valamiért már az elejétől:) csütörtökön megyek uh-ra, remélem, meg is mutatja magát Manócskánk:)
A jövő pénteken pedig 4d uh lesz, úgyhogy remélem, az egyiken látható lesz valami:)

Kép
mandula11

Húha, erről a Johnson-féle allergiáról nem hallottam még, de akkor majd kerülöm.

Ann: Valahol én is azt olvastam, hogy a pocakot és a melleket lehet, jó is kenni, de a mellbimbókat mellőzzük. Sajnos a magyarázatra nem emlékszem :D De aztán lehet hogy hülyeség volt, haha.

Nevekre visszatérve mi olyan neveket választottunk, amit mindkét oldalon könnyen ki tudnak ejteni, illetve ha itt járnak suliba, akkor nem fogják miatta cikizni. Második keresztnévként pedig azt hiszem magyar nevet fogunk adni valamelyik nagyszülő után.

Én eleinte nagyon kislányt akartam, aztán valami miatt annyira meggyőződtem, hogy biztos kisfiú (azt hiszem minden boszorkányfortéllyal fiú jött ki, haha), hogy most már nem tudom, hogy esetleg kisfiút szeretnék-e. Szóval ezek után azt hiszem tök mindegy mi lesz :) Egyátalán akkora csodának tartom ezt a kis életet, amire annyit vártunk, hogy mindegy hogy mi lesz :)

Ha jól emlékszem akkor a tegnapi éjjelig mindig azt álmodtam, hogy fiú lesz. Tegnap viszont kislányt :)

KépKép
picilulu

Úristen, megint mennyit kell visszaolvasnom majd! :oops:

Most értem haza, csak gyorsan egy villámhír: Ma mentem oltatni és a dokinő nem adta be a szurit, mert zörgött a tüdőmben vmi... :roll: Felírt két gyógyszert, most azokat szedem és hétfőn újra próbálkozom... Szerintem tök rendes, hogy így odafigyel rám. Mondjuk szerettem volna túlesni a dolgon, de ez van. Holnap jövök még. :)

hibernia

hibernia: nagyon korrekt a doki h egyàltalàn meghallgatott alaposan. mondjuk nekem semmi bajom nem lett a nem épp 100%os torkommal, de a tudoben ha zorog valami az nem olyan jo, azzal nem jo egy ilyen lorugàst beadatni

picululu: mi mindenképpen abszolut kétoldalon is kompatibilis neveket vàlasztunk majd, bàr engem nem érdekel a cikizés része, nekem a sima tok egyszeru neveimmel is kijàrt. a pàromnak viszont olyan neve van amit itt alig birnak kimondani néha, meg a vezetékneve sem éppen egyszeru egy magyarnak, szoval érdekes lesz még azért ez az anyakonyveztetés meg vezetéknév kérdés. plàne ha a végén itt maradunk és ide jàr iskolàba a gyerek... mondjuk az én vezetéknevem kulfoldon detto ugyanez... :?

én nem àlmodok sem kisfuival, sem kislànnyal, vagy csak nem jutok el nagyon a mély àlomig, mert ma is 3kor kezdtem el a felébredezgetést. nekem màr minden oldalon kellemetlen az alvàs, ki kell kunyiznom majd egy màsik hengerpàrnàt a hàtam mogé. elég vénasszonyosnak érzem magam, és a hàtam az nekem napok ota leszakad. persze ez simàn lehet a front is...
Vendég

Jó reggelt lányok!

Én egyébként álmomban mindig kislányt szoptatok, de erre nem alapozok, Kristófot is lánynak álmodtam. Szerintem azért, mert kislányt szerettünk volna. :)

Lányok egy internetes oldalon azt írják, hogy 60 % esély van fehér karácsonyra. De jó lenne! :lol:

Kép
Kép
susytunder

gtimi
rosszul számoltad mert a karácsony 2hét és 1nap mulva van :D .

cyntia
én ezt nézem majd meg http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1 itt viszonylag elfogadhato áron látam babakocsit ,és minden egyebett.

nevek
2 fiamnak külföldön is használhato neve van ,de enek a babonak nem mert ha lány lesz ,akor csilla virág lesz ,ha fiu akor talán mert akor gergő azt angolul ,németül is ki lehet ejteni ,de csilla virág azt nehezen :lol:

ann9
én sem álmodok gyerekel se kisfiuval se kislányal ,viszont arol már álmodtam hogy pár ismerős rosszaloan nézett rám a 3.gyerek miatt .

susytündér
a fehérkarácsony jó lene mert szeretnénk a fiukat felvini a hegyekbe szánkozni .

ma pörköltöt fözök tarhonyával :) no meg kicsit takaritok .
csics

Én vadast csináltam tegnap, ma nincs főzés. Díszítgetek, lehet Kristóffal sütünk egy kis sütit, a télapónak is olyan aranyosan segített, együtt sütöttünk. Takarítás nálam már megvan, csak porszívózás, felmosás kell, de az szinte minden napos.

A havat én is nagyon várom, nagyon szeretem. És kiváncsi vagyok Kristóf mit szól majd hozzá, tavaly még pici volt hozzá. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Suzy:milyen húsból a legjobb a vadas?Imádom.Bevallom egyszer csináltam,de nem ízlett.Zsemle vagy krumpligombóccal csinálod?

Én is szoktam kisfiúról álmodni elég gyakran,de szerintem ahogy érzem lány lesz.Pedig nagyon a lelkem mélyén, vegyespárosnak örülnék.A férjem,lányom hugit várnak. :wink:

Fehér karácsony de jó lenne. :lol:

Norci
Kép
Kép
norci2007

Hibernia, Melyik légitársasággal szoktál repülni? Ha menetrendszerinti, akkor egészen sokáig utazhatsz. Általában 26-28.héttől kérnek orvosi papirt és 33-36.hétig lehet utazni. Ez légitársaságonként változik, a BA-ra emlékszem még, ott 28tól papir és 36-ig lehet. Reptéren dolgoztam, volt párszor,h. kismama odaállitott papir nélkül, aztán volt sirás-rivás, telefonálás dokinak,h. küldjön faxot. Hihetetlen storyk! :)

Kép
silva

Norci
Hát a legjobb őz vagy vaddisznó húsból, de azt csak anyukám szokott. én most marha húsból csináltam, kaptam nagyon szépet.
Zsemlegombóccal csináltam, nálunk az az Igazi.

Kezdek nagyon kívánós lenni, sajna főként este. Bár még "csak" 2 kiló csusszant rám, azért nem kellene elengedni magam. :oops:

Kép
Kép
susytunder

na, mindjàrt olvasok
csak ujsàgolni akartam, hogy akit érdekelnek a természetes tisztitoszerek vagy azok amik lebomlanak, azaz nem szennyezik a vizet és a természetet, a DMben màr az india mosodiot is lehet venni, meg sok màs "ECO" termélet. az én tapasztalataim szerint egyfelol remekul tisztitanak, mosnak, màsfelol az az adag mosodio ami ott van, az nekem tobb mint egy évre volt kettonkre elég. a fehér dolgokhoz kell fehérito, az is van ilyen természetbaràt formàban. én mindenkinek csak javasolni tudom :)

a betegek, és beteg csalàdtagok hogy vannak? remélem mindenki minden komolyabbat meguszott
Vendég

suzy: a kivànossàgot akartam kérdezni. nekem nagyon fura, tegnap ettem is kis kolbit, de csak mini adagot, nagyon kivàntam. majd jovo héten akarok egy toxo szurést azért (no nem emiatt a mini kolbi miatt, hanem csak mert sosem àrt). én nem kivànos semmit, ez elég kinos mert éhes vagyok de nem igazàn kivànom az ételeket. az olajos halakat mondjuk, abbol most két este is bevàgtam egy konzervnyit... hétvégén meg megsutom a kacsàt voroskàposztàval és krumplival végre, ha talàlok szép kacsàt, na azt 2 honapja kivànom de senki nem akart nekem sutni, most elmegyek a nagyihoz és megsutom magamnak. remélem apukàm is eljon, o is imàdja

ma nekem lesz egy védonoi vizitem, kivàncsi vagyok erre a pisi tesztre.
most meg eszek valamit, de mit??? asszem a spenotos tészta jo lesz. szerencsére én reggel vagyok éhes, kb kora délutànig, igy este nem nagyon eszek csak amennyit muszàj, ez asszem màzlinak mondhato. biztosan lesz még rosszabb persze :)

ma a pàrom bevàsàrol és amig tàvolvan 5 napig addig én nekilàtok a sutiknek és a karàcsonyi ajàndékok készitésének. néhàny baràtom kap sutirecepteket a szàraz hozzàvalokkal szépen uvegben, feldiszitve (gift in a jar), van aki lekit kap, van aki cukorban fott narancsot, ilyesmik. sajnos csak 2 napunk marad majd bepakolni és megvenni a franciàk ajàndékàt, és ugye nekunk minusz egy hét a készulés mert 19én màr elutazunk, ott meg nem lesz idonk sutni, majd csak a magyar vacsit fozzuk meg nekik Karàcsony màsnapjàn.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.09 10:48-kor.
Vendég

Sziasztok!

cyntia! akkor egyre gondoltunk, végül is akkor egyben a 18-20 heti genetikai uh...értem...

jucicuki!
Cs-andi már beszerkesztette a nagy táblázatba a megérzéseket is... :D

cs-andi!
Jó lett a táblázat...köszönjük szépen...ügyi vagy! :lol:

hibernia!
ez igen...engem nem vizsgált meg a doki, mikor oltatni mentem...sőt az aszisztens nő adta be az oltást...szerencsére nem volt baj...

ann9! Én egyszer álmodtam a pocaklakóval de akkor nem derült ki, hogy kisfiú vagy kislány...csak szoptattam....olyan jó volt.... :D

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

én csak azt àlmodtam meg h terhes vagyok, még nem tudtam csak volt rà lehetoség. aztàn két héttel késobb teszteltem és pozitiv lett.
Vendég

:D

Iner

iner

Sziasztok!

Csics!Lehet hogy elszámoltam magam :oops: Mostanában kicsit gyagya vagyok. :)

Én is imádom a vadast van itthon őz hús is de abból a kollegáknak lesz jövő héten pöri nokedlival már alig várom.Ma rizseshúst csináltam.

A babaholmik olcson oldalon én is jártam és eldöntöttem hogy babakocsit meg egy pár dolgot ott veszek meg.Februárban elmegyünk pestre és beszerzünk mindent ami kell.

Szereztem 3100 ft-ért babyőrt a teszveszen.Igaz van póstaköltség is de nem baj igy is jó áron van.
gtimi83
Győr

na, voltam a védononél, megismerkedtem azzal a tesztcsikkal, tok vicces, kémiaoràn éreztem magam ismét. mondjuk mondja h egy szempotbol elég izé, hogy kozépsugaras vizeletbol kéne mosakodàs utàn, nàla meg nem lehet megmosakodni, szoval kis fehérje simàn lehet benne, amiatt o nem aggodik. Cvitammin é minden egyéb koszoni szépen ok.
megprobàltuk meghallgatni a szivhangot, ultrahangosak ezek a készulékek, szoval itthonra én màr tuti nem veszek (amik zselével mukodnek, és azért azok a jobbak, ha egyàltalàn sikerul hasznàlni otthon). na most a gyerek az egyenesen elmenekult a cucc elol, egyszer sikerult elkapni, akkor az egy remek szivhang volt, jo eros, majd el is bujt a kolok, szoval màsodszor màr nem kinoztuk. megvolt a koldokzsinor-hang is, szép, amilyennek lennie kell, most egy kicsit megnyugodtam. a sulyrol meg annyit mondott h nem érdekes, majd ahogy no a gyerek feljon pàr kilo, ha csak annyi de a gyerek méretei rendben vannak, akkor nem piszkàlhatnak a kilok miatt, ne ràgjam magam ezen, egyek rendesen. az meg ok, ma kétszer ebédeltem :lol:
holnap vissza a nagyobb meloba, 5 orat tanitok egyhuzamban a csoportnak, még jo h màr tudjàk, igy ha nem akarok nagyon àllni azt is megértik :D holnap szervezzuk a karàcsonyi oràt, ki mit hoz, ki mit sut, mit tanuljunk, és hogy utàna megyunk-e a csoportokkal valahova egyet inni (nekem ez kinosabb lesz a dohànyzok miatt, tuti nem lesz olyan korcsma ahol elkulonulnek rendesen a dohànyosok :(
Vendég

Sziasztok!

Cyntia!

Nem tudod mik a határértékek a 18. heti Uh-on az orrcsontot illetően?

Valaki nem készül véletlenül Szfehérvárra 4D-re? Ha igen mit tud róla? És esetleg valami elérhetőségét tudja valami, mert van egy számom, de azon képtelenség elérni!:(

Kezdek agódni Sellonért! Senki nem tud róla semmit?

Kép
klaccc

Csajok.........

Megjöttem a fodrásztól.....
Elhatároztam magam és a hátközépig érő hajam levágattam kleopátrásra, de nem felnyírtra....
Tök furi, de nem bántam meg...apának nagyon tetszik.... :lol:

Klacc!
Nekünk nem mérte most a doki az orrcsontot a 18.heti uh, de mi még nem is voltunk akkor 18 hetesek mint kiderült...

itt meg tudod nézni a 18-20.hétnél...

http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyas ... ahang.html

mikor mész uh-ra?

Sellonról nem tudok én sem semmit...aggódok érte...

Iner

iner

Köszi Iner!
22-én megyünk a 18 hetes Uh-ra!

Jó lehet a hajad, én is hasonlóra vágattam az ősszel!;)

Kép
klaccc

tobb làny eltunt, remélem nincs baj
Sellon sehol, schat is azért be szokott nézni, mult héten fàjt a hasa itt-ott, remélem csak pihen vagy elfoglalt, Sellon is (o nem most volt kétszer is dokinàl?)
Vendég

Ann! de igen. most néztem meg, hogy mikor volt utoljára, pénteken írta hogy a héten megy 2 uh-ra meg védőnőhöz...
Remélem nincs baj nála.... :roll:

Iner

iner

a védononél néztek szivhangot, az jo lett, szerintem nincs baj. remélem.

Kriszta, Sellon, életjeleket please!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.09 15:25-kor.
Vendég

Fehér karácsonyban benne lennénk mi is, lányok már tavaly is élvezték a havat, idén már lehetne hógolyózni is.

Teszek pár télapós képet, remélem nem baj, akinek van nagyobb gyerkőc szintén tehetne párat, kíváncsi vagyok a nagytesókra.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Klacc, én 21-én megyek, nagyon együtt vagyunk :lol:

Fehérváron hova gondoltad? Mert már van a kórházban is, azt hiszem 12e. A magán, ahol a Bácskai és a Deák van az azt hiszem 10e. Bácskaihoz többet az életben nem megyek, Deákról meg hallottam már jót is rosszat is a négy D-vel kapcsolatban.

Csak nincs gond Sellonnal, talán csak pihen v. sok a dolga. Remélem!

Judit

jucicuki

El is felejtettem írni Nektek...
Tegnap este mint minden zuhanyzás után (mert én csak zuhanyzom mióta terhes vagyok...) úgy beindult a pocaklakó, hogy kívülről is láttuk, ahogy ugrál odabent, mert kidudorodott a hasam...
Nagyon durva volt...de tök jó érzés... :lol:

Iner

iner

ezek a csajszik iszonyu édesek :D gratulàlok hozzàjuk

jol vagy Juci?

Ti màr jol elol jàrtok, én épp betoltottem a 16. hetet, de meglett a szivhang, szoval nyugisabb vagyok

fehér kari nekunk lesz, ha màs nem mert anyoséknàl ott vannak a Vogézek, felmegyunk majd sétàlni, de nem lenne ronda Colmar és Strasbourg fehérség alatt :) csak az uton ne legyen oda- meg visszafelé anémeteknél - mondjuk nem lenn megyunk majd Munchen felé, az nem olyan jo ut, hanem fentebb, talàn megusszuk
Vendég

budapestiek!! ha végul ugy adodna h mégis beadom a derekam és elmegyek a 4Dre (csak akkor h nem lesz 3D vagy 4D, és ha làtom a pàromon h nem tud még mit kezdeni a szituval, hogy baba meg minden), szoval akkor Ti hol ajànljàtok Budapesten? olyan helyet keresek ahol szonogràfus csinàlja, orvos, tehàt nem csak UHs asszisztens aki babamoziztat
Vendég

Sziasztok!

Iner, köszönöm szépen az üzenetet és az érdeklődést! Úgy döntöttem, be is jelentkezem.

Valóban, eltűntem pár napra. Ugye pénteken beoltattam magamat, és hát ahogyan akkor írtam is, egyáltalán nem voltam meggyőződve a szükségességéről. Ezt mind a mai napig érzem, hogy szerintem felesleges volt. Persze, ki tudja, de borzasztó haragot éreztem a média, a sajtó, és úgy minden iránt, hogy hogyan lehet ilyen helyzetet teremteni egy országban!? A meglepő a saját érzéseim voltak. Ugye nekünk ez lesz az első babánk, és a kétség, hogy valami rosszat követtem el az oltással, nagyon aggodalmaskodó érzéseket váltottak ki belőlem, amiket korábban még sose éreztem. A napokban kezdett úgy mozogni a pici, hogy már minden nap érzem, és egyre jobban, s ez is közelebb vitt bennünket egymással (mármint a picivel). Nem is tudom, olyan anyai érzések törtek fel bennem, amiket eddig még talán nem is éreztem ennyire intenzíven. Napokig csak sírni tudtam az oltás után, és minden alkalommal elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, és legyen erős baba, mert az oltást kettőnkért adattam be, ráadásul és még az apa is kapott oltást...úgy voltam vele, hogy "sorsközösséget" akarok vállalni a picivel is. Ha én megkapom az oltást, akkor egyben ugye ő is. Rettegtem, hogy ha esetleg megbetegszem, de engem kigyógyítanak, ő meg meghal, vagy elindul a vetélés, vagy császárral kell elvenni tőlem, akkor azt el tudnám-e valaha felejteni?
Most már megnyugodtam, mert megértettem, hogy az oltás anyaga ugyanaz, mint a szezonális influenzáé, csak a vírustörzset cserélték ki benne. Több nőgyógyászprofesszor is állította, hogy a vakcina beadható terheseknek is, hiszen a korábbi influenza ellen oltottak kismamákat, s ott sem a babáknak, sem a mamáknak nem volt belőle gondjuk. S úgy döntöttem, bizalmat szavazok Czeizel Endrének: ő a lányának is javasolná az oltást, így tettem hát én is. Mert bár a magyar politika undorító, de az tény, hogy a magyar orvostudomány mindig is a világélvonalban járt, büszkén gondolva itt a nagy tudósainkra, még akkor is, ha sajnos pénzt nem nagyon áldoznak rá.
Biztosan megértitek az érzéseimet. Mert hát őszintén csodálom, hogy azt mondták, itt lesz december közepén a járvány. De láthatólag nem tombol a járvány...pedig most ugye nagyon nem szépen fogalmazva, az kellene, hogy legyen, hogy igenis törjön ki a járvány, ha egyszer beoltattam magamat, akkor remélem, nem "feleslegesen." Persze, mindezt átvitt értelemben írom, mert nem kívánom a járványt, de azért nonszensz, hogy bejelentik, hogy a világon már 8000 áldozata van a H1N1-nek. Nyolcezer! A hatmilliárdból! Ez nekik a világméretű járvány?! És bármennyire is csúnya dolog így fogalmazni, mi, egészséges kismamák bizony nem gondolhatunk mindig a legtragikusabb eseményekre, hogy hát már meghalt egy-két kismama a H1N1-ben, néhányat meg lélegeztetnek. Mert ennyi erővel gondolhatunk arra is, hogy mi van, ha valaki meghal szülés közben, mi van, ha komplikáció adódik szülés közben, stb. Akkor mi ne merjünk gyereket vállalni?

Sokunknak itt a fórumon ez lesz az első babánk, szerintem mindenki gondtalan, boldog heteket, hónapokat kíván magának, hiszen ezek az idők többé nem jönnek vissza. Ezért én elhatároztam, hogy többé nem kívánom megnézni a híradót, és az interneten sem olvasok semmit az új járványról. Minden ilyet visszautasítok, és nem érdekel, hogyan áll jelenleg és a későbbiekben sem a H1N1.

És most néhány nagyon szívderítő információ következik.
Voltunk ma UH-n, és nagy valószínűséggel kisfiúnk lesz! Igaz, azt mondta az orvos, hogy még a 24. heti UH adatait is meg kell majd nézni, de hát elég egyértelmű helyzetben volt a pici: félig fejjel lefelé, széttett lábakkal, és bizony a két láb között volt valami! :D Az orvos még részletezte is, hogy mi micsoda. Kétlem, hogy ezek a micsodák 6 hét alatt a 24. UH-ra eltűnnének! :D
Amúgy minden érték nagyon jó, 1 héttel idősebbnek írt az adatok szerint az orvos, de szerintem nagyjából ez a május közepe lesz a szülési időpont.
Holnap védőnő következik, aztán pénteken újabb UH, kíváncsi vagyok, ott mi lesz. Olyan jó volt látni a babát.
Jövő héten szerdán pedig 4D-s UH-ra megyünk. Hát, van programom. Ja, jövő héten csütörtökön még fogorvoshoz is megyek. DE így ünnepek előtt meglesz minden.

Lányok, most nem olvastam vissza, csak bejelentkeztem, s pillanatnyilag egyébként is főzés közben vagyok, de majd jövök valamikor, s akkor bekapcsolódok újra a beszélgetésbe!
Iner, még egyszer köszi az üzenetet.
Remélem, mindenkivel minden rendben, most már nagyon aktuálisak a 18. heti UH-k mindenkinél, vagy már talán többen túl is vagyunk rajta.
Vendég

csak ennyit: 8000 a halottak szàma, a jàrvànyt a megbetegedések arànyàban nézik mindig, szerebcsére nem kell még tobb embernek meghalnia csak h jàrvàny legyen.
(kàr h az afrikai éhezést és szàrazsàgot nem verik igy fel... és sorolhatnàm. persze nem bànom én h van ilyen jo oltoanyag itt nekem és én el tudom érni ha akarom, de màsoknak egy tàl rizsuk nincs... na mindegy. ma is ugy megorultem a sok eco mososzernek h màr effektive megvehetem egy sima drogériàban és ott van a sok szar domestos meg izé mellett, végre fejlodunk, de igazibol az ecet az nekem ugy bevàlt h ok sem belolem gazdagodnak meg végul... bàr a mosodio tetszik, az még hoz is pénzt valszeg a konyhàra olyanoknak akiknek nagyon nincs. és akkor aaz ideologiai kitorést befejeztem ;) )

a jàrvàny itt van, de amiatt h oltatunk lelassult és ha màzlink van igy is marad, és màzlink lesz, én érzem :D nekem pozitiv h nem dul akkora jàrvàny, é ez annak koszonheto h védekeznek a nem oltottak és az oltottak oltattak.

orulok hogy jol vagy Sellon, ez a fontos, és annak is hogy az oltàssal kapcsolatban elért a lényeg (szerintem) - hogy ez nem uj oltàs, csak a virus màs benne. remélem megnyugodtàl mostmàr !! :)

én is ma jottem rà h meglett a szivhang, de menekult a készulék elol a kis kopé, hogy az utobbi 3 hétben csak a qva virussal foglalkoztam és azért nem érzem ugy ahogy kellene talàn mert nem jut rà elég energiàm h béfelé forduljak, pedig ez volt a célom mondig, hogy ha terhes legyek azt megéljem, nem csak tullegyek rajta. szoval én is hasonloképp elhatàroztam h vigyàzok a buszokon stb, de most a gyerek a legelso, befelé kell fordulni kicsit és egyutt noni. ugyhogy tegnap gyorsan a potenciàlis dulàval is felvettem a kapcsolatot, jovo héten talàlkozunk :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.09 15:56-kor.
Vendég

Ann, igen, megnyugodtam, és most már inkább minden pillanatát kiélvezem a baba mozgásának, és csak a szép dolgokra koncentrálok.
TE érzed már a mozgásokat? Állítólag a gyakori mozgás a benti jólét jele. 8)
Vendég

asszem néha igen de most vissza kell hangolodnom rà, koràbban biztosabb voltam benne. de gyanitom h érzem ot. élénk, a védono szerint, ugy futkàrozott a készuléke elol, hogy mire egyszer végre megtalàlta a szivhangot visitott is a készulék, ami a védono szerint az volt h o elhuzott onnan. elbujt valahova, a védono meg nem zaklatta tovàbb, amit hallottunk az szép volt, eros, kivàlo, szoval ez a lényeg :)
Vendég

Sziasztok:)

Örülök Sellon hogy előkerültél és nincs gond:)

Ann: ultrahang:
Istenhegyi géndiagnosztika
Parxis
Magzati Diagnosztikai Központ

Itt ha jól tudom mindhárom helyen csak orvosok vannak de a honlapon utánanézhetsz.

Általában:
Pocim elkezdett nőni eddig semmi nem látszott most meg 1-1,5 hét alatt már jól kivehető.
Babó mozgását is minden nap érzem, de főleg este és reggel az ágyikóban. Bár ma melóban is akkorát rúgott hogy egy pillanatra megállt a toll a kezemben:)
Végre sikerült eljutnom a védőnőhöz is, nagyon kedves és közvetlen, megkaptam a kiskönyvet és meghallgatta a szívverését minden ok.
Védőoltás egyenlőre nincsen és nem is biztos hogy lesz, háziorvos, védőnő és magán dokim egyértleműen nem javasolja a 20. hét előtt és utána is csak akkor ha óriási járvány tör ki.
Pénteken megyek a 18. heti genetikai uh-ra és 23.-án dokihoz.
És már nagyon-nagyon várjuk a karácsonyt mikoris végre sokáig aluszunk és nagyokat pihenünk.

Mindenkinek minden jót.

Kép
kicsyke77

Sellon! Gratulálok a kisfiúhoz! Örülök, hogy minden rendben! Őszintén megértelek!
Jó neked, hogy már érzed a mozgását!
Hová mész 4D-re?

Kép
klaccc

Ann: én itt voltam Fruzsival 4D-s uh-n, és ezt a véleményt találtam róla a neten:
"A budagyöngye Bevásárlóközpont után 2 kicsi utcával arrébb a Lotz Károly utca 14-ben a 4D Genesis Kft.Türelmesek,aranyosak és kellemes környezet.Üdítővel csokival kínáltak.Nem mellékes hogy szerintem az egyik legolcsóbb hely 10500.- és benne van a vizsgálat aminél 2D kezdik,megmérik a picit átnézik minden rendben van e.utána folytatják a 4D-vel.ebben az árban benne van a dvd és egy SZÍNES fotó is,ja és nem mellékes hogy míg máshol 20 perces én 1 órát voltam benn,végig dvd-re veszik.és kapsz majd papírt is a diagnózisról.ja igen és megvehettem a képeket cd-n amit fényképezett 1500-ért,ami nem semmi mivel 58 db képről van szó.így fizettem annyit mint más 20 perces vizsgálatért és vagy benn kép meg dvd vagy nincs.szóval én ezzel voltam megelégedve.jó sokat válogattam."

Amivel én kiegészíteném, hogy nekem megvizsgálta a vesémet, és egyéb belső szerveimet, hogy a baba fekvése nem okozot-e károsodást. Ezt anno senki nem nézte meg, és más kismamának sem, pedig előfordulhat, hogy a baba úgy fekszik, hogy az a kismama veséinek nem tesz jót.

http://www.4dgenesis.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2009.12.09 17:00-kor.
linocs

Juci, nagyon jók a képek, annyira cukik a csajok! :)
Én is 21-én megyek uh-ra, úgy látom én veled vagyok egyidős. :)
4D-re csak 2010-ben.

Iner, megnéznék egy előtte ,utána fotot! :wink:
Nekem is mennem kellene fodrászhoz, mire megtaláltam az igazit, nem elhúzott angliába. :( Most kisérletezgethetek újra.

Ann, Gyerekes ismerősök ajánlásával 4D tipp, Istenhegyi klinika, Praxis - Hajdú Krisztina aki genetikus is. Illetve Magzatdiagnosztikai Központ az Örsnél..

Kép
silva

Klacc, Székesfehérvárra megyünk jövő héten szerdán. Ott van egy ilyen magánintézet, ott készítenek ilyen felvételeket. Ti is készültök 4D-re? Ma kértem időpontot, azt hittem, majd heteket kell várni, de nem, egyből a jövő hétre kaptam időpontot. De szerintem ez már nem korai, főleg, ha azt veszem, hogy a mai UH papírra 18+5 naposnak írtak. Bár állítólag sokakat írnak idősebbnek.
Vendég

Klacc, most látom, h. Te pont ugyanazokat a helyeket ajánlod 4D-re! :D

Kép
silva

gtimi
én is szoktam gyagya lenni ,sőt kicsit feledékeny is . :)

iner
én minden 2.hónapban elhatározom hogy fodrászhoz megyek soha nem sikerül mert másra kell a pénz mindig ,igy ez mindig csuszik . :)

jucicuki
a lányaid tényleg aranyosak ,és helyesek :D

na én most etem fincsi pörköltet tarhonyával .

holnap meg tejszines gombás csirkét sütök .
csics

Linocs én is csak jót hallottam a Genesisről és megerőstítették többen is az általad leírtakat. Mi is oda fogunk majd menni babamozizni a 26-28 hét környékén, csak nem mertem ajánlani mivel nem orvosok csinálják a vizsgálatot.......

Kép
kicsyke77

Nem , nem Klacc Kicsyke. :) Bocsi, csak amig én irtam jöttek ám az üzenetek, és összekevertem.

Kép
silva

Juci: aranyosak a csajok, nagyon!

sellon: teljesen megértem, hogy érezhettél... Gratulálok a kisfiúhoz!
linocs

Kicsyke: én úgy tudom, hogy szonográfusok csinálják az uh-t a 4d-Genesisben, legalábbis, aki nekem csinálta, az az volt.
linocs

Lànyok: koszi az infokat, nekem az Istenhegyit ajànlottàk, de amit Linocs és Kycsike irt az nagyon meggyozo, ha ennyore jok nem orvosként és alaposak akkor lehet h bevàllalom azt, ha ugy adodig. nagyon koszonom
én januàr 2. felére vagy februàt elejére tervezem ha mennénk, nekem 23-28 hetes korban javasoltàk. eldontom franciàk utàn meg majd aztàn h apja hogy reagàl arra meg hogyan utazgat. nekem hiszitek vagy sem ez az egyik nagy dilemmàm :roll: :oops:
Vendég

Sziasztok !

klacc: Úgy tudom, hogy a 18. héten az orrcsont hosszának 2,5 mm fölött kell lennie, de átlagosan 4-5 mm körül van.

köszönöm lányok az infókat, majd megnézem a linkeket a babaholmik terén.

További szép estét mindenkinek.

Üdv.

Cyntia
cyntia2009

a megérzésekkel most az van h a legkedvesebb baràtaim nagyobb része kislànyos megérzos, szoval nàlunk négyszeresen kiscsaj a megérzéses rész, mindenki màs vonogatja a vàllàt :lol: az tuti h gézenguz lesz és fityiszmutogato, ha ez igy megy tovàbb :D
Vendég

Linocs: tudom hogy szonográfusok csinálják, 2 nagyon kedves hölgy van ottan.

Ann: előbb azért nem ajánlottam a listámban mert azt hittem olyan helyet szeretnél ahol szülész-genetikus-nőgyógyászok csinálják a vizsgálatokat.

Ha jól szeretnétek magatokat érezni és "kikapcsolódni" menjetek a Genesisbe, ha " profikra" vágytok pl dr. Hajdú Krisztina - aki előtt szakmailag le a kalappal - akkor a többi helyre, de ott nem lesz olyan oldott és felszabadult a légkör..

De azt hiszem a Hajdú doktornő az Istenhegyibe is rendel bizonyos napokon.

Kép
kicsyke77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?