Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Gyancsi,
mennek mára a drukkok!

Suzy,
ez érdekes :D ! Megjöhetne már az a teszt!

Ancsuka,
hát ez szerintem még nem a mensi volt. És most akkor beszedted a duphastont? Az mikor fogyott el? Tesztet nem csináltál előtte???

Betty,
hú, te mennyi minden félét eszel. Reméljük bejön, akkor következőre én is csinálom utánad :D .
Hogy vagy ma?

Meli,
tüszőnövekedésre szerintem felesleges bármit is szedni, azokat aszurik majd szépen megnövesztik. Nekünk csak annyit mondtak, hogy leszívás utántól napi 3 liter folyadék+sok-sok fehérje!

Karácsonyi ajándékokkal nem nagyon allunk sehogy . Hannának van egy-két dolog, aztán annyi. Jövő hét végén megyünk Bécsbe is, talán ott is találunk valamit. Azt hiszem pár bevásárló körutat meg kell még ejtenünk ebbe a 2 hétbe :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Ancsuka
A dokitól én nem is kérdeztem a tesztelést, mert előre tudom, mit mond egy doki...vagy azt, hogy ne tesztelj, vagy hogy ráérsz 2 hét múlva... :lol:
A "receptet" Melindának írtam le, hogy én miket eszek mostanában.
Sztem a pirivel kapcsolatban hívd fel a dokid, mondd el, hogy mi volt, de mondjuk ez sztem sem piri volt. :roll:

Szuzy
jó fej lehet a kutyikád, nagyon aranyos :!: :lol:
Örülök, hogy még mindig nem adod fel, végülis bármi lehet.... :wink:
Én nagyon drukkolok neked :!: Kép
Én jól vagyok, köszi, tegnap egész nap mindjárt megjön érzésem volt, ma eddig semmi...de hol van még a nap vége :lol:
Hőm megint ugrott egy fokot, már 37,2, bár sztem ez inkább az utronak köszönhető, legalábbis én így gondolom.

Melinda
csak tápláld az infókat, később jól jöhet :wink:
Jó szurkát mára is :!:

Ranita
muszáj ilyeneket enni...ebben van a vitamin :lol: :lol:
Nem ááám :lol:
A sok fehérjéért mindent :!: :wink:

Gyancsi
mai drukkjaim neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép
Majd remélem jössz mesélni, nagyon kíváncsi vagyok már :!:

Zsu
te nagyon rég voltál már :!: Mi van veled, hol vagy, hogy vagy :?:

Cukigabi
te meg kicsit lazíts, és gyere hozzánk :wink:

Bri
te megint siettél, láttam....
Ez az időhiány... :roll: :lol:
De majd azért próbálj meg jönni :!:

Angyal
te drága, te tényleg egy angyal vagy ilyen angyali szép képekkel :!: :wink:
Remélem te is jól vagy :!:

Csajok, ki, meddig dolizik a kari miatt :?:
Van olyan, aki végigviszi az ünnepeket is melóval:?:

Kellemes napot mindenkinek :!:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita, de jó, h mentek Bécsbe, már Én is nagyon szeretnék egyszer eljutni :!: jó nézelődést, vásárlást :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
egyszerre nyomtunk :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, örülök a hődnek, jól alakul a dolog :wink:
Köszi a drukkot most tényleg nagyon jól jön :wink:

Én szinte végig leszek kari előtt, a két ünnep között is bent leszek 1-2 napot, kevés szabim maradt sajnos :? :!:

Vidám, szép napot Mindenkinek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, ja, micsoda véletlenek vannak :?: :wink:
puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
hőd nagyon szép! :D
Én holnaptól táppénzen leszek, úgyhogy az ünnepek alatt sem dolgozom majd!

Ancsuka,
szerintem a hsg simán bekeverhet.Igaz, hogy nekem laparral egybekötve volt, de utána 45.napra jött meg.De ez is változó, van akinek semmilyen gondot nem okoz!

Suzy,
nagggggyon drukkolok!

Ranita,
biztos sok szép dolgot fogtok látni a vásárba!
Mikor lesz pé?Sajnos nem látom a vonalzóidat! :(

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, miért leszel táppénzen :?: a lombik miatt :?: pihenj is sokat :!:
ma már Gonal is indult :?:
hogy megy a szurizás :?:
köszi :wink:

még a metet is szeded?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
igen, a lombik miatt.Veszélyeztetett munkakörben dolgozom, úgyhogy nem mehet így be!De mondjuk nem is bánom! :oops:
Metet szedem, és ha sikerül a baba, akkor is szedni fogom, legalább a 36.hétig! :D
Szurizás megyeget, bár egy kicsit érzékeny a helye, de ennyi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, ügyi vagy :wink:
azt elhiszem, h nem bánod, első a baba :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!!

A 2 napban most jól kialudtam magam :lol: Ma megyünk elintézzük a dolgainkat(téli gumi,stb......).Holnaptól meg 10 napot nyomok le egybe,aztán jövő hétvége szabad és utána meg még dolgozunk 24-én délig. :twisted: Közben valamikor bekell iktatni a beigli sütést meg egy nagy bevásárlást.
Ajándékozás nálunk nem nagyon lesz csak egymásnak veszünk valamit talán,mert most nagyon spórolunk,elég nagy kiesés lesz a fizetésem :roll: Na rólam ennyit :lol:

Ancsu!
Szerintem se piri volt.Dokiddal beszéld meg.Nekem simán időre jött hsg után.

Suzy!
Hát vegyél már egy tesztet addig is amíg megérkeznek!Már nagyon kiváncsi vagyok.

Meli!
De jó neked!Én még nem tudom mi lesz,ha elkezdek szurizni,de lehet én is kiiratom magam.

Gyancsi!
Drukk mára+++++++++++++++++

Ranita!
Bécs?Az nagyon jó!Jó vásárolgatást.

Angyal!
Szép képeid vannak!

Betty!
Azért még egy adag a biztonság kedvéért!
Kép :wink:

Zsu!
Kép

És egy tortika amit a hétvégén gyártottam!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, gyönyörűséges ez a tortácska :wink: naon ügyi vagy :!:
Kitartást a sok munkához :!:
Kíváncsi leszek a beiglimre :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
már akartam neked írni, hogy felesleges ám ilyenkor hőt mérni, mert ezt bizony csak az utro csinálja :roll:
Ma volt teszt???

Meli,
te hogyan leszel az elejétől táppénzen??? Mert én tegnap találkoztam a nődokimmal, kérdeztem tőle és azt mondta, hogy csak a beültitől tud táppénzre venni, esetleg talán még a leszívástól, de azt is meg kell akkor indokolnia. Jogszabályok kötik meg a kezét.
Vagy neked számít az, hogy hol dolgozol???
Kellene csinálnom másik vonikat, csak lusta vagyok :oops: . Múlt hónapban 19. napon volt a pé, gondolom most is akörül lesz, úgyhogy talán jövő hétvége.

Cukigabi,
de kár, hogy nem laksz közelebb, tuti veled csináltatnék tortát. Pont most rendeltünk egyet, majd lefényképezem nektek :roll: .

Én is nagyon várom már ezt a kiruccanást, az én szüleimtől kapjuk ezt karácsonyi ajándékba :D . Sőőőt, még pénz is jár hozzá, hogy legyen mit elköltenünk :D . Jövő csütörtökön megyünk, 4 nap, Sopron, aztán onnét meg bebóklászunk mindent. Hanna nem jön :oops: , úgyhogy szabad a vásár :D .

Nekem most ezek az ünnep előtti hetek eléggé lazára sikerültek. Tegnap se, ma sem dolgoztam, jövő héten is csak két napot, utána is csak 2 napot, 23- án már nem megyek. De sajna 2 ünnep között szerintem végig menni fogok :roll: :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok :!:

Betty :!:

Légy továbbra is megnyugodva egyed a sok fehérjét,mert babókád/id/ ott vannak Veled!
Megy a sok babaragacs továbbra is++++++++++++++++++++
Köszi jól vagyok, szívesen a képeket :!:

Suzy :!:

Fel ne add kérlek, mert amig piros nincs addig ott van a remény!
Zabálnivaló a kutyád én is állatimádó vagyok, nekem cicám van:)
Drukkolok Érted is!

Ancsuka :!:

Szerintem sem havi volt a rózsaszinezés és a barnázás én beágyazódásos vérzésre gondolok!
Mikor kell menned ujabb UH-ra?
Szoritok Érted is nagyon!

Gyancsi :!:

Ügyes légy ma!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++
Siess a hirekkel!

Melinda :!:

További jó tüszőérlelő szurizást!

Gabi :!:

Örülök, hogy tudtál pihenni az elmult két napban :D
Már nem sok idő és vége lesz a nagy hajrának és teljesen kipihenheted Magad a sok meló miatt!
Köszi igyekszem Neked és a lányoknak is feltenni a linkeket, hogy kedvetekre tudjatok válogatni!

Puszi Mindenkinek :!:

Már nem sok idő és itt a tél :D

Kép
Vendég

Angyal,
ez a kép is jóóóó. Hogy én már hogy várom a telet..... Vagyis inkább a havat.

Most én is jól betéliesítettem még a vonalzókkal is :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, ha vki veszélyes anygokkal dolgozik, mint pl Én is, akkor azonnal táppénzre vennének már az elejétől :!:
Engem a körzeti házi dokinő nem is akart engedni dolgozni már az inszemeknél sem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita,ű
engem nem a nőgyógyászom írt ki, hanem a háziorvosom!
Mikor mondtam neki, hogy kezdjük a programot, azt mondta, hogy azzal tessék ám elmenni táppénzre!Én meg nem ellenkeztem! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk lehet, hogy az is számít, hogy halmozottan veszélyeztetett munkahelyen dolgozom!Azért ilyenkor nem jó 100kilós embereket húzkodni! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Most látom, hogy Suzy is ezt írta! :D

Ranita,
Naggggggyon édes a téli vonid!Annyira jó, hogy mozog a kép!Nagyon jó hangulata van!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Megint csak gyors leszek, lassan mennem kell anyukámért a munkahelyre.

Betty, értem, azért nagyon szorítok neked.

Suzy, neked is nagyon meg a drukk, a mell feszülés nem pont azért lehet mert meg akar jönni.

Velem, hogy mi van nem tudom. A duphasztont még mindig szedem, múlt hét csütörtök óta akkor voltam a 31.napon azt hiszem. Akkor volt az uh is aminek az adatát leírtam. Ma felhívtam a dokit, de szerintem nem tudja mi van, azt mondta csináljak egy tesztet és holnap hívjam fel, de nem értem miért? Mondtam nkei, hogy a duphaszton még szedem holnap este fogy majd el. Komolyan nem értem már ezt az egészet, de nem várok reggelig, most megcsinálom a tesztet, de tudom, hogy nem vagyok terhes.
Lehet tényleg a HSG kavar be, na de ennyire?
Megcsinálom a tesztet ami tudom, hogy negatív és holnap reggel hívom a dokit ahogy mondta, de hogy minek kell nem értem.

Mondjuk azt sem tudom, hogy a duphaszton után mennyivel kell amjd megjönnie, mert holnap este beveszem az utolsót és utánna pár nap múlva kellene? A múltkor mikor szintén u.ez volt, de az még a nyáron történt, na szóval akkor még a duphaszton szedése alatt jött a piri nem a beszedést követően, így gondoltam most is így lesz.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Angyal, dehogy adom fel :wink:
cicánk is van, majd arról is dobok fel képet otthonról :!: :wink:
fejed nem fáj :?: mert engem már megint kínoz egy ideje :!: :evil: esik is az eső :!:

Ranita, naon édi a karácsonyos, télies kép :lol: nagyon várom a havat meg a hideget egy kicsit :!:

Meli, mi "jót" dolgozol :?:
csak nem eü :?:

Ancsuka, azt hiszem, h amikor abbahagyod 2-3 napra rá jön meg :?: :!: de ebben nem vgyok biztos
Ha mégis babás lennél sem baj a Duphaston szedése, hát azért Én drukkolok nagyon :!: :wink:
Miért kavarna be a HSG :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!
A cicusra én is kíváncsi vagyok. Nekünk mindig is volt cicánk, most nincs mert nyár elején mikor álltam ki a garázsból a cicus kijött a garázsba és kivasaltam szó szerint mert ahogy elindultam a kocsival ő kirohant én meg nem vettem észre. Vivi nagyon szeretne él-hal a macskákért, viszont nekem most a babázáshoz nem hiányzik, mert csak szoba cica lehetne, a szomszédok kinyírnák.
A fejfájásnál nincs rosszabb utálom nagyon, mondjuk nekem elég keveset fáj szerencsére és remélem nem kiabálom el.

Megcsináltam a tesztet természetesen negatív :? mondjuk tudtam. Így ha holnap felhívom a dokit, készülök előre, mondom neki hányadik napnál tartok, a duphaszton, hogy ma hagyom abba, mondjuk azt ma is mondtam. Meg az csütörtöki uh eredményét is.

De már azt hiszem minden hiába, iszem már nem lesz ebben az évben ha csak nem két ünnep közt, azt hsizem Suzy te írtad, hogy akkor is csinálnak?

Melinda!
Mit dolgozol?
Én januártól szeretnék eljönni tp-re, viszont ha márciusik nem leszek terhes akkor újra állományba vetetem magam, mert nagyon kevés lenne a gyedem. De bízom benne arra nem kerül sor.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ranita :!:

Örülök, hogy teszik a kép :D :D

Szép ajándékot kaptok a szülőktől és addigra már biztos esni fog a hó is mire mentek :!:
Én is nagyon szeretem a havat olyan szép, mikor minden tiszta hófehér!
Nagyon tetszik a téli vonalzód :!:

Suzy :!:

Ez a beszéd, sosem szabad feladni!
köszi hál Istennek nem fáj a fejem, az eső itt felénk nem esik egyelőre bár nagyon be van borulva.
Biztos, hogy a fejed az eső miatt fáj.

Ancsuka :!:

Szerintem teljesen ki van zárva, hogy a HSG bekavarjon a ciklusba.
Anno nekem is volt és semmi bajt nem csinált.
Vendég

Igen, eü-ben dolgozom!
Ápolónő vagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, az jó, Én mindig is szerettem volna ápolónő lenni, de nem úgy alakultak a dolgaim, meg nem fizetik meg az embert úgy, ahogy azt kellene, de gondolom ezt nem kell ecsetelnem neked :!:

Ancsu, kíváncsi vgyok, h mit mond a Hodo holnap
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cukigabi
köszi a ragasztókat :lol:
Gyönyörű tortát csináltál :!: Nem semmi :o :!: Nagyon ügyi vagy, tényleg :!:

Ranita
de jóóó lesz nektek ez a kis kiruccanás :!:
Ránk is ránkférne egy ilyesmi :roll: :lol:

Angyal
köszi, már megnyugodtam :!: :wink:

Szuzy
kivi vagyok a cicusodra is :wink:

Ancsuka
a HSG nekem sem kavart be a ciklusba.

Gyancsi :roll: :?:

betty615

Sziasztok

Egy kicsit eltűntem!! Na jó nagyon eltűntem, ne haragudjatok! Sokat dolgoztam és este már nem volt kedvem gépezni, de sokat gondoltam rátok!

Próbálok majd többet jönni, de sajnos a kereskedelemben a december nagyon húzós!Most felváltva dolgozok 2 helyen.

Nem tudtam még visszaolvasni, de igyekszem, igérem!

Mindenkit puszilok és persze mindenkinek nagyon drukkolok!

Szép estét kívánok!
Vendég

Betty, nagyon el vagy veszve :!: :?:

Zsu, mi pedig már a gépedet szidtuk nagyon, h biztosan azért nem jössz... :wink:
A december amúgy is nagyon hajtós szinte mindenhol a január meg pangás, tiszta pénztelenség...szegénykém akkor sokat melózol :!: :?
Ha tudsz gyere várunk nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt Mindenkinek, megyek egy kicsit meccset nézni... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Na végre!Bár én nem beszélek,én se jövök most sűrűn.Mondjuk minden este átfutom a történteket,h ne veszítsem el nagyon a fonalat :roll:

Betty!
Továbbra is nagyon drukkolok+a kollegáim is,mert mesélek ám bent is.

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Hello Lanyok!!

Hazaertünk, most sajnos nem tudok visszaolvasni de holnap jövök ahogy felkeltem :wink:
Na szoval a konzi: Doki baromi szimpi volt, egy orat voltunk bent nala, elötte mar leadtuk a sperma mintat....Hat az nem volt egyszerü, doki bacsitol direkt kerdeztem, hogy hol is kell pontosan leadni, van-e valami dvd vagy ujsag stb....Azt mondta, hogy persze, van ujsag, meg poszter ...Hat ezen a poszteren mar jot nevettünk akkor is :lol: ......Na most parom meglatta az ujsagot es majdnem szörnyet halt, mert Kiszel Tünde 2006-os naptaraban több erotika van mint ebben az ujsagban , a 60-as evekböl maradt ott meg kb, ugyhogy szegeny parom szepen megszenvedett a mintaert, nem engedte , hogy segitsek....DE a lenyeg, hogy sikerült :wink: ...Sajnos tul jol is, mert sokat javult az eredmeny, 14 milla lett es a motilitas is 60%-os ...ugyhogy ez azt jelenti, hogy nem kezdhetünk lombikkal, hanem inszemet javasolt a doki.....De ahoz elöször HSG-t kell csinaltatnom es azt valoszinü csak januarban tudom megcsinaltatni, mert ugye azt a piri utani elsö ket hetben csinaljak csak meg....Kicsit parazok, mert doki bacsi a rtg-est javasolja, mert hogy sokkal megbizhatobb az eredmenye, de az allitolag sokkal jobban faj, mint a masik :? ....Na mind1, igy is ugy is meg kell csinaltatni es ha kesz van, következö honapban Closti szedes es indul az inszem ...meg uhu-zott a doki bacsi es hat PCO-szerü a petefeszkem, kis lyukak vannak rajta, ugy nez ki ,mint az ementali sajt ...Azt mondta, hogy nem vagyok PCO-s de majdnem, valahol ott egyensulyozok a hatar közeleben :? ......Kicsit csalodott voltam mikor kijöttünk, mert mar annyira beleeltem magam a lombikba....De a hazafele ut eleg volt arra, hogy megbaratkozzak a gondolattal, hogy inszem lesz....Biztos , hogy ez is törtenik valamiert, nem hiszek a veletlenben, ennek lehet, hogy igy kell lennie.....Es mondott egy erdekeset a doki bacsi amin elgondolkodtam.....azt mondta, hogy mindent megteszünk a babaert, de a legfontosabb ugye az az en egeszsegem , hogy az ne serüljön......Ez nekem sosem jutott eszembe, hogy tenyleg magamra is gondoljak, annyira erös bennem a baba utani vagy, hogy magamat " leszarom" vagy is hat leszartam, nem erdekelt mennyi hormont kell beszedni, vagy mit kell csinalni, csinalni akartam.....Es lehet ez az inszem egy intö jel, hogy nem kell nekem egyböl fejest ugranom, hanem szepen lassan haladni.....Sajnos hajlamos vagyok mindent azonnal akarni, mint a nök altalaban :lol: ....Na szoval összegezve jo volt es nagy remenyekkel indulok az inszemnek, nagyon bizom a sikerben :wink: ...Ja es a parom annyira boldog az eredmenytöl, hogy tenyesz bikanak hivja magat :D

Mindenkinek nagyon szep estet!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
örülök, hogy a párod ereménye javult. Azért egy lombik tényleg megterhelő egy szervezet számára, bár tény, hogy nagyobb az esély.
De ezt a PCO dolgot nem értem, az most vagy van vagy nincs :roll: . Olyan szerintem nincs, hogy a határán mozogsz :roll: . Ha már ennyire belejöttél a kivizsgálásokba, akkor jó lenne, ha te is nézetnél egy terheléses inzulint, biztos ami biztos alapon.

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
kitartás, még 2 hét és vége a rohamnak :roll: .

Jó éjszakát mindenkinek, megyek operálni :D

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Gyancsi,
örülök, hogy azért pozitív dolgokat hallottatok!
Én annó örültem volna, ha mehettünk volna inszemre!Hidd el, nektek azzal is sikerül, és nem kell a lombik! :wink:
Egyetértek Ranitával!PCO vagy van, vagy nincs.Egy terheléses inzulin vizsit szerintem próbálj meg elintézni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gyancsi!
Jó hírek ezek.Párod eredménye jó,h javult és az inszem így nektek elég lesz.
Hát furcsa,mert nekem se jutott eszembe az én egészségem,de szerintem ezzel itt így vagyunk mindannyian(?) :roll:
Nekem rtg-s hsg-m volt ,egyáltalán nem fájt,én is féltem előtte.
Akkor jan-feb kezdetek ti is?

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

9oldallal vgyok elmaradva :oops: Nem fog menni a visszaolvasas de az uccso 2oldalt elolvasom :roll:

Eloszor is udvozlet az ujaknak es ujra hello a regieknek :D Nem igerhetem,hogy matol jovok folyamatosan foleg,hogy nalunk a project meg eleg messzinek tunik :? De olvasgatok es amikor tudok jovok igy jo? :roll:

Nalunk jart a mikulas is van fa is ma fel is diszitettem...holnap meg vannak az uccso simitasok 8) Gyogyszerem meg nem jott ki ugyhogy a heten megyek dokihoz itt kemeny 120ezer ft-ert es ebben meg vv sincs benne :shock:

Hat egyenlore ennyi...megyek aludni mert hajnal 2 van :shock:

Angyal
koszonom neked is :D ennyivel legalabb beljebb vgyok...legalabb ez jo ha mar mas nem is :roll:

Zsu
Dolgozgassal csak januartol babas leszel akkor ma rnem lehet :D

Betty
Sajnalom a nega tesztet :roll: De meg nem feladniiiii :!: A ho meg ilyenkor nem er semmit sajna mivel mestersegesen viszel be minden hormont :roll: Jonnek surubben ha tudnek tudod :roll: 2-3napon vannak a beultik neked 5.nap volt azaz 2-3nappal jarsz csak elorebb,mint ok meg amugy is...nyugiiii szuuu szaaa szuuu szaaa tudod :wink:

Suzy
Mik a teszt eredmenyek?Tukon ulok :shock: Hodet sajnalom :(

Melinda
Ha minden igaz nalad mar megy a Lombik :shock: Izgi ngyon 8) Tuszo novelesre nincs gyogymod sajna :roll: ezert van a szuri :? Mehpempot pedig ha van miomad ne szedd :!:

Ranita
Igen nekem is valami hasonlo volt de a dokim azt mondta a szuriktol van :roll: hat nem tudom mondjuk szo ami szo en lombik utan masfel hetre csinaltattam a vv-ket :? te neked mennyi ido telt el a 2dolog kozott?Azert a met-et jo ha szeded en is orulnek ha irnanak fel nekem :roll:

Ancsuka
Nem jott meg a blog meghivod vgy nem is kaptam?Orulok,hogy lesz inszemed meg iden :D A duphaston foghatja vissza a menzit szerintem :?

Gabi
Orulok,hogy kitartoan es mindig irtal nekem...annak ellenere is,hogy nem tudtam jonni :oops:

Gyancsi
Szia hogy ment a konzi reg irtal privit mar :D Mikor megyek haza?Hat lehet csak majusban kicsit valtozott a helyzet nalunk :? :roll: Es koszonom a kromoszoma vizsgalatnak en is ngyon orulok :D Na most olvastam az eredmenyeidet.....orulok ngyon azon meg vegkepp ne aggodj,hogy "csak" inszem lesz...ha nincs semmi indok ami miatt lombik kellene ne is terheld a szervezeted jah es csak hogy tudd...a masik topikban is v olt egy lany o is "csak" inszemre ment es majdnem 3-mas ikrei lettek :shock: :lol: :lol: :lol: Igaz milyen ari a doki :D HSG-tol meg ne felj bar nekem is uhu-s volt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
na végra jöttél, örülök neked :!:
Igen, tudom, hogy nem tudsz minden nap jönni, megértem :wink:
De amint tudsz, úgyis jössz, tudom 8)

Cukigabi
köszönöm a kolláégáktól is a szurkot...akkor egy egész mukahely drukkol :lol: olyan, mint egy live show :lol: :lol: :lol:

Szuzykjúúú
mai hőd milyen :?:
Teszt, piri :?: Én is tűkönülök :lol:

Az én mai tesztem is nega, igazából már nem fűzök nagy reményeket a dologhoz....ennyike voltam most....

betty615

Bri, örülök, h jöttél :!: :wink:

A mai hőm meg 37-re ugrott fel, ki érti ezt :?:
Nem merek még tesztet csinálni(igaz nincs is darab se itthon) :oops:

Amikor csak tudsz és van kedved gyere hozzánk is :wink: :!:

Mi változott nálatok, ha megkérdezhetem :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi
basszuskulcs :oops:

Hát te kimaradtál a szaknévsorból :oops:
Szal örülök, hogy jók lettek az eredmények, tudom, hogy jobban örültél volna, ha egyből a lombik megy, de ennyi spermiumszámmal az inszem is sima liba :!:
Örülnék neki, ha nálunk legalább fele ennyi lenne :roll:

betty615

Betty
Neked teszteredmenyek 8) Jo kedvunek tunsz ma :wink:

Suzy
tesztelj maaaaa 8) ha rajtam mulna en jonnek :roll: Hogy mi valtozott volt egy fejmosasom a paromtol...en meg ugy dontottem nem megyek haza most meg :? Nincs vizumom nincs semmi biztositek ra hogy visszajohetek...hogy gyartunk igy babat?Most soroljam meg... :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az én mai tesztem is nega, igazából már nem fűzök nagy reményeket a dologhoz....

betty615

Betty :?
De en meg azert bizom benne jo :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jólvan Bri :lol:
Még bizakodj :lol:

Köszi :!:

betty615

Betty,
nem elkeseredni!
Még csak ET+8!!!Bőven lehet még pozitív a teszt!
Legalább tudod, hogy a szuri kiürült már a szervezetedből!

Bri,
sajnálom, hogy problémáid vannak!
Kívánom, hogy minél hamarabb megoldódjon a dolog!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda
Koszonom kedves toled :) Most epp tok happy vgyok es boldog 8) de ha eszembe jut hogy nem megyek haza februarban vgy mikor lesz a kovi lombik...na olyankor elkeseredem :roll: De amugy nagy baj nincs csak a szokasos FERFIAK :lol:

Betty
Nincs mit csak nyugo es mozgolodjal mostmar ne fekudj 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melinda
köszike :!:

Bri
már nem fekszem egész nap, de azért pihengetek :wink:

betty615

De mozogjal seta miegymas kell a meh verellatasa 8) :wink: Mondjuk ne kocogj meg ne menj gyurni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pedig most szívesen elmennék egyet bikiklizni valamelyik tóba :roll: :lol: :twisted:

betty615

Betty, bízni és reménykedni :!: nem feladni tudod :!: :?: :wink:

Bri, hát nem lehet könnyű neked sem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu, van vmi hír a doktortól :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Nagyon arik vagytok, köszönöm szepen a drukkokat :wink: ...Ezt a PCO dolgot en sem ertem, bar nem nagyon ertek hozza....Valami olyasmit mondott a doki, hogy sok tünetem van ami PCO gyanus, de mivel nincs meg az összes, hogy azt mondhassa, hogy PCO igy nem vagyok az...De a mehem az PCO szerü....Lyukacsos.....Hat nem tudom, igazabol a lenyeg, hogy inszemre megyünk es nagyon remenykedem....probalom a jo oldalat nezni, hogy nem kell annyi hormont beszednem, meg nem kell annyi szabadsagot kivennem, mert eleg huzos lett volna a lombik miatt 3 hetet kivenni ...most probalok ilyesmikre gondolni es pozitivumokkal feltölteni az agyamat :wink: ...Mondjuk abban igaza van, hogy ha megy kevesebb hormonnal akkor meg kell probalni ugy.....csak hat en valahogy jobban biztam a lombikban, az nekem valahogy biztosabbnak tünik, de ezt mar irtam is nektek regen....Na mindegy, nem ragozom, lesz ahogy lesz :lol:

Ancsuka- Nagyon sajnalom ezt a piri dolgot, jol megviccelt most titeket...remelem, hogy meglesz az inszemed a ket ünnep között!!Drukkolok!

Melinda- Na, hogy megy a szurizas??Van meg szabad hely rajtad?? :lol: Mikor mesz UH-ra?

Angyal- Köszi a drukkokat!!Nalatok most mi ujsag van??Tenyleg gyönyörüek a kepek amiket felteszel! :wink:

Betty- ET+8-on nem feladni te lany!!!! :evil: :wink: ...Lesz az a teszt meg pozi holnap vagy holnap utan!!Nagyon-nagyon szoritok ertetek, imadkozom is, bevallom :oops: ....Nem semmi az etlapod, te aztan tenyleg mindent megteszel a sikerert!!

Zsu- Kitartas!!!

Suzy- Itt is mennek a szurkok!!Tesztelj mar mert meghalok a kivancsisagtol!!! :lol:

Bri- Nagyon ari vagy!!Igen, nem irtam privit mostanaban, mert olvastam, hogy egy ideig csak keveset tudtal jönni, aztan nem akartalak meg en is leterhelni :roll: :wink: ...Hat nagyon sajnalom, hogy nem jössz haza februarban,pedig lehet talizhattunk volna is....Krizsa doki tenyleg nagyon szimpi :lol: ...Es mondta, hogy vannak neki betegei mindenhonnan, Salzburg,Ausztralia....Ja meg mondom neki, New York -bol is...Nez ram , hogy hat ezt en meg honnan tudom :lol: ...Mondom, hogy hat igazabol a te javaslatodra jöttem hozza :lol: ...Ugyhogy megleptem :arrow: :wink: .....De tenyleg nagyon rendesnek tünik....Elfogadom amit mondott!!Ugyhogy most HSG!! :?

Ranita- Jöttök Becsbe???De jo, bar en meg nem voltam, de allitolag meseszep!!Költöpenzzel meg csak is nagyon kiraly lehet :lol:

Cukigabi- A torta meseszep!!!Te egy müvesz vagy, komolyan mondom :wink: ...Teli gumi nekünk sincs az egyik auton, raadasul itt kint nov.1-töl kötelezö, remelem nem nagyon allit majd meg a rendör :? :lol: ...De csak megkene rendelni aztan meg elhozni, csak hat valahogy mindig elfelejtem! :roll:

Ja azt akartam kerdezni, hogy akinek volt HSG-je nektek kellett fizetni??Mert a Kaalis doki bacsi ajanlott valakit, felhivtam, mondta, hogy megcsinalja, de kell elözetes vizsgalat, az 8000 Ft es hogy maga a HSG ingyenes de az ö tiszteletdija az 20.000 Ft :shock: ...Kicsit meglepödtem, mert itt kint kifejezetten tilos adni, paros labbal rugnanak ki ha megprobalnek....Bar gondolom a fizujuk nem annyi,mint az othoniaknak :roll:

Na most megyek fözni meg pakolni!!
Pusszantas mindenkinek es babaragacsokat, tüszönövelöket küldöm+++++++++++++

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?