Sziasztok Csajok!!
Nagyon arik vagytok, köszönöm szepen a drukkokat
...Ezt a PCO dolgot en sem ertem, bar nem nagyon ertek hozza....Valami olyasmit mondott a doki, hogy sok tünetem van ami PCO gyanus, de mivel nincs meg az összes, hogy azt mondhassa, hogy PCO igy nem vagyok az...De a mehem az PCO szerü....Lyukacsos.....Hat nem tudom, igazabol a lenyeg, hogy inszemre megyünk es nagyon remenykedem....probalom a jo oldalat nezni, hogy nem kell annyi hormont beszednem, meg nem kell annyi szabadsagot kivennem, mert eleg huzos lett volna a lombik miatt 3 hetet kivenni ...most probalok ilyesmikre gondolni es pozitivumokkal feltölteni az agyamat
...Mondjuk abban igaza van, hogy ha megy kevesebb hormonnal akkor meg kell probalni ugy.....csak hat en valahogy jobban biztam a lombikban, az nekem valahogy biztosabbnak tünik, de ezt mar irtam is nektek regen....Na mindegy, nem ragozom, lesz ahogy lesz
Ancsuka- Nagyon sajnalom ezt a piri dolgot, jol megviccelt most titeket...remelem, hogy meglesz az inszemed a ket ünnep között!!Drukkolok!
Melinda- Na, hogy megy a szurizas??Van meg szabad hely rajtad??
Mikor mesz UH-ra?
Angyal- Köszi a drukkokat!!Nalatok most mi ujsag van??Tenyleg gyönyörüek a kepek amiket felteszel!
Betty- ET+8-on nem feladni te lany!!!!
...Lesz az a teszt meg pozi holnap vagy holnap utan!!Nagyon-nagyon szoritok ertetek, imadkozom is, bevallom
....Nem semmi az etlapod, te aztan tenyleg mindent megteszel a sikerert!!
Zsu- Kitartas!!!
Suzy- Itt is mennek a szurkok!!Tesztelj mar mert meghalok a kivancsisagtol!!!
Bri- Nagyon ari vagy!!Igen, nem irtam privit mostanaban, mert olvastam, hogy egy ideig csak keveset tudtal jönni, aztan nem akartalak meg en is leterhelni
...Hat nagyon sajnalom, hogy nem jössz haza februarban,pedig lehet talizhattunk volna is....Krizsa doki tenyleg nagyon szimpi
...Es mondta, hogy vannak neki betegei mindenhonnan, Salzburg,Ausztralia....Ja meg mondom neki, New York -bol is...Nez ram , hogy hat ezt en meg honnan tudom
...Mondom, hogy hat igazabol a te javaslatodra jöttem hozza
...Ugyhogy megleptem
.....De tenyleg nagyon rendesnek tünik....Elfogadom amit mondott!!Ugyhogy most HSG!!
Ranita- Jöttök Becsbe???De jo, bar en meg nem voltam, de allitolag meseszep!!Költöpenzzel meg csak is nagyon kiraly lehet
Cukigabi- A torta meseszep!!!Te egy müvesz vagy, komolyan mondom
...Teli gumi nekünk sincs az egyik auton, raadasul itt kint nov.1-töl kötelezö, remelem nem nagyon allit majd meg a rendör
...De csak megkene rendelni aztan meg elhozni, csak hat valahogy mindig elfelejtem!
Ja azt akartam kerdezni, hogy akinek volt HSG-je nektek kellett fizetni??Mert a Kaalis doki bacsi ajanlott valakit, felhivtam, mondta, hogy megcsinalja, de kell elözetes vizsgalat, az 8000 Ft es hogy maga a HSG ingyenes de az ö tiszteletdija az 20.000 Ft
...Kicsit meglepödtem, mert itt kint kifejezetten tilos adni, paros labbal rugnanak ki ha megprobalnek....Bar gondolom a fizujuk nem annyi,mint az othoniaknak
Na most megyek fözni meg pakolni!!
Pusszantas mindenkinek es babaragacsokat, tüszönövelöket küldöm+++++++++++++
Szeretettel:
Ancsa