Új privát üzeneted érkezett!

Zsu! Ma két hete, hogy levették..azt mondta a genetikus nő, hogy 2,5 hét után már van eredmény...remélem jó eredmény..most megint elkezdtem parázni kicsit...

Joli! jó, hogy jöttél...csak tanulsz csak tanulsz...biztos meg lesz a vizsga...drukkolok majd...
Az uh után gyere mindenképp hogy mi újság...:)

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Köszi Csajok!

De van egy gondom. Két napja annyira fáj a derekam, hogy néha a sírás kerülget. Csak bal oldalon, és inkább a csípőcsontom magasságában, mint a derekamnál. Már a térdembe is kisugárzik. Leginkább mozdulatoknál, hirtelen késszúrás szerű fájdalomról van szó. Szerintetek ez lehet a szalagok nyúlásától? Már nem bírom sokáig, pedig eddig azt hittem, hogy magas a fájdalomtűrő képességem, de úgy látom nem. Csak olyan nehéz, hogy egy mozdulattól eszméletlen, hirtelen fájdalom önt el. Nem tudom, mit csináljak... :(

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Ez valószínűleg azért van, mert a picurkád ráfeküdt valamidre,amit nyom, vagy az ideget. Anyukám 2 hónapig feküdt velem, mert mozdulni sem tudott annyira nyomtam neki valami ideget. Sajnos a terhességnek sokszor vannak ilyen kellemetlen velejárói is.

Kép
Kép
susytunder

Beoltattam magam. Túl vagyok rajta.

Kép
Kép
susytunder

S.tunder :shock: jaj :shock: h1n1? Mit hallottam ma a tvben??? Egy prof beszélt!!! És azt mondja: "eddig is voltak komolyan megbetegedett influenzás kismamik, akik intenzíven voltak és akár meg is haltak"..... na... végre egy dr is ki merte mondani...

Julcsi, csinos kis görbe :!:

Joli, nyugi! Múltkor én írtam, hogy megvadulok a fájdalomtól. Hát, a medencéd tágul, felkészül a szülésre és sajna ez a lábakba is kisugározhat. Hát nem egy leányálom... De idővel javulni fog!

Iner, mikor telcsizel??? Nagyon szurkolok!

Kép
Kép
onlány

já látom, csütin telózol, azaz holnap :roll: +++++++++++++++

Zsu, naaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaa?! Most akkor mi is van?

Tünde, azt írtad, hogy türelmetlen típus vagy! Hát bizti vagy te ebben? Mert nekem nem úgy tűnik :wink: Jaj, neked is nagyon drukkolok már csak 3 nap és +at fogsz tesztelni, int Zsu!

Ancsi, aszem te még lógsz a kabis képpel! Azért ne hajtsd túl magad!!!

Kép
Kép
onlány

onlány drága vagy!!! de én meg most biztos abban, hogy nem tesztelek pozitívat ebben a ciklusban... talán ezért tűnök nyugodtnak... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

suzy78 haza értél már? megérkezett a teszt? húúúú, de izgulok!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, most néztem meg a belső hálózatunkon... Debrecenben és Pesten keresnek nálunk informatikusokat :(

Kép
Kép
onlány

Zsu?!

Kép
Kép
onlány

onlány köszi, aranyos vagy!!! :lol: :lol: :lol: reméljük rövid időn belül Pécsre is keresnek... :)

Kép
gtunde75

Halihó!
Itten vgyok..., nem jött meg a tesztem, de nem fogok másikból tesztelni addig, amíg ez meg nem érkezik :!:

Ancsi, várunk naon mi volt a konzin :!: :roll:

Suzy, akkor most már nyugodj meg, oltás letudva, nem fáj a karod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 de kár!!! akkor minimum még egy napot várni kell... :( nem fogom kibírni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: mondom ezt én!!! akkor Te mit érezhetsz?!?!?! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

jaj, Zsu azt elfelejtettem megkérdezni, pedig már többször is eszemben volt: Te hol méred a hődet? hónaljban?

Kép
gtunde75

Onlány! csütörtökön telózok, de holnap még csak szerda !?

Zsu! Pedig már én is vártam, hogy tesztelj....

Joli! Remélem hamar enyhül a fájdalom...biztos nagyon rossz lehet... :cry:

Suzy!
Nem lesz gond az oltással, jól döntöttél...

Tünde! Azért még ne könyveld el...lehet hogy összejött nem?

Iner

iner

Tündi, hát ez az, nagyon parázok... :oops:
Már kérdezted korábban, a szájban mérem, de nekem mindig ilyen alacsony szokott lenni, ha nekem már 37,2 akkor Én már lázas vgyok :!:

Tudom, h mindenki nagyon várja és drukkol nekem a teszt miatt, de bocsika Csajok várok még, mert annyira rossz mindig csalódni, köszönöm, h velem vgytok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu bocsi... elfelejtettem, hogy kérdeztem már... :oops: :D

és mikor tervezed a tesztelést? csak hogy addig se nyaggassunk minden nap!!! :wink: :lol: szóval mi a határidő?

Kép
gtunde75

Tündi, nem baj, h megkérdezted :!: :wink: nem azért írtam :!:
a hét vége felé, ha addig nem jön meg, de azt úgy is fogjátok tudni, mert azt azonnal megírom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt Mindenkinek, megyek egy kicsit meccset nézni... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello Lanyok!!

Hazaertünk, most sajnos nem tudok visszaolvasni de holnap jövök ahogy felkeltem :wink:
Na szoval a konzi: Doki baromi szimpi volt, egy orat voltunk bent nala, elötte mar leadtuk a sperma mintat....Hat az nem volt egyszerü, doki bacsitol direkt kerdeztem, hogy hol is kell pontosan leadni, van-e valami dvd vagy ujsag stb....Azt mondta, hogy persze, van ujsag, meg poszter :wink: ...Hat ezen a poszteren mar jot nevettünk akkor is......Na most parom meglatta az ujsagot es majdnem szörnyet halt, mert Kiszel Tünde 2006-os naptaraban több erotika van mint ebben az ujsagban :lol: , a 60-as evekböl maradt ott meg kb, ugyhogy szegeny parom szepen megszenvedett a mintaert, nem engedte , hogy segitsek....DE a lenyeg, hogy sikerült :lol: ...Sajnos tul jol is, mert sokat javult az eredmeny, 14 milla lett es a motilitas is 60%-os :shock: ...ugyhogy ez azt jelenti, hogy nem kezdhetünk lombikkal, hanem inszemet javasolt a doki.....De ahoz elöször HSG-t kell csinaltatnom es azt valoszinü csak januarban tudom megcsinaltatni, mert ugye azt a piri utani elsö ket hetben csinaljak csak meg....Kicsit parazok, mert doki bacsi a rtg-est javasolja, mert hogy sokkal megbizhatobb az eredmenye, de az allitolag sokkal jobban faj, mint a masik....Na mind1, igy is ugy is meg kell csinaltatni es ha kesz van, következö honapban Closti szedes es indul az inszem :roll: :wink: ...meg uhu-zott a doki bacsi es hat PCO-szerü a petefeszkem, kis lyukak vannak rajta, ugy nez ki ,mint az ementali sajt :roll: ...Azt mondta, hogy nem vagyok PCO-s de majdnem, valahol ott egyensulyozok a hatar közeleben :? ......Kicsit csalodott voltam mikor kijöttünk, mert mar annyira beleeltem magam a lombikba....De a hazafele ut eleg volt arra, hogy megbaratkozzak a gondolattal, hogy inszem lesz....Biztos , hogy ez is törtenik valamiert, nem hiszek a veletlenben, ennek lehet, hogy igy kell lennie.....Es mondott egy erdekeset a doki bacsi amin elgondolkodtam.....azt mondta, hogy mindent megteszünk a babaert, de a legfontosabb ugye az az en egeszsegem , hogy az ne serüljön......Ez nekem sosem jutott eszembe, hogy tenyleg magamra is gondoljak, annyira erös bennem a baba utani vagy, hogy magamat " leszarom" vagy is hat leszartam, nem erdekelt mennyi hormont kell beszedni, vagy mit kell csinalni, csinalni akartam.....Es lehet ez az inszem egy intö jel, hogy nem kell nekem egyböl fejest ugranom, hanem szepen lassan haladni.....Sajnos hajlamos vagyok mindent azonnal akarni, mint a nök altalaban :lol: ....Na szoval összegezve jo volt es nagy remenyekkel indulok az inszemnek, nagyon bizom a sikerben :lol: ...Ja es a parom annyira boldog az eredmenytöl, hogy tenyesz bikanak hivja magat :lol:

Mindenkinek nagyon szep estet!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Kép

Kép
gtunde75

Ancsi, nagyon vártalak már, az sms akkor sztorno :!:
Örülök azért a jó eredménynek, egy férfinak ez egy óriási elégtétel :wink: aranyos, ahogy magát nevezi :wink:
Sok sikert és kitartást az inszemhez, a HSG miatt ne parázz, mert nekem is az volt és tényleg ki lehet bírni, elég lesz akkor idegeskedni, amikor majd ott leszel :!:
Minden rendben lesz majd meglátod...akkor nagyon hasonló a diagnózisunk, remélem nektek sikerül inszemmel és nem kell sokat várnotok az élet legszebb ajándékára, szívből kívánom, h úgy legyen :!:

További szép estét, jó pihenést :!:

Ügyik voltatok nagyon :!: :wink:

puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

gyancsi na akkor végül is eredményes volt az utatok!!! hát akkor sikerre fel!!! :wink:
jóccakát Neked is és a tenyészbikádnak is!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, Gtunde, köszönöm Lanyok, nagyon aranyosak vagytok!!! :oops: :wink:
Es köszönöm a sok drukkot es mindent amit küldtetek, mert megkaptuk am :lol:
Suzy- Igen, ikertesok vagyunk :lol:

Jo ejszakat nektek, holnap jövök es gyorsan kepbe kerülök ujra :wink:

KépKép
gyancsi

Jó reggelt!

Zsu
Na mizu? nagyon várlak. :)
A karom fáj, de az eléggé. Bár én mimóza vagyok. :oops:
Este tettem rá kis borogatást, akkor jobb volt.

Ancsa
Igazad van ennek valamiért így kell lennie.

Lányok egy internetes oldalon azt írják, hogy 60 % esély van fehér karácsonyra. :lol:

Kírus
Bocsi, tegnap nem válaszoltam. :oops:
Jól van Kristóf, szerencsére semmi gond senkivel.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

A mai hőm 37-re ugrott fel... :wink:

tesztem nincs, nem merek még csinálni :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!!! Ne csináld már, ez már egy jó jel,hogy felment a hőd!! tessék tesztet csinálni, tuti pozi lesz :wink:
melyik napra nem vártad???

EDI
ediii

Zsu
Hát most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi kerül nálatok a fenyő alá karácsonykor. és csodállak, hogy hogy bírod ki, hogy ne tesztelt, én már 10- szer elmentem volna tesztet venni. :lol:

Én úgy érzem, hogy kibérelte valaki a pocakodat... úgy 9 hónapra... :lol:

Kép
Kép
susytunder

Ancsa!! Ezek akkor jó hírek, hajrá inszem :wink:
Hsg-t ki lehet bírni.., fájt nekem is ,de tényleg csak pár percig,ha meg nem vagy elzáródva lehet megsem érzed :)
Hol voltatok??

EDI
ediii

Szép jó reggelt Mindenkinek...

Zsu:Most te mikorra nem várod a menzit??
Nekem is volt Beaglem :(. Az első nagy szerelmemnek vettem még!!!És nagyon rossz volt, szét rágot mindent, bútort, playstationt is. :? Aztán egyik este haza kisért a párom, bement a boltba,én kint vártam a kutyival , meglátott egy kutyit a másik oldalon és elkezted örjöngeni, ugrálni, ugatni mindent, és valahogy nem tom ,hogy de egyszer csak arra figyeltem, hogy kibújt a porázból :( 4 sávós utón átszaladt és bebújt a kocsi alá, pont a bolt elé, átszaladtam nem jött kocsi és mikor oda értem hozzá kidugta a kisbuksiját és pont jött egy BMW-s és elütötte, a párom akkor jött ki és látta,hogy repül a kutyus 6 hónapos volt :cry: jaj szörnyű volt sokkot kaptam!!!nem kívánom, hogy ilyet lássatok!!! :cry: :cry: :cry: És utána 5 perc múlva vissza jött a BMW-s hogy fizessem ki a lápáját, mert betört :shock: anyádat azt :evil: Leszart, hogy a kutyusunk elpusztult :cry: Szomorú, utána sokáig csak nyugtatóval tudtam elaludni...Aztán mondtam nekem több kutya nem kell és főleg nem beagle. Aztán rá 3 évre csak lett egy westiem :D!!!! De neki már 8hetes kora óta hámja van szigorúan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tünde: Zsu után érted izgulhatunk???

Joli: Hidd el meg lesz az a vizsga!!!

Suzytündér: Nem mondom,bátor vagy :wink:

Iner: Holnap csütörtök!!!!!!!!!!!Drukkkkk

Ancsa: Csajém, jaj, de jó...Igaz én nem értem ezt az inszemet,hogy mikor, ki kapja vagy mi, hogy van ezzel.... :oops:
meg ezt a cloystot semm :oops: De remélem minnl hamarbb bebabásodsz velem meg a többiek együtt, akik kilógnak a sorból :wink:

Onlány: Hogy vagytok???Jobban???

Juli: Akkor te vagy a 3-dik a sorból???Suzy, Tünde, aztán Te érted izgulhatunk?!?!?!?!

Kírus: Vigyázz magadra!!!!

Nálunk semmi kül, tegnap anyóssal össze vesztem, a tököm tele van vele, egyre jobban!!! Állítólag allergiás a kutya szörre :?Hapcizzik, köhög, amit mi sosem láttunk :D
És közölte velünk többet ne vigyük át(vasárnap)vagy hadjunk ott egy lakás kulcsót és ő majd ide szoktatja :shock: , mert mi reggel mindig átvittük, mert nem bírt megmaradni itt ahol lakunk, folyamatossan sírt :( Hétfőn nem is vittük ezért át, be nagyon bepöcentünk...Nem adok én kulcsot neki, még az hiányzzik!!!!!
Hétfőn fel is hívta a páromat, hogy nem kell besértődni. Nem sértődtünk meg, nem lesz többet átvive, ennyi. Tudni kell, hogy Hétfőn mikor este a párom haza ment a kutyihoz, átvitte, mert sírt az anyósom, hogy hiányzzik neki!!!!Erre tegnap, mondom átvisszem a kutyát, mert a garázsban áll a kocsi amivel ki kellett mennem Érdre a nagypapámhoz, mert úgye anyuék, már a 35 fokban vannak Jamaicán, de szar nekik, és ráadásul csak tegnap jeletkeztek be, hogy sikeressen megérkezztek, de mi ezt tudtunk, mert már tükön ültünk és felhívtuk a szállodát, no mind1... Mondom ott hagyom 2 órára a kutyát és utána ugyis oda megyek vissza, mert a garázsba vissza rakom a kocsit....Erre felérek csupa vízessek vagyunk, meg sárosak...És röviden annyi, hogy lebaszot, mindek hozztam a kutyát???? :shock: Huuu nem kellett több kutyára vissza a ruha, poráz, viszlát!Mentem a garázsba közben páromat felhívtam, mennyire kiborultam, beszállok kocsiba, haza viszem a kutyát, vezetek és anyós hívott, nem vettem fel, mert hátul volt a mobilom, de vagy 10 szer!!!!Haza értem beraktam a kutyát a lakásba, és vissza hívtam, erre ordít velem, hogy mért nem veszem fel, mit képzelek, na mondom álljon meg, velem ne ordibáljon, mert lebaszom a telefont!!!!Csak magyarázz ordibál, hát na én is elkeztem, elkezte nekem meg magyarázzni a dolgokat 13 percben ami a hallálom, nem kell 5 ször 1 szer is megértam!!!!Csak nem fejezte be mondtam neki, na jó elég megértettem viszlát, letettem....Lényeg az, hogy a párom haza ért, este sétálunk a kutyával és elmeséltem neki pontssan, egyszercsak azt mondja a párom na jó most már a töke ki van vele, ez volt már a 2-dik ilyen hzása...:?És mi az első???
Na elszólta magát.....
Hát az, hogy apja kérdezte én mit szertnék karira és a párom kitalálta, hogy legyen hütő, dobják 5-en össze!!!!Jó mondta!!!bleegyezett anyós is, csodálkozott is a párom!!!
Na erre vasárnap kitalálta anyósom, hogy a párom menjen ki a telekre fát vágni, mikor mi szombaton buliztunk, és ügye nemet mondott mert hulla fáradt volt!!Erre anyós akkor ugrott a hütő mondja neki a telefonban :shock: Na a párom totálissan kibukott, és mondta, hogy nem kell töled semmi, le..ophatsz...Szóval ez volt az első huzása, aztán ez a kutyás...Így szolta el magát!!
Szóval ez van anyóssal, kinem állhatom....Ja és este felhívot, hogy akkor megnyogodtam-e és, hogy megbeszéljük-e :shock: Megint meghalgattam és mondtam jó, most már szertném a dolgomt csinálni...Erre elkezdet sírni :evil: Jó nincs harag, de dolgom van...

Ennyi, sorry tutkó baromi hosszú lettem :?
csip-csip18

Képzeljétek.., tegnap este vacsora közben megkérdezte a kisfiam
" anya te még szűz vagy??" hát köpni nyelni nem tudtam :shock: én meg kérdem ,hogy te ezt hogy érted? erre ő: " anya te nem tudod,hogy ez mit jelent??" én meg de -de tudom, erre ő: tudod mikor fiú meg a lány sexelnek! mert hogy az egyik első osztályos fiú már nem az, azt mondta. Én meg elkezdtem magyarázni , körülírni a dolgokat ,hát leégtem ...., én még azt hittem ezzel a témával ráérünk foglalkozni...., én nem értem, nekem ennyi idősen még megsem fordult a fejembe ezek a dolgok..

EDI
ediii

csip!! szegény kutyus, biztos nem lehetet könyű :(
Hát úgy látszik, megvagy áldva egy "jó" anyóssal is, ez a baj az ember a családtagjait nem tudja megválasztani :? kitartás! próbálj vele nem foglalkozni.., ők tudják,hogy babát szeretnétek??

EDI
ediii

Jo reggelt Csajok!!

Na kicsit visszaolvastam , kepbe kerültem remelem :wink:

Tegnap mar 22-kor zuhantunk az agyba a bikammal :lol:

Kirus- Gartula a jo eredmenyhez Kecskemeten!!Örülök, hogy te mar jobban vagy, de akkor ezek szerint Kira meg most lett beteg :? Jobbulast neki!!

Gtunde- Sodrofat kaptal???De regota szeretnek en is :wink: ...Mindig egy müanyag ruddal nyujtok ami egy IKEA-s kancsoba valo eredetileg :lol: ...Szerintem se add fel ezt a honapot!!

Zsu- Hat nekem minden csodalatom a tied :wink: ...Hogy birod megallni, hogy ne tesztelj......En mar olyan 20db-ot löttem volna el, na jo nem allitom hogy ez a normalis :lol: ....Mindenem csuriban van ertetek es szerintem babas vagy :wink: !A kutyusotok irto cuki!! :lol: Nalunk Apjuk napolyi masztiff-ot akar, ugyhogy ha tenyleg lesz egyszer akkor nekem mindent minimum 2m magasra kell pakolni, hogy ne erje el :lol:

-J- Szerintem sem rossz ez a görbe, bar en annyira nem ertek hozza :roll: ...De itt meg barmi lehet!!! :wink:

Susytunder- Jol van a te babocad odabent, örülök, hogy ujra rugdos es megnyugodtal :wink: ...Szerintem is Zsu babas :lol:

Iner- Nagyon szoritok a jo eredmenyert, hihetetlen,hogy holnap mar meg is tudod :wink: Hogy elrepült az idö :roll:

Joli- Jo tanulast, nem irigyellek!!! :?

Onlany- Igen, banyek meg mindig logok a kabatos keppel, potolom igerem!! :oops: :wink:

Ediii es Zsu: Köszi a megnyugtatast HSG ügyben, doki azt mondta vegyek be elötte fel oraval egy Cataflamot es akkor nem annyira gaz :lol: ...Viszont amit kicsit furcsanak talaltam, hogy ajanlott egy dokit a Kaali-s doki bacsi, hogy ö nala megtudom csinaltatni a HSG-t....Felhivtam, mondom neki, hogy mit szeretnek.....Mondja jo, idöpont stb.....Kerdezem, hogy milyen anyagi vonzattal jar ez az egesz...Mondja, hogy az elözetes vizsgalat a magan rendelöjeben az 8.000 Ft es hat maga a HSG az ingyenes, de az ö tiszteletdija az 20.000 Ft :shock: ...Bocsanat, de ezen en ledöbbentem, mert itt kint nem szabad adni semmit, otthon meg igy megmondja a telefonba??????? :shock: Csajok, ez nalatok is igy volt????

Na most megyek, összepakolok, mert bombatamadas erte a lakast :wink:

Puszi mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Jaaa Ediii neked akartam meg irni, hogy sajnos a mai gyerekek sokkal tajekozotabbak, mint anno mi voltunk, az internet meg hasonlok miatt :roll: ...De vicces lehetett amikor kerdezte, kar hogy nem lattuk az arcodat :lol:

KépKép
gyancsi

Edii: Igen tudja, és annyi volt a válasza, hogy fiam majd akkor ha dagad a bankszámlád :shock:
Jól van anyukám, ezt mondta a párom, nevetséges vagy, és kinevette :lol: :lol: :lol:
Após meg már számolja a napokat, hogy megjönne-e vagy semm nekem :lol: :lol: :lol: És kioktatatta a páromat, hogy csinájuk, hogy tuti fiú legyen, ezen beszélgettek valameik nap, mert ő ebben profi, mert 2 fiút produkált :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Jajjj Csajeeeem, hat pont teged hagytalak ki???? :wink:
Anyos pajtid nem semmi, akkor rad nagyon igaz, hogy csak Anyos ne legyen a közelben!!!Ne foglalkozz vele, kenje a hajara a hütöjet :lol: ....Nalatok egyebkent nagyon zajlik mindig az elet!! :wink: Tenlyeg tesoddal beszeltel mar a dologrol??Hogy miert kavart a multkor??

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Már korán reggel zajlik itt az élet, ennek örülök...

Ancsa! Szorítottam nektek nagyon...azért ezek jó hírek szerintem...biztos minden simán megy majd és hamar meg lesz az eredmény... :lol: egy ilyen "tenyészbika" mellett" :lol:

Zsu!
Ez kész...én már nem bírom, komolyan jobban izgulok, mint amikor a saját tesztemre vártam.....kéééééésssszzz :lol:
Ha feljebb ment a hőd az jó....emlékszem a második hónapban voltam, amikor kicsit megfáztam, és rögtön mértem a lázam, s tök beparáztam, mert 37,2 volt, és akkor még nem tudtam, hogy az olyankor normális...úgyhogy szerintem tutttttiiiiii van ott valaki....
:lol:

CSip!
Szegény kutyus.....nem tudom én hogy tudtam volna ezt feldolgozni...biztos szörnyű lehetett....anyósod nem semmi....csodálom, hogy még bírod.... :shock:

Edii!
Azta, korán kezdik a mai fiatalok... :D
Szerintem egy ilyen kérdésre, nem tud hogyan felkészülni az ember... 8)

Iner

iner

jó reggelt!

Minnyá visszaolvasok, most jöttem a rendelőből és gondoltam leírom a mai bosszúságom!

A férjem úgy bevágta a fejét... először azt hittem, hogy a hattyú halálát játsza, de mikor még 10 perc múlva is a földön ücsörgött, megilyedtem. Odajött és azt mondja: vérzik? Mondom mért vérezne... Erre épp csak hozzáértem a hajához, tiszta vér lett a kezem. Akartam segíteni neki, de nem hagyja :( Sajnálom szegényt. Azt mondja nagyon fáj.

Ma voltam vérvételen (azt mondja a csaj, aki vette a vért, hogy atya gatya... tűpárnához hasonlít a kezem :shock: tudom, de ha egyszer mennem kell minimum havi 1szer vérvételre...) Szal én voltam a 2. Nem nagyon álltak sorban az emberek, mert még korán volt, de egy öreglány az első ember nyakában lihegett... már láttam előre, hogy be fog slisszolni. Aztán feláltam, hogy tudtára adja, hogy én már legalább 10perce itt voltam, mikor csak a kanyarban volt ő még. Erre azt mondja: időpontra jött. Mondom én is és maga meg jóval későbbre. Na, nyílik a pult, már nyújtom a papírt, erre a nővér kezébe nyújtja az övét,, az enyémet meg félretolta. Az anyját, gondoltam magamban. Ilyen pofátlan nyugdíjjas vén banyát és még ő magyarázott. Benn volt egy csomó ideig. Gondolom emiatt jó lesz a cukorterhelésem......

Kép
Kép
onlány

Onlány
Hová ütötte apa úgy be a fejét? :shock:

Kitti
Miért vagyok bátor? Az oltás miatt?

Ediii
Nem gyenge beszólás, hasonlót mondott a keresztlányom is nem rég, le sem merem írni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Iner, összekevertem a napokat :oops: Drukk nagyon holnapra!!!!!!!!!!
Zsu, TESZTET! Szerintem egy újabb kismamit üdvözölhetünk körünkben :roll:
Csip csip, jesszusom! Még olvasni is hátborzongató. Viszont, ha a bömös helyében lettem volna, nekem eszsembe nem ötlött volna, hogy lámpát fizettessek ki azzal akinek a kutyusát elütöttem :shock: Fura, mert én nagyon szeretem az állatokat és mióta tiltó listán voltak (Lizi miatt) meg most valahogy a kutyáktól eltávolodtam és ez olyan rossz. Volt egy vizslám, akibe szinte szerelmes voltam, annyira szerettem és mivel nagyon öreg volt, így nem élte volna túl a hely változtatást... ugye a költözés miatt... meg rákos volt. Nagyon szenvedett, de én nem engedtem elaltatni, mert úgy éreztem, hogy nincs jogom megölni őt, bár így utólag belegondolva lehet jobban tettem volna. És emiatt nagyon felőröltem az idegeimet. Egyik hajnalban volt egy érzésem, hogy apumat fel kell hívnom és felhívtam. Mondom, főzök Lindusomnak tejbegrízt és melóba menet beviszem. Erre apu azt mondja, hogy hát inkább megnézi előbb a kutyát, mert nem sírt éjjel ( a fájdalmak miatt sirdogált szegénykém) és elkezdett öltözni (tél volt) én meg már örjöngtem, hogy siessen, mert pont nekem is rossz érzésem volt, ezért hívtam fel ilyenkor, erre már ott van a házánál és apum hangja elcsuklott na ekkor én kiakadtam!!!!! Akkorát vágtam a falba, hogy a csuklómat majdnem eltörtem. Nagyon mély benyomást tett az a kutya rám. jó másfélévbe telt, mire feldolgoztam a halálát... Nem egyszerűen borultam ki miatta. Próbáltam máskutyát is úgy szeretni, de lehetetlen!!! És fura, mert elveszett a varázs, a hőn szeretett kutya iránti varázs!
A malacommal ugyanez volt! Az első az igazi, legalábbis nekem. És elég gyakran elkap a bűntudat, hogy nem szeretem úgy a jelenlegi állataimat, mint az elsőket :(
Amúgy köszi a kérdést, jól vagyunk már :)
:wink:
[quote]a írta:llergiás a kutya szörre
ha valaki allergiás, hát az meg van vadulva olyankor, annyira bizsereg az orra, hapcizik, könnyes a szeme. Nehéz lenne titkolni.... Annyit tudnod kell, hogy anyósok szeretnek sirdogálni, ezzel kívánják elérni a kívánt hatást :D
Ediii, :shock: öhm izé.... :lol: jesszusom, mi lesz velem, mert már csak kb 4 évünk van :D

Ancsi, észben tartom ám a dolgokat :D :wink: Olvastam a konzis dolgot. Hát abban mindenképp igaza vana drnak, hogy magadra is kellene figyelmet fordítani... pl csajos bevásárlás :D :D :D jó kis wellneselés, meg ilyenek. Viszont nagyon sajnálom azt, hogy nem egyből lombik, de lehet így jobb, nem??? De apájának nem kell valami turbózót szednie?

Suzytunder, a lépcső éles korlátfájába! Még mindig vérzik. Mi a francot csináljak vele?????????

Kép
Kép
onlány

Hát Lányok, mint látjátok nem vgyok egy nagy tesztelő...várok azt nem mondom, h türelmesen!!!

Ancsi, nekem mikor volt a HSG-m, mivel a klinikán csinálta nem magán gépen, így nem adtam azért egy fillért sem :!:
Nem is értem, miért kellene ezért nekem tiszteletdíjat fizetni, ez magán klinikán lesz :?: de sztem állami intézetben :!:
Sztem csak tudja, h nem itthon laktok és akkor majd lehúz egy kis lóvéval :?: :shock: nem tudok másra gondolni :!:
Mikor lesz a HSG-d :?:
Ez amúgy a lombikhoz is kellett volna nem :?:

Suzy, remélem egy pozi teszt lesz a fa alatt :!: :?:

Ediii, mivel még bennem voltak/vannak a hormonok az inszem óta, így csak saccolni tudom, h kb szombaton kellett volna, de Lányok azért is nem tesztelek Én még, mert nekem hosszú alapjában a ciklusom :!: :roll:

Aranyos lehett a kisfiad, ahogy odaáll eléd és előadja mindezt :!: :?: sztem Én sem tudtam volna se köpni, se nyelni az tuti :!: :wink:
Ezek a mai gyerekek tudnak még meglepetést okozni és akkor még a szülő érzi magát kellemetlenül :!: :?:

Iner, bocsi, ha nagy izgalmat csinálok, de nem szándékos hidd el... Én ilyen vgyok és leírtam az előbb, h pontosan miért is, remélem megértitek és elnézitek ezt nekem :!: :?: :roll: :oops:

Onlány, nem kezdődött vmi jól a mai napod :!: :?
Apája jobban van :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.12.09 11:36-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány, még nem kéne ezt elkiabálni... :wink:
Ha nem áll el a vérzés mindenképpen orvoshoz menni, nehogy sok vért veszítsen :!:
Le tudod vmivel fertőtleníteni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu! Nehogy elnézést kérj nekem itt....nem azért mondtam...csak nagyon örülnék, ha végre összejönne nektek és ha mindez most spontán akkor az hihetetlen csoda és mindenképp tudni szeretném a pozi eredményt majd...nem akartalak ezzel megbántani...

Onlány! Nem kellene megnézetni dokival a férjed fejét ha vérzik?....

Iner

iner

én is gondoltam rá, hogy szólok drnak... Van itthon ilyen fertőtlenítő spay, amit vérvételnél is használnak :roll: de félek, hogy nagyon csípné. Vagy lehet azzal??? Már nem folyik, de még nem száradt meg, pity pöttyök jönnek. És azóta fáj a buksija :( meg teljesen levert... Kérdeztem, nincs hányingere, nem szédül, de nem hála égnek.

Zsu, korai? :D már elmúlt a 14dpod is :wink: hőd bíztató, bár én megértelek teljes mértékben, hogy nem óhajtasz még egy cslódással többet -bár szerintem nem csalódnál :wink: . EHCS-től rendelted?

Kép
Kép
onlány

Iner, nem is azért írtam én meg azt... :wink: :roll: köszi ari vagy :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

előbb egy regényt írtam és megszakadt a kapcsolat :shock: Mivel gyerek előtt nem illik csúnyán beszélni, hát fejben úgy káromkodtam, mint a kocsisok.

Kép
Kép
onlány

Az nem baj, ha csípné, az a dolga :!:
De a hosszú ciklus miatt... :!:
igen Tőle :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

üvegfestek karira! Olyan jó, csak Liza ne nyúlna mindig bele :shock:

Kép
Kép
onlány

értem! :idea: itt felkapcsolom a villanyt! Amúgy korábban hőmérőztél?

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?