Szép jó reggelt Mindenkinek...
Zsu:Most te mikorra nem várod a menzit??
Nekem is volt Beaglem
. Az első nagy szerelmemnek vettem még!!!És nagyon rossz volt, szét rágot mindent, bútort, playstationt is.
Aztán egyik este haza kisért a párom, bement a boltba,én kint vártam a kutyival , meglátott egy kutyit a másik oldalon és elkezted örjöngeni, ugrálni, ugatni mindent, és valahogy nem tom ,hogy de egyszer csak arra figyeltem, hogy kibújt a porázból
4 sávós utón átszaladt és bebújt a kocsi alá, pont a bolt elé, átszaladtam nem jött kocsi és mikor oda értem hozzá kidugta a kisbuksiját és pont jött egy BMW-s és elütötte, a párom akkor jött ki és látta,hogy repül a kutyus 6 hónapos volt
jaj szörnyű volt sokkot kaptam!!!nem kívánom, hogy ilyet lássatok!!!
És utána 5 perc múlva vissza jött a BMW-s hogy fizessem ki a lápáját, mert betört
anyádat azt
Leszart, hogy a kutyusunk elpusztult
Szomorú, utána sokáig csak nyugtatóval tudtam elaludni...Aztán mondtam nekem több kutya nem kell és főleg nem beagle. Aztán rá 3 évre csak lett egy westiem
!!!! De neki már 8hetes kora óta hámja van szigorúan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tünde: Zsu után érted izgulhatunk???
Joli: Hidd el meg lesz az a vizsga!!!
Suzytündér: Nem mondom,bátor vagy
Iner: Holnap csütörtök!!!!!!!!!!!Drukkkkk
Ancsa: Csajém, jaj, de jó...Igaz én nem értem ezt az inszemet,hogy mikor, ki kapja vagy mi, hogy van ezzel....
meg ezt a cloystot semm
De remélem minnl hamarbb bebabásodsz velem meg a többiek együtt, akik kilógnak a sorból
Onlány: Hogy vagytok???Jobban???
Juli: Akkor te vagy a 3-dik a sorból???Suzy, Tünde, aztán Te érted izgulhatunk?!?!?!?!
Kírus: Vigyázz magadra!!!!
Nálunk semmi kül, tegnap anyóssal össze vesztem, a tököm tele van vele, egyre jobban!!! Állítólag allergiás a kutya szörre
Hapcizzik, köhög, amit mi sosem láttunk
És közölte velünk többet ne vigyük át(vasárnap)vagy hadjunk ott egy lakás kulcsót és ő majd ide szoktatja
, mert mi reggel mindig átvittük, mert nem bírt megmaradni itt ahol lakunk, folyamatossan sírt
Hétfőn nem is vittük ezért át, be nagyon bepöcentünk...Nem adok én kulcsot neki, még az hiányzzik!!!!!
Hétfőn fel is hívta a páromat, hogy nem kell besértődni. Nem sértődtünk meg, nem lesz többet átvive, ennyi. Tudni kell, hogy Hétfőn mikor este a párom haza ment a kutyihoz, átvitte, mert sírt az anyósom, hogy hiányzzik neki!!!!Erre tegnap, mondom átvisszem a kutyát, mert a garázsban áll a kocsi amivel ki kellett mennem Érdre a nagypapámhoz, mert úgye anyuék, már a 35 fokban vannak Jamaicán, de szar nekik, és ráadásul csak tegnap jeletkeztek be, hogy sikeressen megérkezztek, de mi ezt tudtunk, mert már tükön ültünk és felhívtuk a szállodát, no mind1... Mondom ott hagyom 2 órára a kutyát és utána ugyis oda megyek vissza, mert a garázsba vissza rakom a kocsit....Erre felérek csupa vízessek vagyunk, meg sárosak...És röviden annyi, hogy lebaszot, mindek hozztam a kutyát????
Huuu nem kellett több kutyára vissza a ruha, poráz, viszlát!Mentem a garázsba közben páromat felhívtam, mennyire kiborultam, beszállok kocsiba, haza viszem a kutyát, vezetek és anyós hívott, nem vettem fel, mert hátul volt a mobilom, de vagy 10 szer!!!!Haza értem beraktam a kutyát a lakásba, és vissza hívtam, erre ordít velem, hogy mért nem veszem fel, mit képzelek, na mondom álljon meg, velem ne ordibáljon, mert lebaszom a telefont!!!!Csak magyarázz ordibál, hát na én is elkeztem, elkezte nekem meg magyarázzni a dolgokat 13 percben ami a hallálom, nem kell 5 ször 1 szer is megértam!!!!Csak nem fejezte be mondtam neki, na jó elég megértettem viszlát, letettem....Lényeg az, hogy a párom haza ért, este sétálunk a kutyával és elmeséltem neki pontssan, egyszercsak azt mondja a párom na jó most már a töke ki van vele, ez volt már a 2-dik ilyen hzása...
És mi az első???
Na elszólta magát.....
Hát az, hogy apja kérdezte én mit szertnék karira és a párom kitalálta, hogy legyen hütő, dobják 5-en össze!!!!Jó mondta!!!bleegyezett anyós is, csodálkozott is a párom!!!
Na erre vasárnap kitalálta anyósom, hogy a párom menjen ki a telekre fát vágni, mikor mi szombaton buliztunk, és ügye nemet mondott mert hulla fáradt volt!!Erre anyós akkor ugrott a hütő mondja neki a telefonban
Na a párom totálissan kibukott, és mondta, hogy nem kell töled semmi, le..ophatsz...Szóval ez volt az első huzása, aztán ez a kutyás...Így szolta el magát!!
Szóval ez van anyóssal, kinem állhatom....Ja és este felhívot, hogy akkor megnyogodtam-e és, hogy megbeszéljük-e
Megint meghalgattam és mondtam jó, most már szertném a dolgomt csinálni...Erre elkezdet sírni
Jó nincs harag, de dolgom van...
Ennyi, sorry tutkó baromi hosszú lettem