Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!! yuhéj!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Lillus!

Örülök, hogy jöttél! :P
Boginak akkor utólagosan is sok boldog szülinapot! Képek esetleg vannak?
És biztos, hogy 43 centi? Nem lehet, hogy inkább 73?!!! :lol: 8) És tényleg filigrán a Kis csaj! :wink: Nagyok mekkorák voltak 1 évesen?
Jó az avatar képed! :wink:

CukiKati!

Akkor Te nyertél! :wink: Háromnegyed órával! :wink:
Ez a tőzsdézés érdekelne! :roll: Na majd......
És laptetőnek miért teccik ennyire örülni?!?!?!?! Csak nem..?!?!?! :wink: :lol: 8)

Tenci!

Várom a képeket! :wink: Remélem vannak! :wink: 8)

Most megyek, mert Adri nem hagy békén! 8) Majd este még próbálok jönni!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Lányok!

Hétvégén nem tudok jönni, mert most jelenleg otthon nincs netünk. Lemondtuk, mert lassan elköltözünk.

Piklincs:
Nagyon szépen köszönöm az infót Várnai Gabival kapcsolatban.

Cukorfalat:
Én több véleményt is megkérdeztem, hogy hogyan hat egy fejlődő magzatra, s azt mondták, többen is egymástól függetlenül, hogy a baba a méhben teljesen biztonságban van. A méhlepény nem enged át semmilyen káros anyagot, tehát a vírust sem tudja elkapni, nem úgy mint én. Ill. azt is mondták, hogy így a 32. hétben, a magzat már teljesen ki van fejlődve, úgyhogy baja nem lehet. S ha majd szoptatok, akkor az anyatejjel ő is védett lesz. Viszont a közvetlen környezet is oltassa be magát a pici miatt.

Tenci:
2010.02.03-ra vagyok kiírva. S valószínű lesz 2. neve, de erről még nem beszéltünk a férjemmel. Én édesapám nevét (László) szeretném, ha már a családi nevet úgysem tudom tovább vinni.

Tigrincs:
Hát nekem egyáltalán nem jön be Jolie szája, de még nem biztos , hogy ilyen is lesz.
És persze mindenképp hozok majd infókat a szülésről.

Veronikusz:
Én is tisztára oltásellenes vagyok, s nem vagyok teljesen meggyőzve, de bízom az orvosomba, Sándor dokiban, s tudom, hogy nem akar nekünk rosszat. S mikor csütörtökön voltam nála, vaóban láttam rajta, hogy félt engem, s hogy ez már tényleg nem vicc. S azt mondta, hogy pont akkor fog ez tetőzni, amikor én szülök, tehát jan-febr.

Judy:
Nagyon köszi a cikket! Valóban hasznos volt!
S Orsi, az abban leírtak alapján a szülés előtt akár két héttel állóknak is javasolják, hogy majd a baba is megkapja az anyatejjel a védettséget.

Vero:
Én voltam ma ebben a laborban, amit írtál, pontosabban a Baleseti Intézetben. S egyáltalán nem találkoztam más betegekkel. Rajtam kívül senki nem volt ott, csak a laborosok, tehát ott biztos, hogy nem kaphatom el. Nagyobb az esélye, hogy a postán elkapom, mint ott. Jóformán csak a biztonsági őrrel találkoztam, akitől megkérdeztem, hogy merre kell menni. Mással nem.
Délutánra meglesz az eredmény. A kútvölgyis védőnő ajánlotta, hogy ezt mindeképp csináltassam meg, mint kismama mielőtt beadatom magamnak. Hát ezen tényleg ne múljon.

S végül, de nem utolsó sorban:
ANCSA!!!

Továbbra is nagyon szorítok értetek! De nagyon jó volt olvasni, hogy a kis Szófia jobban van, s hogy nem is biztos, hogy műteni kell. Jót tesz neki, hogy egyre többet mehettek hozzá! Látjátok azért az anyai és apai közelség mennyit számít!
Drukkolok nektek!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:04-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:05-kor.
Vendég

Vero,
én 2-3 napot olvastam, de nálam semmi nem volt. Talán az első nap voltam kicsit fáradtabb, de nem biztos hogy attól... Aznap elég sűrű volt a programom, egész nap rohantam, attól is lehetett :D
Ancsánál most sincs semmi :wink:

Orsi,
okés, ha levegőhöz jutok azt is kicserélem :D

Timi,
anyósnál alig voltunk... csak egy órát max. Este szaladtunk át picit mikulásolni. De mostanában egész normális és lelkesen unokázik. Most azt is teljesen pozitívan fogadta, mikor mondtam, hogy számítson rá, hogy ha visszamegyek dolgozni és netán túlóráznom kell, akkor ő az akit ugrasztani tudok, hogy hozza el a kisasszonyt a bölcsiből.

Kati,
okés, igyekszem. Csak az ismerősi kör már kilőve, ezerrel tiltakoznak :? Lehet máshonnan kéne keresgélni...
Nem is tudtam, hogy te tőzsdézel is :D

Lilluska,
utólag is nagyon boldog szülinapot Boginak!!!! Örülök, hogy jól vagytok :D

Sissy,
örülök, ha hasznos volt a cikk :D

Mennem kell, halomban áll a vasalnivaló, végeznem kéne mire Ancsa ébred. Megint végigordította a bölcsit, úgyhogy idén már nem megyünk - úgyis csak a jövő hét hétfő lenne - valószínűleg túl sokat hagytunk ki betegség miatt... :( Majd januárban újra játszunk.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lilluska,
ez a kép :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lilluska, akkor utólag boldog szülinapot a nagylánynak! nagyon édes az a kép!!! :D

Kati, férjem nem tanulta sehol. csak úgy magától kezdte, persze sok dolgot olvasott a neten erről, meg volt előadáson 1x ami vlmi tőzsdeguru tartott.
én néha a falra mászom attól,hogy nem tudunk csak fél 5 után elindulni pl. séltáni a gyerekkel mert akkor zár a magyar tőzsde és az fontos. :roll: Szabi is kérdezte sokszor, hogy nem akarom-e én csinálni, de ehhez nekem nincs bátorságom, meg nem is értem az égészet.
és neked honnan a szenvedély?
én az aloe-ból csak vlmi sprét ismerek amit anya a csípésekre szokott, meg ha Kolosnak piros a popsija.

annyira nyomott idő van ma, legszívesebben csak aludnék.
snooopy

Sziasztok!

Ancsa!
Nagy ölelés, sok puszi. Neked is és Szofiababának is. Lara hogy bírja az anyuhiányt?

Lilluska!
Ne izgulj, Panka nyert, mert még pici Boginál is kisebb volt 1 évesen. 7700 gramm és 71 centi. Petyám sem döntöget csúcsokat, 8050 gramm (mobiltelefonostól) és 73 centi. Asszem rám hasonlítanak.

Snoopy!
Aludj csak, amíg lehet. Én sem mernék tőzsdézni, pedig közgazdász lennék, vagy mifene. :oops:

Timi!
Ja, vezetgetek, bár csak ósan, ovi, stopsop, meg ilyenek. És a parkolás!!! Hát azt nem nekem találták ki.
Renáta jelentkezett? (Itt nem, azt láttam. Volna.)

Tényleg, Lilluska, mi a helyzet a vezetéssel? Te is újrakezdő, ha jól emlékszem, vagy kezdő?

Panka hangja úgy néz ki, hogy rendben, de most folyik az orra, remélem, nem lesz belőle megint karácsonyi fülfájás. Mindenesetre oviba nem megy, mert úgy néz ki, hogy ott perpillanat mindenféle kórság van. Doktornéni mondta.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Csak egy gyorsra.....

Haza jöttünk anyukáméktól, éppségben :lol:

Viktor jobban már nem köhög, csak én kaptam el tőle a torokgyulladást :cry:

Tenci: Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT Mikey-nak és az apukájának.

Most rohanok, majd később visszaolvasok.
V

valentina

Halihó!

Lilluska!
activátor egy aloe verás lötty...(én csak így hívom) és baromi univerzális...mivel nincs semmi extra íze így a gyerkőcök i simán megisszák kis vízben. Nekem azért van itthon főleg, mert nagyon szépen leviszi a lázukat...de vannak ott még érdekes dolgok :D a családban már elég sok problémát megoldott, ezért is vágtam bele az üzleti részébe...
Ja...és Dani mai napon lett mérve...10 kiló... :D ez van...

Tigrincs!
Na hajrá... :D lesz oktatás is..én még nem oktatok, de majd fogok :D A barátnőm már oktatja is szóval hozzá lehet menni :D
Ja és laptetőnek csak azért örülök, mert még nem volt :D

Snoopy!
Hát igen, nálunk ez már csak így van...mondjuk én nem foglalkozom a zárással, viszont vasárnap este 10kor a nyitással már igen :D akkor nagyon jó a piac...
Persze csináljad csak...bátran. Ha nagyon nem mered akkor Neked is ajánlanám a tanfolyamot...www.tozsdeliga.hu én itt tanultam meg mindent :D férjednek is ajánlom bátran...ő miben utazik???? külföldi részvények???? deviza????? vagy minden?????
De ha esetleg mentek ide akkor meg kell adnotok az én kódomat mint ajánló...asszem...na majd meglátjátok...
Nekem a pénzügy volt mindíg is a szenvedélyem és amikor megismertem ezt a tőzsdeligás csapatot akkor nem volt kérdés, hogy megyek-e...imádom...
A first is egy hasznos cucc...aloe az is...torokfájásra is köhögésre is meg persze külsőleg is.

Judy!
Látod, látod...én már csak ilyen meglepiket tartogatok :D a tőzsdézés az a másik szerelmem :D
A családod meg hagyni kéne :D gondolom anyósod már megalapozta a dolgokat és nem nagyon akarnak már hallani róla :D

Na megyek, megyünk a gyerekekért anyámhoz...
Este jövök megint :D

Kép

Kép
cukipofa

Orsi!
:D én is kétségbe voltam esve Zsófinál, mert nagyon nehezen sikerült megszokja a cumisüveget. Mikor már volt hozzátáplálás, adtam neki néha inni, így nagyon nehezen, de megszokta, hogy azt nem nyalogatni kell. Fogalma nem volt mit csináljon vele. :D ezt is meg kell szokni.

Kati!
:lol: nem vagy semmi te csaj!!! :wink: Kis Tőzsde Guru!!! :D:D:D akkor HAJRÁ!!!!
Oltás: hát igen! Ha jövőre megint kezdik, komolyan lefejelek valakit!!! :evil: :lol:

Sissy:
Bocsi, de a nátha elnyomja az agyam :D most akkor te beoltattad magad??? :D
Örülök, hogy jó tapasztalatod volt a laborral!

Lilluska!
Ez a kiscsaj: DÖNÖRŰ!!!!!! :D

Judy!
No! Ezek nagyon bíztató jelek! (mármint hogy nincs semmi :D )

Valentina!
Jobbulást neked!!!

na megyek, mert még van elmaradásom ... :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na csak egy gyorsra, mert még mindig szaladok :? Viszont napközben csak a lényeg maradt le :oops:

Tenci,
Mikeynak meg apájának is nagyon boldog névnapot!!!!!

Ancsa,
akkor Te most már otthon? Továbbra is megy a drukk!!!

Kati,
családban meg se próbálom - ott már tényleg megvannak az alapok, rögtön a baráti körrel próbálkozom :D Eddig sajna sikertelen, de nem adom fel, csak lesz valami :wink:

Vero,
ennek én is nagyon örülök :D Tényleg csak a szúrás helye látszik nála, és semmi más tünet nincs :D
Nálad lányok gyógyulnak? És Te?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

ANCSA-drukkok innen is-szuperek vagytok :D :D már otthon vagy???

Köszönöm a köszöntéseket Miklósaim nevében!!! :lol:

JUDY-szóval már idén bölcsi lőve??sok kihagyás lesz-de új év új kezdés :roll: :D és te voltál úszni?lassan korizni lehetne menni... :wink:

VERÓ-elmaradás teljesítve??-te viszed csajokat még idén oviba??-meggyógyultak?
Zsófinak mit adsz pótlásnak??-és elfogadja? :roll:

VALENTINA-jobbulást neked!!!-volt végül mikulás???-és ha igen mit szólt Vikó??? :roll: :D

KRISZTA-na akkor két gyerkőc-indulhat a buli-Petya legnagyobb örömére-gondolom :roll: :D jó,hogy gyógyulóban...

ORSI-megvolt a vizsgálat anyudéknál???-és persze drukk.....Kolitesó akkor várjon hétvégéig???-lecsúsztunk hatodikáról :roll: :lol: :lol:

LILLUS-már bevásároltál karira??-gondolom nem egyszerű neked sem.....Bogi :wink: :lol: és tök jó,hogy ilyen jóevő.....

TIMI-új friszkó milyen lett??? :D Adri meggyógyult már?melyik csizmába kerültek a csomagok???? :wink: :lol:

SISSY-febr 3???asszem Timi is Jázzal erre az időpontra volt kiírva...de Jáz sietett.... :lol: :lol: :lol: úgyhogy én drukkolok jan végére...van akkor itt pár szülinapos baba :wink: :lol: :lol:
és hová költöztök honnan???tök jó én is épp nagy Mikeypocival költözködtem :roll: :lol: :lol:

nálunk szombaton nagy buli-sok ajcsival Lacimikulással...vagy 16an voltunk-anya szuper sütiivel-na meg pizzával sok jó nedűvel és fergeteges hangulattal....-és Timi használtam mosogatógépet is :lol: :lol: tudod nem szokásom....de azért néha van ilyen is :roll: :roll: :D képeket dobok csak most laptopon vagyok....Mikey élvezte mikulást mondjuk addig még ki nem ürült a zsák-elmondta a hull a pelyhest kicsi megszakításokkal vagy négyszer körbefutotta a nappalit átmászott asztal alatt össze vissza-de csak a végére ért :lol: :lol:utána mondta -mehetsz is gyere holnap! :roll: :D :D :wink: Benedek meg csak élvezte a nyüzsit :wink: -és falta anya mézeskrémesét :lol: :lol:

többiek télapós képek????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

BRIGI-nálatok járt mikulás???srácok jól vannak???kiképzés enyhült?? :roll: :roll:

ANDI-ti hogy vagytok??-Balu bírja ezt a nyirkos időt??? :roll: nagyon rendes srác,hogy így tisztán tartja a csizmáit :lol: :lol: neked nincs is dolgod vele... :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

KATI-lesed az árfolyamokat??-már elmúlt10 :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jó éjt Mindenkinek!

CukiKati!

Na ma ki lesz az uccsó?! :lol:
Köszi a tőzsdés infót! :wink: ÉÉÉÉÉÉÉs persze, csak azért örülsz leptetőnek mert még nem volt, mi?! :wink: Hisziapiszi! :lol: :wink:
És Dani 10 kiló?! :shock: :D Jól nyomja a Fiúcska! Akkor én egy szót sem szólhatok, hogy Adri mennyi! :D A vonalzós képen mekkora Dani? Mert ott "jóhúsban" lévő Pasinak látszik! :wink:
És akkor most jössz éjjel? :lol:

Sissy!

Tenci mondta, hogy Jolies-szája van és hogy bejön neki vagyis majd a csajoknak! :wink: Én csak megerősítettem, hogy hasonlít a szája tényleg! :D De ez tök mindegy! Az a lényeg, hogy egészséges legyen! És az is lesz! :wink:
Tenci is meg én is február 3-ra voltunk kiírva. De Tencit császározták jan. 27-én és megszületett Benedek, Jázmin meg úgy gondolta, hogy nehogy már "egyedül" :lol: a haverja nélkül töltse a napokat a kórházban és jan. 28-án reggel előbújt Ő is! :wink: :lol: Ja és az a legnagyobb vicc ebben a két dologban, hogy Benedek is meg Jázmin is a Nagyik szülinapjain születtek. :lol: :wink: Tencianyósén és énanyósomén! :lol: :wink:
Nálatok esetleg van, akinek ott a "közelben" van szülinapja?
Egyébként a mi családunkban január 21 és 31 között, Zizivel együtt 7 :!: :!: :shock: :lol: szülinap van!
És előre is köszi PiciTomi születési infóit! :wink:

Lillus!

Köszi a képet! Nagyon aranyos! :D De azért a "nagyfülüdhöz" :D tegyük még hozzá, hogy HATALMAS KÉKSZEMŰ!!!! És azért ez feltünőbb!!!! :wink:
Csökkenő tendencia a Gyerkőknél.....hát ez jó szöveg! :lol: Nálunk meg növekvő! :lol:
És gondoltam én, hogy 73 és nem 43! :wink: Mert ha 43 lenne a 7800 g-hoz, akkor biztos nem neveznéd/nevezném filigránnak! :lol: 8)

Judy!

Örülök, hogy anyós "javuló tendenciát" mutat! :oops: :roll: És Ancsa találkozott is Mikulással, vagy Ő is csak a csomagokat találta meg, mint Adri? :wink:
Bölcsi meg majd alakul! Nem is baj, ha idén már nem viszed. Úgy sincs sok hátra már ebből az évből! :wink:

Kriszta!

Vezetgessél csak! Fog az menni! Tudom én! :wink: Parkolás meg....az is fog majd menni! És jó, hogy már ennyi helyre el tudsz menni! :wink: Ügyes vagy!
Ren még nem jelentkezett! :? De a héten biztos felhívom vagy írok Neki egy mélt.
Doki nénitek az ovidoki? És tényleg, Te nem szoktál találkozni Renivel? Oviban?
Örülök, hogy Panka hangja jobb már, viszont remélem, hogy orr folyásból nem lesz semmi "extra"! És husss karácsonyi fülfájás!
Én holnap viszem vissza Adrit doki bácsinkhoz! Már alig várja, hogy mehessen szerdán oviba! :D Én is! :oops: :roll: Bár azért mondtam Neki, hogy ne élje bele magát előre. Nincs már baja, jól van, de tegnap még kicsit "süket" volt! :roll: Ma mondjuk már jobb, de majd a doki bácsi mondja ki a végsőt!

Orsi!

Nagyon csípem Kolit :wink: :lol: , de még egy ilyen sms...... :wink: 8) Nem tudtam, hogy mi van! :roll: Kezdtem izgulni! De köszi, hogy visszahívtál! :wink: És most már majd az "éles sms-t" várom!
Pussz! És addig is mig KisTöki nem búvik elő, pihenj-aludj sokat!!! :wink: Akkor most inkább már a pénteknek szorítsak?! 8)
Anyukád hogy van? Sógornője megfelelő lesz donornak? Jó pihenést Nekik erre a 3 napra! :wink:

Vali!

Örülök, hogy Vikó jól, viszont sajnálom, hogy Te elkaptad Tőle. :? Nyomjad magadba a teát meg a mézet! Meg nekem a torkomra a Septofort vagy a Tantum Verde mindig bejön! Te mit szoktál szedni, ha "gubancos" a torkod?
És jó, hogy szerencsésen hazaértetek! Anyukádat remélem felhívtad, hogy minden okés, hazaértetek, hogy ne aggódjon?! :wink: 8)
Hóesés nincs véletlenül felétek? Mert szerdára várom ám nagyon! :roll:

Tenci!

Friszkó a szokásos csak az ősz hajszálaimat tüntettem már el végre! :evil: :roll: És Adrinak is levágattunk belőle vagy 10 centit. Olyan kis cuki lett vele! :wink: :lol:
Holnap viszem vissza dokihoz! 3 napja nem volt már láza éjszaka.....koppkoppkopp......úgy hogy remélem, hogy most már meggyógyult teljesen! És szerdától már elengedi oviba a doki bácsi, mert Ő is meg én is......szóval kezdünk kicsit Mindketten "bekattanni"! 8)
Csomik természetesen a weszkó :lol: csizmában kötöttek ki!
Mosogatógéped használtad?!?!?!?! :shock: :lol: Úristen!!!! Bár ahogy olvastam 16 emberre azért gázos lett volna mosogatni! :lol: Biztos hálás a kütyü, hogy végre megint megmutathatta, hogy mit tud! :lol: :wink: 8)
Várom a képeket! :P Én is laptopon nyomom most, mikis képek még a gépben, de én nem is csináltam túl sokat. Majd holnap letöltöm és megnézem őket és ha van "használható" , akkor dobok egyet! :wink:

Na ez elküldöm, mielőtt elszállna! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kati!

Úgy látom, ma nálad a tőzsde nyert! :lol: :wink:
Itt meg....talán....ma én! :D
Nem várlak tovább! :D
Mentem aludni! 8)

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na még így a szopi után egy fél percre! 8)

Andi!

Privimet megkaptad? :roll:

Kati!

Most már tuti én nyertem!!!! :lol: 8)

Léptem! Pussz Mindenkinek! :P

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Judy!
Javulgatunk, de csak csiga lassúsággal. :oops: láz már napok óta nincs, de van makacs köhögés és taknyolás. Nekem már néha a hasam is meg a sok mandarintól, narancstól. :lol: Zsófi esténként köhög mint egy csacsi :oops: Szofi taknyol és köhög :oops: Kata inkább csak taknyol (bár néha hallottam már köhögni is) :oops: én meg mind a kettő :oops: pedig péntekre meg kéne gyógyulni, mert Lacival Gálára mennénk a Kongresszusi Központba :D:D:D nagynéném viszont csak akkor jön át, ha meggyógyultunk :oops: nem tudom mit csináljak?

Tenci!
Miklósaidnak utólag is sok boldogságot!!! :oops: :oops:
Ha meggyógyulnának és megkapnák a szurit, akkor a Xmas bulira bevinném őket!!!! :D Gondolom az 19.-én lesz!!!
Elmaradás: igen, tegnap elintézve!
Pótlás: tápszert kap! Babylove 3-at!!! Igen, elfogadja!!! Még anno mikor szopizott is már el-el kapta Szofi üvegét és belecuclizott :lol: próbálta kiinni a maradékot :lol:

Tigrincs!
Én el se merem árulni, hogy mikor voltam utoljára fodrásznál :oops: karácsony előtt szerettem volna elmenni, de így 3 gyerekkel … :roll: :oops: :D:D:D (eddig mindig csak Zsófi jött :D ott szopizott a kozmetikusi ágyon :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:06-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Örömmel értesítek Mindenkit, hogy ma reggel 2009. 12.08-án reggel 9-kor megszületett Szipszer Noel......de a neve még nem biztos :D .....3800g és 58 centi! Mindketten jól vannak! :lol: :wink:

Gratulálunk az egész Családnak!!! :wink:

Na majd még jövök! Csak mennem kell főzni! :D

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

WOW! Isten hozott kicsi Noel! (bár a méreteid nem mondhatók kicsinek :lol: ) Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gratulálok a Szipszer Családnak, jó egészséget kívánok! Gyönyörű méretekkel született a kis Noel.

Vero:
Tegnap este 10-kor hívtak az eredménnyel, hogy negatív, mind h1n1-re és a szezonális influenza vírusra is, úgyhogy igen, beoltatom magam, bár még azért valahol mindig oltásellenes vagyok a magam részéről. Ha nem lennék terhes , s nem lenne kilátásban pici baba, akkor nem tenném.

Tenci:
A IV-ből a XV-be költözünk. Nővérem árulja a lakást, ahol most vagyunk, s nem akarunk majd a babával költözni. Ezért inkább most megyünk.
Az új lakást már totál kitakarítottam, kifertőtlenítettem, babaszobát és a mi szobánkat már kifestettük, mos már csak a férjemre várok, hogy a cuccokat átvigyük.
Tomika meg felőlem nyugodtan maradhat bent februárig, inkább februárban szülnék, mint januárban. Nem tudom miért, de majd ezt úgyis ő dönti el. :)

Tigrincs:
Tök jó, hogy így bújtak elő a picik, s hogy a nagyik szülinapján, az egyszerűen kész. :)
Nálunk nincs senkinek sem jan-febr-ban szülinapja, csak az én névnapom.
7 szülinap 10 nap alatt?????? Az kész anyagi csőd! Pláne kari után :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Halihóóóóóó!!!!!!!

Tenci!
óóóóó, ha Te tudnád micsoda üzleteket lehet kötni este 10 után.... :roll: :D

Tigrincs!
Igen Dani csak 10 kiló....3800 grammal született és 1 évesen 7,5 kiló volt. Elég érdekes...de ez van...

Hééééééééé Noel (ami még nem biztos :D ).
Isten hozott kicsi fiú!!!!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Orsi!
Gratulálok Nektek és hosszú boldog életet kívánok a picifiúnak!!!
Hallod, ez gyors volt.... De gondoltam már rá tegnap, amikor írtad az álomkórt. :wink:

Kati!
Akkor Dani "nyert" a minimanók között. :lol:

Na megyek, mert ölik egymást. :evil:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Lilluska!
talis képek: köszi szépen! :wink: :D (csak ne állnék be mindig ilyen puposan! :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

WOW!! Ilyen hírekre szeretem bekapcsolni a gépet :D :D

Isten hozott kicsi Noel!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:07-kor.
Vendég

na itt vagyok, csak elaltattam ezt a szörnyellát :D

Tenci,
csak az uszodáig jutottam, be már nem - úszóverseny volt :? Majd ezen a héten :D
Hát igen, elég sok kihagyás lesz, de így nincs értelme. Előlről kell kezdeni a beszoktatást. Akkor meg már lehet hogy nem ide viszem, hanem várunk egy kicsit és majd az új bölcsibe... Meg most erősen elgondolkodtam, hogy felhívom azt a 13.kerületi bölcsit, ami a munkahelyemhez a legközelebb van, hogy ott megkkora a várólista. Tudtommal illik felvenniük oda is, ha abban a kerületben dolgozom, és az mégse 60ezer havonta :oops:

Timi,
pénteken volt mikulásbuli a bölcsiben, ott találkozott vele. De nem érdekelte, ment inkább játszani :D Illetve akkor kezdte érdekelni, mikor látta hogy a többiek már kaptak tőle csomagot :D Itthon csak az ajándékokat találta meg.

Vero,
akkor gyors jobbulást nektek!!! Remélem sikerül eljutnod a gálára.
Amúgy én se jártam fodrásznál már nyár óta... :oops: Pedig nekem is kéne festetni :roll:

Ja, nekem is ritkán megy a mosogatógép... Rengeteget mosogatok kézzel. Apósom ugyanis mindig elmosogat 1-2 dolgot, így meg nem telik meg estig sem :roll: Néha bedühödök, és közlöm a családdal, hogy mostantól mosogatógépet használunk, ha már van, és akkor egy darabig ez megy, utána kezdődik előlről...

Képzeljétek, kisasszony reggel 6-kor felverte a bandát, majd megitta a tejeskávéját, belenézett a Micimackóba (ez most az új kedvenc), és elájult a kanapén - fél 9-ig nyomta. Így viszont iszonyúan élvezte az úszást, merültünk is, és nem volt ordítás... :D Csak azt vagyok képtelen megérteni, hogy ha egyszer álmos, miért kell neki felkelni ilyen korán???? :shock:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

ORSI-NAGYON NAGY GRATULÁCIÓ NEKTEK!!!

na most megint úgy járunk mint Brigi Bálintjával aki Beni lett??? :lol: :lol: :lol: :wink: -szóval Orsi:Noel??vagy marad Zsombi Boti????-vagy lesz negyedik befutó???? :wink: :lol: :lol: na mindegy mi kivárjuk-a nevek szuperek.... :wink: :lol: :lol:

SISSY-na akkor következő izgulás már neked szól :wink: :lol: :lol:
lakásba mentek?-képek esetleg babaszobáról?? :roll: :roll: -és pakolással csak óvatosan.....,tényleg nehéz döntés nektek kismamiknak az oltás...nekem húgom pocis-de ő doki ellenzi :roll: és Kati sem hajlik rá...
amúgy meddig dolgozol??-és hogy vagy??? :roll:

KATA-kismamink merre vagy???-ki lesz az utánpótlás?-még a végén kifogyunk....

JUDY-na jaaaa ahogy mondod....ahová illetékes-miért ez fizetős lenne ha ide vinnéd???nem semmi 60ezer :oops: :oops: ezért már a holdra is repítik őket??? :roll: :wink: :wink: :wink: nehogymááá a Planetáriumba menjenek.... :D :D
nekem reggel Benedek fél6 :roll: :D
mit akarsz-nagyon rendi apósod van -még mosogat is :roll: :lol: :lol:
és akkor irány fodrász....vagy após hajat is vág fest??? :wink: :wink: 8) :lol: :lol:

VERÓ-19ig tutkó gyógyulás :D :D :D nagyon ügyi kis Zsófesz...és megnéztem volna ahogy elcseni Szofitól!!!! :wink: 8) nálunk is próbálkozik Benedek sok mindennel-de Mikey hamar lecsap!!!vagy rácsap :roll: :roll: még nem egyenlők az indulási esélyek :roll:
ünnepi menü már kész fejedben???nyomod még GR-t???? :wink: :lol:

KATI-tudni akarom!!!! :wink: :lol: :lol: nem jártok erre??? :roll: :roll:

TIMI-nem dumcsiztál Orsival???valami részleteket ha tudsz....van tilalom még?
hogy bírod két csajszit???hiányzik az ovi mi???? :wink: :lol: :lol: mi ma elég szarul-esik egész nap...még jó hogy itt van Miki :lol: nekik is kinti beépítés van-de ez mára lőve.....most kétsrácozik :wink: :lol: :lol:

LILLUS-ma hány harmadikos volt????bár asszem a 3at nehéz túlszárnyalni :roll: :wink:
tök jó fej férjed van.....akkor te süthetsz főzhetsz!!! :wink: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi

STEFF-nagyon eltűntél.....minden rendben????fodrász megvolt????
csináltam képet Mikitetkóról eldobjam privibe vagy ide??

ANCSA-drukkok mennek.......hogy vagytok????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenc,
felhívtam, nem veszik fel, csak a kerületi lakosokat. Azért futok még egy kört de nem hiszem... Lehet be kéne jelentkezni valahova a kerületbe ideiglenesre? De lehet hogy az se elég... :roll:
Igen, ez magán, kistarcsán csak ez van (ez is csak a múlt hét óta + az az ovónő csajszi akihez eddig jártunk, de az nem hivatalos). Ha minden igaz, talán tavaszra megszületik a döntés, és akkor ha tudok szerződni az önkormányzattal, akkor ebből 10ezret kifizetnek havonta. Nagy segítség... :roll: Meg elvileg egyszer lesz önkormányzati bölcsi is. Talán a kistesó már járhat oda...de lehet hogy már csak az unokáim, ahogy ezt az önkormányzatot ismerem :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

[quote="etenci"][ írta:etencicolor=blue]ORSI-NAGYON NAGY GRATULÁCIÓ NEKTEK!!![/color]

SISSY-na akkor következő izgulás már neked szól :wink: :lol: :lol:
lakásba mentek?-képek esetleg babaszobáról?? :roll: :roll: -és pakolással csak óvatosan.....,tényleg nehéz döntés nektek kismamiknak az oltás...nekem húgom pocis-de ő doki ellenzi :roll: és Kati sem hajlik rá...
amúgy meddig dolgozol??-és hogy vagy??? :roll:

Fúú, tiszta izgi, hogy én leszek a következő. Olyan gyorsan elfog repülni ez a kis idő. Úgy ahogy az elmúlt 8 hónap.
Családi házba megyünk, miénk lesz a kisebb ház hátul. Áhh ez csak ideiglenes, amíg a sajátunk el nem készül. Jövőre kezdünk neki az építkezésnek. A tervek már megvannak, aztán jövőre hajrá. Az lesz még egy szép menet.
Mindenképp hozok majd képet a babaszobáról, csak tartanánk már ott. Remélem jó lesz majd.
Az oltás ma megtörtént, bár nagyon nem örültem neki, mert még mindig oltásellenes vagyok, dehát ez van. Megsem született még ez a kis manóka, s már most ilyen nehéz döntés elé kényszerültünk. Imátkozom, hogy helyesen döntöttünk.
Végig tervezek dolgozni, de majd meglátom, hogy hogy bírom a végét. Egyenlőre nincsen gond, teljsen jól érzem magam, leszámítva, hogy hosszú távon már nehéz a vezetés, ill. az egyik oldalról a másikra való átfordulás (fekvésnél) elég érdekesen megy. Meg ülésnél sokszor ki kell húzni magam, mert érzem, mert érzem, hogy a pocim felső részénél szúr. Ennyi. Kibírható.

Ancsáékról mi újság? Kicsi lány hogy van? Remélem továbbra is fent áll, hogy nem kell műteni!!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Judy!
Én MÁRCIUSBAN VOLTAM figarónál!!!! :oops: azóta én vágom. (korábban is vágtam már a hajam :D ) festeni meg már évek óta én festem :lol:
Ovi: mi is azért vagyunk ÁLLANDÓRA az I. kerületbe bejelentve, hogy felvegyék őket oda oviba. Az ideiglenes XI. kerületit még töröltettem is, nehogy utána nézzenek, hogy máshol lakunk-e. JA! És itt az ovinál csak az állandót fogadják el!!!

Tenci!
Hát! Meggyógyulni már most péntekre meg kéne!!! A GÁLA miatt. Nem örülnék, ha ezért maradnánk itthon. :D
Zsófi tényleg kis ügyes! Tegnap is Szofi megitta a tejét este és Zsófi hozta ki nekem :lol:
GR! Na ná hogy nyomom!!! :lol: :lol: még hiányzik 6 kiló!!! (de minimum 4!!!) :lol:
Menü: többé kevésbé kész :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,
van egy olyan sejtésem, hogy ott is csak azt fogadnák el... :? Mindegy, úgyse voltam híve annak, hogy napi 2 órát utazzon 2évesen, csak a havi 60elég durva :oops: Nem azt mondom, hogy nem tudjuk kifizetni, de nagyon húzós :? És mindezt úgy, hogy az önkormányzat köteles lenne bölcsödét fenntartani, mivel város. Csak épp arra hivatkoznak, hogy nincs pénz. Miközben tavaly azzal büszkélkedett a polgármester, hogy a város 600milliót tett be 3 bankba, mert annyit megspóroltak. Persze hogy megspórolják, se bölcsőde, se elegendő óvodai férőhely, se utak.... :evil:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Helló Csajok!

Itt elveszett Birka :lol: Timi már sejhajon rugdosott (és igaza van :oops: ), amiért le se....Mentségem, hogy nem is olvasok és a Csajom....Na nem eccerű a Királylány :roll: Igazi oroszlán, 100% figyelmet követel...nem elég rázni a csörgőt, szemébe nézve énekelni is kell hozzá :lol:

Én is tudom mikor kell jönni :wink:
Orsi gratulálok a kisfiadhoz! Sok egészséget és örömet kívánok Nektek!

Hát ennyi időt kaptam :roll:
Majd próbálok jönni....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na visszaértem! :D

Ren!

Ajánlom is, hogy néha idedugd a képedet!!!! :wink: :lol:
Meg azt a képet is léccciiiiiiiiiiiiii!!!!! 8)

Többiek!

Mea culpa! Kiskisasszony is felébredt! Adri meg már vagy 10 perce! 8) Bár Tőle tudnék írni, de Jáz most tegnap óta kicsit nyűgösebb! Valszeg megint jönnek a fogai! 8)
Muszáj mennem! :roll:

Este jövök, ha ágyba dugtam Őket és reagálok Mindenki másnak is!
Bocsika!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gratulálok a Szipszer Családnak!!!! Szép kis méretei vannak Noelnek!

KépKép

KépKép
cukorfalat

JUDY-akkor drukk Kistarcsának bölcsi ügyben.....-nálunk sincs pedig város vagyunk :roll: :roll: :roll: de itt még tervben sincs.....
csak nagyik akik remélem egészségileg bírni fogják :roll: :D
tesódék jól vannak???kiscsaj növöget???

VERÓ-oks értem most péntek :wink: 8) kész lett emelet ágy -nagyon jóóó-és ez háromszemélyes-szóval nektek tökéletes lenne :roll: :wink: :lol: nálunk most felső rész garázs-és parkoló Mikey nagyaútóinak....mert épp nem tudnám hová rakni őket :roll: :lol: :lol: lent meg elveszik az ágyon akkora :roll: :D de élvezi....
és 4 tuti meglesz....karikor felfüggeszted??? :roll: :D

SISSY-na akkor lesz ahogy írod szép menet :wink: 8) :lol: de előtte még piciTomi is kicsit felkavarja életeteket :wink: :lol: :lol: persze jóóó értelemben-amit te is csodaként fogsz átélni-mint ahogy a terhességed is :D :Dés örülök hogy jól......nem eltűnni!!!! :wink: :wink: 8) :lol:

REN-üdv nektek....akkor rázd a csörgőt énekelj-és lassan valami koreográfiát is tanulj be :wink: :lol: 8)

TIMI-jössz és már mész is??? :roll: :D hajrá Jázfogacskák!!! :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
sajnos ezek az uccsó kilók nagyon ragaszkodnak, így jó ha -2 lesz kari-ig :oops: még nem tudom, hogy hogy lesz karácsonykor :roll: de ha felfüggesztem, akkor utána már 14 kilót kell majd megint lefogyni :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
azt az ágyat meg ismerem :wink: majd rakj róla képet, ahogy birtokba veszik a fiúk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó estét!

Tudom, tudom......hol késtem ennyit! 8) Lányok már régen ágyban és alszanak is, de én lenni szenilka és elfelejtettem, hogy ma van a rangadók rangadója! 8) Juventus- Bayern München. Szóval most Torinoban vagyok! 8) :D
Tudom, rajtam kívül ez senkit nem érdekel..... :lol: 8) bocsika .....de most szünet van és jövök! :wink:

Na akkor még Orsiról:

Köszöni szépen Ő is a drukkokat! :wink: Jól van és a "nehézmenet" igazán reggel 5-kor kezdődött és ugyebár reggel 9-ig tartott!
Tegnap este 11-kor elkezdett folydogálni a magzatvíz, felhívta szülésznőt....Mónit.....Ő meg mondta, hogy irány a kórház, mert ilyenkor már megfigyelés kell. Fájás nem volt még ekkor. Azok csak reggel 5-kor kezdődtek. :P Szabó doki beért időben, mert reggel 7-kor kezdett, úgy hogy "extrába" nem kellett behívni. Kicsit vágni kellett, de nem vészes azt mondta Orsi! Kistökinek :D elég nagy kobakja van, 36 centi. De minden okés Vele! :wink:
Szabit csak a szülés végéig engedték be, utána hazatessékelték. Zárlat van az egész kórházban! Abszolút nem lehet bemenni. A kaját amit Anyukájáék hoztak Neki, azt is a portás vitte fel Orsinak! Szóval komolyan veszik most a dolgokat!
Nagyon sokan vannak a szülészeten, mondta Orsi, hogy ahogy megszült, "ki is tették" a szülőszobából, mert jöttek az anyukák szülni ezerrel! :lol: Egyébként a Napsugárban szült! :wink: 3 ágyas szobában van és azt mondta, hogy jófej a szobatársa. :D
Pénteken mehetnek haza. ....most is "hajtják" ki az anyukákat-gyerekeket, ha minden okés a szülészetről, akárcsak nálunk január végén, mert nagyon sokan jönnek szülni :P és kevés a hely...... és amint lesz egy szusszanásnyi ideje, jön és rak fel képet is! :wink:
Mindenkit puszil! :wink:

Mentem vissza Torinoba 8) , mert elkezdődött a második félidő! 8) Utána még jövök! :D

Addig is pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsa sokat gondoltam Rátok...Orsitól* jönnek a hírek :wink: Nagyon drukkolok és gratulálok Szófiához!
* Nem bnetes Orsi, hanem innen a játsziról :wink:

Tenci
Jól vettem ki? Húgod babát vár? Akkor igény lenne egy babaváró koszorúra, igaz!?
Koreográfia készül. Egyik kezemben Iván, másikban Linda :roll: :lol: Majd lefényképeztetem magam így, csakhát a fejem lyenkor általában nem túl fotogén :?

Judy
Csak nagyjából vagyok képben, de amit írtál az nevetséges (vagy inkább siralmas)! Mmint, hogy nincs bölcsi, meg ovihely és normális utak, viszont 600 millát megspórolt a város :twisted: Így én is tudnék spórolni :P

Veronikusz
Gratula a fogyihoz!!!

Timi kedvéért :wink: :
Kép
Hátamon a zsákom, zsákomban a.....Linda :D
Kép
Ábrándozás....
Kép
habcsók...nyaminyaminyami :lol: Csipkefodros a popsim, bocsika 8) :lol:
Kép
MikuLinda :)
Kép
MikIván és MikuLinda :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Szia Reni, ezek a lurkók nagyon édesek.
És úgy látom, hogy a "Nőci" nagyon az apjára hasonlít egy-két anyai beütéssel.
Ezer puszi
nováky_rita

Na megint jöttem!

Ancsától most kaptam az sms-t, hogy holnap reggel fél 9-kor műtik SzofiDorkát! 3 órás műtét lesz! :? Szorítsunk Nekik!

GIGAMEGADRUKKOK KICSILÁNYNAK!!!!!

REMÉLEM :!: :!: :!: ....... minden rendben lesz!!!!!!
Gyógypuszkók is mellékelve a drukkokhoz!!!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na meccs vége. :cry: Végét már nem is néztem! :? Juve kiesett, de legalább Reál Margit tovább jutott! Egyik szemem sír :cry: a másik viszont röhög!!!! :lol: De nem fárasztok ezzel tovább senkit!

És akkor akikre nem jutott időm du. :P

Szóval:

Most hogy megszületett Noel is :lol: szépen alakul a "nyilas sorminta"! :lol: :wink: 8-a Noel, 9-e én, 10-e Panka! :lol: :wink:
Naaaaaaaa, jövöre benevez valaki vagy valakik?! :D 8) Bár szólók, hogy 1-je is ugye "foglalt', azt SzofiDorka "szerezte meg" magának, szóval 2-tól 7-ig lehet még "licitálni és befutni"!!!!!! Na meg 11-től!!! :lol: :wink:
Hajráááááá!!!! Várunk sok szerettetel Bárkit a "Bandánkba"!!!! :lol:

De a lényeg minálunk.....Adri holnap mehet oviba!!!! Juhéjjjj!!! :lol: :wink: Madarat lehetne Vele fogatni! :D 9 óta "alszik" és eddig "csak" 3-szor kelt fel pisilni és megkérdezni, hogy soká lesz-e még reggel?! :twisted: 8) 10 perccel ezelőtt közöltem Vele, ha még egyszer felkel, akkor lőttek a holnapi ovinak! :oops: :roll: Rögtön becsukta a szemét és közölte velem, hogy Ő már alszik is! 8) Remélem ez megtette hatását és éjszaka már tényleg nem ébred fel többet! Hihetetlen, hogy mennyire várja már! :shock: :roll:

Ren!

Látom azért nem hiába rugdoslak fenékbe!!!! :lol: :wink: Rendes Anyuci!!!! :wink: Köszi a képeket! Nagyon aranyosak a Lurkók!
Linda "golyófeje"...akárcsak Zizié :wink: , Iván göndör fürtjei!!! :lol: Nagyon bírom Őket!!!! Csak Linda méreteket felejtettél el írni! :twisted: :lol: :wink: Szóval akkor azzal még adós maradtál! :D
És tökre egyetértek Ritával! Linda tiszta Apája egy kis Anyával megspékelve!!!! :wink: :lol:
És Te!!! Nagyon jól nézel ki!!!! :wink:

Vero!

Sajnos....vagyis nem sajnos! :wink: .....én muszáj vagyok 2 havonta fodrászhoz menni, mert totál őszülök! :shock: 8) Már 20 éves korom óta! :? Igaz az elején csak szineztem, de egy idő után az már nem volt elég. :roll: Lenövés igazából nem látszik, mert a hajfestéknek tök olyan színe van, mint az eredeti hajszinemnek csak abból látom, hogy mennem kell, hogy az ősz hajszálak "erősen világítanak" már a fejemen! :oops: :roll: De azért én mindig arra gondolok, hogy lehet hogy Apukámtól örököltem a korán őszülést....köszi Apa! 8) ......de a mennyiségét és a minőségét, azt az Anyukámtól!!!! És inkább ez a nem mindegy!!!! Van miből hullani!!! :lol: 8)
Én nem tudom ill. nem is akarom magamnak festeni, vágni meg főleg, de szerintem annyi jár nekem is, hogy János két hónapban egyszer őrzi a Lányokat, míg én lógatom a lábam a fodrásznál! :lol: 8) :wink: Vagy nem? :roll:
De én örülök, ha te ilyen ügyes vagy és meg tudod csinálni Magadnak! :D De bevallom, a festés még menne, csak lusta vagyok és utálnám "összekenni" a fürdőszobát! :oops: :roll:

Lillus!

Hát igen. Azért az a 5 napos láz :!: :!: nem volt semmi! :shock: :? De a lényeg, hogy most már nincs és a füle sem fáj! Igazából a lázon meg a fülfájáson kívül semmi baja nem volt! koppkoppkopp
Hárman a 3-dikban?!?!?! :shock: Nem semmi!!! Remélem Hunor nem kap el semmit!!! Persze a Lányok és Ti sem!

Sissy!

Azért azt nem kívánom, hogy KisTomi "túlórázzon" a pocidban és a névnapodon szülessen, mert azért az sok lenne, de akkor annak viszont drukkolok, hogy februári legyen, ha már Te így szeretnéd! :wink:
Bár úgy is tudjuk, hogy Ő/Ők döntenek! :wink:
Ebben a január végi szülinapi dömpingben azért az jó, hogy "csak" 3 gyerek van a többiek azok már felnőttek! :wink:
Nálunk igazán a felnőttek szülinapra és névnapra is max. "csak" valami csokit, teát, kávét....ki mit szeret....meg virágot kapnak! Meg karira is. Annyi gyerek van a családban, hogy 3 éve a felnőttek már csak "fogyasztható/felhasználható" dolgokat kapnak! De ez jó is így, mert mindenkinek megvan már mindene!
És igen, Tencinek igaza van! :wink: Nem eltünni, mert Te vagy a következő Kismamink! :wink: :D Igaz, van még Linocs....Ő régi motoros! :wink: .....de elég ritkán jön és Ő különben is "csak" május közepére van kiírva! De remélem azért majd Ő is ad hírt néha magáról! :roll:

CukiKati!

Ha egy Gyerek jól van, jól érzi magát a bőrében, kit érdekel, hogy hány kiló?! :wink: A lényeg, hogy egészséges és boldog legyen!!! Adri most 15 kiló és 4 és fél éves. De ha azt nézem, hogy a nővére 15 kiló volt mikor első osztályba ment....akkor Adri, coooool!!! :lol: :wink:

Kriszta!

Nem értél vissza! Remélem azért vér nem folyt és minden okés!!! :roll: Hát Tesók között, akad ilyen is! Már nálunk is alakulgat a dolog! :roll: Kezd kinyílni Kistündérem csipája!!! :shock: :D Ha nem tetszik valami, harapja Adrit! :shock: :roll: És azok a tűéles fogai....!!! :shock: Nem csodálkozom, ha Adri néha tényleg "felvonyít"!!!! :roll:

Judy!

Nézz utána ennek a bölcsi ügynek, mert szerintem ez egy hülyeség, hogy nem veszik fel abba a kerületbe, ahol dolgozol. Mert a bölcsi miért lenne kivétel?!?!?! :shock: :roll: Az oviban tuti úgy van, ha nem laksz abban a kerületben, vagy helységben, de a szülő ott dolgozik, akkor fel kell, hogy vegyék. Adriék csoportjában is van két...de lehet, hogy 3.....gyerek, akik nem XI. kerben laknak, hanem Biatorbágyon és Bicskén, de mivel a szüleik a kerületben dolgoznak felvették Őket az oviba minden zokszó nélkül!!! Úgy hogy hajrá!!! Ne hagyd magad!!!! Azért havonta 60 rugó....nem semmi!!! :shock:

Tenci!

Remélem jönnek azok a fogak! Mondjuk, annyira eddig sem volt vészes, mert a felső ketteseknél is csak két-három éjszaka nyügizett fel az elején, de akkor sem túl sok időre. Úgy hogy remélem megtartja ezt a jószokását! :roll:
És múltkor kérdezted, de még nem válaszoltam rá.....nálunk naponta 4 pelus fogy! 8) Az jó?
MikiApunak küldök egy "ötöst".....pacsit.... :lol: :wink: hogy Reál Margitunk tovább jutott!
És mi az, hogy csak Steffnek akarod elküldeni azokat a jó kis tetkós karfotókat!!!!! :twisted: 8) Majd adok én Neked, ha nem teszed fel ide a közösbe is! :twisted: :wink: Judyt meg még valakit tuti, hogy érdekelt! Úgy hogy nem eltitkolni előlünk sem a fotót!!! Vili?!?!?! 8) :wink:
Meg az ágyról is kérünk képet! :D

Rita!

Remélem jól vagy! Majd hívlak a jövő 7en! Addig is puszi!

Valakinek akartam még valamit, de elfelejtettem. :oops: :roll: Bocsika, de már fáradok! Majd holnap még jövök!

Most elteszem magam holnapra! Szép álmokat Mindenkinek!

Pussz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.08 23:41-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Húúúúúúúúúúúúúúúú!!!! Meglett az ezredik hozzászólásom!!! :lol: :wink: Yuhéyyyyyyy!!!!! :lol: (ez persze már az 1001. lesz!)

Na már csak ezért is minden jól fog sikerülni holnap SzofiDorkának! koppkoppkopp!!!!!!

Léptem! :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

SZOFI BABÁNAK NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK!!!!

Tigrincs!
Neked utólag is sok boldogboldog szülinapot!!!
Adri :lol: hogy várja az ovit! :lol: örülök, hogy meggyógyult!
Fodrász: :D nekem a festéssel semmi bajom. Bevallom kicsit untam mikor fodrásznál festettem. Ez így gyorsabb és közben mást is tudok csinálni :D no és ihlettől vezérelve váltogatom a színeket is néha. Most a „közép szőke terrekotta” színre gyúrok. :lol: Azzal festettem már 2x vagy 3x de nem akar elég vörös lenni :( viszont vágatni jó lenne elmennem, csak hát Laci hétközben sosincs itthon, hétvégén meg a nő nem dolgozik. :( Még a végén elmegyek a 3 csajjal :lol: (az a baj, hogy a két nagy, nagyon tunningolja egymást :oops: )

Tenci!
Bőrdíszmű engem is érdekel!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?