Na meccs vége.
Végét már nem is néztem!
Juve kiesett, de legalább Reál Margit tovább jutott! Egyik szemem sír
a másik viszont röhög!!!!
De nem fárasztok ezzel tovább senkit!
És akkor akikre nem jutott időm du.
Szóval:
Most hogy megszületett Noel is
szépen alakul a "nyilas sorminta"!
8-a
Noel, 9-e én, 10-e
Panka!
Naaaaaaaa, jövöre benevez valaki vagy valakik?!
Bár szólók, hogy 1-je is ugye "foglalt', azt
SzofiDorka "szerezte meg" magának, szóval 2-tól 7-ig lehet még "licitálni és befutni"!!!!!! Na meg 11-től!!!
Hajráááááá!!!! Várunk sok szerettetel Bárkit a "Bandánkba"!!!!
De a lényeg minálunk.....
Adri holnap mehet oviba!!!! Juhéjjjj!!!
Madarat lehetne Vele fogatni!
9 óta "alszik" és eddig "csak" 3-szor kelt fel pisilni és megkérdezni, hogy soká lesz-e még reggel?!
10 perccel ezelőtt közöltem Vele, ha még egyszer felkel, akkor lőttek a holnapi ovinak!
Rögtön becsukta a szemét és közölte velem, hogy Ő már alszik is!
Remélem ez megtette hatását és éjszaka már tényleg nem ébred fel többet! Hihetetlen, hogy mennyire várja már!
Ren!
Látom azért nem hiába rugdoslak fenékbe!!!!
Rendes Anyuci!!!!
Köszi a képeket! Nagyon aranyosak a Lurkók!
Linda "golyófeje"...akárcsak Zizié
, Iván göndör fürtjei!!!
Nagyon bírom Őket!!!! Csak Linda méreteket felejtettél el írni!
Szóval akkor azzal még adós maradtál!
És tökre egyetértek Ritával! Linda tiszta Apája egy kis Anyával megspékelve!!!!
És Te!!! Nagyon jól nézel ki!!!!
Vero!
Sajnos....vagyis nem sajnos!
.....én muszáj vagyok 2 havonta fodrászhoz menni, mert totál őszülök!
Már 20 éves korom óta!
Igaz az elején csak szineztem, de egy idő után az már nem volt elég.
Lenövés igazából nem látszik, mert a hajfestéknek tök olyan színe van, mint az eredeti hajszinemnek csak abból látom, hogy mennem kell, hogy az ősz hajszálak "erősen világítanak" már a fejemen!
De azért én mindig arra gondolok, hogy lehet hogy Apukámtól örököltem a korán őszülést....köszi Apa!
......de a mennyiségét és a minőségét, azt az Anyukámtól!!!! És inkább ez a nem mindegy!!!! Van miből hullani!!!
Én nem tudom ill. nem is akarom magamnak festeni, vágni meg főleg, de szerintem annyi jár nekem is, hogy János két hónapban egyszer őrzi a Lányokat, míg én lógatom a lábam a fodrásznál!
Vagy nem?
De én örülök, ha te ilyen ügyes vagy és meg tudod csinálni Magadnak!
De bevallom, a festés még menne, csak lusta vagyok és utálnám "összekenni" a fürdőszobát!
Lillus!
Hát igen. Azért az a 5 napos láz
nem volt semmi!
De a lényeg, hogy most már nincs és a füle sem fáj! Igazából a lázon meg a fülfájáson kívül semmi baja nem volt! koppkoppkopp
Hárman a 3-dikban?!?!?!
Nem semmi!!! Remélem Hunor nem kap el semmit!!! Persze a Lányok és Ti sem!
Sissy!
Azért azt nem kívánom, hogy KisTomi "túlórázzon" a pocidban és a névnapodon szülessen, mert azért az sok lenne, de akkor annak viszont drukkolok, hogy februári legyen, ha már Te így szeretnéd!
Bár úgy is tudjuk, hogy Ő/Ők döntenek!
Ebben a január végi szülinapi dömpingben azért az jó, hogy "csak" 3 gyerek van a többiek azok már felnőttek!
Nálunk igazán a felnőttek szülinapra és névnapra is max. "csak" valami csokit, teát, kávét....ki mit szeret....meg virágot kapnak! Meg karira is. Annyi gyerek van a családban, hogy 3 éve a felnőttek már csak "fogyasztható/felhasználható" dolgokat kapnak! De ez jó is így, mert mindenkinek megvan már mindene!
És igen, Tencinek igaza van!
Nem eltünni, mert Te vagy a következő Kismamink!
Igaz, van még Linocs....Ő régi motoros!
.....de elég ritkán jön és Ő különben is "csak" május közepére van kiírva! De remélem azért majd Ő is ad hírt néha magáról!
CukiKati!
Ha egy Gyerek jól van, jól érzi magát a bőrében, kit érdekel, hogy hány kiló?!
A lényeg, hogy egészséges és boldog legyen!!! Adri most 15 kiló és 4 és fél éves. De ha azt nézem, hogy a nővére 15 kiló volt mikor első osztályba ment....akkor Adri, coooool!!!
Kriszta!
Nem értél vissza! Remélem azért vér nem folyt és minden okés!!!
Hát Tesók között, akad ilyen is! Már nálunk is alakulgat a dolog!
Kezd kinyílni Kistündérem csipája!!!
Ha nem tetszik valami, harapja Adrit!
És azok a tűéles fogai....!!!
Nem csodálkozom, ha Adri néha tényleg "felvonyít"!!!!
Judy!
Nézz utána ennek a bölcsi ügynek, mert szerintem ez egy hülyeség, hogy nem veszik fel abba a kerületbe, ahol dolgozol. Mert a bölcsi miért lenne kivétel?!?!?!
Az oviban tuti úgy van, ha nem laksz abban a kerületben, vagy helységben, de a szülő ott dolgozik, akkor fel kell, hogy vegyék. Adriék csoportjában is van két...de lehet, hogy 3.....gyerek, akik nem XI. kerben laknak, hanem Biatorbágyon és Bicskén, de mivel a szüleik a kerületben dolgoznak felvették Őket az oviba minden zokszó nélkül!!! Úgy hogy hajrá!!! Ne hagyd magad!!!! Azért havonta 60 rugó....nem semmi!!!
Tenci!
Remélem jönnek azok a fogak! Mondjuk, annyira eddig sem volt vészes, mert a felső ketteseknél is csak két-három éjszaka nyügizett fel az elején, de akkor sem túl sok időre. Úgy hogy remélem megtartja ezt a jószokását!
És múltkor kérdezted, de még nem válaszoltam rá.....nálunk naponta 4 pelus fogy!
Az jó?
MikiApunak küldök egy "ötöst".....pacsit....
hogy Reál Margitunk tovább jutott!
És mi az, hogy csak Steffnek akarod elküldeni azokat a jó kis tetkós karfotókat!!!!!
Majd adok én Neked, ha nem teszed fel ide a közösbe is!
Judyt meg még valakit tuti, hogy érdekelt! Úgy hogy nem eltitkolni előlünk sem a fotót!!! Vili?!?!?!
Meg az ágyról is kérünk képet!
Rita!
Remélem jól vagy! Majd hívlak a jövő 7en! Addig is puszi!
Valakinek akartam még valamit, de elfelejtettem.
Bocsika, de már fáradok! Majd holnap még jövök!
Most elteszem magam holnapra! Szép álmokat Mindenkinek!
Pussz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.08 23:41-kor.