Trinky! Édesbélám! Sajnálom. Nekem is nagyon fáj. Ölellek, szorítalak, simogatom a kis buksidat és a hátadat közben. Mondogatom, ne aggódj, ha egyszer sikerült, sikerül megint. Sírd ki magad, dühöngj egy kört, hogy miért épp veled történt most ez. Aztán nézd meg Boris tesztjét. Neked is lesz ilyen hamarosan. Vannak csodák, neked nem kell magyaráznom. ( Az én csodámban nem hiszek ennyire, mint a tiédben ezentúl, és Boriséban az elvesztett baba után..) Ott van Lottid, játsszatok nagyokat, és pikk-pakk elmegy a három hónap. Aztán majd osztjuk az okosságokat, hogyan ne görcsölj..
Ne dobd ki őket. Tedd el, a tied. Fájó emlék lesz, de majd erőt is adhat, hiszen egyszer már megtörtént. Spontán!
Reni! Gratulálok a sikeres vizsgához. Tudod, az emberek azt hiszik, hogy csak ő munkájuk nehéz, a többieknek nem kellett tanulni, amit ők csinálnak , az baromi egyszerű és könnyű, meg különben is .. Mint fogtechnikus, tudom, mit beszélek. Meg mint üzletvezető is. Én is megkaptam anno, hogy könnyű a pultban kisasszonyoskodni. De azt senki nem kérdezte meg, hogy a vizsgára mennyit és mit kellett tanulni, meg éjjel 11-kor még miért faxolgatok megrendeléseket. Tudod, az üzletben nálunk van szerencsejáték is. Ahhoz is kellett a vizsga. Már pocakkal jártam a tanfolyamra. Mindenki röhögött, hogy ,ja, a gépkezeléshez nem kell nagy tudomány. Erre hopp, volt olyan vizsga, amin csak a résztvevők 20%-a ment át. Az előttünk végzettek körében. Az előző alkalmazottunk sem tudta megcsinálni elsőre... Szóval tedd a dolgod, tanulj, mutasd meg, mit tudsz. Azok, akik egész nap lakkoznak, meg sminkelnek, nem is fogják sokra vinni. Egyek lesznek a tucatból.
Tücsök! Ez már egyre izgibb!
Csabikám meg ugrabugra? Veszélyérzet nélkül? Átérzem. Lukács is ilyen, csak kicsit kicsibbe.
Kicsibém! Kösziii! Én is szeretnék még ilyet fogni a kezembe. Na persze a sajátomat.
Hmm, tényleg 10-eket fizettünk a dokinak, amíg Pestre jártunk. Nem olcsó, de akkor is sajnáltam, hogy el kellett jönnünk. Mondjuk a doki letépte volna a fejem, ha nála rántom magamra a 24 kilót. Ő nem hagyta volna. Nála van hízáshatár!
12? Szerintem is sok..
Csajok! Lukács ma úúúgy kibabrált velem... Végre elmentünk kicsit vásárolni. Boltra. Jött anyum, hugim is. Itthon ebédelt a kisgyerek, meg szopott is. Erre délután, amikor kínáltam a soros cicivel, nem kellett neki. Evett inkább husit, meg krumplit. A husit én adtam a szájába, a krumplit meg egyedül tolta.
Aztán ráteázott és bealudt. a cicim meg túltöltötte magát, fájt, azt hittem, bedurran. Mire hazaértünk, nem lehetett hozzáérni. Na itthon beszopizott a kincsem. (Ja, egyszer közben úgy megharapott, hogy felkiáltottam. )
A kisbetegeknek jobbulást kívánok!