sziasztok!
gyöngyike, istenke éltesse sokáig a te gyönyörű kislányodat
tuti jó kis konyhája lett Annádnak!! mi még régebben vettünk neki, de még azóta nem érdekelte, na majd lassan megérik rá
mágnes, Anna nagyon szép, és Bencéd annyira fiús, cukik együtt és nagyon szépek a képek, msot elhatároztam, hogy beszerzek egy jobb fényképezőgépet
na anyós sztori...hát elképesztő ez...tudta a szülést és így viselkedett...az én anyósom amikor bejöttek a kórházba nem hallgatta meg a szüléstörténetemet, amikor el akartam kezdeni, közbevágott, nekem ez nagyon rosszu esett, azóta sem kíváncsi rá..nem értem miért
ilonkám, olyan jó, hogy veled is lehet babás dolgokról 'beszélgetni, és milyen boldog leszel amikor először érzed majd a kis huncutkádat, én utólag jöttem rá, hogy amit éreztem az a Lujzi mozgása volt, olyan volt minth kis buborékok pukkannának, na figyelgesd magad
lassan érezni fogod
zelem, Lukácsod már nagyfiú
nagggyon édes, hogy mindenbe belemászik, nagyon érdeklődő, cuki!!!
tényleg, mit kap karácsonyra?
tücsi, remélem már jobban vagytok!!! jajjj nehogy elkapj valamit...nem oltatod be magad h1n1-ellen? olyan borzasztó, hogy a kismamáknál 10%-al nagyobb a rizikó. mi már beoltattuk magunkat, Lujzin vacillálunk még..
jucim, köszi a hiányolást neked is, hogy vagy? jajj ezek az anyósok...az én anyósom szívesen vigyázna Lujzira, de nem merném rábízni...édesnyám meg kiflit adott Lujzinak 5 hónapos volt...még éppen a pépes cuccok evésével próbálkoztunk...szóval ismerősek amiket írtatok..
trin, nagyon édes Lottid a sapiban, igazi kis 'ragadozó
hogy megnőtt!!!!
domo,Lili nagyon ügyes, már jó sokmindent eszik
húúú ha belegondolok, hogy Lujzim milyen lassan szokta meg a rágást, pedig már sok foga is volt...Lili nagyon gyors
szuppi!
reni, nagyon hiányolunk!!!!!! hol vagy? suli befejezve? kuncsaftok??
pandi is hiányzik, még régebben váltottunk pár levelet, de régóta nem írt, olyan jó lenne hallani felőle!!
kata tedd félre a csigaházad, látod én is itt vagyok
sapé, andi??
dita, nagyon nagy gratula, minden szépet és jót kívánok nektek a babához!!!!!!!
magamról:
párommal egyenlőre úgy döntöttünk, nem 'erőltetjük a tesókát.
ha esetleg véletlenül szeretne hozzánk jönni, akkor örülni fogunk, de nem vagyok képes mégegyszer orvosi segítséggel és macerákkal küzdeni.