Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angi, Babe:
Talán holnap találkozunk... :roll: Én sem érek oda fél kilencnél hamarabb, az tuti. Küldtem priv.

Bocsi, de most nem ragálok mindenkire egyesével, ahogy szoktam - nem a rosszkedvem miatt, hanem mert alig bírok ülni, baromira fáj a lumbágós derekam. Csak kíváncsi voltam rátok... :)

Eszter:
Olyan szépek a gyerekek!!! :) Az ilyen képeket igenis fel kell ide tenni, akinek ez rosszul esik, az szerintem egy picinykét irígyke. Én örülök nektek nagyon!

Mindenkinek a legjobbakat!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: küldtem privit...

Eszter: nagyon szépek a gyerkőcök :D ..egy baba Rád egy pedig a párodra hasonlít...szerintem :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vörösmacs!
Tök szuper a 6. napos eredményed! Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladsz!
Ebből "fotó" lesz a fa alá! :lol:

Kép
avarka

Na itt vagyok, szép estét mindenkinek! Ma egy kicsit előbb eljöttem, nem úgy mint az utóbbi napokban, Kép, itt a maccs az ölemben. Kezdek lassítani, kezdek ráhangolódni a dolgaimra és egyre kevesebbet próbálok stresszelni a munka miatt, már a napokban csak azt csinálom, amit nagyon muszáj, a többit oldják meg, lehet, hogy szerda után már nem is megyek, bár majd csak valamikor hétfő körül lesz a leszívás.
Szerdán megyek újra BMC-be, akkor nagyrutin is lesz, gondolom vér és vizelet.
Tyyyű Eszter be szépek a Babszik :) :) ! Egy fiúcska, egy leánykaKép Kép

Mako, Lukácsné, kapaszkodjanak a kicsik!!!!! Kép KépPihizzetek sokat, sétálgassatok. Én anyukámtól már kaptam két csöpögös betsellert, ilyeneket tervezek olvasgatni, elpityorgok majd rajtuk :lol: :lol:

Sajti én nem gondoltam volna, hogy valaha is lombikra lesz szükségem, úgy terveztem, hogy a legelső inszemináció sikerült és a téma kipipálva. Aztán már amikor a HSG-re mentem, felvetettem megamnak azt, hogy nem is bánnám, ha nem lennék átjárható, mert sokkal nagyobb az esélye, és lám nem lettem átjárható (1 éve még az voltam), egy kolléganőm szerint ezt én csináltam magamnak, mert így akartam, mivel a dolgok fejben dőlnek el.
Na mindegy, szóval ahelyett, hogy sírtam Kép volna amikor megtudtam, hogy nem lehet természetes úton gyermekem, csak lombikkal, úgy örültem Kép, hogy madarat lehetett velem fogatni. Tény, hogy drágább, meg több a hormon, még ha a szúrás nem is több. Rövid protokollnál nem olyan "vészes", hosszú protokoll az már húzósabb kérdés.
De azért a "nem olyan vészes"-hez hozzátenném azt a gondolatmenetet lányok, hogy hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt ki tudom fizetni, hálás vagyok a sorsnak, hogy megengedhetem magamnak, mert belegondolni sem merek hány olyan pár van, aki ezt nem tudja anyagilag bevállalni. Azért ez nem semmi szerintem.

Progiszuri: én megkérdeztem Tanár úrtól, hogy nem kapok-e. Azt mondta, hogy nem, mert még csak az első lombikom. Ezt mondta.

Bébi, megy a drukk holnapra, ügyes légy! Jönnek a gólyák, karira hozzák a bébiket, illetve a pozitív teszteket! Kép

Maccs
vörösmacska

Sajt, nagyon sajnálom! Pihenj egy nagyot, pláne a fájós derekaddal....

Eszter nagyon szépek a gyerkőcök:)))) Vigyázz magadra!

Mindenkinek sok drukk!
lugi

Sziasztok!

Húúúú banyek, mennyit írtatok, senki nem shoppingolt karira a hétvégén???? :)

Vicky!
Tök tetszik az UH sorozatod, minden fontos esemény benne van!!!! :)

Angyalka!
Jajj nagyon cuki lehet a két kis puli, imádom őket!
Bringa, hát bevallom őszintén nem nyomom minden nap :oops: , mikor hogy jön ki, de általában minden másnap tekerek, kb 30-40 percet. Hazaérek este 1/4 7 körül, és a híradó végéig szoktam tekerni :) Bizti jobb lenne minden nap, de estére örülök, hogy élek.

Lukácsné!
De édi lehet Filip, hogy megérti, hogy neked feküdnüd kell.
Pihenj jó sokat!!! És ne keresd a jeleket!! Természetes, hogy szúrkálgatsz, ami jelentheti a baágyazódást is, de a sok hormon becsaphatja a szervezetünket. De végülis mi mást érezhetnél, nemde?:wink:

Makó!
Te is pihengess ezerrel. Aha laptatőd van, akkor már nincs is miért aggódnod! :wink:

Angi!
Hát igen, most te jössz. A ciszták tuti lemondtak, jöhetnek a fagyik!!! Drukkolok!!! :lol:

Babe!
Drukk a mai inszemhez!!!!! Hajrá !!!!!

Marianna!
Isten hozott itt nálunk, küldjük a ++++++++ energiákat péntekre. Nem szabad izgulnod, csakis + gondolatokra koncentrálj!!!!!
Nekem is az a gond mint nálad, csak nekem nem egyszerre vették ki mindkettőt, hanem külön külön, és a kettő között volt 2 sikertelen inszemünk is, a harmadikat pedig pont amiatt halasztották el, mert elzáródott megint az az 1 petevezető is, így azt is kivették.

Van egy táblázatunk ahol nyomon tudjuk követni, hogy ki hol tart, kinek lehet szurkolni, felvettelek oda téged is, a hozzászólásaim után szoktam csatolni egy xls táblázatot.

Sajtikám!
Basszus, de egy kocsog ez a Mitulás báti!! Én is teljesen azt hittem, hogy most tuti sikerrel jártál. Nagyon nagyon sajnálom, de nem feladni, és abszolult ne félj a lombiktól!!!!!!! Semmi risztó nincs benne, csakis ++++ an!!!!! Így tutibb a siker, drukkolok!!!!!!
Mikor lombikoltok? Januárban?

Kpn!
Szűcs doki mondta, hogy még kell 2 inszem?

Babe!
Bízni kell, mert csak úgy sikerülhet. Jó ez nem azt jelenti, hogy, ha +++ vagy akkor tuti a siker, de sokkal nagyobb így az esélyed, ha nem vagy lehangolt, és nem azon jár az agyad, hogy úgysem sikerülhet!!!!

Lujzici!
De jó, lassan konzi nektek! Tudom milyen jó érzés ez, mert így végre elkezdődik már valami, és így közelebbinek érzed a dolgot!! Drukk, mielőbbi pocinövesztést neked ( is )

Eszter!
Gyönyörű a két kis lurkó! Gratula mégegyszer!!!! Pihengess, hogy jól megtudd növeszteni őket!!!! :) :) :)

Macsek!
Hú ezek tök tuti eredmények, nagyon tessék neki örülni, és csak így tovább!!!! Ez igencsak sikergyanús!!! :)
Mennyibe került most kb a rövid protokoll? Megkérdezhetem?

Húhh mára ennyi eldugulok!!!

Táblázatot csatolom!!!!!

1260257703.8295.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt!

Heni nekem 150.000Ft-ból jöttek ki a gyógyszerek. 30 Menopur, 7 Cetrotid, 2 Ovitrelle, és 15 db-os valami c betős hüvelygél a progeszteron.

Babe , megy a drukk!

Maccs
vörösmacska

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Babe! Nagy kalappal a mai inszemhez!!++++

Sajt@!Óvatosan a fájós derekaddal!

Vörösmacs! A gondolatok erejében én is bízom, de szerintem azért a „minden fejben dől el” kicsit túlzás…Legalábbis szerintem, de lehet azért nem hiszek benne, mert nekem ez nem nagyon szokott bejönni…Persze a barátnőm szerint azért nem jön be, mert nem nagyon hiszek benne…Uh, és akkor itt is van a 22-es csapdája…
Viszont, ami szerintem a legfontosabb, hogy az adott szituációban meg kell látni a lehetőséget és a jót, és menni, menni előre és megtenni mindent, amíg nem végződik számunkra kedvezően a helyzet!!Na, szal annyit akarok mondani, hogy hajrá ehhez a lombikhoz Neked, és Sajt@nak is!! :) És tényleg örüljünk annak, hogy mi meg tudjuk ragadni a lombik adta lehetőséget!

Mako!Lukácsné! ++++

Eszter! Köi az infót! Azt hittem, hogy már a stimu alatt is kaptad. Igazából az én leleteim is tökéletesek, Szűcs doki ezt mondta, csak az endometriózis miatt feltételezhető, hogy esetleg alacsony a progeszteron szintem… No, de akkor ennek más úton kell utánajárnom. Még egyszer köszi, és jó növekedést a pindúroknak!!

Angi, ha jól láttam a táblázatban, akkor nálad cisztaűzés van ezerrel?Ma mész/voltál kontrollra/on? Remélem csak jó híreket kapsz/tál!

Avarka! Te most szedsz valami gyógyszert? Mikor indulhat a következő lombikod?

NavarEd!Kiss Angyal! Megkérdezhetem, hogy ti szedtek fogigátlót a következő lombikig, vagy akár csak egy ciklusig is?

Heni! Én még nem vagyok teljesértékű tag, mert nem vagyok a táblázatban. :cry: Ha lesz egy kis időd, akkor bebiggyesztenél engem is? :lol: Szal: Muzsi, 28, Budapest, Szűcs doki, endometriózis, 1, lombik feltételezhetően 2010.jan.
Naon köszi!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sajt!
Most olvastam a szomorú hírt! Nagyon-nagyon sajnálom! Nekem olyan érzéseim voltak veled kapcsolatban, hogy biztosan sikerülni fog! Valahogy így éreztem, bár igazam lett volna! De fel a fejjel, a lombiknak nagyobb esélye van, és hidd el, hogy nemsokára sikerrel jársz!

Babe3!
Megy a drukk!

Eszter82!
Nagyon szépek a pöttyök! Felfogtad már, hogy lesz két szép babátok?
A progi szuritól neked nem lettek csomós göbök a fenekeden? Azért kérdezem, mert az egyik ismerősöm kapott és 21 napig bírta, mert annyira fájt utána a feneke!

Vörösmacska!
A 6. nap nagyon jó eredményeid vannak. Nagyon drukkolok, hogy így menjen minden tovább!

Lukácsné!
Nagyon szurkolok!

Lujzici!
Végül is te hányra jössz 10-én?
Az első konzultációért mennyit kell fizetni, csak hogy tudjam mire számítsak!

Mako30!
A séta és a mozgás azért nagyon fontos. Egyszer azt mondta nekem a doki, hogy kell a jó vérkeringés a méhnek, szóval csak így tovább! Az embrióknak mi is üzenjük, hogy kapaszkodjanak!

rodina74

heni: egy uh-kép hiányzik még, amin a neme látszik, de nem sikerült kimentenem a videóból. Pedig véleményeket már akartam kérni, hogy más is kislánynak látja-e. Bár most amikor a 28. héten voltam a kórházi uh-n, az ottani dokinéni is azt mondta hogy kislány. Shoppingolás csak neten megy nálam a pihi miatt. :)

A"minden fejben dől el" nekem annyiban jött be, hogy amikor már nem is érdekelt, hogy sikerül-e, csak haladjunk a lombik felé, akkor sikerült. A pozitív gondolatok erőltetése nekem csak arra volt jó, hogy folyamatosan ez járt a fejemben és szerintem ez nem tett jót. Persze fontos a pozitív hozzáállás, de ha az ember rutin szerűen csinálja a kezeléseket, akkor az sem mindig rossz.
vicky79
Budapest III. kerület

Haat nem szégyellitek magatokat...ennyit írni, cöcöcö :lol: :lol: :lol:

Muzsi, én maar több mint 6 éve nem szedek fogamzaasgaatlót, szóval velem nem szedet/ett a doki! Nem tudom ez hogy van...?

Eszter, szépek a kicsi zsaakok, haat én még nem laatom a hasonlósaagot, de majd hozok egy nagyítót :D

Vörösmacs, szerintem is baromi jó eredmények, ha nekem ilyen szuperek lettek volna, lehet kicsit nyugisabban telik a stimus idööszakom, mert minden nap pengeélen taancoltam!
Csak így tovaabb!!!

Sajti, hogy van a lumbaagód? és a lelkecskéd?

Kpn! Mi a helyzet?

Marianna, Mako, Lukaacsné!!!! Mennek a drukkok!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
navared
Szfvár

Rodina!

Nem kell fizetni a konzultációért!!!! Semmiért nem kell fizetni, max a patikában a kiváltott gyógyszerekért. :wink:

Muzsi!
Bocsi, nem tudom, hogyan maradhattál ki, valószínű nem küldted el még az adataidat nekem, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy teljes értékű tag!!!!! Mindenesetre most bepótolom :)

Puszi

1260267082.3145.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hali!

Navared! Én soha nem szedtem fogigátlót, most nekem azért kellett elkezdeni, mert maradt vissza a tüszőből egy ciszta. Azért kérdeztem, mert kváncsi voltam, hogy csak az kap-e, akinek ciszta maradt vissza, vagy az is, akinek endometriózisa van. De akkor ezek szerint az elbbi. Akkor Neked ott van a spontánkodás nyújtotta lehetőség is!!Vagy erre céloztál testmozgás címén? :D

Heni!Juhuhuhúúúúúú! :lol: nagyon köszi, hogy felvettél a tábliba!Nekem ez is tök jó érzés!Nem is tudom mit fogok csinálni, ha egyszer csak laptetm lesz.. :) És ha pozitív tesztem... 8)

Vicky!Hát megpróbálok úgy hozzáállni a dolgokhoz, ahogy írtad, hisz az tuti befutó! :D

M
muzsi

Hali!

Navared! Én soha nem szedtem fogigátlót, most nekem azért kellett elkezdeni, mert maradt vissza a tüszőből egy ciszta. Azért kérdeztem, mert kváncsi voltam, hogy csak az kap-e, akinek ciszta maradt vissza, vagy az is, akinek endometriózisa van. De akkor ezek szerint az elbbi. Akkor Neked ott van a spontánkodás nyújtotta lehetőség is!!Vagy erre céloztál testmozgás címén? :D

Heni!Juhuhuhúúúúúú! :lol: nagyon köszi, hogy felvettél a tábliba!Nekem ez is tök jó érzés!Nem is tudom mit fogok csinálni, ha egyszer csak laptetm lesz.. :) És ha pozitív tesztem... 8)

Vicky!Hát megpróbálok úgy hozzáállni a dolgokhoz, ahogy írtad, hisz az tuti befutó! :D

M
muzsi

Hali!

M
muzsi

muzsi: Kinél mi jön be. Biztos van akinél a pozitív gondolatok hatottak.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina: igyekszem fél 1-1 körül odaérni, a férjem meg majd jön utánam. Számítunk arra, h várakozni kell, vagyis lehet h mire sorra kerülünk, megérkezik ő is. Nem tudom még miben leszek, de vállig érő szőke, hullámos hajam van és rózsaszínes táskám. :-)

Nekünk pont aznap lesz a munkatársi karácsonyi bulink, délelőtt squash-olunk, aztán közös ebéd, ajándékozás... na, azon én már nem leszek ott... karácsonyi ünnepi ebéd helyett túrósbukta a Moszkva téri aluljáróból. Ez az első áldozatvállalásom a gyerekért.
:)

Lányok!
Nem találom a házassági anyakönyvi kivonatunkat!!!! Felforgattam érte a lakást! Másolat nem jó? Az megvan...

Kép
lujzici

Sajt, :( :( :( :( :(
nagyon sajnálom
Nem is tudom mit írni, de tuti hogy a lombiknak sikerülnie kell és kész!

vicky, szerintem az a lényeg, hogy az ember ne negatívan álljon a dologhoz. Vagyis, hogy tuti nem fog sikerülni.
A legjobb, az ha nem is nagyon foglalkozol a dologgal. Ez nagyon-nagyon nehéz, de nálam ez vált be. Az első inszemnél figyeltem állandóan a jeleket, a lombiknál pláne. Most meg nem igazán érdekelt, hogy mi van. Én a munkába temetkeztem. Nekem ez jött be és nem volt görcsölés. Ja és nálam is egy kicsit az volt, hogy már nem igazán hittem (hittünk az inszemben).

Mako, Lukácsné nagyon drukkolok!
woody

lujzici, másolat kell nekik.
Azt be is rakják a kartonodba és nem is adják vissza.:))
woody

woody: Csak az a baj, hogy sokára jut el eddig az ember, hogy már nem tud bízni benne. Te még nem akarsz valami szép vonalzót? Vagy babonából még nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Szeretnék, csak babonából még nem akarok.
Szeretném hallani a szívhangot. Tudom valaki azt mondja, hogy ez már hülyeség hiszen sikerült és kész.

És sajnos csak jövő héten megyek, mivel a doktornő most csüt. mondott, viszont Zeke azt mondta, hogy felesleges, mert nem biztos, hogy lesz szívhang és köv. hét közepén menjek (a papíron is ez van). Tehát várok jövő hét keddig (15-ig) még.
woody

woody: Én is igazából akkor hittem el, hogy minden rendben van, amikor hallottuk a szívhangot. Igazat adok neked. Drukk a jövő hétre.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody: úgy megnyugtattál! Akkor nem keressük tovább... így karácsony előtt a nagyokos férjem még rábukkanna az ajándékára! :-)

Kép
lujzici

Muzsi!
Most nem szedek semmit. Várom, hogy megjöjjön a mensim utána visszamegyek kontrollra, akkor megkapom a fogigátló receptet és a következő mensinél elkezdem szedni. Ezért kb. februárra tehető az indulás.

A stimu leállítása után nem mondtak semmit. Azt se, hogy most vigyázzunk vagy sem.. /az ördög, illetve a kisangyal nem alszik/
Tutira veszem, hogy gigantikus peteérésem /im/ voltak és pont összefutottam apával, aki gyűri hónapok óta a vitaminokat!
Abban bízom, hogy nem leszek méhen kívüli terhes! :(

Kép
avarka

Uh, most látom csak, h 3szor ment el az előző üzim :shock: Remélem ezzel nem járok így!!Ha mégis, akkor bocs!!(mobilinternetezek, eztán néha akadozik szegíny, szerintem ez okoshatta a gondot)

Lujzici!Nincs is jobb egy aluljárós kajálásnál!!:)Tutti siker! :wink: Egyébként én eleve a fénymásolatot vittem, s még örültek is neki, h nem kell ott fénymásolni...Szal nem lesz gond ezzel...Bár sztem fénymásold le, nehogy a későbbiekben is kelljen majd vhova!!:)

Avarka!És miért kell neked a fogigátlót majd elkezdeni? Mondta a doki?(Bocs, de most rácuppantam erre a fogigátlós dologra.)
Méhen kívüli terhesség gondolatát meg azonnal tessék elvetni!! :?
Petevezetők hiiányában azért nagyon kevés az esély a talira, ahogy én tudom!

Hát lányok, azért tényleg az a legnehezz, h az ember megtalálja az arany középutat, már ami a gondolkodást illeti...Szal legyél pozitív, de azért ne nagyon éld bele magad, bízz, de ne görcsölj rá...Ehh..

M
muzsi

Muzsi! Nem tudom miért kell fogigátlót szedni! Talán azért, hogy számítható legyen utána a mensi + a stimu. Nekem 2 éve kb. nem jött meg 28 napra, amíóta probálkozunk megkergült a mensim. A múltkori fogigátló viszont visszaállította óramű pontosan 28. nap reggelre!

Kép
avarka

Muzsi, igen, szerintem is az kap, akinek marad ciszta vissza, "csak" endo miatt nem adnaak... aztaan hogy maas miatt is adnak-e, azt nem tudom.
Neem, rendes aerobikosra gondoltam. Az a fajta testmozgaas majd mostantól, mert elmúlott blaadi :lol:

Kicsi Babonaas Woody :D teljesen megértelek!!! szerintem én is ilyen lennék/LESZEK! dec. 15-re maar tuti tökéletes lesz a szívhangja a pindurkaanak!

Lujzici, azért egy fincsi ebédet ilyenért kihagyni.... :roll: :D ?
Gondolom, azért annyira nem baanod?! :lol: Majd mesélj mit mondott a dokker!!! Ja és én is kapaasból maasolatot vittem!
navared
Szfvár

Lujzici!
HA sikerül az első, tudodm milyen romantikával fogsz visszagondolni arra túrós buktára! Minden évben az éfordulón oda fogtok menni, apával! :lol:
Na majd akkor kereslek a szememmel. Én még nem tudom mibe leszek, de holnap megírom, addigra kitalálom!

Heni!
Nem kell fizetni! VAn még ilyen? Hihetetlen! Én azt hittem, hogy akonzultációért, a vizsgálatokért kell, csak az inszemét és a lombikért nem. De jó! És para sincs?

rodina74

Muzsi!

nagyon érdekel, hogy miért kapom a szurit is és az utrot is?
csak mert én amolyan mindent tudni akarok, mindent kinyomozok típus vagyok, de a BMCben úgy vagyok, hogy bízom Konc Tanárúrban, így teszem amit mond. nyilván amit csak lehet, kiderítek, hogy mi miért és hogyan történik, de csak hogy értsem...de ez a progi dolog annyira nem mozgat. Ő tudja miért így írta fel! azt teszem amit mond, és kész!
persze ha nagyon izgat a kérdés, nyomozz csak :D

Rodina!

nekem nincsenek púpjaim a fencsimen szerencsére :)
ma kaptam 34. napja! hol az egyik, hol a másik felemre...mikor véletlenül telibe darálunk egy eret, és lila lesz a fél oldalam, akkor az az oldal kimarad 2-3 napig, de ennyi!
én úgy tudom, hogy ez a tályogosodós dolog hajlam kérdése is, illetve ha túl gyorsan nyomják be az oldatot, vagy nem maszírozza el az ember utána, akkor nagyobb esélye van hogy csomó marad bent. nekem fel sem tűnik... nagyon olajos a progi szuri, ezért nagy tűvel adják és relatíve lassan nyomják be, de ennyi! nem is fáj...
asszem már hiányozna is ha nem kapnám :oops: :oops: :oops:
kezdem felfogni, igen! nagyon jó hogy itt vannak velem :)
minden nap ezerszer megnézem az uh képet! :)
és alig várom a holnapot, hogy a dokimtól még többet tudjak meg róluk :)

Navared!

:) köszi!
én is ott látom a hasonlóságot, hogy kis pöttyök még...én meg szeplős vagyok, így egyértelműen az én pöttyeim :)
meg én vagyok a buliarc a családban, és mikor még petefészekben voltak, olyan bulikat rendeztek bent, hogy húúúúúúúú :shock: :shock: :shock:

Woody!

én is 15-e körül várom a csodát :)
holnap elvileg csak első trimeszteres labort csinálunk, és megbeszéljük, hogy hogyan tovább. egyébként sem hiszem, hogy nagyon akarna a dokim turkálni most bennem, mert azért nem túl szerencsés folyton piszkálni őket míg ilyen picúrok.

először én is babonából nem akartam a vonalzót, de annyira azt éreztem , hogy ők maradnak velünk! :) remélem így is lesz és nem kiabálom el!
egyébként sem vagyok babonás :)
de várjuk a te vonalzódat is :) :) :)

Mindenkinek köszönöm a baba dicséreteket :)
kedvesek vagytok! :)

Lányok!
én ma a reggeli szurinál megnézettem magam a dr nővel, hogy minden rendben van-e velem, mert ha nem is fájdogál a torkom, de érzem hogy van...nagyon para vagyok! nem akarok beteg lenni!!!! :( :( :(
tolom a homeopátiás cuccokat egész nap!!!! ...de úgy fosok, hogy ne legyen semmi gond!!!!!

na igyekszem kicsit tanulni is :?

eszter

eszter82
Budapest

Rodina, nem kell semmiért, de szerintem elég furi, maarmint maga a helyzet, ...én kicsit szarul szoktam magam érezni emiatt :oops:
navared
Szfvár

Eszter, nagyon szívesen :D
Én is azonnal homeopaatiaas cuccost szedek, ha érzem, h. elkezd kaparni a torkom, azonnal bekapok néhaany Phytolacca Americana-t és lehet, h. pszichésen is, de még aznap elmúlik... nekem ilyen Homeogen-félék nem jöttek be.
navared
Szfvár

navared
Szfvár

szerintem nagyon szééép
egy kis bambulaas nem aart napközben :)
navared
Szfvár

Én azért kaptam gyógyszer a cisztám utáni ciklusban, hogy a hormonok ne növeljék még nagyobbra ezt a cisztát, hanem ürülhessen a következő mensivel.
vicky79
Budapest III. kerület

Helóka!

Angi, Babe:
Hát ez a tali nem jött össze, sebaj...

Mit is mondjak... Ma még szarabb kedvem van. Pontosabban mégjobban beijedtem. A doki nem bírta elfelejteni, hogy anno méhtükrözést is szeretett volna csináltatni, így most lombik előtt s.o.s. be kell iktatni. Ez vénás altatásban megy, persze tudom, hogy nem kéne nyafogni miatta, nem nagy dolog, meg fontos is, csak asszem most egy kicsit besokalltam. Én, aki mindíg olyan türelemmel végigcsinált mindent - kicsit érdekes ezt az oldalamat is érezni, olyan skizofrén, vagy mi. Nem szoktam ilyen lenni. :roll: Rákszűrés is kell, a Zuramnak újabb sperma vizsgálat, a hormonvizsgálatra ma le is vették a vérem, legalább ezen túl vagyok - mondjuk ez izgatott a legkevésbé.
ANTAGONISTA protokoll lesz valószínűleg, volt ilyen valakinek? Örülnék, ha felhomályosítanátok róla.
Mégegyszer mindenkinek köszönöm a bíztatást, azért használt (ma délelőttig :? ), majd igyekszem összekanalazni a lelkem. Az a baj, hogy eddig tudtam, hogy mi következik, most fogalmam sincs konkrétan (a bőkőkre, gyogyókra gondolok, a beavatkozás menetével nagyjából képben vagyok). Most éppen abban az állapotban vagyok, hogy nem hiszek jobban a lombikban, mint az inszemben és nem is érdekel annyira... Elég gáz, nem? :roll:
A derekam baromi rossz, nem javult semmit, két napja keni a Zuram a Fastummal és Flektorral felváltva. A rrendelőben minden felállásnál olyan lehettem, mint aki éppen betojni készül, nagyon vicces volt.
Na nem savanyítom tovább a levegőt, mondok jó híreket is: 2 pozitív tesztelőt vettem észre, az egyiknek gratuláltam amikor kijött (tudtam, hogy sikerült neki, mert a biológusnő bement előtte :) ). Na ez jó érzés volt! :)

Hulla fáradt vagyok és még el kell mennem az endkrinológusomhoz receptért.
Bocsi, hogy most csak önző üzemmódban működtem, remélem pár nap és visszaállok a normál pályára. Addig is esetleg rúgjatok fenékbe, hátha akkor hamarabb visszabillenek.
Akit érint: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Akiket meg nem annyira :lol: , azokat csókoltatom!!! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sajtikám

antagonista az a rövid protokoll és remélem elsőre sikerül, tudod a mi dokibácsink alapos és kedves, hülyeség lenne kidobni 1 lehetőséget és egy kisebb vagyont ha valami még nincs meg, nekem sem esett jól mikor ki kellett hagyni de most bizakodok.. hátha egyből kettő lesz és akkor már nagycsalád leszünk :D :D

majd én "rugdoslak" ne izgulj.... pár nap és újra a mi sajtink leszel....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

én ma tök jól vagyok bár elég rossz az idő, ma már kicsit főztem is.

woody
én is 15-én megyek vv-re, remélem összefutunk mikorra mégy?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Csajok!

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat. Túl vagyok rajt, hála Istennek. Valóban nem fájt, csak egy kicsit feszített.
Ja, és jött Misibá, és kuksizott ám ezerrel. Majdnem elröhögtem Magam az asztalon, na mindegy. Utána meg még most is egy picit görcsöl a hasam, és maszatoltam is. Nem nagyon. Itthon Apuval még spontánkodtunk a bizti kedvéért, meg a Szűcs Doki is mondta.
Kaptam Utro-t, amit holnap déltől kell használnom.
23.-án itthon kell tesztelnem reggeli elsőből, és majd meglátjuk. Nagy szükségem van babaragacs szállítmányra. Vajon ez a görcsölés normális? Á, inkább nem is figyelek semmilyen jelre. Ja, és Apu eredményei nagyon jók lettek: már megtisztított 23millió/ml és 90% mozog célirányosan. Irtó büszke volt Magára. Remélem ezzel is növeli az esélyeinket.

Puszi: Babe:)

Kép

Kép

Babe:)
babe3

babe

örülök hogy túl vagy rajta , pihenj te is mert rád fér semmi idegesség fő a nyugalom és kívánok neked is a fa alá egy pozitív tesztet.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ezek szerint én pont megúsztam a Misi bá kukkolását.....

mako
hogy vagy ?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

nincs itt senki csajok????
20-a után nem lesz senki a BMC-ben??? nem tudjátok? azt tudom hogy beavatkozás nem lesz de amúgy sem lesznek?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsné, szerintem lesznek, mert mintha vki azt mondta volna, hogy 21-én megy...

Sajti, szegénykém :cry: megértem, hogy most ennyire el vagy kenöödve, néha én is úgy érzem/tem, hogy sz@rok bele az egészbe, aztan új nap, új gondolatok és érzések, sööt néha még óraaról óraara is vaaltozik a hangulatom.
Csatoltam egy szép zenét, haatha az kicsit jót tesz, baar lehet, h. inkaab böögni fogsz/tok töle, mindenki aszerint, amilyen a kedve!

Babe, alig ismerek raad, pozitív, lelkes és boldog, vagy rosszul laatom? :D Felesleges volt annyira félni, minden rendben lesz, és szerintem a kis görcs teljesen normaalis! Pihenj és csak az aagyban hancúrozz :lol:
Vicces lehetett, amikor meglaattam M. baacsit!
navared
Szfvár

Babe, nem én laattam meg, hanem TE :lol:
navared
Szfvár

Ja és Sajti, még kb. 4 hsz-mal ezelöött csatoltam :D
navared
Szfvár

Navared!
Hát igen, majdnem elröhögtem Magam. Ráadásul elmeséltem a Férjemnek a Misibá-s sztorit, Ő is csak röhögött rajta. Amíg ott vártunk Misibá legalább 10x elment Előttünk, mindig egymásra néztünk Apuval és ment a röhögés. Sőt:
Valaki szól a folyosón: "Misi, hol vagy?"
Férjem (csak így fél hangosan): "Gyere, kukkolni kéne."
Na itt aztán alig bírtam abbahagyni a röhögést. Amikor fent feküdtem az asztalon és Misibá, nagyon igazgatta a lábtartót, eszembe jutott, hát alig bírtam ki nevetés nélkül.
Egyébkén Szűcs Doki nagyon édes volt, mondta, hogy mikor mit csinál. Megnézett előbb UH-n, már nem volt tüszőm. Remélem ez csak jót jelent.

Csajok,
még egy kérdés, a vérvételem alapján a trombocitám egy kicsit magassabb :arrow: 400-ig jó és Nekem 435. Ez nagyon gáz? Mondjuk a Doki nem mondott rá semmit. Csakhogy a vérszegénység miatt menjek le a körzetimhez és írassak vas tablettát. Segítsetek, légyszi. HELP!!!
Na és ez a kis maszatolás normális?
:oops:

Kép

Kép

babe3

Eszter! Nem akartam rámenős lenni a kérdésemmel, csak az én betegségem kapcsán felmerül a progeszteronpótlás szükségessége. Aztán rögtön kaptam az alkalmon, hátha láttam volna összefüggést a te eseted és az enyém között. De csak ezért kérdeztem, sajnálom, ha ezzel megbántottalak! Természetesen szerintem is az a normális, ha az ember bízik a dokijában!
Remélem a torokfájásod javul, és meggyógyulsz hamar!

Navared, igazi relaxálós muzsikát küldtél!Mondjuk szerintem nem sok értelem látszott az arcomon, miközben néztem!:)

Sajt@!Megértem, hogy elkeseredtél (nekem minden vizsgálatom megvolt, , amikor a doki azt mondta, hogy műteni kell, ráadásul nem tükrözéssel, hanem hasnyisszal…). Sajnálom nagyon, de hát ezen is túl kell lenned ezek szerint. Aztán pont azt beszélgettük a fórumon, hogy a sikerességet nagyon gyakran bevonzza a pillanatnyi érdektelenség. Kitartás!!!Minden rendben lesz!!!

Babe!! Legalább annyi ragacsot, amennyi köd felettünk volt ma. (átláthatatlan, sűrű!)++++

Lukácsné! Engem 21-ére hívtak vissza a BMC-be, szal lesznek 20-a után is valameddig.

M
muzsi

Muzsi,
köszi, remélem lesz foganatja.

S@jt,
ne hari, hogy nem néztelek, de csak most olvastam a prividet. Mi egyébként a férjemmel, ott ültünk lent a recepciónál. Én tiszta feketébe voltam. Nem tom láttál-e?

:lol:

Kép

Kép

babe3

babe: Örülök hogy túl vagy rajta. A görcsölést nem tudom hogy normális-e, de nekem is volt feszítő érzés talán egész a tesztig. Szóval nekem jót jelentett. A maszatolás is normális, csak ne legyen több és ne tartson sokáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Te hányadik napon teszteltél? Reggeli elsőből? Nekem 23.-án kell. Remélem + lesz.
:shock:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok

Egy kicsit eltűntem.....de már megvagyok :)

Sajti, most olvasom....nagyon sajnálom! :cry: Szerintem ne félj a lombiktól, az sokkal nagyobb esély a sikerre! Nekem is antagonista lesz majd.
Egy kis jó hír! A barátnőmék szombaton vitték el az adományokat, és azt mondta, hogy nagyon jó helyre kerültek, a gyerekek (voltak 2 évestől 18 évesig) mindannyian nagyon édesek voltak és nagyon-nagyon hálasak voltak az ajándékokért, és persze az élelmiszerekért is! Nagyon sok minden gyűlt össze! Szóval köszönjük szépen, hogy te is segítettél!

Muzsi, nekem is kell szednem fogigátlót, már a 2. fogyott el most, még kell egy adag aztán januárban kezdhetem a lombikot, szerintem nekem is a ciszta miatt kell szednem.

Az újakat üdvözlöm és mielőbbi pocakosodást kívánok!

És akinek szüksége van rá ++++++++++++++++++ :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?