Sziasztok!
Húúúú banyek, mennyit írtatok, senki nem shoppingolt karira a hétvégén????
Vicky!
Tök tetszik az UH sorozatod, minden fontos esemény benne van!!!!
Angyalka!
Jajj nagyon cuki lehet a két kis puli, imádom őket!
Bringa, hát bevallom őszintén nem nyomom minden nap
, mikor hogy jön ki, de általában minden másnap tekerek, kb 30-40 percet. Hazaérek este 1/4 7 körül, és a híradó végéig szoktam tekerni
Bizti jobb lenne minden nap, de estére örülök, hogy élek.
Lukácsné!
De édi lehet Filip, hogy megérti, hogy neked feküdnüd kell.
Pihenj jó sokat!!! És ne keresd a jeleket!! Természetes, hogy szúrkálgatsz, ami jelentheti a baágyazódást is, de a sok hormon becsaphatja a szervezetünket. De végülis mi mást érezhetnél, nemde?:wink:
Makó!
Te is pihengess ezerrel. Aha laptatőd van, akkor már nincs is miért aggódnod!
Angi!
Hát igen, most te jössz. A ciszták tuti lemondtak, jöhetnek a fagyik!!! Drukkolok!!!
Babe!
Drukk a mai inszemhez!!!!! Hajrá !!!!!
Marianna!
Isten hozott itt nálunk, küldjük a ++++++++ energiákat péntekre. Nem szabad izgulnod, csakis + gondolatokra koncentrálj!!!!!
Nekem is az a gond mint nálad, csak nekem nem egyszerre vették ki mindkettőt, hanem külön külön, és a kettő között volt 2 sikertelen inszemünk is, a harmadikat pedig pont amiatt halasztották el, mert elzáródott megint az az 1 petevezető is, így azt is kivették.
Van egy táblázatunk ahol nyomon tudjuk követni, hogy ki hol tart, kinek lehet szurkolni, felvettelek oda téged is, a hozzászólásaim után szoktam csatolni egy xls táblázatot.
Sajtikám!
Basszus, de egy kocsog ez a Mitulás báti!! Én is teljesen azt hittem, hogy most tuti sikerrel jártál. Nagyon nagyon sajnálom, de nem feladni, és abszolult ne félj a lombiktól!!!!!!! Semmi risztó nincs benne, csakis ++++ an!!!!! Így tutibb a siker, drukkolok!!!!!!
Mikor lombikoltok? Januárban?
Kpn!
Szűcs doki mondta, hogy még kell 2 inszem?
Babe!
Bízni kell, mert csak úgy sikerülhet. Jó ez nem azt jelenti, hogy, ha +++ vagy akkor tuti a siker, de sokkal nagyobb így az esélyed, ha nem vagy lehangolt, és nem azon jár az agyad, hogy úgysem sikerülhet!!!!
Lujzici!
De jó, lassan konzi nektek! Tudom milyen jó érzés ez, mert így végre elkezdődik már valami, és így közelebbinek érzed a dolgot!! Drukk, mielőbbi pocinövesztést neked ( is )
Eszter!
Gyönyörű a két kis lurkó! Gratula mégegyszer!!!! Pihengess, hogy jól megtudd növeszteni őket!!!!
Macsek!
Hú ezek tök tuti eredmények, nagyon tessék neki örülni, és csak így tovább!!!! Ez igencsak sikergyanús!!!
Mennyibe került most kb a rövid protokoll? Megkérdezhetem?
Húhh mára ennyi eldugulok!!!
Táblázatot csatolom!!!!!
1260257703.8295.xls