Új privát üzeneted érkezett!

Onlány, nem teszteltem, de még piri sincs, a hőm nem túl biztató már, mert 36,5 csak :!: :shock:

Mi is megyünk szombaton disznóvágásra, Én szeretem nagyon csinálni is meg enni is, de csak egyszer egy évben!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tündi, a Te hőd nagyon biztató :wink: drukkolok nagyon+++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt....

Zsu: Édes vagy, hogy többször átolvastad amit írtam, de az úgy is van...Ahogy én ide megirtam...Totál kibuktam én is, mit ne mondjak, hogy a tesom :oops: :shock: De az a szép, hogy az én párom gondolta, hogy ő a ludas ebben,nem pedig anyu...Mert én anyura gondoltam, mert már 1 szer volt vitánk anyuval, mikor a lakás dolog nézés volt :oops: bizti akkor ide is megirtam...
Féltékeny, hogy én elöbb megkapok mindent(korban értem ezt)...pl.: ő 18 éves kapott mobilt, én 14...a lakást ő 27 évesen én 22...jogsi én 22 ő 28...szóval én ezekre tok alapoznni, de hozzá teszem nekem mindig kétszer kellett anyuék elött bizonyítani(könyörögni), mert a tesomnak sosem sikerült semmie(jogsit már 3 szor kezte el, de sosem sikerült neki), ezáltal engem is ugy könyveltek el...Csakhogy minden sikerült nálam elöször, és aztán belátta anyu ha valamit akkarok szeretnék csinálni ugyis elérem a célomat!!!!Ennyi!!! :wink: :lol:
Mennyi a hőd ma reggel???

Onlány: Nálatok miujsi???Hogy vagy-tok???

Suzytündér: Én is kiváncsi lettem volna!!!! :lol:

Ancsám: Csajéééééééé, a holnap a te napod, ha jól tom vagy mikor jöttök haza????

Nálunk minden oké, megvolt szombaton a buli, a párom rendessen berugot....Róka koma is volt :lol: Én mértékkel ittam...inkább beszélgettünk a csajokkal :arrow: jó volt :D
Nekem a Miki egy pulcsit hozott vasárnap, mert az én párom bevette azt a szöveget, hogy minket elkerűl a Miki :D Közben meg meglepődött mikor látta a sok nasit a cipőben :D És gyorsan elmentünk nekem venni egy pulcsit :D Aztán pihi volt...Szóval jó volt!!!!

Szép Napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok csajok!
Húúúú micsoda hajnali kukorékolás volt megint!!! :wink:

Zsu!!! Tetőőőőőőőőőőőőőő!!!! :wink:
Drukkjaim mennek ezerrel!!!! nem csináltál tesztet?

Az én hőm azért ment ma fel egy tizedet, mert hajnalban zaklatottan aludtam...forgolódtam... szóval én nem áltatom magam... :)

Nagyon szép napot lányok mindenkinek! majd jövök, most meló hegyek!!!
Puszi!!!

Kép
gtunde75

Tündi, nem :!:
Hasznos, de kevés munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, hűha.... de majd meglátjuk :wink:
Egyszer voltam disznóvágáson úgy, hogy láttam is a dolgokat. Utána erősen elgondolkodtam azon, hogy a husikat meg tudom e enni, ha én készítem. Sokáig dilemma volt ez és nagyon nehezen csúszott a hami. Szóval, köszönöm inkább nem veszek részt benne. Pont beszéltünk apájával, hogy majd ha vettünk nagy fagyasztóládát, mi is vágatunk. Mert még úgy is olcsóbbra jön ki, mint ha venném boltba + megbízható forrástól veszem, tehát tudom mit eszek. Gondolom létezik olyan, hogy akit kiszemelünk, kóstolhatunk is, hogy miként fűszerez.... mert azért az nem mindegy!
Csip, én valahogy nem akarok gyógyulni :shock: nem értem, hogy miért. Liza már jól van, egy kis náthát leszámítva.
Ma jönnek hozzánk, úgyhogy nagytakarítást kell rendeznem Liza után. Annyira szét tud pakolni, hogy csak na.

Tünde, hmmm, hát majd meglátod/meglátjuk :wink:

Kép
Kép
onlány

Onlány, anyukámék minden évben vágnak disznót, kicsi korom óta "csinálom" a dolgokat, utána egy hétig húsmentesen eszünk, nem kell a sok zsíros kaja után semmi :!: :wink:
Régen,a mikor még sulis voltam (általános iskolás) volt, h nem mentem hétfőn suliba, mert annyira elrontottam a gyomrom, h 3 napig csak hánytam, nem tudtam mi az elég a kajából :!: :?

Jobbulást, jó pakolászást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:shock: jesszus! Szegény :cry: Köszi ,)

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Lanyok!!

Mar vegeztem is a reggeli müszakkal :lol: ...Majd este megyek a masik müszakba....Nagyon jol telt a hetvege, szombaton vasarolgattunk, tegnap meg vendegeink voltak, megittam egy fel üveg bort es ma reggel mikor felkeltem ( 2.10 perckor) meg mindig bevoltam picit karmolva :lol:

Zsu- Miert nem tesztelsz :?: :?: :?: Kiidegelsz engem te lany, hat mar jobban izgulok, mintha a sajatomat varnam :D Az en oldalamat mar kifurta a kivancsisag!!Ma megyünk haza, az esti müszak utan, el sem hiszem, hogy holnap a nagy nap :lol: Repdesek a föld felett par meterrel :wink:

Gtunde- De jo, hogy izlik nektek a linzer, olyan jo erzes :oops: :lol:
A höd tenyleg igeretes , na meg a sok laptetüröl ne is beszeljünk :lol:

Iner- Remelem javulnak az ejszakaid!

Onlany- Disznovagast en sem birom nezni, viszont amit elöallitanak azt annal jobban birom megenni :lol: ...Szerintem is lehet jobb, ha 4D-re akkor mesz ha picit nagyobb a baba :wink: Gyogyulgass!

Susytunder- Ez jo volt, a Knorr husleveskocka :lol: ...Biztos kikerekedtek a kiscsaj szemei :lol:

Csip- Akkor jol telt nalatok is a hetvege!!Uj pulcsi??Nagyon jol vagy tartva te lany :wink: ...Szerintem is feltekeny rad a tesod, sajnos nalunk is voltak ebböl gondok ugyhogy megertem :roll:

Na csajok most lefekszem egy picit hunyni, holnap este vagy szerdan jövök a hirekkel!!!Drukkoljatok!! :lol:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, jó pihit, holnapra egy nagy-nagy kalappal :wink:
Kép

Úgy érzem, h meg fog jönni most már sokkal jobban görcsöl a hasam, mint reggel :cry:
A BMC-be mentek?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner, mi újság, van-e már vmi híred, éjszakáid :?:

Kírus, és Te hogy vagy :?:

Joli, Te meg csak tanulsz :?: mi újság :?:

Suzy :?:

Mindenkit pusszantok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Pedig azt álmodtam, hogy pozitív volt a teszted. :(
Mikor magamnak álmodtam akkor bejött.

Lányok én most 2 napja nem érzem a babámat mozogni. Kicsit izgulok, de anya azt mondja, hogy lehet hogy máshogy fordult, vagy másképp mozog és azért. De ha továbbra sem érzem akkor hívom a dokit.

Ma megyek este 6- ra oltásra, remélem hamar eltelik a hét, mert szombaton megyünk Bécsbe. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Zsu! Már vártam, hogy ma tesztelsz, de ezek szerint akkor nem...?
Hát mostanában jobban jobban alszom ,de nagyon korán kelek...max fél7 7 körül már ébren vagyok...pedig most aztán aludhatnék.... :roll:

Ancsa! Nem semmi, hogy bírtad a munkát?? :lol:
Nagyon drukkolok Nektek és várlak nagyon a hírekkel!!!!

Suzy! Biztos minden rendben odabent, csak lehet tényleg most elfordult és azért nem érzed...olyan nekem is volt hogy fél napig nem éreztem, aztán "elbeszélgettem" vele, hogy most már menjen arrébb mert anya aggódik...és hallgatott a szép szóra...de ha aggódsz inkább beszélj a dokival, ő megnyugtat, vagy néz egy uh-t, vagy szívhangot gyorsan...gondolom...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Suzy, kérném a jó istent is erre, h az álmok várjanak valóra :!: :roll: :wink:
Szombaton álmodtam, h óriási nagy a hasam :wink:

Iner, hát ez van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Bocsi hogy most nem reagálok külön-külön, elég carul vagyok engem is utolért ez a fránya megfázás :(

Ma voltunk Kecskeméten,minden a legnagyobb rendben!!! :wink:
De a neme még mindig rejtély :!: :!: :shock: :roll: ,ma is nagyon szégyenlős volt...
Persze még egyszer utoljára vissza rendelt a doki,6hét mulva...

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Kírus!
Örülök, hogy minden rendben...
Remélem a következő uh-on már megmutatja magát a drága :wink:
Gyógyulj meg hamar!!!

Lányok hol vagytok????

Iner

iner

Iner, én itt vgyok csak egy kicsit elkalandozva... :wink:

Kírus, örülök, h minden rendben van veletek, de majd csak megmutatja magát a kis drága :wink:
Jobbulást, vigyázz magadra :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ancsa szurkolok holnapra, hogy csupa jó dolgok történjenek a konzin és minél előbb elkezdhessétek a programot!!! :)
majd jelentkezz, hogy mi volt!!!

csip-csip18 pulcsi Mikire??? az naon szép aji!!! :wink: :lol: :lol: :lol: én sodrófát kaptam!!! :lol: :lol: :lol: jóóóóó...modjuk azt kértem!!! :wink: :lol: még kicsit hiányos a háztartásom... :lol: :lol: :lol:

susytunder jajjj, ne ijesztegess itt minket!!! hogyhogy nem érzed? beszélgess el vele egy kicsit, hogy mozduljon meg!!! egy kis anyai szigor nem árt!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

kírus jobbulást!!!! minél előbb!!!

iner neked is jobbulást!!! gyógyuljatok meg gyorsan csajok!!!

suzy78 :roll: :roll: :roll: nem tudom mit mondjak... én azért reménykedem és továbbra is küldöm a pozi energiákat!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

most megyek eszek, met ma még csak egy kefirt sikerült... :shock:
kicsit éhes vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol:

szép estét! még jövök!!!

Kép
gtunde75

-j- mi a helyzet a görbéddel???? muti!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

A szoliban örültek háza volt....Most sikerült egy kicsit leülnöm...Ráadásul farkas éhes vagyok :cry: És már a könyökömön jönn ki a kaja, amit itt lehet kapni...Gyros...Főzelék...Már nem csúszik :(
Otthon meg semmi nincs, meg mire haza érek :(
csip-csip18

Tündi, akkor nyomassál vmi kajcsit így is annyira vékonyka vagy(pozitívan írtam ám) :!: :wink:
köszi a biztatást, igazán kedves vagy :!:

Mindenki éhes, csak most látom Csip is éhezik, igaz most Én is eszek, amióta hazajöttem csak eszem-eszem vmit, most éppen csokis kekszet, a legrosszabb a fogaknak, de mit csináljak, ha egyszerűen imádoooooooooooooooommmmmm :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 virslit ettem pirítóssal... :)))))
csak nem olyan mese kekszet eszel... mint gyerekkorunkban???? húúúú.... de szerettem... meg a vaníliás karikát... :))))))))

Kép
gtunde75

Az igen, micsoda kajcsi :lol: :?:
a vaníliás karika a kedvenc, de ez nem olyan,mint a gyerekkori, ez attól más sokkal jobb :!: vastag keksz rajta tejcsoki jó vastagon :arrow: ez már a menzi előjele nálam sajnos, nem adtam fel még ezt a hónapot, de nem akarom magam hitegetni ismerem már az előtti dolgokat :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ugyanilyen kutyánk van és ezért nem teszek Én alacsonyra semmit, főleg nem az ajtódíszünket, mert így végezné...csak úgy eszembe jutott, h megmutatom a mi kis kutyusunkat :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Apának is ez a kedvence! :lol:

Apa beszélt a kis pocaklakóval és már éreztem is azóta:)

És egy kis advent lányok, hátha örültök neki. :)

Kép

A világ legmagasabb gyertyája 42 méteres, és a Közép- Németországi Schlitz-ben ég. Ez a gyertya persze nem faggyúból készült. A kisváros egyik középkori tornyát burkolták be piros anyaggal, a torony tetején pedig lámpákat gyújtottak, hogy tökéletes legyen a gyertya illúzió.

Kép
Kép
susytunder

Suzy, beszélgessetek is hozzá, mert már érzi és azt hiszem hallja is vagy még nem :?:

köszi az adventi képet :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

halihó!
olvasgatlak benneteket... és most megkívántam a pilóta kekszet... sajnos már az sem olyan, mint régen volt :?

hozok görbét mutizni:
Kép
sztem egész pofás... lenne, ha 15-41 cn közötti szakaszt kivágnánk belőle (éppen pont a két uh közötti idő a 2 domináns tüszővel :shock: )

kírus!
örülök, hogy minden oké :D

zsu!
sajnálom, hogy esett a hőd :( azért amíg nincs mensi, van remény :wink:

b@sszus csajok! nem jegyzeteltem :oops: fogalmam sincs már, ki mit írt. megyek, olvasok... csak valahol elvesztettem a fonalat :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

suzy78 húúúúú! beagle?!?! mozgékony fajta... nem is csodálom, hogy leszedi az ajtódíszt is!!! :lol: :lol: :lol: tüneményesek!!! igazi "rosszkutya" tipus!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

susytunder hál'Isten!!! akkor minden ok... öröm, bódottá!!! :lol:

-j- még mindig dec 2-re tippelem a tüszőrepit!!! :lol: pláne!!!
2.DPO-n egy tizedet visszaesett! tipikus!!! :) szerintem jól alakul!!!
nem tudsz varázsolni egy uh-t? kíváncsi lennék... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

NCIS este lesz!!! megyek fürcsizni és bevackolódok a tv elé!!

Puszi!

Jóóóócccakát!!!
Kép

Kép
gtunde75

Zsu
Apa mindig simizi a hasam, puszilgatja, és beszél is hozzá. Talán már hallja, de hanem se baj. Akkor is beszélünk neki. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Hát Csajok Én ezt már nem értem!?
Éjszaka annyira görcsölt a hasam, h alig tudtam vmit is aludni
A hőm 36,7, piri nincs, sőt még barnázás sincs...várom a tesztemet postán, a melleim nagyon kemények és annyira fájnak, ha egy kicsit is megnyomom, főleg a bimbó környéke, olyan mintha vagy egy hétig súlyzóztam volna :shock: :?:

Tündi, talán az, hogy mozgékony enyhe jelző, mert semmi nem elég neki mozgás terén és nagyon szökős :!: rengeteget foglalkozunk, sok mindenre megtanítottuk már, de jól beválasztottam annak idején-ezt mindig megkapom :!: :!: :!:

Suzy, a nővérem is mindig beszélt kezdettől fogva a babónak és még egy felhúzós játékot is hallgattatott vele...azóta is kedvenc "zenéje" a kisfiának :!: :wink:

Ancsi,

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép reggelt!!!

Juli!! Szépen alakul a görbe :wink:

Tünde! látom esett a hőd,de még simán felmehet...., nem emlékszem ,h. most élesbe ment a babaprojekt??

Zsu!! Nagyon szép a kutyusod :D én is beaglet szerettem volna , de mindenki lebeszélt róla :? tényleg olyan kis dilis?? :lol: ,azt látom,hogy a ajtódíszt nagyon szereti :lol: :lol:
Teszted mikor jön meg??? ezek mind jó jelek :wink: DRukk!!

Ancsa!! Drukk mára!!! majd gyere a hírekkel!!! 8)

EDI
ediii

Zsu
Hát könnybe lábadt a szemem a soraidat olvasva... Kristóffal én is így voltam, hogy na most fog meg jönni...aztán lett egy pozitív tesztem, nekem is folyton görcsölt a hasam. Jajj annyira izgulok! :lol:

Ancsa
Neked is nagyon drukkolok!

Zsu
Mi is hallgattuk a zenélő felhúzót, és szeretjük mai napig.

Jajj ma eső lesz, nem akarom! :?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszi mindenkinek,most egyenlőre mintha jobban lennék,tegnap bombáztam magam citromos-mézes teával,sőt még maga citromot is ettem(igaz utána kicsit égett a bélésem)..de sebaj...na meg ettem a mézes-mentolos negrót és a Halls cukorkát...és nem fáj a torkom annyira mint tegnap :)..
De viszont ma már lánykám sem megy oviba...ő is megfázott,ugyhogy délelött doki...:?

Ancsi!
Minden jót nektek++++,majd gyere a hírekkel!!! :wink:

Ediii!
Hogy vagy??

Zsu!
Elég jó jelek ezek :wink: én bízom benne hogy egy pozi tesztet fog eredményezni!!!!

Susy!
Nálam is volt pár hete olyan nap mikor szinte nem is éreztem,elég para az ilyen,de lehet épp ugy feküdt hogy nem lehetett érezni,vagy sokat aludt :)
De most már minden nap érzem,nem is kicsit :D
Szép a képeslap :wink:
Kristóf jól van?

Azt el is felejtettem hozzá tenni hogy 53 dkg a kis bébink :D
Egyre jobban az az érzésem(mivel nem mutatja a lába közét) hogy lány lesz megint :roll: Kíra is pont ilyen szégyenlős volt...
Kövi uh majd január elején lesz valamikor...ha csak nem megyünk el még ebben a hónapban 4D-re,mert most már gondolkozunk rajta nagyon :roll: :D

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Ediii, nagyon dilid kutya, de amúgy meg imádjuk, mert nagyon szereti az embereket, olyan odabújós fajta, de NEM házőrző :!:
Ha annak idején lebeszél engem is vki, akkor hajlottam volna afelé, de most már ezt kell elfogadnunk, sok bosszúságot csinál nekünk, de szeretjük :wink:
Azt hiszem ma jön a tesztem :!:

Suzy, aranyos vagy :wink: görcsöl egy kicsit utána nem, de más jele nincs pirinek :?: :!:

Kírus, jobbulást Nektek :!:

Annyira sötét van és jön az eső :evil: utálom nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy!
Nálunk már esik is az eső :?
Vendég

jó reggelt!

tünde!
a dec 2 jó tipp :) 1-je tuti nem, akkor nézett a doki.
nem hinném, hogy megyek uh-ra. minek :?:

zsu!
drukk ezerrel :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kírus, itt még nem :!:

Julcsi, köszi most jön fog jönni azt hiszem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!!! jó reggelt!!!

Zsu jajj, ez most már nagyon izgi... igazából nem is ez a legjobb kifejezés rá, de nem találok megfelelő szót!!! az összes ujjam csuriban van Érted!!! mikor jön már meg az a teszt!?!?!? :shock: :shock: :shock:

ediii igen, most már élesben nyomjuk, de így nagyon nehéz, hogy távkapcsolatban élünk... :( sajnos csak hétvégén találkozunk, és pl ez a ciklus, hogy pénteken volt a tüszőrepedés... háááát esélytelen... kizárt, hogy a kiskatonák 5 napot túléljenek bent... nem vagyunk már huszonévesek... :) szóval most ne értem izguljatok!!! van itt más, akinek sokkal nagyobb szüksége van a drukkokra!!! :lol: :lol: :lol:

kírus én biztos nem bírnám ki és elmennék a 4D-re... :) :) :) de hát én türelmetlen tipus vagyok... :lol:

Ancsa drukk!!! +++++++++++
alig várom, hogy jelentkezz!!! :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!!! olvaslak ám Titeket napközben is!!! :lol: :lol: [/b]

Kép
gtunde75

-j- háááát gondoltam azért, hogy megkuksiznád, hogy még növekszik-e, vagy már kidurrant... :?: :!: de végül is azzal nem vagytok előrébb, ha tudod... :shock: kb 10 nap múlva meglátjuk... :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Tünde!

Most már mi is kezdünk azok lenni :lol: :lol:
Vendég

Tünde, de drága vagy :!: :wink: nagy izgalom ez most nekem :wink:
Sok a melód ?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tünde!
7 nap múlva derül ki :)
15-én megyek Karasz doktorhoz (remélem, nem ügyel akkor, nem láttam még decemberi beosztást), úgyhogy egy hét múlva reggel ha tetszik, ha nem, el kell lőnöm egy tesztet :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Zsu! Már nagyon izgulok én is érted....nekem is így volt, kb egy hétig úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni...de aztán nem jött meg...
nagyon-nagyon drukkolok...jah, és melleim is ekkor durrantak be először, szabályosan fájtak ha hozzáértem, olyan égető érzéssel belül...szorítok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++

Kírus...lehet én is elmennék 4d-re, ha megjön az amnio eredménye mi mindenképp elmegyünk...

Ancsa++++++++++++++++++++++++++++

pussz Mindenkinek!

Iner

iner

Iner, aranyos vagy, h Te is drukkolsz nekem :wink:
Mikor lesz kb eredményed :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu! Csütörtökön telefonálok a genetikai központba, ott megmondják, hogy van-e már eredmény...ha van akkor azonnal megyek érte, mert csak személyesen nekem lehet átvenni...már egyre jobban izgulok.... :roll:

Iner

iner

Iner, hát igen nagy az izgalom, de rendben lesz minden majd meglátod, drukkolok Én is neked ezerrel++++++++++++++++++++ :!:
Akkor lesz kb.2 hete, h levették nem :?:nálunk 3-4 hét mire eredmény van belőle :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!

Iner

Drukkolok az eredményért!

Zsu

Köszi, hogy kérded. Igen! Tanulok! Fúj! De most kariig ez terv. Még idén meg szeretném tanulni az elméletet, hogy a vizsgáig már csak ismételni kelljen. Szóval mindenkitől bocsi, ha csak ritkán jövök!!!
Nagyon szorítok neked, hogy ne jöjjön meg. Nálam is görcsökkel meg cici fájással kezdődött.

Susytunder

Nálam is van, hogy néhány napig alig érzem a babát, aztán kirúgja a ház oldalát. ne aggódj!!!

Mi csütörtökön megyünk UH-ra. Izgulok azért, hogy mi a helyzet. Legkésőbb péntek reggel jövök a hírekkel!

Többieknek is kellemes napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, további sikeres tanulást, felkészülést kívánok Neked :wink:
Eszméletlen, h telik az idő, a kis Pogácsa is már 20 hetes :?: :roll: :wink:
Drukk az uhuhoz :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk, amikor csak tudsz gyere :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78