Szép jó reggelt....
Zsu: Édes vagy, hogy többször átolvastad amit írtam, de az úgy is van...Ahogy én ide megirtam...Totál kibuktam én is, mit ne mondjak, hogy a tesom
De az a szép, hogy az én párom gondolta, hogy ő a ludas ebben,nem pedig anyu...Mert én anyura gondoltam, mert már 1 szer volt vitánk anyuval, mikor a lakás dolog nézés volt
bizti akkor ide is megirtam...
Féltékeny, hogy én elöbb megkapok mindent(korban értem ezt)...pl.: ő 18 éves kapott mobilt, én 14...a lakást ő 27 évesen én 22...jogsi én 22 ő 28...szóval én ezekre tok alapoznni, de hozzá teszem nekem mindig kétszer kellett anyuék elött bizonyítani(könyörögni), mert a tesomnak sosem sikerült semmie(jogsit már 3 szor kezte el, de sosem sikerült neki), ezáltal engem is ugy könyveltek el...Csakhogy minden sikerült nálam elöször, és aztán belátta anyu ha valamit akkarok szeretnék csinálni ugyis elérem a célomat!!!!Ennyi!!!
Mennyi a hőd ma reggel???
Onlány: Nálatok miujsi???Hogy vagy-tok???
Suzytündér: Én is kiváncsi lettem volna!!!!
Ancsám: Csajéééééééé, a holnap a te napod, ha jól tom vagy mikor jöttök haza????
Nálunk minden oké, megvolt szombaton a buli, a párom rendessen berugot....Róka koma is volt
Én mértékkel ittam...inkább beszélgettünk a csajokkal
jó volt
Nekem a Miki egy pulcsit hozott vasárnap, mert az én párom bevette azt a szöveget, hogy minket elkerűl a Miki
Közben meg meglepődött mikor látta a sok nasit a cipőben
És gyorsan elmentünk nekem venni egy pulcsit
Aztán pihi volt...Szóval jó volt!!!!
Szép Napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!