Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Igyad a sok mézes citromos teát, remélem, hogy nem leszel beteg.

Nagyon szép a hőd, drukkolok Érted nagyon, hogy babás légy :!:
Küldök Feléd is babatapaszt+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó vásárlást :!:

Betty :!:

Hogy vagy?
Kismanóid, hogy érzik Magukat :?:
Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

Lányok a laptetőt átadom Nektek, nekem most nincs rá szükségem :D :D
Vendég

Angyal
köszi, hát remélem jól érzik magukat idebenn :D
És te, fejfájás már elmúlt :?:

Ki, mit csinál ma :?:

Szuzy
te nem dolizol ma, elmentél vásárolni :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Örülök, hogy jól érzik Magukat kismanók :D :D
Kösz most nem fáj a fejem, megyek a konyhába müszakozni:))

puszii
Vendég

Hello Lanyok!!

En ma megvalositottam a 10-ig alvast, kakaltam a munkasokra es huztam a lobört szepen :lol: ...utana rohantam vervetelre a nögyogyihoz, aztan boltba, utan haza, takaritas, torna, mosas, fözes es el is telt a nap kb. :wink:

Angyal- En is mindig igy szoktam am csinalni, hogy mindig halogatom az ajandek vasarlast, egyszer volt olyan, hogy frankon 24-en delelött vettem meg valakinek az ajandekot :lol: ...Emlekszem egyszer Apu is elfelejtett karacsonyfat venni, 24-en mentünk el, gondolhatjatok addigra mar milyen szep fak maradtak, alig volt 3 aga, az is full görbe :lol:

Cukigabi- En is oktober 20-a körül kaptam ezt a december 8-at, olyan tavolinak tünt, most meg mar 4 nap es itt van :shock: ...Ugyhogy januar vegeig ugy fog elrepülni az idö, hogy eszre sem veszed :lol: ...Jo sokan megyünk januar-februar környeken, babaesö közeledik :lol:
Sajnalom a sok melot, gondolom az ünnepek miatt...Van esetleg egy jo beigli recepted??

Bettykem- Setaltal ma mar te ujdonsült kismama?? :lol: Hogy erzed magad??

Ancsuka- Hajra spontan honap, sokan lettek igy , HSG utan babasak :wink: ..Ez a Gabriell teszt is jelent valamit, szoritok ertetek!!

Zsu- Hat itt is nagyon sajnalom, hogy nem volt teszted!!Holnap reggel tessek jönni azonnal, mert tükön ülök am :wink: ..Jo vasarlast neked is!!

Csajok most lepek, fürcsi aztan lassan melo, semmi kedvem, de utolso nap,fellabon is kibirom :lol:

Mindenkinek nagyon szep pentek estet!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

mindenki el van tünve?

Hahó csajok.

suzy, holnap nagyon már a holnapi eredményt. Nagyon-nagyon szorítok.
és főleg jobbulást neked, én hársfa és kamilla teát szoktam főzni ilyenkor.

Betty, te mikor csinálod a tesztet?

Ancsa, remélem igazad lesz és babaeső lesz.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Csajok!
Csak jelentkezem,h élek és semmi bajom,csak a meló!

Betty!
Kép

Mindenkinek:

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
édes ez a babaragi :lol:
Remélem azért a hétvége kicsit lazább lesz már neked... :roll: gondolom rád fér...
Babaragis képet elloptam :oops: :D

Ancsuka
az elejétől tesztelek, mert nem akarom, hogy a hcg szuri bekavarjon az eredménybe.

Gyancsi
jah, sétáltam tegnap lementem a postára csekket befizetni, ami itt van közvetlen a házunk mellett :lol:

Szuzy
mai teszt, hő, érzések :?:
Drukkolok :!: Kép

Zsu
hun vagy, jó rég voltál...

Többieket pusszantom, akit most kihagytam :!:
Kép

Kép
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi jól vagyok már tegnaptól nem fáj a fejem, remélem igy is marad.
Nemsoká megérkezik a tél, dec közepétől mondja a lehülést a hóval és ugy irta, hogy tartósnak igérkezik.

Nagyon örülök neki, mert igy a Karácsonyunk is fehér lesz :!:

Gyancsi :!:
Még mindig nem kezdtük el vásárolni az jándékokat, de már ideje lenne :!:

Hétfőn ha nem kell Pestre menni a férjemnek akkor megyünk és megvesszük az ajándékokat, nem hagyom az utolsó napra megint.

Remélem a hőd továbbra is fennt van nagyon drukkolok Érted :!:
Ma tesztelsz :?:

Gabi :!:
Örülök, hogy jól vagy csak a meló miatt vagy kevesebbet :!:

Tegyétek ki a csizmát az ablakba, mert ma este már járni fog a Mikulás :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Csak kellemes hetveget kivanok mindenkinek!! :lol:
Latom Szuzy meg nem tesztelt....
Meg megprobalok jönni a hetvegen, de most rohanas van!!

Pusszantas mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Suzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol vagy???????????

Lányok olyan boldog vagyok, remélhetőleg mégis csak lesz inszemem ebben az évben :arrow: megjött a várva várt piros télapó ma meghozta a csomagot nekem és nagyon boldog vagyok. Ha jól számolom akkor 18-19-e körül lehet az iszem ha a tüszőim jók lesznek, már csak tőlük függ azt hiszem.
nagyon bízom benne, ha a télapó ilyen aranyos volt, hogy hozott nekem egy pirit akkor a Jézuska megajándékoz egy 9hónap múlva születendő bébivel.
Egyet azért nem nagyon tudok, nem barnázom, simán megjött igaz nem sok, de piros, így ezt a mai napot már számoljam? A dokim azt mondta anno, hogy ahogy megjön teljesen mindegy hogyan az már számít az 1.napnak. viszont ilyen későn, vagyis este még nem jött meg, ezért vagyok kérdőjeles-e téren.

Ancsu

ancsuka

Lányok nagyon eltüntetek :arrow: készültök a karácsonyra? :oops: :lol:

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
ha este 18:00 óra után jön meg, akkor csak holnap lesz cn.1.
Ha előtte, akkor még ma.
Nagyon örülök ennek a jó hírnek :D akkor ezek szerint pont az utsó pillanatban jött piri, és még mehet az inszem, de jóóóó :!: :!: :D
Akkor te már megkaptad a télapó ajándékát :!: :lol:
Kép

betty615

Sziasztok!

Nagyon el voltam ma és tegnap is, csináltam tesztet ma, de mérges voltam, mert nem működött...ilyet még soha nem tapasztaltam, pedig annyit csináltam már :shock: :?:
Nincs itthon több, mert csak egyet vettem, EHCS-tól még nem vettem, de majd ma leadom a rendelésem :!:
A hőm változatlan 36,7 :!:

Betty, továbbra is drukk a kis lurkókért!

Ancsuka, örülök, h megjött a "Miki", akkor mindent bele, drukk a sikeres inszemért :!: :wink:

Gabi, további hasznos munkát, van hajtás most :!:

Többieket is üdvözlöm, pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép LÁNYOK!

Betty!
Hát a hétvége a leghúzósabb,de már megszoktam.
Képet én is loptam :oops:

Ancsu!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, hogy vagy :?:
felkelhetsz már :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
persze, felkelek már, de azért még pihengetek :wink:

Na mi újság, teszt :?:
Tegnapi hogyhogy nem volt "jó" :shock: :?:

Melinda, holnap kezded is a szurizást igaz :?:
Húúú, de izgi :!: :wink:

Gyancsi
te meg holnapután konzinapon leszel :D de jóóó :!:

Csajszkák, mindenkit pusszantok :!:
Kellemes mikit, és egyben vasárnapot :!:
Kép

betty615

Kellemes Advent 2.-ik Vasárnapját kivánok Mindenkinek :!:

Ancsuka :!:

Ez nagyon jó hir, hogy az idén még lesz inszemed, örülök neki :D :D
Drukkolok :!:

Megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szép továbbra is a hőd, szoritok Érted is nagyon :!:

Pusszantás Mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, hogy nem tudtam jönni, sok volt a munka, de holnaptól táppénzen vagyok, úgyhogy több időm lesz jönni!

Betty,
babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka,
jajj de jó!
Ha jól számolom, egyszerre leszünk majd babásak! :D
Nekem ma a mikulás meghozta pirit!
Holnap reggel pedig kezdem a szurit!
Izgatott vagyok, de nagyon várom már!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Betty,
Kép
Mennek tőlem is a drukkok!!!! Jól értem, hogy minden nap tesztelsz :roll: ??? Milyen most, halványodik már?

Ancsuka,
de jó, de jó, de jó :D :D :D
Én nem tudom hogy van ez a számolás. Nekem múltkor este jött meg, Tapolcán mégis azt vették első napnak :roll: .

Suzy,
ma teszteltél???

Meli,
holnap első szuri :D . Mikor lesz az első uh?

Túl vagyok a terheléses inzulinon. Hááát, nem tudom. Cukrom teljesen jó, a 0 perces inzulin 5,9, a 120 perces pedig 45. A doki nekem erre azt mondta, hogy ő ezt nem mondaná IR-nek, de mivel nem sikerültek az inszemek és a lombik, szedjek 500 mg merckformint. Fél év múlva kontroll, ha addig nem sikerül, akkor emelni is lehet, ha meg sikerülne, akkor meg azonnal kontroll. De szerinte ettől az eredménytől nem kell beparázni :roll: .
Visszakerestem és Bridgetnek is hasonló eredménye volt, de ha jól emlékszem neki azt is mondta a doki, hogy a stimutól is lehet ennyire emelkedett. Úgyhogy most akkor nem tudom mi van :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Mindenkihez megérkezett a Mikulás :D ?

Mi is elkezdtük beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Csak nem nagyon haladunk vele. Va olyan, akinek elképzelésem sincs, hogy mit vegyünk :roll: . Na, majd az utolsó pillanatban :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Nem csináltam azóta tesztet, de nem is jött piri, de nagyon úgy érzem, h reggelre itt lesz :? a hőm 2 tizeddel esett, de a melleim annyira kemények és fájnak, h nagyon, mi lesz ebből :?: :?
A tegnapi tesztem nem volt jó azaz selejt volt, mert még a kontroll csík sem jött ki :shock: ilyet még soha nem tapasztaltam, pedig jó volt a szavideje is :!: :roll:

Betty, tesztelsz még 2 naponta :?:
Továbbra is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal, köszi a drukkot!

Melinda, holnapi szurizáshoz drukk, csak ügyesen :!:

Ranita, nem szedtél még merkformint előtte :?: a férjem is szedi, de ő cukor beteg, nagyon hatásos a gyógyszer :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Mindenkinek akinek kell!
Pusz

És ígérem amint lesz időm jövök és tisztességesen visszaolvasok.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, ari a képecskéd :wink:
pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nalunk jart a Mikulas es vettunk karifat is 8) Nektek meg ezt hoztam:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mai tesztem hóóót nega :!: :twisted:
Kezdek pánikolni, mivel 11. DPO-n vagyok már...igaz, hogy a transzfer 6 napja volt csak, de akkor is....hőőm változatlanul 37,1.

Zsu
teszteltél azóta :?: , Hőd, piri :?:

Melinda
most aztán rajtad mától a világ szeme :!:
Jóó szurkákat, drukkolok nagyon
Kép

Gyancsi
rajtad meg holnap lesz a világ szeme....nektek is drukk a mielőbbi kezdéshez :!: Amúgy mindenfajta vizsgálat, v.v. megvan a lombikhoz :?: Mikor jöttök haza, vagy hogyan lesz :?:
Kép

Cukigabi
te szegényke, most aztán jól el vagy akkor kapatva munkaügyileg... :roll:

Ranita
remélem jól vagy :!:

Ancsuka
Te is bizti nagyon várod már hogy kezdhessetek...el is hiszem :!: :wink:
Már mindjárt itt az időpont nektek is :!:

Angyal
te hogy vagy :?:

Bri
örülök, hogy jöttél ide is, ari ez a kép :!: :lol:
Majd gyere sűrűbben, ha tudsz :!:

Remélem senki nem maradt ki, ha igen, bocseszka :oops: :wink:
Szép napot mindenkinek :!:

betty615

Jó reggelt!

Betty,
nehogy nekem elkezdj már pánikolni :evil: :evil: :evil: .
Nem számít most a dpo. Ha ET+10. napon is negatív a teszted, akkor nekiállhatsz pánikolni, addig nem. Úgyhogy nyugi és türelem. Én olyat még nem hallottam, hogy valaki ET+6. napon pozitívat tesztelt volna :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
akkor itt nem számít, hogy blasztókkal indultam :roll: :?: mert az ugye rádob 5 napot az egészre...
Én azt hittem számít...
Akkor ezek szerint csak azt kell nézni, hogy ET+ x nap :?:
Magadról nem is írtál, mi a helyzet :roll: :lol: :?:

betty615

Sziasztok!

Nem teszteltem,de a hőm csak 36,5 már megint, úgyhogy ennyi :cry: fájdogál a hasam :!:

Betty, ha Ranita mondja ne pánikolj akkor hallgass rá, én ehhez nem értek!A hőd nagyon biztató!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita, hogy vagy :?:

Meli, elkezdted a szurizást :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
én ezt így tudom, nem számít ilyenkor a dpo!!!!!
De gondolj csak bele, ok, hogy blasztókat kaptál vissza, de akkor is még x nap, - általában 3- a megtapadás, a teszt pedig még az után kb 4 nappal mutathat valamit. De csak mutathat. Nem biztos, hogy mutat is. Én sok helyen olvastam már olyat, hogy először ET+9,10. napon tesztelnek pozitívat. Úgyhogy nyugi, lesz ebből még pozitív :D .

Suzy,
hőd :arrow: :cry: :cry: :cry:
Szedtem már a metet :oops: . Másfél éve már megcsináltattam ezt a vizsgálatot, akkor teljesen jó lett. De a doki akkor is felírta a metet, rá 3 hónapra terhes lettem. Akkor volt a méhenkívüli. Akkor abbahagytam, mert szinte az egész decembert a kórházban töltöttem, ott nem szedtem. Meg elegem is volt az egészből. Februárban kezdtem el szedni megint, de júliusban abbahagytam. Úgy gondoltam jó lett az eredményem, nekem erre nincs szükségem :oops: . Lehet, hogy jó nagy hülyeséget csináltam akkor, nem tudom mi jött rám. De a doki megértő volt amúgy :D , azt mondta most akkor azért kezdjem el megint :roll: .

Nálam csak annyi a helyzet, amit tegnap írtam. Vagyis semmi különös :roll: . Készülök a következő pé-re :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
köszi az infót, utána is olvastam...az a baj, hogy blastókról nem volt fogalmam, hogy kb. hogy megy ez az egész náluk, de ahogy írod is, nincs ilyenkor dpo., és 9-10. napon lehet először plusst pipilni :D
Szal megnyugodtam :!: :lol:

betty615

Kép

Betty!
Nagyon helyes,h megnyugodtál!Pozi lesz az a teszt csak ne legyél türelmetlen (bár tudom én is az leszek!)

Melinda!
Szurizáshoz sok sikert!

Gyancsi!
Holnap gyere amint tudsz,h mi volt!

Később jövök!
Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lanyok!!

Letudtam a reggeli müszakot, csak este megyek megint, utana pedig irany haza, holnap fel 11-kor van idöpontunk :lol:

Betty- En is igy tudom, hogy ilyenkor nem szamit a DPO es hogy ET+9-10 napnal elöbb nem erdemes tesztelni, ugyhogy ssszuuuszaaaaa :lol: Ott vannak a babok, kapaszkodnak a mehedbe :lol: ...Elvileg nekem meg van minden vizsgalatom ( legalabbis azok amiket a doki leirt a-mailben: 3.cn hormonsor, clamidya, rakszüres , HIV, Hepatitis B es C)....Vagy is meg nincsenek meg, mert elözö heten csinaltattam öket szerdan es penteken es egy reszük elvileg ezen a heten szerdan, masik reszük meg kesöbb lesz kesz...Inkabb mindenböl ujat csinaltattam, hogy nehogy az legyen, hogy 3 honapnal regebbi vagy valami :lol: ...A paromnak elvileg lesz ugye a spermavizsi, neki a HIV, Hepatitis -t ott fogjuk megcsinaltatni es lehet lesz kromoszoma vizsi, de ez a spermaeredmenytöl függ...Hat elvileg ennyit mondott a doki bacsi....Ja meg kell majd valami együttelesi papir, ezt Bridget irta meg anno....De fogalamam sincs, hogy ez mit takar, majd rakerdezek holnap :wink:

Melinda- Te mar szurod magad, de jooooooo :lol: Gondolom milyen boldog lehetsz, ha en ettöl a konzitol a föld felett lebegek 2 m-rel :lol:

Ranita- Sajnos nem ertek ehez az inzulinhoz, de azt nem is tudtam, hogy a teherbeesest ennyire befolyasolja :shock: ...Remelem a gyogyszer meghozza a varvavart eredmenyt :wink:

Bridget- Gratula a jo kromoszoma eredmenyedhez!!!Mikor jössz haza,tudod mar??

Angyal- Mi ujsag veled?Remelem a fejfajas meg mindíg elkerül :wink:

Ancsuka- Micsoda jo hirek!!!!!! :lol: Nagyon örülök nektek komolyan mondom!!Ennel szebb ajandek nem is kell karacsonyra!!Kivanom, hogy neked is es Betty-nek a Szentestere a legszebb ajandek lapuljon a pocitokban :lol:

CukiGabi- Sajnalom, hogy sok a melo, mar "csak" 2 het!!Kitartas!! :roll:

Zsu- Teszt??????Mar nagyon kivancsi vagyok!!Tudod amig nem jön piri nem adjuk fel!!!!!!!!! :roll: :wink: ...Megtudnad nekem irni a beigli receptjet??CukiGabi felhatalmazott,hogy töled elkerhetem :lol:

Csajok, most megyek aludni!!
Holnap vagy szerdan jövök a hirekkel, drukkoljatok!! :wink:

Mindenki nagyon vigyazzon magara!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, recept elküldve :wink:
Nem adom Én fel, dehogy is :!: :wink:
Az együttélési papír az önkormányzatnál állítják ki, igazolja, h együtt éltek és közösen akarjátok a kis utódot :!: ha jól tudom :?: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Továbbra is megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hiszem, hogy babás vagy a hőd is ezt mutatja :!:
Köszi már elég jól vagyok.

Melinda :!:
Elkezdődtek a szurik :?:

Gabi :!:
Kitartás igy ünnepek előtt sok meló van de a finom sütikéidnek
lesz ám keletje :D
Már nem sok idő és kipihenheted a sok hajtást :!:

Bri :!:
Nagyon örülök, hogy jó lett a kromoszóma eredményed :!:

Zsu :!:
Várunk a pozi hirekkel :!:

Gyancsika :!:
Megy a drukk holnapra :!:
Köszi jól vagyok már alig köhögök most már megmaradok :D :D
Várunk a jó hirekkel :!:

Amig nincs piros/ne is legyen/ mindig ott a remény :!:
Szoritok Érted továbbra is :!:

További kellemes délutánt lányok!
Vendég

sziasztok!

Csak egy gyorsra jöttem.

Suzy én azért még reménykedek, ha van valami hírd írd meg.

Viszont nekem csak rossz hírem vannak, így még soha nem jártam...
Szombaton este írtam, hogy megjött, de mégse vagyis már én sem tudom mi van. Vasárnap alig volt barnázás, szombaton is csak az a halovány piros, vasárnap épp hogy barna csík. Ma még semmi, fogalmam nincs mi ez, azt meg pláne nem tudom, hogy beleszámít-e a napokba, de szerintem nem. Azt számoltam ha szerdára rendesen megjönne és az már a 1. nap lenne akkor épp pont beleférnék és szerintem megcsinálná a doki az inszemet.

Majd jövök és mindenkit elolvasok, most csak átfutottam az írásokat.

Pusz

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
ha piros volt, akkor szerintem megjött!
Nem Neked volt most átjárhatóságid?Bocsi, ha nem emlékszem jól! :oops:
A múltkor nekem is 2napos volt a mensim, de a doki azt mondta, hogy van ilyen.Pedig 4-5naposak szoktak lenni!

Betty,
nanananananananananan!!!!!!!!!!!!44
Ejnye-bejnye!
Elkeseredni?ET+6on?Na nem máááááááááááááááááááááááááár!
Ranita már leírta, ET+10 előtt nem kell izgulni! :wink:
Mondom ezt én, mikor már most parázok, hogy minden rendben lesz-e! :oops:

Köszönöm a drukkokat Lányok!
Jelentem, az első szuri megvolt!Suprefact!
Holnaptól jön mellé a Gonal is!
Izgulok, hogy legyenek szép tüszőcskéim!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Tudtok tippeket írni nekem, mivel segíthetem a tüszők növekedését?Milyen ételekkel, meg ilyesmi! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Örülök, hogy megkezdted a szurizást és holnaptól már jön a GONALf is.
Rengeteg fehérjét egyél attól szépen nőnek a tüszőcskék.
gondolok itt a turóra, sajtra, joghurta, csirkemellre és halra.
Több helyen olvastam, hogy a lányok méhpempőt is szednek ilyenkor.
Vendég

Angyal,
köszi!
Szerintem leöntök egy kis tejet a vacsi mellé!
Holnap pedig halacska lesz az ebéd! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szivesen :D

Jó étvágyat :!:

További szép estét :!:

Kép
Vendég

Sok szépet találtok itt :!:

http://angelweb.hu/news.php
Vendég

Angyal
te olyan szép képeket tudsz feltenni :!: :wink:
Majd válogatok én is megint a linkről 8)

Ancsuka
nekem akkor szokott 2-3 napos lenni, mikor esetleg nagy ritkán anovus ciklusom volt.
De én is azt mondom, ha piros volt, az menszesz :!:
Ha csak 2 napig is tartott.

Melinda
juujjj, de jóó, ügyi vagy nagyon, te kis hőős :wink:
Gonalból mennyi kell naponta :?:
Első UH hányadik cn.-en lesz :?:
Én a mai napig eszek napi minimum 30 dkg túrót, de inkább többet, rengeteg földimogyit, amit törni kell (ez a nasi :wink: ), állítólag az is nagyon jó, palástfűteát is iszom, halat minden nap eszem szinte, és csirkemellsonkát natúrba egy evésre 20 dkg-t, meg tojást....kb. ennyi a repertoárból :lol:
Oké, oké, most már megnyugodtam, hogy jobban utánaolvastam, csak nem voltam tisztában ezzel a blasto dolgos beültivel..
Úgyhogy no para 8) , nem izgulok, itt vannak a béjbik velem 8) :wink:

Gyancsi
a holnapi hőős te vagy, izgalommal teli napnak nézel / néztek elébe :!:
Azért remélem éjjel fogsz tudni aludni :!: :lol:
Sok sikert, és apinak nagyon jó eredményt kívánok :wink: :wink: :wink: :!: 8)
Kép

Többiek, pusszantalak titeket :!:

betty615

Angyal, csodásak a képeid valóban :wink:

Betty, hát persze, h ott vannak veled a béjbik :wink:

Meli, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Arik vagytok, hogy próbáltok segíteni, mert nagyon tanácstalan vagyok.
Nem akartam így ilyen formában leírni, de akkor megteszem, hogy így mit írtok rá.

Szóval...
Szombaton 4-5 körül elmentem wc-re, majd mikor töröltem :oops: akkor rózsaszínes valami volt, én erre ráfogtam, hogy megjött és ennyi szombatra. Majd vasárnap viszont a wc-nél már barnás valami, majd később látható is volt egy kb. 1 cm-es folton barnázás és szintén ennyi, ma még az sem volt. bocsi, hogy így írtam le, de úgy volt azt hsizem egyértelmű.

Melinda,
örülök a szurinak, legalább te már jó uton jársz....

Suzy, veled mi van? teszteltél azóta?

Betty
A doki mit mondott mikor lehet gazán tesztelni ami már tuti? vagy ilyen nincs?
Az a "recept" mihez kell, túró? mogyi?

Holnap szerintem rácsörgök a dokira, hogy mi a fene van most és mit csináljak.

puszi mindenkinek, jó éjt

Ancsu

ancsuka

Ancsu, nem csináltam tesztet, fájdogál a hasam, a hőm leesett, de piri nincs :!: :cry: kicsit szomorkás vgyok, de még nem adtam fel ezt a hónapot :!:

Sztem ez nem menzi volt nálad, hogy mi azt nem tudom, de most hányadik napnál is vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ugyanilyen kutyánk van és ezért nem teszek Én alacsonyra semmit, főleg nem az ajtódíszünket, mert így végezné...csak úgy eszembe jutott, h megmutatom a mi kis kutyusunkat :wink:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét, elmentem alukálni, jó éjt Mindenkinek :wink:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi,
millió drukk holnapra!
Várunk a hírekkel!

Betty,
köszi az infókat!Próbálom táplálni az agyamba!

Ancsuka,
hát, így már azt mondom, hogy még nem ért oda piri!
Gyorsan küldöm, nekem már nem kell!
Szerintem beszélj a dokiddal, hátha csinál egy uhut, akkor tudnátok mi a helyzet!
Hányadik napon vagy?Pé-d kb. mikor volt?Hődet méred?

Suzy,
sajnálom, hogy esett a hőd!
Kutyus aranyos! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

suzy!
Értem, én attól bizakodok, hátha mégis pozitív lenne az a teszt.
Most vagyok a 35.napon.
Az uh-m csütörtökön teljesen jó volt endometrium 11mm
jobb ovárium:33*24mm
ball: 33*20mm
Azt mondta a doki hogy ez teljesen jó csak késik, és adta a duphasztont.

Melinda
peteéresem? a hsg miatt ebben a hóban nm volt nézve, de múlt hónapban vagyis októberben volt 10.22-én, akkor kaptam a tüszőrepit. Majd meg is jött ekkor időbe 11.03.-án 25napos volt a cklus.

suzy!
A kutyus édi nagyon :lol: férjem hugának is ilyen van, de égedelem rossz kutya, soha nem foglalkozott vele, pedig már nem fiatal mármint a csaj 25éves.
nekünk is van kutyusunk szálkás szőrű tacsi, Vivi kapta lassan 2 éve.

Karácsonyi vásárlással, hogy álltok? Én már megvettem mindent, senkinek nem kell már semmi. Sőt még a kari fánk is megvan. :wink:

puszi

Ancsu

ancsuka

Kép
Hát Csajok Én ezt már nem értem :shock:
Éjszaka annyira görcsölt a hasam, h alig tudtam vmit is aludni :!: :cry:
A hőm 36,7, piri nincs, sőt még barnázás sincs...várom a tesztemet postán, a melleim nagyon kemények és annyira fájnak, ha egy kicsit is megnyomom, főleg a bimbó környéke, olyan mintha vagy egy hétig súlyzóztam volna :?: :roll:

Ancsi, nagyon drukkolok Nektek++++++++++++++++++++++++++

Ancsu, végig szedted a Duphastont :?:

Nem vettem még szinte senkinek semmit, de nagyon nincs is kedvem még hozzá, pedig nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni soha :!:

Betty, hogy vagy :?:

Zsu, annyira régen voltál, még mindig szarakodik a géped :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?