Sziasztok Lanyok!!
Letudtam a reggeli müszakot, csak este megyek megint, utana pedig irany haza, holnap fel 11-kor van idöpontunk
Betty- En is igy tudom, hogy ilyenkor nem szamit a DPO es hogy ET+9-10 napnal elöbb nem erdemes tesztelni, ugyhogy ssszuuuszaaaaa
Ott vannak a babok, kapaszkodnak a mehedbe
...Elvileg nekem meg van minden vizsgalatom ( legalabbis azok amiket a doki leirt a-mailben: 3.cn hormonsor, clamidya, rakszüres , HIV, Hepatitis B es C)....Vagy is meg nincsenek meg, mert elözö heten csinaltattam öket szerdan es penteken es egy reszük elvileg ezen a heten szerdan, masik reszük meg kesöbb lesz kesz...Inkabb mindenböl ujat csinaltattam, hogy nehogy az legyen, hogy 3 honapnal regebbi vagy valami
...A paromnak elvileg lesz ugye a spermavizsi, neki a HIV, Hepatitis -t ott fogjuk megcsinaltatni es lehet lesz kromoszoma vizsi, de ez a spermaeredmenytöl függ...Hat elvileg ennyit mondott a doki bacsi....Ja meg kell majd valami együttelesi papir, ezt Bridget irta meg anno....De fogalamam sincs, hogy ez mit takar, majd rakerdezek holnap
Melinda- Te mar szurod magad, de jooooooo
Gondolom milyen boldog lehetsz, ha en ettöl a konzitol a föld felett lebegek 2 m-rel
Ranita- Sajnos nem ertek ehez az inzulinhoz, de azt nem is tudtam, hogy a teherbeesest ennyire befolyasolja
...Remelem a gyogyszer meghozza a varvavart eredmenyt
Bridget- Gratula a jo kromoszoma eredmenyedhez!!!Mikor jössz haza,tudod mar??
Angyal- Mi ujsag veled?Remelem a fejfajas meg mindíg elkerül
Ancsuka- Micsoda jo hirek!!!!!!
Nagyon örülök nektek komolyan mondom!!Ennel szebb ajandek nem is kell karacsonyra!!Kivanom, hogy neked is es Betty-nek a Szentestere a legszebb ajandek lapuljon a pocitokban
CukiGabi- Sajnalom, hogy sok a melo, mar "csak" 2 het!!Kitartas!!
Zsu- Teszt??????Mar nagyon kivancsi vagyok!!Tudod amig nem jön piri nem adjuk fel!!!!!!!!!
...Megtudnad nekem irni a beigli receptjet??CukiGabi felhatalmazott,hogy töled elkerhetem
Csajok, most megyek aludni!!
Holnap vagy szerdan jövök a hirekkel, drukkoljatok!!
Mindenki nagyon vigyazzon magara!!
Szeretettel:
Ancsa