Új privát üzeneted érkezett!

Caldea!

Én is nagyon szoritok neked!

Kriszti!

Igen szoktunk járni oda, meg is fogom nézni öket!!

És egy idézet: (monchy, hol vannak az idézeteink?)

"A legkiválobb is tarson nyitva egy ajtot a barátságnak, a segitség fog belépni rajta"

Gracián y Morales

Pucur és Phedra zebra
Pucur

Sugár!

Nagyon drukkolok!
A fáradság és a hőd mind nagyon jó jelek.
Te leszel a 3.!!!

Djeszter
Djeszter

Sziasztok Lanyok!
Ketcsikos szep napot!Kép

Hat sajna a mensim nem takarekoskodott ossze nekem egy kis penzt, nem jott meg, ugyhogy ma irany a doki! Nagyon remelem hogy kisut valamit, mert ha nem, akkor irgum-burgum! Meg azert remelem, hogy megnez UH-n is, nemcsak felir valami gyogyot aztan szevaszKép Na de bizzunk benne!Kép

Caldea nagyon drukkolok!!! Majd jelentkezzKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Koszi, koszi a sok biztatast es energiat!! Kép
Csak vasarnap reggel tesztelek, mivel mult het csutortokon teszteltem es negativ lett, igy most varok...
De hetfo reggel itt kezdek es elujsagolom, akar negativ, akar pozitiv. Persze addig meg le is eshet a hom, es meg is johet.

Sugar
Sugár

Orsoly!

Sok sikert! Ne hagyd magad, nezzen meg UH-val!

Caldea!

Szoritok! Kép

Beszti
Beszti

Orsoly
Csak sikerul kicsikarni valamennyit lassanKép

Kriszti
kriszti

Beszti, Kriszti!

A hõm 37,1 volt ma reggel, de ez még semmit sem jelent mert csak 9 napja van fent. A melleim vasárnap óta fájnak. Az arcomon kijöttek a pattanások. Tiszta mensi tünetek.
Hát ennyi. Tegnap volt játék, de most nem a peteérés miatt.

Pucur!

Teljes mértékben egyetértek veled. Sajnos én minden hónapban nem tudok felmenni Pestre, pedig nagyon szeretnék veletek találkozni. Remélem ezt megértitek.
Én szájban mérem a hõmet. Hüvelyben többet vagy kevesebbet mutat?
Azért jó a 37 is.

Orsoly!

Végre elmész már az orvoshoz. Most már jó lenne ha kiderülne mi okozza a mensi kimaradását.

Caldea!

Most össze kell jönnie!KépKépKép
Itt mindenki szorít neked!

Andy
Andy

Kriszti!
Ugyanazt érzem is!KépKépKép
(akkor én is lebabásodtam....Most is..?????)

Andi!
Én régebben szájban mértem a hõmet, és nálam az a helyzet, hogy hónaljban a legkevesebb, szájban több, de még több hüvelyben és popsiban!
A popsit tartják a legmegbízhatóbbnak.
Én is ott mérem!
(reggel el is aludtam vele...jaaaajjjj...KépKép)

Orsoly!
Ne hagyd magad!!!
Vizsgálatokat akarunk!!!Kép

Márti!
Kép nagyon, de azért vígasztalódj velünk!

Hahó Kovácsné!
Mizujs nálatok???KépKép

Kovácsné
Ancsi

Sziasztok!
Rég jártam itt! Norci! Igaz megkésve, de szivbol GRATULÁLOK!!!!

Caldea!
Én is nagyon drukkolok neked, érzem, hogy most sikerülni fog! Sikerülnie kell, hogy novemberben ha nekem is lesz inszem a te példád lebegjen elottem!!! Kép

Kandy!
Megnéztem a kisfiad, nagyon aranyos! Hihetetlen, hogy nektek elsore sikerült. Reméljük a kistesó sem várat sokat magára! Kép

Andy!
A hod nagyon szép, reméljük jó sokáig fent marad! Kép A végén még elhiteted velem, hogy a Maca tényleg egy csodaszer! Kép

Cincérke!
Nagyon eltuntél! Lassan te is mehetsz inszemre, ugye? Kép

Lányok, mire elkezdek én is próbálkozni teljesen kiürül ez a topic: mindenki a "Friss kismamák" topicban lesz!
Puszi, Szonja
Szonja

Beszi

Köszi az infokat sokat segit. A párom hamarosan elmegy a vizsgálatra, ez nem gond. Nekem március, áprilisban több UH-t is csináltak (terhes voltam)gondolom azon feltünt volna ha elzárodás van. Vagy nem? Azt nem értem, ha eddig jó volt a höm most ebben a hónapban mitöl romlott el. (Ez költöi kérdés volt.)

Caldea
Nagyon szoritok neked. Ez az inszem bizti sikerülni fog.KépKép

Ancsi
Isteni a lelkesedésed! Rám is fér
Györgyi
Györgyi

Beszti
bocs elirtam a neved
Gy
Györgyi

Szia Szonja!

Nekem a hõm mindig fent van,gyógyszer nélkül is, csak 10 nap után leesik. A MACA tényleg egy csodaszer! Ha nekem most nem sikerül akkor az elzáródás miatt lesz és nem a MACA-t fogom hibáztatni.
Apropó a múltkor ígértél nekem egy tájékoztatót a lombikról. Elküldöd?

Ancsi!

Akkor hüvelyben mérve a legmagasabb. Valahogy nem tudom rávenni magamat, hogy ott mérjem. Én maradok a szájnál.
Azért vigyázz, hogy ne aludj el!

Andy
Andy

Andy!
Még aznap be is szkenneltem a tájékoztatót, de nem tudtam elküldeni! Kép Holnap elküldöm,okci?! KépÉváról mit tudtok? Mi van vele? Szokott még irni? Remélem jól van!
Pusz, Szonja
Szonja

Lányok!

Mondjatok valami biztatot.
3 napig 37,1 volt a hőm (eddig még mindig csak 37 volt max.)
Ma reggel 37-et mértem. Várhatom a mensit?
Nem akarom !!!!!!!!

Djeszter
Djeszter

Djeszter!
Annak az 1 tized foknak ne tulajdonits nagy jelentoseget! Ezt okozhatja sokminden, pl. nem olyan volt a homerseklet a szobaban, mint eddig, tobbet - kevesebbet aludtal. Lehet, hogy holnap reggel ismet 37,1 lesz, de hidd el, ennek nincs nagy jelentosege!

Egy remenykedo Sugar
Sugár

Djeszter!

Nem, ne vard. Csak a hod ingadozik, ez belefer!

Andy!
Miert nem oke a huvelyben meres? Bocs, ha butasag...

Gyorgyi!
UH nem latjak az elzarodast, mert ahhoz vagy meg kell festeni a jaratot valami kontrasztanyaggal (HSG), vagy mint a laparnal erzekenyebb muszerrel belul kell megnezni.
A terhessegnel kulonben is csak a mehet es azon belul a babat nezik (es keresik az elso UH-n). Kulonben nekem mert csak most derult volna ki, hogy nem talalja Kép az egyik petefeszkem (mar en is voltam varandos a most ep, egeszseges 2,5 eves fiammal, 6 hetesen konnyen meg is talalta, mint "babszemet"Kép).
Csak akkor lenne erdekes a petevezeto a varandossagnal, ha igazolt (verveteles) terhessegnel a mehben nem talaljak a babat (mehen kivuli terhesseg...)
Sajnos epp ezert bonyolultabb a noi kivizsgalas, mert csak ilyen eljarasokkal lehet megallapitani a dolgokat. (A ferfiaknal, ha a herevezetek elzarodik (mindketto), akkor az ondoban nem talalnak spermat. Ilyen egyszeru.)
A hod "elromalasanak" sok oka lehet, pl. igazolt a stressz hatasa. (Nalunk ez tavaly augusztusban a koltozkodes volt.)

Beszti
Beszti

Sugár, Beszti!

Egésszen megnyugtattatok!
Remélem nektek lesz igazatok!

Djeszter
Djeszter

Szonja!

OK! Nálad inszem volt már? Hogy állsz?
Sajnos Éva nem jelentkezik.

Beszti!

Nincs vele semmi bajom, csak azért nem ott mérem, mert én minden szakkönyvemben azt olvastam, hogy szájban kell mérni. A másik meg könnyen elkapok mindenféle fertõzést és nagyon kell vigyáznom.

Djeszter!

Nem nagyon szabadna leesnie. Hátha holnapra visszamegy. Mikorra nem várod?

Andi
Andy

Djeszter!
Nekem 09.30-án 37,0 volt a hom, ma es tegnap ujra 37,1. Megmondom oszinten, nekem sem tetszett ez a kis ingadozas, de valoszinu az volt az oka, hogy kicsit kesobb mertem.

Sugar
Sugár

Andi!

Fura, en is szajban mertem, es mindenhol azt olvastam, hogy huvelyben vagy popsiban kell, azert is tertem at.

Beszti
Beszti

Andi!

Október 8-ra nem várom. Általában 31 naposak a ciklusaim, kivéve mikor megbolondul.
Lehet ok az, hogy 2 órától pocsékul aludtam, mert a férjem köhögésére állandóan felébredtem? Egyébként 5 órakor szoktam mérni.

Djeszter
Djeszter

Beszti
Kösz az infokat megint kicsit okosabb lettem. Ebben a hónapban rengeteget idegeskedtem talán lehet ez is az ok. Csak azt nem tudom, hogy várjak mégegy hónapot és ha akkor is rossz, menjek vagy most. (Lehet, hogy elvesztek egy hónapot, de lehet hogy potyára kezdek gyógyszereket szedni..)

Djeszter
Szerintem egy tized nem jelent semmit. Hol méred? Szoritok neked, remélem te leszel a 3. a listán.KépKépKép

Sugar
Nagyon szoritok neked is. Remélem telik a listaKép

Györgyi
Györgyi

Andy!
Jövohéten csütörtökön megyek a 21-ik napi vérvételre. Aztán még kb 3 hét amikor is meglesznek az eredmények és megbeszéljük a dokival, hogy akkor tényleg mehet-e az inszem. Én nagyon örülnék az inszemnek, mert igy tényleg a legoptimálisabb idoben lenne "akció", és a szeretkezés megmaradhat annak ami eredetileg. Én nagyon utáltam már a homet mérni és a napokat számolni...Persze ha még csak pár hónapja próbálkoznánk és nem lenne "akadály" a méhszájamnál biztosan én is másképpen állnék a dolgokhoz,de ennyi ido után már megemésztettem, hogy ha gyereket akarunk az nem úgy fog történni mint a romantikus filmekben! Kép

A homérozéshez még annyit, hogy nem értem miért preferálják ennyire a dokik, jó tudom sok mindent ki lehet belole okoskodni, de nekem például többször elofordult, hogy csak a mensi 3-4-ik napján ment le a hom addig 37 körül mozgott... Na és olyat is olvastam már, hogy soha nem ment fel a lány hoje 36,8 fölé mégis babás volt...
Eldugulok! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Györgyi!

Hogy hol mérem?
Elárulok egy kis csalást. Én szájban mérem, mert a másik kettőre nem mertem rávenni magam. A popoban mért hő 5 tizedd fokkal szokott általában lenni. Na én ezt a 5 tizedet hozzáadom a mért hőmhöz. Egyébként sose lenne 37 sem. Max 36,6. Ami igen alacsonynak tünik. De mikor a fiammal terhes lettem, akkoriban is ilyen hőmérsékleti értékeket mértem.
Hát ez van.

Djeszter
Djeszter

Sziasztok lányok!

Nincsen véletlenül köztetek egy "álomfejtö"? Ma éjjel ugyanis azt álmodtam, hogy mértem a hömet (egyébként nem szoktam mérni), és akárhányszor megnéztem, hogy megállt-e már a higanyszál a höméröben, mindig csak ment egyre följebb, és nevetni fogtok, de 72 foknál állt meg! KépKép (a hőm szerint már nem is éltem Kép )
Szerintetek lehet valami jelentősége ennek az álomnak, vagy csak a fáradtság miatt álmodtam ilyet??
A végén még megbolondulok Kép

Ildi
másikildikó

Djeszter

Tetszik a hömérős felfogásod. Én szájban mérem és ott 37, 37,1 néha még 37,2 is volt már a második részben ezért aggaszt a mostani 36,5. Szerintem neked az alaphöd alacsonyabb. Láttam pl. egy német grafikont, ahol az alacsony értéket 36 és 36,1 körül mozogtak.

Ildi
érdekes álom. Szerintem biztos arra vágysz, hogy tartosan fent legyen a höd, na de 72C sok egy kicsitKép
Györgyi
Györgyi

Ildi

Kepzeld,szombaton meseltem a lanyoknak,hogy a napokban almomban ugyanigy felszaladt a higany,elegge megijedtem.En nem lattam szamot csak azt,hogy szinte repul a higany felfele.Ezek a vagyaink,tudjuk ha minel magasabb annal tobb az eselyunk a terhessegre.Legtobbszor azt almodod ami aznap mely nyomot hagy benned
En mult ejjel pl azt almodtam,hogy vettem magamnak pizsit,pont olyan mintas volt amilyen pledet nezegettunk a ferjemmel elozo este.nagyon teccett a mintaja/babas/.
Te magas hore vagysz!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Györgyi!

Valószinűleg tényleg az alaphőm alacsony, ahogy Te mondod. Volt más eset amikor 35.8-at mutatott a hőmérő. Jó mi?

Djeszter
Djeszter

Kriszti, Györgyi!

Valaminek már történnie kell!! Volt akit "megvádoltak", hogy terhes, magas höröl álmodunk éjjel, igazi boszorkányok vagyunk! Kép Ennyi egybeesés nem lehet a véletlen müve. Igazán megérdemeljük már azokat a két csíkokat!!! KépKép

Ildi
másikildikó

Szaisztok Csajok,

Ígéretemhez híven beugrottam a Netcaféba.

Köszönöm az együttérzéseteket, inkább nem is részletezném a lelkiállapotomat. KépKépKép Na mindegy, hagyjuk. DE A KÖV: HÓNAPNAK SIKERÜLNIE KELL!!!

A kórházat felhívtam, de mégsem tudok befeküdni, mert az intenzív osztályon valami csőtörés volt, és az egészet arra az osztályra telepítették át, ahova feküdnék, és így nincs hely. Úgyhogy holnap megpróbálom a Klinikát, hátha ott szóba áll velem valaki. Hiába, semmi nem jön össze.

Új dokit is mostanában kell keresnem (nőgyogyit), bár ebben a hónapban a 3×1 macán kívül mást nem akarok szedni. Azt meg már el is kezdtem.

Sajnos nem tudtam végigolvasni a hosszászólásaitokat, mert csak 1/2 órára fizettem be a netre, de biztosan legalább olyan pozitív dolgokat írtatoka taliról, amilyeneket én is érzek. Még a férjemre is jó hatással volt!!!!! Főleg Te, Gabó!!!! Ne értsd félre KépKépKép, csak annyi van, hogy azok után,hogy látta, hogy te annyi hónap után is ilyen pozitívan harcolsz, úgy döntött elismeréssel adózik előtted, és ő is kevésbé fogja fel hisztisen. Na ez jó bonyolult volt, de azért remélem érted.KépKépKép

Pucúr!! Köszönök mindent, szt, hogy tartod velem SMS-en a kapcsolatot, és hogy fuvaroztál minket a talin. A fiam azóta is emleget!!!!! A néni a Micimackóékkal (nagyon elvarázsolták a plüssállatkáid!!!)KépKépKép

Most mennem kell, köszi, hogy gondoltok rám, és ha valami nagyon jó híretek van (vajon mi?), akkor kérek egy smst.

Puszóka,

Márti
Márti

Üdv Lányok!

Élek még ám, nem vesztem el, csak hát…! Most viszont gatyát felkötni: bepótolom minden eddigi lemaradásom! :o

Elõször is gratula Norcinak!
Nem olvastam még el mindet, de örülök, hogy jól sikerült a találkozó és sajnálom, hogy én lemaradtam róla.

A nyaralás után úgy döntöttem, hogy kezembe veszem a dolgokat. Az utóbbi két évet azzal töltöttem, hogy jóformán mindent leépítettem magam körül, mondván, hogy nem akarok bonyodalmakat, ha jön végre a baba. Úgyhogy a mellékállást (részben) felmondtam. Aztán vártam, vártuk a csodát, de nem jött. Úgyhogy most néhány dolgot újragondoltam és úgy döntöttem, hogy másra koncentrálok. Úgyhogy bocsánat, de a sok munka mellett még ezért is nem jöttem mostanában. Mindemellett azonban, mielõtt bárki félreért, ugyanúgy szerettem volna, csak igyekeztem nem görcsölni és inkább másra összpontosítani.

Viszont a végére akartam járni, hogy miért is nem megy, úgyhogy miután végre összeszedte magát a párom és túlestünk a matyivizsgálaton Kép (semmi jelentõs rendellenesség), rajtam volt a sor és elmentem egy másik nõgyógyászhoz. Nõ volt, nagyon szimpatikus, bár nem vagyok benne biztos, hogy szakmailag is bízom benne, de jelenleg sajnos nem tudok jobbat. Eddig kétszer találkoztunk, ennyi még talán kevés a véleményalkotásra. Szóval remélem, hogy elõbb-utóbb "egymásra hangolódunk".

Elõször is, mikor mondtam, hogy x ideje próbálkozunk és az elsõ babát a 6. hetesen elvesztettük, mindenféle elõzetes vizsgálat nélkül rögtön a Clostylbelg-gel (vagy valami ilyesmi, biztos tudjátok mirõl beszélek) kezdte, meg kaptam még kétfajta gyógyszert. Megemlítettem neki a Gynevac-ot, azt mondta, hogy szerinte nekem ez kevés (?!), de próbáljuk meg. Azt mondta, két hónapig próbáljuk ki a Clostyl-t, aztán ha semmi eredmény, jönnek a vizsgálatok. A táblázatomat megnézte ugyan, de nem szentelt neki túl nagy figyelmet.

Aztán megvizsgált és közölte, hogy talált egy diónyi nagyságú cisztát Kép, úgyhogy néhány napra rá berendelt ultrahangra. Megkérdeztem, hogy nem lehetséges-e véletlenül, hogy sikerült és nem is ciszta az a ciszta. Azt mondta, hogy nem valószínû, de az ultrahang után többet tudunk és így a méhen kívüli terhességet is ki lehet zárni.

Szóval ezekkel az "élményekkel" távoztam az elsõ vizsgálat után. Hazafelé menet nagyon megkönnyebbült voltam, hogy túlestem rajta: elmentem egy új nõgyógyászhoz és elindultam a megoldás irányába. A cisztától nem ijedtem meg túlzottan. Úgy döntöttem, nem idegeskedem feleslegesen, amíg nem tudom pontosan, mi van. Úgyhogy el is határoztam, hogy másnap azért biztos ami biztos, azért nézek egy tesztet. Hallottam én már ilyen cisztákról, akik aztán azóta is ott rohangálnak a mama mellett. Kép A mellem már fájt néhány napja, úgyhogy gondoltam, ha van odabent valaki, már biztos kimutatja.

Szóval másnap ébresztõ, csipásan ki a rötyire, meg a fürdõszobába. Teszt elõ, egy csepp, két csepp… Gondoltam jól, van ezen is túlesünk, megint látunk egy csíkot, de azért sem fogok szomorkodni, hisz elindultam a megoldás irányába. Na, ezen gondolatok közben nézem a tesztet (Clearblue). Egy csík… Jól van, egy csík tudjuk, láttunk már ilyet. Még egy csík. ?!?!?! Na, várjunk csak! Hát ez már két csík! KépKépKép

Majd kiugrottam a bõrömbõl. Páromnak két nap múlva volt a szülinapja, úgyhogy elõzetes szülinapi ajándékkén megkapta a használt, de két csíkos tesztemet. Kép Azért még nem éltem bele magam. Másnap reggel megint újabb teszt: Gravi HCG. Szintén két csík. Kép Halvány ugyan, mint az elsõ, de azért csík. Kép Harmadik nap újabb teszt: Gabriel. Halvány két csíkocska. Kép

Gondoltam, ez már nem lehet véletlen. "Csak" a ciszta miatt aggódtam. Lehet, még méhen kívüli is. Fõleg, hogy mikor utazás elõtt volt egy kis bajom, többek között ezt a lehetõséget említette meg a másik doki is. Szóval azért cidriztem, de nagyon reménykedtem. Aznap délutánra kellett visszamennem. Már tûkön ültem, alig vártam, hogy mehessek. Életemben elõször számoltam a másodperceket, hogy mikor megyek már a nõgyógyászhoz?! Kép Mondtam, hogy újabb fejlemények vannak és három pozitív terhességi teszt van a hátam mögött. Hasi ultrahangon keresztül nem látott semmit, illetve senkit. Jött a hüvelyi ultrahang. Kép brrr… Határozottan még mindig nem lát semmit. A ciszta valószínûleg kipukkadt és felszívódott, de egy gyanús fekete folt azért van, ami akár baba is lehet, és az esetben jó helyen van. Kép

Azt mondta, egy hét múlva (azaz holnapután) vissza kell mennem és még egyszer megnézzük. Kérdeztem, hogy nem kéne-e vérvétel, azt mondta nem, végül is ott a három teszt és most már csak az a kérdés, hogy valóban jó helyen van-e. Azért nem nyugodtam meg teljesen. Éjszaka is gondolkodtam rajta. Fõleg, hogy az elsõ babát nem tudni, miért vesztettük el, hosszúak a ciklusaim, meg a teherbeesés sem megy épp egyszerûen, úgyhogy felhívtam, hogy nem lenne-e jó mégis egy vérvétel, hisz abból már látna valamit a hormonokból, nem? Azt mondta, nem abból most nem lennénk okosabbak.

A gyógyszereket azt mondta, akkor nem kell szedni, de a Gynevac azért maradhat. Utánanéztem a neten és ha jól vettem ki Erazmusz korábbi szavait, a teherbeesés alatt már nem igazán javasolt, merthogy a sejtosztódás alatt nem igazán szerencsés (nem vagyok ugyan orvos, de laikusként nekem is ez a vélmenyem). Ne zavarjuk meg feleslegesen a természet rendjét. Mondtam neki. Nem értett vele egyet, mert szerinte csak tejsav van benne és nem árthat, de akkor hagyjuk, amíg nem tudunk biztosat.

Szóval, itt tartok most. Azért vasárnap néztem még egy tesztet: Minicsepp. Már erõsebb két csík. KépKépKép

Úgyhogy várom a csütörtököt. Vigyázok magunkra, terhességi vitamint szedek, nem emelgetek, nem rohangálok és naponta háromszor (?!) eszem. Soha életemben nem tudtam reggelizni, ebéd sem igazán volt, csak egy kiadósabb vacsora. Szóval igyekszem megváltoztatni a szokásaimat, hogy a legjobb legyen nekünk. Kép

A reggeli hõmérõm olyan, mint az EKG. Volt 36,5 meg 37,9. Nem írtam el, tényleg 37,9. Nem vagyok rosszul, csak a cicim fájogat, leginkább reggelente, ébredés után. "Röviden" ennyi.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem. Kép

Szóval, röviden, tömören és lényegretörõen: ZEBRA (és happy) VAGYOK! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok Lányok!

Most jöttem a piros 32-es busszal és láttam a TRÓFEÁT!!!! Kép ÚÚÚÚgggggyyyyy gondoltam Rátok! Ritkán járok arra, de jó lett volna, ha ma az elmúlt szombat van!!! Kép

Szonja!
Köszönöm érdeklődésedet!!! Megvagyok. Szedem a stimuláló bogyókát, de ma még csak a 8. nap van. Úgy tervezem, hogy pénteken elmegyek UH-ra!

Hogy is volt az a pohárköszöntő?????????????? Kép

Caldea!
Én is drukkolok Neked, és sikerülnie kell!!! Csak légy optimista Pista! Kép Kép : Kép))))) Minden pillanatban!

Sziasztok:
Cincérke
Cincérke

Koalamaci!!!!
Kép Kép Kép
Gratulálok, Te vagy az októberi első zebra!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
ÉLJEN!!!!
Húzzál bennünket is, hogy zebrásodjunk!!!!!
Cincérke
Cincérke

Koalamaci Gratulálok!

És remélem minden rendben lesz veletek! Drukkolok!

Norci
Norci

Koalamaci!

KépKépVigyázz RÁ!!!

Pont mostanában kérdezte valaki E. drnötöl a gyenevácot, és igen a terhesség alatt is be lehet adni, sött ö minden terhesének beadatja!

Én is zebra akarok lenni!!!KépKépKépKép

Zebrásaink:
1. Kata (szept.)
2. Norci (szept)
3. Koalamaci (okt.)

Hát tényleg beindult????? Ki lesz a következö???

KépPucur és Phedra zebraKép
Pucúr

Sziasztok!

Gabó!
Mailt megkaptam, holnap írok. Biztos vagyok benne, hogy már találkoztunk Kép Kép Kép (Az Autosol-ban.)

Monchy!
Én már elküldtem a diagrammot Lellának, de leírom amit kérsz, mert nem tudom mikor rakja fel. Persze, ha megadod a címed, szívesen elküldöm.
Szóval átlag 25 napos ciklusnál, a tüszörepedésem a 13. napon volt. Leírok egy pár napot ennek környékén. Ami után x van, aznap volt akció, délután vagy este. A höt SZÁJBAN mértem és akció után soha nem keltem fel azonnal.

10. nap: 36,5
11. nap: 36,5
12. nap: 36,4 x
13. nap: 36,2
14. nap: 36,3 x
15. nap: 36,5
16. nap: 36,6 x
17. nap: 36,6
18. nap: 36,5 itt elbóbiskoltam lázm-vel a számban
19. nap: 36,4 itt is
20. nap: 36,5
21. nap: 36,6
22. nap: 36,7 x
Innentöl végig 36,7 volt a teszt napjáig. Utána nem mértem.
Itt a bizonyíték, hogy a leesés előtti napon kellene elkapni a fiúkat. Hajh!!!! De jó is lenne tudni elöre mikor fog leesni....

Márti!
Kép Kép Kép A francba!

Moni!
Ha most is a 14. napon lenne pé, akkor tökéletes lenne a 13. napra koncentrálni Kép Kép Kép

Komolyan mondtam, hogy bárkinek szívesen elküldöm a görbét!!!!!!!!

Norci!
Olvastad amit tegnap írtam Neked?

Kata
Kata

Lányok, lányok senki nem ir mail cimet, akkor kinek küldjem a görbét? Vagy az elég ha Lellának?

Most olvastam végig a sok írást Caldea, Szonja, Sugár, Andi, Pucur, Monchy, Kriszit, Móni, Orsoly, Gitta, Djeszter, Márti, Györgyi (bocs, ha v.kit kihagytam) innen sok sok pozitiv energiát ++++++++++++++ küldök nektek és nagyon remélem, hogy hamarosan ez a babaeso titeket is elér!!!! Ugy szeretném!

ÉS akiknek még nem volt érezésem a gratulációkat megköszönni, azoknak így megkésve, de nagyon köszönöm.

Másikildikó! Nem tudom mit jelent az álmod, de én a 27. napról a 28. napra virradóra azt álmodtam, hogy valahol kb. a 10. emeleten laktunk és valaki kopogtatott az ablakon, eloször azt hittem madár, aztán kinéztem és láttam, hogy a két emelet közt egy gyerek áll, aki épp, hogy feléri a párkányt. Alig mertem odanézni, gondoltam biztos kimászott v.honnan és v.kié, aztán végülis a férjem leszedte onnan és mire bevette, addigra egy csöpp babóca lett. Olyan furcsa álom volt, mondtam, hgoy azt jelenti, hogy mikor épp nem gondolnám akkor leszek babás. Bejött, mert akkor épp a sok pattanás miatt nem számítottam rá és a 35. nap két határozott csikom volt!!!
Ezt csak azért irtam le, hogy az álmokból talán mégis csak lehet olvasni!

Szóval mégegyszer hajrá lányok!

Norci
Norci

A fenébe, 3-szor olvastam végig, mégis belekerült egy hosszú ö Kép KépKép
Leragasztom......

Koalamaci!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra nagyon! Csütörtökön feltétlenül írj, hogy mit mondott a doki! Sajnos Norci és én csak a jövö héten megyünk a doktorbácsihoz. Addig még izgulunk.

Kata
Kata

Ilyenkor már a kutya sem válaszol az embernek úgy látom... Kép Kép Kép
Eljövök táppénzre, hogy szóba álljatok velem Kép Kép Kép , hisz akkor délelött tudok itthonról netezni.
Kata

Sziasztok!
Koalamaci, öszinte gratuláciom, nagyon várom majd a csütörtök utáni élménybeszámolodat!
Na,kérem a következöt!!!KépKép

Kata, igaz,hogy én nem vagyok kutya, de azért válaszolnék...Nagyon szivesen venném a högörbédet, mert mostanában a Lella oldala egyáltalán nem jön be. A cimem:rari@freemail.hu.Elöre is köszi!!!

Mostanában egyre többször jut eszembe,hogy miért nincs a nöi szervezeten valami olyan jelzöke, ami kigyulladna, ha éppen peteérés van...Mondjuk egy zöld kislámpa, és akkor mindenki egyértelmüen tudná,hogy itt az idö..Tul utopisztikus, igaz???
Ehelyett marad a talány, most vagy nem most, mikor is...
A höm ma is még 36,5 volt popoban, nemtom mikor lesz ebböl leesés,már idöszerü lenne a 15-ik nap környékén...
A talirol jutott eszembe, hogy ha nem akartok nagy pénzköltekezést,miért nem szervezitek meg a talit valmelyikötöknél, és felváltva mehetne igy a sor??Igy azért csak olcsobb lenne, ha összedobnátok a kaját-innivalot, és ráadásul korlátlan ideig mehetne a beszélgetés???
Én csak epekedek egy találkára, de tutti,hogy én elhivnék mindenkit hozzánkKép! Nos, mikor jöttök Kanadába????KépKépKép
Puszi, és hajrá a Zebulonokért!!!
Barbi
Barbi

Barbi!

Elment a diagramm. Sok sikert a "tanulmányozáshoz" Kép

Kata
Kata

Szonja :köszönöm szépen!
Kandi72

Kép
Szeretnétek ilyen kis csigát?
Kandi72

Szép jó reggelt mindenkinek!

Koalamaci!

Gratulálok!
Vigyázz nagyon magatokra!

Lányok ki lesz a következő?
Várjuk a 4. "versenyzőt"!

Djeszter
Djeszter

Orsoly 8c 77 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 52 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 45 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 38 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 38 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 31 cn Györ 24 év
Andi 13c 28 cn Szeged 30 év
Eni 2c 27 cn Pécs 26 év
Edina 7c 27 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 26 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 26 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 26 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 24 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 23 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 22 cn Adács 27 év
Éva 28c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 18 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 16 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 14 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 13 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 11 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 9 cn Budapest
Kandi72 1c 8 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 8 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 7 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 6 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 6 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 3 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 2 cn Debrecen 24 év

Itt az új lista, már Koalamaci nélkül Kép
Cincérke
Cincérke

Sziasztok Lányok!

Olyan rossz, hogy alig van idöm veletek lenni itt a munkahelyemen!!
Koalamaci!! Gratulálok neked nagyon!!! Nagyon jó lehet neked, vigyázz magatokra!!
Norci!!
Ha még nem késtem el, akkor küldd el nekem a görbédet lécci!! Köszi!! Azért szeretném, mert a dokim azt mondta, hogy gyönyörű a görbém, csak így tovább! Nagyon bízom az október kedvező hatásában, ugyanis a párom is és én is októberben fogantunk! Már ha ez számit valamit.
emil: ogyongyi@mailbox.hu
Lányok!
A következő talira szívesen elmennék!!!

Puszi:

Gitta
Gitta

Caldea!
Nagy drukk!!! Az inszemhez!!! SIkerülnie kelllllll!!! Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Moni!

Én benne vagyok a talikba. Akár havonta is, de szerintem ha negyedévente jönnénk össze az is nagyon jó lenne és talán nem annyira megterhelö a vidékieknek.Kép

Andi!
Lapar kérdés,hogy áll? Még most sem értem miért nem javasolták az inszemet,hanem a lombikot. Csak azért mert az egyik oldalad el van záródva. Hiszen a helyzetünk hasonló, én mégis inszemre megyek.Kép
Andi hö popsiban v. hüvelyben. Hidd el meg lehet szokni és megfelelö higiénia mellett nincs veszély (szerintem). Én betadine-oldattal fertötlenítem le.

Sugar!
Vasárnap küldöm a + energiákat. Figyeld meg érezni fogod.Kép

Pucúr!
Tényleg olyan volt mintha 1000 éve ismernénk egymást. Kicsit izgultam amikor mentem, aztán amikor taliztunk teljesen elszállt.(kivéve a pohárköszöntötKép)

Caldea!
Az inszem miatt egész nap görcsben lesz a kezem.Kép
Erösen akarom, hogy sikerüljön.

Szonja!
Nekem is novemberben lesz inszem és az ezzel kapcsolatos gondolataink teljesen azonosak "...., hogy a szex megmaradjon annak ami...."

Györgyi!
Az UH nem mutatja ki az elzáródást. Nekem is a laparon derült ki.

Márti!
A harci kedvem Nektek köszönhetö, úgyhogy az elismerés Titeket is megillet.Kép
Üdv a férjednek is és a pici fiad egy kis tündér.Kép

Ancsi!
Küldök neked egy bónusz-puszit.Kép

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Koalamaci!Kép

EZ NAGYON KLASSZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Most az a legfontosabb,hogy pihizz sokat. Jó. hogy újra itt vagy velünk és, hogy folytatod az őszi babaesöt.
(Ancsi megmondta)

Gabó
Gabómanó

Kata!

Csak nem Volkswagennel gurulsz? Én a titkárságon dolgozom.
Ja a görbéd engem is érdekelne.

Pusz: Gabó
Gabómanó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?