Új privát üzeneted érkezett!

PBJ:15-én megyek uh-ra K.P.hez! Visszaszámolom a napokat és hogy mennyit kell aludni. :lol: :lol: :lol:

Kalkata:csomag megérkezett?

Nani:ma hívlak du.

Alle:köszi, puszillak.

Leo, nagyon sajnálom. A Te hcg-d mennyi most? Lement?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntést!:)

Leo
Ölelés neked és a Tesódnak is.

Baba,
Basszus 15-e még olyan sokára van. :cry:
Gondolom, hogy milyen türelmetlen lehetsz, mert én is az vagyok, pedig Te vagy terhes, nem én! :lol:
Vendég

Alle, köszi szépen!

Baba, mingyá itt van a 15-e, bár ezt tudom, mennyire idegörlő, már álmomban is a napokat számoltam és sakkoztam, vajon hogyan lehetne megrövidíteni a napokat :lol: Kitartás!!!
Vendég

Bella, Hunor baba!
Boldog születésnapot mindkettőtöknek!

Baba,
ott van a kis manócska a pocidban!Tessék megnyugodni!Ő Titeket választott ki szülőknek!Tessék elfogadni!

Salha,
hányadik napon vagy?
Mikor tesztelsz?

Leo,
Sajnálom, és a tesódat is!

Köszönöm a drukkokat Csajok!
Ma megtörtént az első szuri!fél ml Suprefact!Kicsit viszketett, ez normális?
Nagyon izgatott vagyok, hogy legyenek majd szép tüszőim, és legyen benne pete!Pedig nem szabadna idegeskedni!
Tényleg, ilyenkor milyen ételeket érdemes enni?
2liter folyadék kell naponta, igaz?
Még valamilyen jó tanács?
Előre is köszönöm!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bella, Hunor baba! Boldog szülinapot!

Baba, nyugi minden OK. :wink:

Véleményem szerint jobb a progi zselé, mint az utro (már irtam, így nincs kicsorgás).
A doki ajánlotta, a Kaáli-ban és a Déli Gyógyszertárban is kapható. (15 adag 9-10e Ft)

Leo, Leo tesó, sajnálom :cry:

Salha, hogy vagy? Nagyon izgi már!
Csütörtökön megyek dolgozni.

Lassan indulok a progi szurit beadatni. Legalább megvan a napi sétám.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Meli, Bols köszi :lol: nemsokára (remélem) végzek és átadom neki :lol:
Vendég

Melinda, bols! Én most ET+11. napon vagyok. Csütörtöknél előbb nem tesztelek, mer félek. De már nagyon ólom lábakon megy az idő! :oops: Ma jó szar kedvem is van (nyílván ez a fos idő is közrejátszott).

Melinda! A sok folyadék mellé sok-sok fehérjét egyél! Abban, hogy a superfact után viszket-e, sajnos nem tudok segíteni, én sosem kaptam, de nem hinném, hogy baj lenne.
salha

Melinda, Bols
köszönöm.

IR-es lányok,
Hogy lehet átvészelni a karácsnyi sütizést? Esetleg nincs valakinek valami jó receptje?
Vendég

Bella, sehogy sem.Kivéve ha tudsz valami diétás sütit, de én annak nem vagyok híve, az nem süti, hanem egy diétás sütiuntánzat.sajnos, ráadásul én nem tudok diétás sütiket csinálni, igaz semmilyent sem, bár ha tudnék se csinálnék diétás sütit, így csak egy db-ot ettem minden nap de csak szigorúan az ebéd után mint a délutáni kajcsi, azaz a gyümit kiszedtem, eltettem tízóraira, délután meg besütiztem mind az egy db-ot :cry:
Vendég

Hunci,
Hát sejtettem, hogy valami ilyesmi választ fogok kapni. Pedig hogy szeretem a karácsonyi mákos gubát stb. Na így jártam!:(
Vendég

Salha,
megadrukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
babaragik 10000rel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
időgyorsítók mennek!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek puszi :P

tillidian

Hunci, Bella, nekem eddig egyik recept sem igazán vált be, így Karácsonyra épp ma rendeltem beiglit és tortát. Nagyon tudom ajánlani pl. a XIII.ker. Balzac utcai Cukormentes Övezetet.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: van honlapja? Árban milyen?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hát, én kicsit diétásan sütök majd, de csak a cukrot cserélem ki édesítőre, a lisztet nem, mert a teljes kiörlésű liszt ízét utálom! :?
Úgyhogy én félig diétás, félig sima sütit csinálok majd! :oops: :)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Leo és tesó :(((((((( jövőre jobb lesz! muszáj hogy úgy legyen! mert ha nem hadat ütenünk az égi bandának! :wink:

Salha, jaaaaaaaaaaaaj, visszaemlékeztem milyen volt nékem az utolső pár nap...hát, ha párom akkor nem hagyott el, sohasem fog!!! rém ideg voltam és hát ő volt kéznél... ahahahh...remélem te jobb kislány vagy!!!!

bols drukkeráj ezerrel!!!!

melinda, én diferelint kaptam és nekem is viszketett, de csak első pár... tüszőőőőőőőőőőők növekedjetek abraka dabra, hókusz pókusz :lol: :lol: :lol:

juuuuuuuuuj, mi holnap megyünk első konzira Zádorihoz....nagyon fog az ideg, habár nem akarom bevallani senkinek.....rém izgulok!!!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek, holnap beszámoló!
zsuki 75

Zsuki, drukk neked holnapra!

babaimádó
Kép
babaimado

zsuki! Én inkább letargiában vagyok. Mától különösen! Hát, engem is "nagyon fog az ideg", hogy téged idézzelek! Ma már semmilyen tünetem sincs! :roll: :?: jajj! Félek!
salha

Babim, igen megkaptam, drága vagy, hogy köszönhetem meg???

IR lányok Hűvösvölgybe is van egy cukormentes cuki, isteni finom sütikkel (sajnos nem olcsó :? ). Így énis magam sütött sütiket választok (bármit megsütök) édesítővel tk liszttel.
Mákos guba, mákos bejgli köztük lesz tuti :wink: :oops:
(elszaladt az idő gyorsan, hisz nemrég - tavaly - is erről konzultáltunk)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Én ezt tudom ajánlani:

http://www.cukormentes.atw.hu/

kalkata

Kalkata:kitaláltam, hogyan hálálhatod meg. :lol: :lol: Tessék bebabásodni!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Leo,
nagyon sajnálom ((((ölelés)))))

Baba,
én 14-én megyek K.P-hez, szintén uh-ra, de -sajna- más ügyből. :wink:

Melinda,
tehát, Ti már el is kezdtétek!! Tök jóóóó!! Én pár napja szedem a fogigátlót, úgyh. jan. elején kezdjük, v. nem tudom...jujjj, nagyon várom a 14-ét, h. megtudjam! :roll: :D

Kép
arikon78

Kalkata: én is ide járok!!!! Egyszer talizhatnánk!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Mi is januárban megyünk vissza az eszkimóinkért. Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Leo és Leotesó,
szívből sajnálom, hogy nem sikerült!!!!!!!!!!!!! Tényleg!!!

Salha,
húúúú, nagyon jól bírod, hogy nem tesztelsz!!!! Én ilyenkor reggelente már aludni sem tudok :oops: - bár nekem még csak inszemek voltak, az első lombik januárban lesz. Drukkolok nagoyn, hogy a nincs tünet mögött egy édes kis pocaklakó legyen!!!!

Baba,
ne tessék parázni, beszéld be magadnak, hogy minden rendben van, mert így kell lennie és fürödj Te is a boldogságban.
Tudom, nem összehasonlítható, de én tesztek előtt azt szoktam mondani, hogy ma még nem tesztelek, mert addig is élvezem a tudatot, hogy esetleg terhes vagyok. :P Tégy most te is így. Próbálj meg minden negatív gondolatot elűzni és csak a szépre, jóra, boldogságra koncentrálni. MINDEN RENBEN VAN!!!!!!!!

Puszi,
te mit is dolgozol, hogy ilyen jól "megműtötted" magad??? :lol: Most ti spontánoztok, igaz? Mikor lesz lombik???

Zsuki,
millió drukk Neked holnapra!!!! Gyere majd a hírrel!!!

Meli,
hajrá szuri!!!!!!!!!!! Jaj, de jó, hogy elkezditek!!! Jól élj át mindent, mert ez lesz egyben az utolsó is!!!!!!!!!!!!!!

Bella és Hunor baba,
kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot és valóra vált álmokat kívánok Nektek szülinapotok alkalmából!!!

Hunci,
neked kell elküldeni priviben az adatokat? Megirnád, hogy mire van szükség, próbáltam "visszalapozni" de persze egy táblicsku sem akadt a kezeim közé...

Én hétvégére, jövő hét elejére várom pirit, a második naptól indul a marvelon, aztán rákövetkező ciklusban A LOMBIK.
Vendég

Puszi,
látom Te is januári kismamai leszel :P :P . Hány kis eszkimótok van???

Arikon,
akkor ha elnézem kb egy hét lesz közöttünk :lol: :lol: De jó!!!!

Azt hiszem itt januárban mindenkinek csuriban lesz mindene :lol: :lol: :lol: már a decemberi kismamáknak is :lol: :lol:
Vendég

Nati: "lelki egészségügy"-ben dolgozom. Most spontánozunk. Már lehet, jeeeeeee!!! :lol: 2 szép 5 naposunk alussza téli álmát. Januárig. Remélem mindkettő felébred!
Lassan te is kezdess, szuper!
Táblába: név-kor-doki neve- hányadik lombik-aktualitások-mi a probléma

Hunci: teszel majd táblát, ha lesz egy kis időd? Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Arikon,
14én jössz uhura?
Hányra?
Én 10re megyek!Talizhatnánk! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Puszi,
jól hangzik a munkád!!! Bár gondolom, azért elég megterhelő, lelkileg is!!!
Ha 5 napig kibírták, akkor szerintem bírni fogják még vagy 8 hónapig idekint illetve odabenn!!! :wink:

már olvasgattam a 3 és az 5 napos embrikékről.. Mikor kérdeztem Kováts doktornőt, azt mondta, minden akkor dől el, majd meglátják hogy hogy bírják, stb. Amit mondott, én úgy értelmeztem, hogy ő szeretné minél tovább elhúzni (5 napig). Erről van valami tapasztalatotok, aki hozzá jár? Köszi
Bár nekem egy a fontos (gondolom mindenkinek), hogy a végén baba legyen belőle :P :P
Vendég

Nati megkaptam.
Puszi, igyekszem, de bent nincs telepítve a képszerkesztő, itthon meg a gyerek veszi el az időm.Most meg itthon leszek, várom a gyerekdokit, nemsokára jön :cry:
Vendég

Hunci,
mi a baja a kicsinek??? Pont ilyenkor a szülinapján??? Bölcsibe jár, hogy már dolgozol?? Ja még talán annyi a tábliba, hogy 6 inszem után vagyunk, és Bencus 2 éve az első inszemre összejött (ha ilyen van a tábliban).
Köszi!!!!!
Vendég

Hunci: remélem nem vagytok betegek!
Iwiwen megnéztem az új képeket, nagyon édes a fiad, te meg csini vagy!

Kép

Kép

*puszedli*

Szép estét mindenkinek!
Én a sütést megoldom, vettem fruktózt, harmadannyi kell belőle, mint a cukorból. Idén ez lesz a sütikben, és felesben fogom csinálni, egy adagot normál lisztből, egyet meg tk.lisztből. Persze nem mindenből, de a krémes-édesből igen :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Puszi, megnéztem ezt az oldalt...ilyen nincs is, egy szelet tortában csak 8-10 g CH :shock: varázslók. És finom is a süti?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle - hcgm sajnos nőtt megint, de méhen belül van és vérzek, kaptam Ergam cseppeket, hátha nem kell kikaparni.......

Mindenkinek mennek a drukkok!!!
leo50

Alle: képzeld, még finom is! Nekem a Bajor szelet és az Isler ízlett a legjobban. Egyáltalán nem érezni, hogy édesítős-diétás. (Át is vertük a családot vele,... :lol: )

Leo: ezt nem értem. Méhen belül is van, meg a HCG is nő, akkor mi a baj? Ne eléggé emelkedik? :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Nati, igen, dolgozom szeptember óta.H 20 hósan lett bölcsis.

Doki most ment el, tök jó fej, hogy ilyenkor is kijön.Kötőhártya-gyulladás.Csodálkozott, hogy "csak most" lett a gyerek beteg, szerinte jó stramm hogy 3 hónapja bölcsis és eddig bírta.Hétfőig kaloda itthon.
Ki akart írni tp-re, de nem hagytam, a fenét akarok kevesebb pénzt, ott van a 28 mnap szabim, az pont erre van.Bár holnap dolgozok, apa van itthon, szerda enyém, csüt apáé, péntek anyumé.Elosztottuk szegény gyereket.Szerdán lett volna Luca napi vásár, nyílt nap a böliben, kihagyjuk, pedig vártam.

Puszi, köszi, gondoltam 2 év után frissíteni kéne :lol: köszi az én-dícséretet, ez a -35 kg műve :lol:
Vendég

Hunci: igen látványos! A legelső találkozásunkori Te és a mostani! Jól áll a -35! Nagyon jól!
H.-nak jobbulást, remélem hamar meggyógyul!

Kép

Kép

*puszedli*

Leo! Ezt most nem értem! Nő a Hcg és méhen belül van? :?: Akkor mi a baj?
salha

Hello Lányok,

Kicsit eltüntem.. sok a munka.. de azért bekukkantok minden nap.

Keny, Baba - hogy vannak a picipocik? :wink:

Leo - nem értem ezt a növekvő hcg-t? :roll: A tesódnak drukkolok!

Pbj - mikor van a decemberi fagyi? karácsony előtt, ugye jól emlékszem?

Salha - csütörtökön már tesztelsz? így elszáltt az idő.. hogy vagy? érzel valamit? mennek a drukkok továbbra is részemről.. +++++

Bols - babaragik! hajrá! +++++

Melinda - tüszőnövelő drukkok mennek!

Bella, Hunci és többiek: finom diétás sütit én még nem ettem.. sajnos mindegyik hízlal, ami igazán finom. De a csokikrémes tuti-jó! :P Na majd ha van valami tuti jó hely vagy recept, küldjétek nekem is. :wink:

Zsuki - a konzitól ne félj, biztos hasznos lesz. Majd írd meg, hogy mit mondtak! Szorítunk! Sretno!

Puszi - annyira jók a kis képecskéid. :) Az eszkimók is és a mikulásos is. Nagyon édesek. :)

Mindenkinek pusszantás - akiket most kihagytam, azoknak is! Na.. megyek lassan aludni.
kuglica

Bella Drága!
Isten éltessen, bocsi, csak most értem ide :D
Én is kísérleteztem tavaly karácsonykor diétás sütikkel, nagy sikert nem arattam vele :oops: De mondjuk amúgy sem vagyok egy nagy "tálentum". De a diétás forralt bor simán kárpótolt :wink:
Amennyi bejglinek meg le kell csúszni, annak én nem állnék ellent :roll:

Leó!
Sajnálom.... :(

Baba!

Okt-nov-os kabalahónapok nekem is bejöttek :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

Köszönöm a jótanácsokat.:)

Lois,
Köszi a szülinapi köszöntést.

Hunci,
Hunornak mielőbbi gyógyulást. Teljesen egyetértek Puszival, szerintem is nagyon jól nézel ki, nagyon látványos a fogyásod tényleg.:)

Babaragacsok és drukkok mindenkinek!
Vendég

Babim, ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
(rajta vagyunk... :P )

Bols++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, nekem is a linzer a kedvencem egyike + túrós :oops:
(mákos nem jött be - pedig imádom a mákot :roll: )

Hunci, jobbulást pici Hunor fiadnak!!!

Alle, nekem annyi szerencsém van, hogy mindenki megeszi a tk lisztből készültet!!! Együtt ügyeskedünk majd akkor, gondolok Rád! :wink:

(((((((((Leo))))))))))))))))

Salha, nagyon reméljük, hogy visszahozod a szerencse szériánkat!!! Ránk férne már nagyon!!!!! Drukk továbbra is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kugli, te aztán jól belecsaptál az éjszakába...

kalkata

A baj az, h nem úgy fejlődik, ahogy kéne, sokkal kisebb, nincs szívhang és a hcg is nagyon alacsony, ahhoz képest, h hány hetes terhesség.....+ az ET+ 14-ik naptól nagyon vérzem.....

Drukkolok továbbra is mindenkinek!
leo50

Leo,
sajnálom, de ha már így kellett történnie, akkor remélem a természet megoldja majd, és nem kell kaparni!

Nati,
remélem minél előbb odaér piri, és kezdheted a marvelont!
Jó lenne még a héten talizni, akkor odsa is tudnám adni!Hátha szerencsét hoz! :wink:

Hunci,
Hunor babának gyógypuszik!

Velem minden oké, ma adtam be az első Gonalt!Remélem jól csináltam! :roll: :oops: Nagyon izgultam, hogy az adagolásnál jó legyen a beállítás!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Leo,
Sajnálom, de ebben az esetben azt kívánom, hogy a természet megoldja ezt a problémát!
Vendég

Leo,drága! Nagyon sajnálom! :cry: :( Én is azt kívánom,hogy természetes úton oldódjon meg minden, ha már így kellett lennie! A doki mit mondott? Léleksimi neked!

Kuglica, Kalkata! Köszi a drukkokat! A rosszkedvű, világvége hangulatom állandósult. Úgy érzem, képtelen vagyok kimászni belőle! (Pedig nagyon szeretnék a "szerencse malacotok" lenni! :wink: )

Melinda! Remélem sok-sok tüszőcske növekedik benned! Biztos, jól sikerült a szuri, ha nem folyt mellé, nem lehet nagy baj. :wink: Ügyes vagy!
salha

mivel nincs képszerkesztő, így excelt rakok be, este felrakom képként:
1260263825.8498.xls
Vendég

Lányok! Akinek már sikerült, mik a tapaszalatok: Létezik, hogy a teszt előtt pár nappal már az égvilágon semmit nem érzel? Tudom,hogy minden szervezet más, csak kiváncsi vagyok.
salha

Salha - létezik, én sem éreztem semmit, a fogam fájt mindig, mikor terhes lettem valami furcsa oknál fogva...de ezen kívül semmi....
leo50

Csajok kérdés azokhoz, akik már kaptak Ergam cseppet, nektek görcsölt tőle a hasatok? Én nem érzek tőle semmit.....
leo50

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?