Leo és Leotesó,
szívből sajnálom, hogy nem sikerült!!!!!!!!!!!!! Tényleg!!!
Salha,
húúúú, nagyon jól bírod, hogy nem tesztelsz!!!! Én ilyenkor reggelente már aludni sem tudok
- bár nekem még csak inszemek voltak, az első lombik januárban lesz. Drukkolok nagoyn, hogy a nincs tünet mögött egy édes kis pocaklakó legyen!!!!
Baba,
ne tessék parázni, beszéld be magadnak, hogy minden rendben van, mert így kell lennie és fürödj Te is a boldogságban.
Tudom, nem összehasonlítható, de én tesztek előtt azt szoktam mondani, hogy ma még nem tesztelek, mert addig is élvezem a tudatot, hogy esetleg terhes vagyok.
Tégy most te is így. Próbálj meg minden negatív gondolatot elűzni és csak a szépre, jóra, boldogságra koncentrálni. MINDEN RENBEN VAN!!!!!!!!
Puszi,
te mit is dolgozol, hogy ilyen jól "megműtötted" magad???
Most ti spontánoztok, igaz? Mikor lesz lombik???
Zsuki,
millió drukk Neked holnapra!!!! Gyere majd a hírrel!!!
Meli,
hajrá szuri!!!!!!!!!!! Jaj, de jó, hogy elkezditek!!! Jól élj át mindent, mert ez lesz egyben az utolsó is!!!!!!!!!!!!!!
Bella és Hunor baba,
kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot és valóra vált álmokat kívánok Nektek szülinapotok alkalmából!!!
Hunci,
neked kell elküldeni priviben az adatokat? Megirnád, hogy mire van szükség, próbáltam "visszalapozni" de persze egy táblicsku sem akadt a kezeim közé...
Én hétvégére, jövő hét elejére várom pirit, a második naptól indul a marvelon, aztán rákövetkező ciklusban A LOMBIK.