Új privát üzeneted érkezett!

lányok semmibaja nem lesz senkinek ha beadatja.....én is itt vagyok.....élek.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok eggyel többen vannak az oltott kismamik, én is az lettem. Plusz Lillus is, szóval oltott gyerek is több van itt köztünk:lol:

KépKép

KépKép
beneildi

nem tudom hallottátok e de a újabb kismama került intenzívre....és csaszival megszületett a kislánya...még vizsgálják hogy fertőződött e...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én meg már attól parázok, hogy nem e h1n1- em van. 4 napja nem javulok, csak carabbul vagyok. Nem tudom mit gondoljak, mennék már kézzel lábbal oltatni, csak lennék már jól. :?

Kép
Kép
susytunder

Bree
Majd csak 16- án megyek uh- ra. :lol:

Kistörpe
Nem tettem fel pocak képet, mert az új gép még nagyon új nekem, pár hete raktam fel egyet... majd talán hétvégén.

Kép
Kép
susytunder

Susy ilyenn tüneteid vannak????

* láz, hidegrázás,
* izomfájdalom,
* fáradtság,
* fejfájás

továbbá:

* orrdugulás, orrfolyás,
* torokfájás,
* köhögés,
* esetenként gyomor-bélrendszeri tünetek is előfordulhatnak, pl. hasmenés, hányinger, hányás

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom a H1N1 a téma. Nálunk képzeljétek, péntek óta 1 gyerek sincs a kiscsoportban. Ilyen, mióta Én itt vagyok, nem volt(9 éve). Nem tudom, hogy köze van -e az új nyavallához vagy sem :roll:

Mindenesetre Mi is dögrováson voltunk. Apa hétfőn kedden, Én meg kedden szerdán nem dolgoztam. Nem szívesen, de egyszerűen nem bírtam felállni (közmunkás helyettesített...gondolhatjátok, hogy éreztem magam). Apánál hányás hasmenés, nálam hurutos köhögés (doki azt mondta, hogy vegyek ACC-t+c vitamint),hasmenés, enyhe hőemelkedés, hidegrázás, mindkettőnknél izomfájdalom. Bogi 2 hete köhög. Már elmúlóban van, de nagyon makacsnak tűnt. Ő a múlt héten 2 napon át 3x hasmenést produkált.

Nita által leírtakból ítélve lehetett ez a H1N1 nem? Nem is bánnám, legalább már nem előtte állnánk...

Anita
Kép

Kép
gani

Lányok, tessék mindenkinek hamar meggyógyulni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

beszéltem a nőgyogyimmal és a háziorvosommal is még mielőtt oltottak tegnap du. és azt mondták, hogy ne aggódjak, ha esetleg terhes is lennék (2 hetes se), nem lesz semmi gond. Inkább most mint utána. Szóval beoltottak, Ilang is oltva van már (holnap lesz egy hete), Apa holnap megy. Remélem holnap már megnyugszom végre. :wink:

Susy,
meg fogsz gyógyulni! Ha azonban úgy érzed, hogy nem vagy nyugodt, hívd fel/ki a házorvosodat hallgassák meg a tüdődet és akkor majd megnyugszol! Sajnos nagyon makacsok a kórságok mostanság, mi is 2 hetet nyüöglődtünk szeptemberben, köhögéssel, hasfájással, de láz nélkül.

Gani,
az a lényeg, hogy gyógyuljatok meg! Bogi nem lett beteg, a köhögésen kívül? Javul már Ő is? Azért az nagyon szomorú, hogy az oviba nem ment senki :(.

Bree,
na mi volt????? Meg volt a randi a picúrral????? Mit mondott a doki? Tényleg már annyiszor akartam kérdezni, hogy a férjed mit szólt, a gyors sikerhez??

Írjatok, ne aggódjatok mindenki meg fog gyógyulni!
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

A helyesírási hibákért elnézést, siettem....

Ja és nem tudom észrevettétek-e, hogy mennyivel pozitívabb vagyok :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nita
Minden tünetem megvan a láz híjján. Az nincs.

Megyek dokihoz 11- re, megnézi a tüdőmet.
Majd jövök.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
gondolok rád! Kristófot is viszed magaddal?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
te merre vagy?????????
Kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Egyedül megyek, jön apósom Kristófhoz. Jó lenne egy pár napot pihenni Kristóf nélkül, de az kivitelezhetetlen, már csak azért is, mert holnap mennem kell afp- re. :?

Kép
Kép
susytunder

Susy,
már afp? Azta, hogy elrohant az idő! :) :) Nálatok is úgy van, hogy soron kívül bemehetnek a kismamák a dokihoz? Nálunk mostanában annyian vannak, hogy több órát kell várni mindenre :( .
Nem tudják napközben a nagyszülők elvinni egy picit Kristófot, hogy aludhass egyet? Biztos sokat jelentene a gyógyulásban.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!:-)))))

A mi fiókánk 3 mm-es még csak, kis mini morzsa az egész...de jó tudni, hogy van és jó helyen.:-))))))
2 hét múlva UH, hogy többet lássunk. Szóval tuti kevesebb vagyok,mint 6 hét...de nem baj.
Hát egyenlőre ennyit tudtam meg...van két képem is :P két kis piszokcsík van rajta :D
Így nézem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Mindenkinek jobbulást!!!!

ui.doki oltás mellett van 0 héttől!!! :roll:
Én továbbra sem szeretném... :oops: :shock: :?

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree hurrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Susy remélem még se az!!!!!!!!!!!!!!

ma mondták a hiradóba hogy már csecsemők is fertőződtek,intenzíven lélegeztetik őket!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree,
nagyon örülök a jó híreknek!!! Hajrá 3 mm-es csimota :D :D . Párod örül nagyon???? Vigyázz magadra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ezt a képet kaptuk tegnap :lol: :lol:
Kép
Nagyítóval látjátok max :P :P :P

Kép
bree

Nekem is volt ilyenem, be széééép is volt :D :D
Bree, nagyon örülök nektek! :D :D

Susy,
mit mondott a doki??

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sima influenzám van, csak ráment az izületeimre, azt mondta a doki hogy feküdjek pár napot, mondtam apósoméknak errő ők azt mondták hogy akkor feküdjek le Kristóffal aludni...és elmentek. Felhívtam anyukámat jól kibőgtem magam, erre anyáék vonatra akartak ülni, hogy ha nekik kell eljönni 200 kn- ről..de lebeszéltem őket. Aludtunk egy jót, most kicsit kimegyünk, holnapi afp elhalasztva hétfőre.

Bree
Gratulálok neked!

Kép
Kép
susytunder

Susy sok sok teát igyál!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy,
sajnálom, hogy ilyen érzéketlenek anyósodék... :( :( . Pocakosan tényleg pihenned kellene, ezt nekik is be kellene látniuk, bár ha maguktól nem fogják, hogy ez lenne a természetes, úgy nehéz. Örülök, hogy azért tudtál pihenni, holnap is feküdj le és sztem, ha lehet, most ne nagyon mozdulj ki. Pár napot kibír Kristóf is, nem?
A párod nem tud pár napot otthon maradni veletek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sajna határidős a munka apának, de holnap hamar jön haza. Anyósékat fel akarta hívni de mondtam hogy hagyja a fenébe...engem is bánt, hogy ilyenek, de majd mi is ilyenek leszünk.

Nita
Vedelem a teát, csak a fejem ne fájna, az nagyon car.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
nem leszünk ilyenek, ebben biztos vagyok!
A fejfájás tényleg nagyon gáz, nekem azon csak a fekvés segít :( . Igyál sokat és pihenj amennyit csak bírsz!
Jobbulást neked!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Én beadatom magamnak az oltást, úgy döntöttem. Pedig azelőtt úgy voltam vele, hogy szó se lehet Róla!

Hékás
Mizujs?

Susy
Jobbulást Neked! Azért anyósodék tényleg besegíthettek volna. Főleg, hogy kismama vagy. Nem tudom megérteni őket.

Bree
Én is örülök nektek!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak nincs túl sok kedvem írogatni. De azért olvaslak Titeket időnként :wink:

Kép
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Gittus,
az oltással én is így voltam, most valamelyest megnyugodtam és ez már nagyon rám fért.

Hékás,
mi a gond? Jól vagytok? Nyugodtan leírhatod, segítünk ha tudunk! :)

Nita,
nálatok most béke van? Anyós nyugiban van?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok
megvolt az ultrahang.Bálint 1980g körül van,nagy baba lesz.Láttam ,ahogy az újaival játszott,csücsöritett,és sok haja van.Olyan édes volt.
majd jövök ,csak vacsit csinálok.......

Kép

Kép
kistörpe

Sucer, jössz háztartást vezetni, míg én pihenek? :lol: :lol: :lol: :lol: Igazából nincs semmi gond, dolgoznak a hormonok ezerrel, hol a tetőn vagyok, hol a padlón. De egyikre sincs magyarázat. Most Marci beteg, ráadásul Sanyi is elkapta, meg én is. Levegőt alig kapok a náthától, de szerencsére más tünetem nincs. A védőoltást is beadattam tegnap, letudtam az utolsó karácsonyi ajándékot is. (Már csak magamnak kellene venni valamit anyósék nevében :twisted: de ha ilyen lusták ők is, akkor nekem is ráér januárban)

Kistörpe, tudott saccolni a doki, hogy mekkora lesz Bálint? Nekem 3500 grammra tippelt a dokim. Tök fura, hogy hétfőtől már ctg-re kell járnom :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás annyit mondott hogy álltalában 32 hetes magzat 1600g körüli,Bálint közel 400gmmal többnek látszik.Konkrétan nem mondta hogy mennyivel fog születni..

Kép

Kép
kistörpe

Hello!

Sucer!
Köszönjük, jól vagyunk mindhárman!
Bogi nem jár oviba, de lehet, hogy már idén nem is viszem.

Kistörpe!
Képzeld el, a kolléganőm majdnem pontosan annyi idős kismami mint Te :lol: Ő ma volt uh-n és 2400 gramm a kislány a pocakjában :lol: Van is jó nagy hasa. Olyan szép :lol: Neked is nagy hasad van? Képet nem mutizol nekünk?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!
Suzy, Hékás gyógycsigák mennek@@@@@@@@@@@@@@@@@@minél előbb gyógyuljatok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kistörpe a Minikistörpe is látom szépen gyarapszik :wink: :D
Gittus látom beoltod magad Te is...hát én nem merem most már pláne!%
Úgyhogy H1N1 mentes puszi Mindenkinek :wink:
íme egy cukiság a férjemtől: Kép

Kép

Kép
bree

Kistörpe
Ne vedd kézpénznek az uh- n mért súlyt. Ezek a gépek csak saccolnak és bizony sokat tévednek. Én láttam már olyan hogy ijesztgették az anyukát hogy mekkora babája lesz és alig volt 3 kiló. meg olyat is, hogy saccolták 3 kilónak aztán 3 napra megszült egy 4 kilós gyereket. Szóval ez nem 100 %! :)

Kép
Kép
susytunder

Kistörpe,
ez csak becsült súly, ne vedd készpénznek. Ráadásul még van ideje bőven Bálintnak korrigálni a súlyát :wink: . Szóval ne aggódj előre emiatt!

Hékás,
háááááát takarítást nem biztos, hogy vállalok 8) 8). Itthon most állok neki a hsz után, mert ami itthon van...... :oops: :oops: . Az igaz, hogy már előkészültem, mert tegnap hűtőt, mikrót, szekrényeket takarítottam este munka után, de attól még a portörlés, porszívózás, felmosás, fürdő, wc-k hátravan... :roll: :roll:. Nem nagy a házunk 90nm, csak 2 szint. Van mit csinálni.Ti csináltok karácsonyi nagytakarítást? Én örülök, ha a heti takarításra jut időm hétvégente :oops: :oops: . Jobbulást mindannyiotoknak!!!

Gani,
de jó, hogy jobban vagytok!! Hova teszed ilyenkor Bogit, ha nem megy oviba? Nagyszülő tud vigyázni rá? Nekünk sajnos nincs nagyszülői segítség, csak ritkán, apai nagyszülők 170 km-re, anyukámék csak a XV. kerületben, de tömegközlekedve az is 1 óra ide... szóval mi mindig magunk zsonglőrködünk a hiányzásoknál....
:? :?

Bree,
édes kis pöttyötök van :) :) . Mikor mész legközelebb dokihoz?

Mi megvagyunk, én vagyok Brigihez hasonló állapotban, hol fent, hol lent, tiszta dili. Fizetésünk megint nem jött meg teljes egésszében, a negyedét mét nem kaptam meg. Azért ez karácsony előtt nem jön túl jól, és még 21-22-én is dolgozunk. Na ez nem panasz, mert legalább van munkahelyem, de azért hazudnék ha azt mondanám, hogy ez boldoggá tesz.... talán egy pozi teszt feldobna. :)
Képzeljétek a kolléganőm, akinek a helyére jöttem mert 2 éve elment szülni, megint babát vár, így nem jön engem váltani, ha babás leszek. Mondjuk engem ez nem érdekel, mert mikor idejöttem, azt vállaltam, hogy 2 évig nem állok fel babázás miatt, de ez letelt, így innentől ez nem az én problémám. A főnököm még nem tudja, de ezen nem is nekem kell aggódni, nem?

Na megyek, mert magától nem takarítódik ki a ház.

Jó 7végét nektek, gyógyuljatok és vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok
Csajok,köszönöm,hogy foglalkoztok velem,de eggyátalán nem parázok Bálint súlya miatt.Van egy kismama könyvem abban a 32 hetes baba súlya 1600g körül van,ehhez képest inkább jól állunk.nincs semmi velem ,inkább tök boldog vagyok.Alig aludtam éjszaka,api hazajött behivták ügyeletbe fél 1 kor jött meg,6ra ment vissza,szegényem annyira kilehet............
Betegeknek jobbulást,de én is bele esek ebbe a nyavalyába-kezd kaparni a torkom...

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Takarítási szünetet rendeltem el magamnak, amíg benézek hozzátok :lol:

Sucer!
Jaj, nekünk nagyon nagy szerencsénk van. Anyósom 1 házzal lakik odébb (nyugdíjas, a családjának él, csak apa tesójáéknál már nagyok a fiúk). Vele szokott lenni Bogi, vagy a szüleimmel. Ők kicsit odébb laknak (35 km) úgyhogy oda elvisszük és ott van hétfőtől péntekig, akkor hazahozzuk.
Hol és mit dolgozol, hogy ilyen rendszertelenül fizet a cég? Ez nagyon nagy szemétség! Dolgozni menjél, de majdnem ingyen. Társadalmi munkásnak néz titeket a főnökség? Gondolom Ők azért nem maradnak pénz nélkül sohasem
:evil: :evil: :evil: :evil:

Na megyek, folytatom a szeméttelepmegszüntető hadműveletet. Nekem van ám segítségem! Míg itt írogattam, Bogi a szobájában letörölgette a polcokat és szépen visszapakolt 8) 8) 8) 8)

Jó takarítást magunknak Sucer :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Húúú, akkor nekem mázlim van. Nem kell ma takarítanom, amíg megfőztem a levest, Sanyi kitakarított :lol:

Nálunk anyuék kb 35 km-re laknak, anyósék 300-ra. Szóval nem tudom, hogy fogom megoldani, ha gáz van. Ráadásul anyu nem vezet, így csak tömegközlekedve tud jönni, és hát a Volán nem 10 percenként indítja a járatát...

Kistörpe, a párod mivel foglalkozik, hogy éjjel berángatják?

Sucer, lapozz vissza pár oldalt, tuti látsz pozi tesztet, hátha feldob :wink: :lol: :lol: :lol:

Bree, aranyos fotótok van!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás privi ment...
Gani nagyon ügyesek vagytok,én anyukámat hivom segitségül mert minden nehezen megy.Anyu 20km-re lakik,anyósom7 km.
Tegnap itt járt nálunk az utcába a Mikulás este,tök szépen kivolt világitva a hintója,a gyerekek nagyon örültek neki.
ma megveszzük Patrik legó karácsonyi ajándékát.25 százalékkal olcsóbb a Tescoba a legok.Igy a 20,000-ért 15000 ft hagyok ott.
Bree.gratula a kis pöttyhöz-mikor mész uh.ra?neked is dobtam privit

Kép

Kép
kistörpe

Kép Kép
Sziasztok!
Nálam már járt a Mikulás :D :D :D :D
Reggelre tele volt a cipőm :P :P :P :P Férjem össze rakott egy csomagot csupa kedvenceiből...úgyhogy reggel 8-kor már gumicukrot toltam reggeli gyanánt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem Mindenki jól van!
Nekünk itthon van az új ágyunk, tegnap össze lett szerelve, jót aludtunk végre :D :D :D Kitakarítottam, főztem, palacsintát sütöttem..jól bírtam a napot. De ma hulla vagyok. És most megyünk anyuékhoz....ott is sajna takarítok...igyekszem haza,hogy le tudjak majd dőlni kicsit,mert mindjárt hétfő és bámulhatom az undorító főnököm gusztustalan dagadt fejét...fúúújjjjjjjjjjjjjjjjj de úúúúúúúúúútálom :evil: :evil:

Kép
bree

Hát a takarítással én is indig le vagyok maradva, de ez van, már beletörődtem...

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

jelentem az ablakpucoláson kívül mindent megcsináltam :D . Az adventi koszorúnkat is feljavítottam (tavalyi), így most már az is nagyon szép. A kertből apa vágott hozzá az ezüstfenyőről ágakat, így az illat is nagyon jóóóóó :) . Dekoráltunk is a lakásban, így már jöhet a karácsony!

Brigi,
köszi, de saját tesztre gondoltam :wink: :wink:.

Bree,
mi egymásnak nem vettünk semmit, a gyerkőc is csak 1 csomagot kapott, meg egy diafilmet. Nálunk amúgy se szokás a nagy mikulásos elhalmozás. Az oviban ma reggel sorra jöttek a gyerekek, a nagyobbnál nagyobb ajándékokkal. Szegény Ilang, meg szorongatta, a csomagban kapott kis plüs szarvast, hog yneki ezt hozta a mikulás.... Nem tudom nálatok szokás a mikulásos nagy ajándékozás? Én már annak örültem, hogy pénteken a gyerek maga súrolta ki a csizmáját (nagyon ügyesen), rendet rakott és olyan izgatott, hogy már belealudtam, hogy kivárjam, hogy elalszik. :) Boldog volt, mert rajzolt a Mikulásnak és azt én jól el is rejtettem a pénztárcámba :) .

Gani,
sajnos már nem ez az első eset, hogy késve kapunk fizut és több részletben. A főnököknek sincs, de ez nem vígasztal. Szerencsére azért nem az van, hogy maguknak fizetnek és nekünk nem, hanem az, hogy a vevők nem fizetnek, illetve nem időben. A válság nagyon betett a cégnek, egyre jobban rezeg a léc.. Szerencsés vagy a nagyszülőkkel
:)

Ildi,
ti, hogy vagytok? Nem nagyon írsz magatokról mostanában.....

Kistörpe,
minden tesco-ban van ilyen lego kedvezmény?
Szép lehetett a mikulás ahogy végigment az utcán.

Susy,
hogy vagy? Sikerült a hétvégén pihenned?

Na megyek meló van.
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mi jól vagyunk, tényleg. Két nap múlva 30. hetes leszek, de nagyon várom már a februárt.

Lillát is engem is beoltottak, remélem nem okoz gondot, én már nem mertem kockáztatni.

Tartom a szénhidrát diétát, emiatt néha tudnék panaszkodni, de már én is unom ezt leírni, meg jobb úgysem lesz tőle, úgyhogy ez van.
A dokinéni szerint a 35. hétig durvulhat a helyzet, de nálam egyelőre nem látszik ennek a jele. Ezt az öt hetet még meg kell húznom, mert nem akarok utána kórházban feküdni, mert annnyit nem bírok ki Lilla nélkül... szóval marad a szigor. Fogynom se kellene, mert így sem jó, de ha tartom a diétát ez van, szóval kicsit fából vaskarika helyzet, de Léniért ez a legkevesebb
:wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
de jó, hogy írtál magatokról! Oltás: nem lesz semmi gond, ebben biztos vagyok. Miért kell ez a diéta? Magas a cukrod? Biztos nem lesz semmi gond, pont ma néztem, hogy mindjárt 30 hét! Amikor csatlakoztam annyira az elején voltál :) .

Vigyázz magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

A terheléses értékem 1 tizeddel rosszabb lett, mint a határérték :wink:
Én még most is azt érzem, hogy az elején vagyok :oops: de bízok töretlen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sucer apival most jól megvagyunk......bár szegénykém beteg:((((
Anyós továbbra is szemét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
szegény párod! Jobbulást neki!
Anyós meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ildi,
és ez nagy eltérés? Bocs, nem nagyon vagyok már képben :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bekajáltam, tejszínes karfiol leves, és rántott sajt, rizzsel és tartárral volt a menü :D . Apa főzte, egy Tündér :D :D :D .

Nincs kedvem melózni, annyira rossz itt a hangulat....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

hát ez van, ez a nagy eltérés... 7.8-ig jó a terheléses vércukor eredménye nekem 7.9 lett :wink: ahhoz elég, hogy ezt a diétát bevezessék, bár maga a doki is elismerte, hogy ez nagyon határeset :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?