Kistörpe,
ez csak becsült súly, ne vedd készpénznek. Ráadásul még van ideje bőven Bálintnak korrigálni a súlyát
. Szóval ne aggódj előre emiatt!
Hékás,
háááááát takarítást nem biztos, hogy vállalok
. Itthon most állok neki a hsz után, mert ami itthon van......
. Az igaz, hogy már előkészültem, mert tegnap hűtőt, mikrót, szekrényeket takarítottam este munka után, de attól még a portörlés, porszívózás, felmosás, fürdő, wc-k hátravan...
. Nem nagy a házunk 90nm, csak 2 szint. Van mit csinálni.Ti csináltok karácsonyi nagytakarítást? Én örülök, ha a heti takarításra jut időm hétvégente
. Jobbulást mindannyiotoknak!!!
Gani,
de jó, hogy jobban vagytok!! Hova teszed ilyenkor Bogit, ha nem megy oviba? Nagyszülő tud vigyázni rá? Nekünk sajnos nincs nagyszülői segítség, csak ritkán, apai nagyszülők 170 km-re, anyukámék csak a XV. kerületben, de tömegközlekedve az is 1 óra ide... szóval mi mindig magunk zsonglőrködünk a hiányzásoknál....
Bree,
édes kis pöttyötök van
. Mikor mész legközelebb dokihoz?
Mi megvagyunk, én vagyok Brigihez hasonló állapotban, hol fent, hol lent, tiszta dili. Fizetésünk megint nem jött meg teljes egésszében, a negyedét mét nem kaptam meg. Azért ez karácsony előtt nem jön túl jól, és még 21-22-én is dolgozunk. Na ez nem panasz, mert legalább van munkahelyem, de azért hazudnék ha azt mondanám, hogy ez boldoggá tesz.... talán egy pozi teszt feldobna.
Képzeljétek a kolléganőm, akinek a helyére jöttem mert 2 éve elment szülni, megint babát vár, így nem jön engem váltani, ha babás leszek. Mondjuk engem ez nem érdekel, mert mikor idejöttem, azt vállaltam, hogy 2 évig nem állok fel babázás miatt, de ez letelt, így innentől ez nem az én problémám. A főnököm még nem tudja, de ezen nem is nekem kell aggódni, nem?
Na megyek, mert magától nem takarítódik ki a ház.
Jó 7végét nektek, gyógyuljatok és vigyázzatok magatokra!