Új privát üzeneted érkezett!

Norus!
Szerintem mi nem is vittünk beutalót a szemészetre! :shock:
Még babakocsiztok? :?:
Én már nem is tudom Szandi mikor ült benne. :shock:
Mi vagy kocsival, vagy biciklivel vagy én gyalog Szandi meg kismotorral közlekedünk. :wink:
Márk is megkapta a szurit, sírt nagyon!
De aztán egy Thomasos csokitojásmegvigasztalta. :wink:
Lehet, hogy még ma du-tán az oltóponton én is felveszem. :o

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!

Nekem 39 fok feletti lázam volt akkor vettem be a lázcsillapítót és utánna 2 napig 3 4 óránként aztán két napig még 3X1 szemet.Van valami gáz?
Vius hogy van?Mit mondtak?

Sajna meghalt ma az egyik kismama (26 éves) az influenza okzta tüdőgyulladásban és rajta kívül még 3 an vannak életveszélyben. :cry: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Hefe, szerintem mindenhol csinálnak gyerekeknek is szembemérést, nem hiszem, hogy ahhoz külön masina van. Koczka doktornő párja (L.J.) egyébként magánrendel is, max. hozzá tudod elvinni, ill. ha jól tudom, van magánrendelés a Minikliniken is.

Norus, szerintem háromévesen senki nem erőlteti a villákat. ;)

Zitaaa, pedig én úgy emlékszem, hogy kell beutaló...legalábbis én úgy emlékszem, hogy mi vittünk év elején.
Ti kaptatok Thomasos csokitojást???

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus: azért írtam a villákat, mert úgy rémlett, hogy valaki írta régebben. :roll: LJ semmilyen műszeres vizsgálatot nem csinált nekünk, HH igen.
Beutaló kell, én is úgy tudom, bár mintha tényleg nem kérte volna HH.

ATZita: igen, sokat használjuk a babakocsit. Marcsi is még mindig benna ülne, ha lehetne, szerintem :lol: Ő azóta nem babakocsizik, amióta a PP Pliko-t kezdtük használni a fellépővel, de akkor is kizárólag azon tartózkodott, NEM sétált soha. Dóri inkább rábírható, de ő is bagyon babakocsis. Sokszor nagy lelkesen elindul a motorral, megyünk két háznyit, és közli, hogy inkább beszáll a kocsiba. Máskor meg hosszan motorozik, de pl. ha begyaloglunk a városba, azt nem várom el tőle, hogy azt oda-vissza megjárja motorral vagy gyalog. Autóm nincs, én csak gyalog megyek mindenhova, ha nagyon messze van, apával kell elvitetnem magunkat. A bicót eddig nem mertem. :oops: De sétához, amikor csak úgy a séta kedvéért indulunk, nem is mennék vele. :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus, hát nem tudom, ezek szerint számít, hogy régóta ismerem a doktornőt...mert Peti szépen elmondta, hogy mit lát a képeken, de ezek után bemérte műszerrel is az ördögöm szemét. A barátnőm lánya (a bnőmet is régóta ismeri a doktornő) nem mondta el az ábrákat és az ő szeme is be lett mérve.

Ági és
KépKép
exdeus

Nórus!
Azért, mert bölcsibe jár és így veszélyeztetett jobban,mint aki otthon van. Meg doktornőnk is ajánlotta és én bízom benne! Tegnap megkapta, semmi tünete nem volt,se láz se karfájás!
20140113113746

hali

brbetti
Hédinek a Sulyok doktornő a háziorvosa. én nagyon szertem. nagyon, kedves, figyelmes, ügyesen szúrja a kötelezőoltásokat(gyerek nem sír), mindig felhívom, ha Hédi beteg és telefonon is ad tanácsokat (meg tünetek alapján homeós bogyókat). nem tudom, hogy a szakértelmén vagy a szerencsén is múlott-e , de eddig Hédi csak egyszer kapott antibigyót, a többit tüneti kezeléssel és homeós bogyókkal megúsztuk.én ajánlom.

valaki tud porszívószerelőt???? sürgős lenne, mert takarítani ugye kell :lol:

toncsi80

Hali!

Hétfőn megjártuk Pécset,vettek vért 6 kémcsővel Viustól, de a genetikus dokinő szerint nem szindrómás, de persze azért megcsinálják a teszteket!!!!
Januárra lesz eredmény.

Zitacicu: Hát tegnap belázasodtam (de "csak" 38,6), és végtagfájdalmaim vannak, meg nagyon folyik az orrom olyan vizenyős. A fejem fáj és lüktet, főleg ha hajolok! Tegnap este elmentünk az ügyeletre ott megállapították, hogy homlok és arcüreggyulladás és hogy szövődmény (csak tudnám minek a szövődménye, már évek óta nem voltam beteg :roll: ) De semmi más tünetem nincs, pl torkom se fáj, nem köhögök, csak a nyirokcsomóim vannak atom bedurranva. Most pihiszuszi van! :D Egész nap az ágyban tepedek :)

Pusssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Toncsi!

Köszönöm a válaszod! Tudnál nekem adni egy telefonszámot, amin el tudom érni. Meg egy pontos címet, hogy hol rendel pontosan, mert azt nem tudták megmondani.

Nála kell fizetni vagy tb kártyára be lehet hozzá jelentkezni? Mert mi nem oda tartozunk, hanem Alsóvároson a Molnár doktornőhöz, de ő nem volt nekem szimpatikus, ezért keresek másikat.

Üdv: brbetti

brbetti
brbetti

Exi :)

Én a Tesco-ban vettem a Thomasos kindertojást, kb. két hete volt akciós, akkor bevásároltam vagy 20 db-ot. Így maradt a mikulás csomagba is. :D
Kb. 1 hete voltam megint a Tescoban, kerestem megint, de a csokis sorban nem volt a többi kindertojásnál, hanem véletlen akadtam rá az egyik pénztár mellet, de már alig volt pár db. :cry:
Azóta nem néztem.

Hefe :)
Mi a Dr Sohár Nikolettnél voltunk a Mini Kliniken, magánrendelés, asszem 5000 volt a vizsgálat.

Kép
Kép
zituska28

Enikő!

Nekem fájt a torkom,orrfolyás végtagfájdalom és a nyakam is fájt(gondolom a nyirokcsomók miatt)nameg émelyegtem köhögtem atom brutál,de ezt már írtam.
Most a Máté a soros de se láz se levertség "csak" köhög.Dokinéni szerint prospan meg tantum verde és mehet oviba.Kutya baja.
Ja apa is dögrováson fáj a torka és rázza a hideg.Majdcsak keresztül megy az egész családon,de eddig Én meg a Niki voltunk a legrosszabbul,mert mindkettőnkek napokig tartó láza volt.
Hulladék vagyok a melóban szabin van a kolléganőnk és tripla a meló.Azt sem tudom hogy vezettem haza ma. :shock:
Most meg pizzát sütök a család kérésére :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv.

Toncsi, szerelőt nem tudok, de úgy gondolom, olcsóbb lenne, ha vennétek egy újat. :) Általában ezeket nem éri meg javítani.

Enikő, javulást! Remélem, tényleg jók lesznek a teszteredmények Viusnál!

Brbetti, szabad orvosválasztás van, így szvsz, ha eléred a doktornőt, kérdezz arra rá, hogy belefértek-e a praxisába. Vesztenivalód ugye nincs, max. a telefonköltség. ;)

Zituska, hát akkor arról lemaradtam. A tekintetben nem baj, hogy amiről Peti nem tud, az nem fáj, és gyanítom, hogyha vettünk volna belőle x mennyiséget, ami elfogy, utána igen nehezen tudnám meggyőzni, hogy olyat már nem lehet kapni. (Hisztikímélő megoldás.)

Zitacicu, ezek szerint a család férfitagjai jobban jártak, ők az erőssebbek. Hajrá pizza!

Én holnap vagy pénteken megyek vissza a fogdokihoz, mert most nem igazán jó úgy, ahogy van, ha szerencsém lesz, anyukám elviszi Petit az óvodába, rendelés 7-től van, remélem, nem kell sokat várjak, és megoldódik a gondom is.

Szép estét!

Ági és
KépKép
exdeus

brbetti

Dr. Sulyok Rita
Tisza Lajos krt.20
62/425-101 30/2663235
ritasulyok@gmail.com

nekünk ő sima körzetes dokink, tehát tb kártyával járunk, nem tudom, hogy át jelentkezést tud-e még fogadni, kérdezd meg.
van privát homeós rendelése is. azt szerintem a mobilon megmondja, hogy hol, mennyi

Minden betegnek jobbulást!!!

toncsi80

Csak a karácsonyi meglepetés csomaggal kapcsoltaban zaklatok, kér még valaki???

Lőjjetek már nekem privit aki kér (500 ft/darab) lassan leadnám a listát!!!!!

Pusza

Exi: köszi megmaradok ennél nagyobb bajob sose legyen :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Nagyon elvesztem az utóbbi időben :( Mindig csak olvasok időm már nincs írni!
Megvan a kresz és az elsősegély vizsga :lol: Így egy picit tudok szusszanni!
Amúgy jól vagyunk, Zsoltika szerencsére nem beteg és ha minden igaz nincs már vesetágulata, vagyis nem látta az ultrahang! Igaz már állva ultrahangozta a dokinő mert nem lehetett lefogni, de csak akkor leszek nyugodt ha még legalább egyszer elviszem és akkor sem látják :wink:

Szilcsi!
Remélem minden oké veletek, jól összehoztuk a két fiút :cry:
Na majd ami késik nem múlik :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Akkor lesz valami buli dec.12? Ki jönne?

Zsivicz! ez szuper hir!!

Enikö! Ez mit jelent hogy nem szindrómás? Ez a jó v. a rosszabb?

Thomas tojást én sem láttam tegnap a Tescoban.

Betegeknek jobbulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika: Hát jó, mert nem genetikai a probléma, avagy nem örökölte a betegséget. Viszont nem jó, hogy szüléskor sérült, mert ha odafigyeltek volna az orvosok, akkor most egészséges lenne..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egyre többet gondolunk a Vásárhelyi bentlakásos hetes intézményre. Nagyon nehéz vele, megőrülök már, abból áll az életem, hogy az egészséges gyerekeimet mentem tőle :( Olyan erő van benne, és megy mint egy tank, löki fel Zalánt, fujtogatja, állandóan bántja, félek életre szóló kárt okoz benne :cry: :cry: :cry: A nagyoknak is nekimegy, üt vág, pofoz, hajat tép, áááááááááááááááááááááááááááááááááááá kész vagyok tőle :cry: :cry: :cry: És nem mondhatom, hogy adják vissza neki, mert hogyan is mondhatnám.... de miért kell ezt nekik eltűrni?????
Lövésem sincs mit csináljak, jó lenne ha nyugi lenne itthon, pl esélyem sincs leülni a Bogival tanulni csak este 8 után amikor a kicsik már alszanak, ráadásul Viusnak extra kevés az alvásigénye, pörög állandóan, alig lehet elaltatni esténként... Este 8 után meg már hova tanuljak Bogival, holt fáradt :cry: Egy percre se tudom őket egyedül hagyni, nem rosszindulatból, de állandóan bántja a Zalánt. Ez a Zaza gyerek olyan kiképzést kap, hogy ihaj! :?
A 2 nagy a szobája ajtaját zárva kell tartsa, mert ha V beszabadul ott könyv nem marad épen. Bogi és Marci is tiszta idegek Violától, és én tökre megértem őket.... Talán Zaza az aki a folyamatos terror ellenére is nagyon ragaszkodik Viushoz, a többiek nem, mert ők már átlátják a helyzetet...
Kurtaéletbe nem tudom mit csináljak. :oops: :cry: Be is adnám de sajnálom is, megszakad érte a szívem :cry: :cry: :cry: :cry: Kééész vagyok, mit csináljak....???????
Vásárhelyen van egy hetes bentlakásos intézmény a Kozmutza Flóra gyp óvoda, iskola és szakiskola, hétfőn elviszem és pénteken érte megyek, hétköznap legalább nyugi lenne itthon.....
Nagyon kikészít mindenkit egyszerűen kibírhatatlan....aki látta már, hogyan viselkedik tudja (Jégvirág Bea, Ilcsi...)
Felmondok!!!!

ceniko
Szeged

Toncsi!

Köszönöm a telefonszámot. Keresni fogom a doktornőt
üdv

brbetti
brbetti

Sziasztok!

Köszönöm a szemészetes tanácsokat, megpróbálom a MÁV rendelőben, ha nem sikerül, megyek a mini klinikbe.

Jól vagyunk, Doró még mindig imádja az óvodát, ott is alszik ügyesen, az első héten volt gond, hangoskodott és nem akart aludni, de mostmár megszokta és nem ellenkezik. Délután megyek érte, vidáman jön haza, szóval jól érzi magát. :lol:

Betegeknek gyógyulást!
Üdv: e.

KépKépKépKép
hefe

Exi!
Igen Én is a Tescoba vettem a thomasos csokitojást, meg vettem Bobosat is.
Akkor amikor azt a Thomasos pizsit kerestem, akkor volt egy csomó a bejáratnál.
300 ft körül volt.
Most kapott egyet Márk, jó kis mozdony van benne. A többit majd a télapó hozza. :wink:

Enikő!
Köszi a gyors utalást! :wink:
Viola ügyben Neked kell mehozni a végső döntést, de most végül is egy helyben topogtok, nem?
Miért nem próbáljátok ki Hmvhelyt, aztán ha ugy se jó, vissza lehet csinálni. :wink:
Amúgy nem inditasz műhibapert Emőke ellen? :x

Márk,meg Én megkaptuk a szurit, erre Szandi beteg lett. :roll:
Tegnap lázas volt, meg iszonyú nyűgős, elesett, elaludt ülve a tv előtt. :shock:
Ma voltunk dokinál, vérbő torok, valószinűleg kezdődő mandulagyula, kaptunk antibigyót. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Én köszönöm a segítségedet! :wink:
Tudom, hogy nekem kell meghozni a döntést avagy nekünk. De olyan nagyon car :( annnnnnyira sajnálom szegényt :( de a többieket is a másik oldalon........ :roll: :cry:
Szandrának soksok gyógypuszit küldünk!!!!!++++++++++++++++++++++++

Hefe: Örülök, hogy Doró szereti az ovit, ügyes kislány :)

ceniko
Szeged

Enikő!

Nagyon sajnálom :cry: Szorítok, hogy a döntésed mindenkinek a lehető legjobb legyen! Puszi!
Vendég

Enikő!
privi ment.

Zita!
Hol vetted fel az oltást?Kell időpont,vagy mikor kerül sorra az ember?Fizetni kinek kell?
Szandinak jobbulást!Neki nem adatod be?Végülis egy éves elmúlt..
Vagy ti most hogy gondolkodtok erről?

Aki kér még foglalkoztató csomagot kérem mielőbb jelezze!
Norus?Unokatesónak nem kell akkor?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit!
Én itt a szatymazi háziorvosnál vettem fel.Minden második nap tart oltási időpontot, a rendelés után, felirta receptre, kiváltottam a szomszédos patikába, visszamentem beadta.
Cakk-pakk 3000 volt, ugyanannyi mint az oltópontban. :wink:
Fél óra alatt kb 10 embert beoltott.
Szandit nem akarom, Ő nem jár közösségbe, itthon van. Ezért oltattam Márkot meg magam, hogy Őt is védjük. :wink: Apánkat nem tudom rávenni! :roll:

Hefe!
Babalátáskontroll pupillatágitás nélkül.
Szeged Boldogasszony sgt.35
Szemészeti szakrendelés, bejelentkezés személyesen vagy telefonon.tel:62/444-208 vagy 30/636-2714
Dr Koczka Klára: kedd:14-16, csüt 10.30-12-ig
Azt hiszem 3000 ft. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Csak azért kérdeztem,mert úgy emlékztem,hogy azt írtad oltópontra ugrasz be...
Hát,ha ugyanannyi,akkor meggondolom..
csak közben ne kapjon el semmit az ember betegrendelésen,vagy ne hozza haza.Én inkább ettől tartok..
Az oltóponton tán nincs annyi beteg a közelben...
De ez az én logikám,majd megszülöm a döntést előbb-utóbb...

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikö! Ja igy már értem, tényleg felháboritó hogy orvosi hiba ilyen sulyos betegséget tud okozni!! Én azt is megértem hogy bentlakáson gondolkodsz, végülis ott van másik 3 gyerek! akivel szintén kell törödni, a lelkükkel is. Nagyon nehéz lehet most nekik is, a nagyok nyilván jobban tolerálják mert tudják már miért ilyen, de akkor is irtó nehéz!! Valszeg én a többiek miatt beadnám, de nyilván a Ti döntéseteket kell megértenünk bárhogy is tesztek majd. Rohadt nehéz, na!!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

szilde: köszi, mi most nem kérünk többet!

Enikő: sajnálom :cry: Én már rég beleőrültem volna, főleg így, hogy tudod, hogy orvosi hiba, és kutya baja se lenne, ha... Leginkább ez az őrjítő. Döntéshelyzet: én is beadnám, azt hiszem, amennyire bele tudok gondolni a helyzetbe.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilde!
Itt ugy csinálja a drnő, hogy 11-ig rendel. és fél 12-re mennek azok akik oltásra mennek, Szóval betegek már nincsenek. :wink:
Csak olyanok voltunk ott, akik szurira mentek. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok csajok!

Ma tudtam meg, hogy H1N1-ünk volt. Úgyhogy oltás dolog idén már nem aktuális nálunk... Majd igyekszem vmikor bővebben is jönni.

Pusz

KépKép

KépKép
timika

timika: akkor mostmár jól vagytok? na ez az, épp ma jutott eszembe, hogy vajon jövőre ősszel újrakezdődik ez az egész őrület?! :shock:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Üdv.

Rég jelentkeztem.

Enikő, OK, igazad van, csak írtad, hogy nem vagy teljesen jól. Remélem, azóta már ennyi bajod sincs. :)
Ezen a bentlakásos dolgon, ha jól emlékszem, már korábban is törted a buksid. Ha abból indulok ki, hogy a nagyoknak jót teszel, add be, mondjuk, ha azt nézzük, hogy legalább lenne öt nyugis napod a hétből, Te is jól járnál. Nézzétek meg, aztán majd látjátok, hogy maga az intézmény szimpatikus-e vagy sem. Még az is lehet, hogy Viusnak is jót tenne!

Zsivicz, most jön a neheze. :D

Kármen, hát attól függ, hánytól lenne...mert én 11-én is bulizok (céges), és másnap talán pihennem kéne, így elmennék kicsit dumálni, de nem nagyon késő este.

Zitaaa, na majd körülnézek a Tescoban Thomasos csokitojás ügyében. Mondjuk holnap megyünk Pestre, bemegyünk az Auchanba is, hátha lesz ott is, ha meg nem, marad a tetyó.
Szandinak javulást!

Norus, akkor nem H1N1 őrület lesz, gondolom, ez az oltás ezen fajta influenza ellen örökre véd. Akkor majd jön a HxNx. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Ági küldtem neked privit, sürgős :) nézd meg léccike :) köszi

ceniko
Szeged

Exdeus: nem hinném, hogy örökre, tudtommal ez az adott vírus ellen is csak rövidtávon ad védettséget, magyarul egy szezon, mint az összes többi infulenza-oltás. :roll: Kevés az az oltás, ami életre szóló védettséget ad, inkább a betegségeken való átesés ad.

Thomas-os csokitojás: én a Metro-ban vettem, igaz, 2-3 hete.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Timi! Kértetek tesztet mindenkinek? Vagy honnan tudjátok hogy az volt? És ki mennyire volt beteg?

Tegnap nem láttam Thomas tojást.

Exi! Nem tudom mikor lenne, Szilcsi és Zita javasolták ezt a bulit. Csak már tudnom kellene hogy szervezzem én is az estét

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Igen, már jól vagyunk, majdnem teljesen jól. Kristóf hozta haza az oviból, ő szerdára lett beteg, mi péntekre. Általános tünetek voltak, köhögés, magas láz, végtagfájdalom, Kristófnál és Sanyinál hasfájás is. A láz volt a legdurvább, Kristófnak és nekem felment 39,7-ig, Sanyinak megállt 39-nél, Flórának ugye ahogy 38 fölé ment, csillapítottuk, de szerencsére (plusz az anyatejnek köszönhetően) ős viselte legkönnyebben az egészet. Gyakorlatilag 2 nap alatt túl volt rajta.

Teszt: na ezen nagyon-nagyon kiakadtam, azt hiszem, jellemző az egész Mo-ra. Ugye Kristófnál még abban a hitben voltunk, hogy csak egy kis ovis vírust nyelt be. Mikor Fló péntekre beteg lett, azt mondtam, nem érdekel, ő még nagyon kicsi, tudni akarom, nem H1N1-e, hogy kaphasson antivirális szert (ezt a tünetek megjelenésétől fogva 48 órán belül el kell kezdeni adni). És csajok basszus hiába fizetném ki, nem veszik le egyéni kérésre a mintát!!!! :x :x :x Be kellett volna menni a regionális ÁNTSZ-hez mintavevőért, a gyerekorvosnak le kellett volna venni a mintát, majd NEKÜNK (tök betegen) fel kellett volna vinni Budapestre, ahol ha van szabad kapacitás, megnézik. Mindezt pénteken délelőtt úgy, hogy hétvégén már nem dolgoznak, tehát a 48 órát így is, úgy is buktuk!!!! Onnan tudjuk, hogy H1N1 volt, hogy ugye bezárták Kristóf oviját, mert annyi beteg gyerek volt és ezután felhívták az összes szülőt telefonon és mikor velem beszéltek, mondtam, hogy én spec. nagyon szívesen venném, ha valaki végre levenné a mintát, mert én péntek óta ezt próbálom elérni hiába :evil: :evil: :evil: Másnap a gyerekorvosunk levette a mintát és péntekre tudtuk meg, hogy pozitív lett. Mivel egyértelműen Kristóftól lettünk mi is betegek, ezért nyilván mi is ezen estünk át.

Norus :) Igen, szerintem újra fog kezdődni. Sőt, rosszabb is lehet, ha beteszik a szezonális oltásba. Mert mi van, ha valaki csak a H1N1 ellen szeretne védelmet és a többi ellen nem, viszont csak egy kombinált oltás lesz?

Lányok! Ha vki lát még vhol Thomasos tojást, megkérhetném, hogy vegyen nekünk is pár darabot? Már több helyen néztük, de sehol sem találtunk. :(

Exi :) Pont ez volt az oltással az egyik bajom, hogy csak erre az évre nyújt valamennyi védelmet. :?

KépKép

KépKép
timika

Timi ez vérlázító :shock: magyar eü :evil:
De nézd a jó oldalát, legalább túl vagytok rajta :)

Itt a teljes kép a szaunáról amit legutóbb csinált apácska, sztem nagyon szép :)
Kép

ceniko
Szeged

Üdv.

Thomasos csokitojásról én lemondtam. Se Tesco, se Metro, se Auchan. Evvan, szerencsétlen vagyok no.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! Ez gyönyörü!!!

Lányok, én megvallom olvastam eddig van 30 cikket az oltásról, de én NEM tudtam hogy mégis el lehet kapni. Itt azt állitják hogy tájékoztatás megfelelö volt, szerintetek?? Tudtátok ezt az oltásról?
http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/b ... r/2129449/

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági: Köszönöm szépen a segítségedet :wink:

Karmen: Igen, ezért (is) nem oltatok..... minek??

ceniko
Szeged

timika: és mi az az antivirális szer, amit Flórának adtál volna? Valami homeobogyót szedtetek?

Enikő: a szauna gyönyörű, ha nem titok, mennyibe kerül egy ilyen nulláról?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Thomasos tojás: tegnap a hódmezővásárhelyi Tescoban volt még csomó. Sajna csak most olvastalak benneteket, de ha tudtam volna, hogy kell, akkor veszek többet :( Amúgy 250 Ft. A bejárattól kicsit jobbra szemben van.
szerika

Sziasztok!

Karmen :)
Igen, én is tudom, hogy nem nyújt 100%-os védettséget az oltás, elkaphatjuk azzal is..
De egyáltalán nem mindegy, hogy - ahogy a cikk is írja -, oltás nélkül belehalhatsz, ha oltással kapod el, amire eleve kisebb az esély, enyhébb tűnetekkel letudod...
Kéretik nem megkövezni, én oltás párti vagyok, és valszeg a héten oltják Noémit is....

Dec 12-én lesz Retro party a Memphis kaféban.
Én tuti ott leszek, tesómékkal megyek.
Örülök, ha csatlakoztok, de én talit nem szervezek, mert az nem annyira szokott összejönni... 8)
Hátha így "spontán" összeröffen a banda! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok.
Ezt a cikket most találtam,egy angol oldalon,leforditottam,ezért is kicsit fura a szöveg,mivel forditva van.Nem irok kommentet mindenki döntse el mit gondol.Csak gondoltam bemásolom hátha tudok valakinek a döntésében segitteni.

Amerikai egészségügyi hatóságok tettek a terhes nők az egyik legfontosabb csoportok szerzés a sertés influenza H1N1 vakcina, de ez valójában biztonságos terhes nők és a csecsemők? Nos, az igazság az, hogy a vetélés jelentések terhes nőknél, akik megtették a sertések H1N1 influenza vakcinát kezdenek betódul az egész nemzetet. Oltóanyagok és terhességre egyszerűen nem illenek össze biztonságosan. Tény, hogy a csomag egészíti ki a sertés influenza vakcinák valóban azt mondják, hogy a biztonsági e vakcina terhes nők esetében még nem állapították meg.

Mi készül, hogy olvassa el az alábbi kell sokk és düh van. Ha ők azt mondja, hogy a sertés influenza vakcina nem biztonságos a gyermekek 6 hónapos kortól, akkor miért a világon, hogy biztonságos legyen a terhes nők és a csecsemők? Ennek nincs egy csöpp értelme, nem igaz?

A következő sertés influenza H1N1 vakcina vetélés rémtörténetek van egy születési klub június 2010.....

EBWashington:

Annyira ideges volt. Annyira izgatott, hogy terhes, miután megkóstolta az egy évre. Amint kiderült, hogy terhes vagyok, én csatlakozott ehhez a születés klub és én volt esedékes június 25. Van két egészséges fiú, aki korábban nem elvetélt. Minden remekül ment. Múlt hétfő, megvan a H1N1 vakcina Thimerosal csökkent (higany csökkent a terhes nők). Kedden reggel kezdtem görcsös és szerdán elkezdtem erős vérzés. Saját hCG-ben 50-én, szerdán, és én már majdnem 6 hétig mentén, így alacsony volt. Még mindig gondoltam, hogy terhes lehet, de én pénteken én hCG le a 22-ben. Én egy érzelmi roncs. Úgy érzem, volt egy egészséges baba, és én ezt szerzés okozta a H1N1 vakcina. Saját orvosok tolta azt. Én online és kutatott, sok vetélés után a H1N1 vakcina, de nem jelentették be, mert nehéz megmondani, hogy mi okozta a vetélést. Remélem, hogy nem okozott ez. Szeretném mindenkinek a legjobb.

Tayla08

Nem tudom a választ neked, de egy barát barátja most volt egy vetélés után 2-3 nappal rá a lövés. Volt 7weeks. Nem volt előtörténete m / c. .. Senki sem tud válaszolni, ha azok kapcsolatban vannak ... ez nem volt elég hosszú ahhoz, és arra nem volt példa olyan vizsgálatokat végzett a terhes nők esetében. Azt is megmondom, hogy döntöttem, hogy meg akar ... én nem, én nem fogok kap ez az én DD sem. A lányom és én mindketten H1N1 múlt héten, és bár ez igazán szar ... Azt hiszem, hogy a rizikót. Az egyik orvos megmondja, hogy kap ez és a következő fogja mondani, nem is ... nem kell mást tennie, mi van a szívedben.

90707

a szívem megy el Ön, mint én nemrég elvetélt is, és volt köszönhető június. én egy egészséges szív megverni 6wks. majd 7,5 wks fiam van a H1N1 vakcina, amely ködben élő vakcina benne. A nővér azt mondta, hogy legyen óvatos, b / c lehetett technikailag terjedésének, ha az orrát dörzsölte, és megérintette a felület stb A következő este elvetélt, és 5 nappal később diagnosztizáltak nála H1N1. i munka otthon, a gyerekek vannak otthon, hadnt volna bárhol a fenti időszakban. így az esélye, hogy az összes kapcsolódó nagyon magas. az influenza elleni vakcina köd figyelmeztet az immunhiányos betegek esetében (amely magában foglalja Prego), hogy távol marad azoknál, akik az influenza köd a 21 nap.

Ez a következő sorozata, sertés influenza H1N1 vakcina vetélés rémtörténetek van egy oldal kb About.com vetélés.....

: Jo:

Megvan az influenza elleni vakcina (rendes nem H1N1) 8 hetes terhes. Három nappal később elvetélt. Én nem haladó kap a H1N1.

Sajnálatát fejezi ki:

Megvan mind a vakcina csütörtökön. Én 9 hetes terhes. Én elvetélt vasárnap. Azt mondták az orvosok, hogy több vágni a vakcina. Most azt kívánom követni gyomromban érzés, és nem kérni őket, egyáltalánAKIT ÉRDEKEL AZ OLDAL:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... -vetelesek
gigike32

Zituska! Nem vitainditó akarok lenni, már mindenki elmondta itt többször oltás párti v. sem, csak nekem megdöbbentő volt a hír hogy nem is ad teljes védettséget, én tényleg nem hallottam ezt korábban. Ezért kérdeztem, mások tudnak-e róla?
Buli. Én egyedül biztosan nem megyek le. :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hallé!

Bogi ugatósan köhög és reggelre belázasodott, voltunk az ügyeleten vírusos torokgyula. Azt mondta az ügyeletes, hogy a hini-nek a gyerkváltozatát kapta el (nagy valószínűséggel), a kicsiknél így jön ki (köhögés, torokgyula, láz)
Amúgy a kedve jó, az étvágya rendben, nem olyan "elesett" és várható, hogy a többi gyerekemen is kijön előbb utóbb. Én nem bánom legalább túl leszünk rajta.... :roll:

ceniko
Szeged

Üdv.

Oltás: már az elején megmondták, hogy nem ad teljes védettséget, és amit ad, arra is várni kell min. 10 napot. Ezért lehet az, hogy vki megkapja az oltást, és az azt követő héten lebetegszik H1N1-gyel.

Gigike, igyekeztem megérteni a fordított szöveget. Nekem az első sztoriból az jött le, hogy az az anyuka, aki elvetélt a szuri után még max. 12 hetes terhes volt, de lehet, még annyi sem, ha jún. 25.-re volt kiírva. Nálunk, Magyarországon csak a 12. hetet betöltött kismamák kaphatnak oltást eleve. Én, ha most terhes lennék, azért megvárnám a 20. hetet, de akkor is beadatnám magamnak az oltást. Én úgy vagyok ezzel, mint Zituska, hogy inkább ez, minthogy vmi szövődmény alakuljon ki. Mert nem a vírus veszélyes ugye, hanem amit magával hoz(hat).

Enikő, na ez édes...azért, nem valószínű, hogy Bogi H1N1-es lett, mert az, hogy belázasodott simán lehet "csak" a tüdőgyulladástól. Na ettől mászok én falra. Inkább akkor ne mondjon semmit az orvos. Mondjuk mindegy, mert egyik diagnózis sem az. De nagyon kiakadok, amikor ezzel dobálóznak a dokik, legyen akárki is.
Természetesen ettől függetlenül mielőbbi javulást Boginak, és remélem, hogy a többi gyereked megússza!!!

Ma voltunk délelőtt a Dóm téren, nagyon hangulatos. Tíz előtt mentünk, alig voltak, tudtunk fotózni, Peti szinte egyedül járt-kelt a szalmabála labirintusban. Nagyon élvezte!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Zituska: hogyhogy oltatod Noémit? :shock: Nem úgy volt, hogy ő biztosan nem kap?

Karmen: én sajna nem tudok menni 12-én, azt hiszem. :(

Enikő: Egyetértek Exdeus hsz-ával. Ugyan miből következtethetett arra a doki, hogy azt a bizonyost kapta el Bogi? Most ez a divat, vagy mi? Köszi a választ szauna-ügyben! :wink: Anyukámék annak idején beletervezték a házba a helyét, de amióta kész a ház, azóta nem esik róla szó... :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Enikő, újra és újra előjön ez a dilemmátok Viussal. Irtó nehéz, és dönteni nektek kell, sőt megkockáztatom, tanácsot sem lehet adni, mivel nem vagyunk ilyen helyzetben, nem tudjuk átérezni a problémátokat. De ahogy elmondod nekünk, nekem is az jön le, hogy egy próbát megérne, nem? Hátha Viusnak is hasznára válna, ha szakemberek foglalkoznának vele egész nap.
Sajnálom Bogit, mielőbbi gyógyulást neki! De azt nem értem, hogy a h1n1 gyerek változata? Akkor van kismama változat meg öreg változat is? Honnan tudja a doki ránézésre, hogy az van neki? :shock:

Lali csütörtökön kapná az oltást, de folyik az orra, nem hiszem, hogy megkapja most, ha egyáltalán addig jár is bölcsibe, mert nekünk innen már csak egy lépés a láz... És a héten egyedül vagyok a melóban, nem kéne bezárni... Dilemma... :roll:
Én köhögök, valami vacak ez is, pénteken voltunk buliban, ott fázhattam meg... :roll:

Nóra, milyen volt a Bolyais mikulás? Sajnálom, hogy nem tudtunk jönni, de nagyon késő nekünk a 6 óra. :(

Dec. 12.: nálunk is 11-én céges buli lesz, nem tudom, így másnap tudok-e menni a Memphisbe. Apának már mondtam, tudja, hogy mindkét este el szeretnék menni, aztán majd látom, hogy alakul a céges előző este.

Timi, remélem, megúsztátok szövődmények nélkül!!! Akkor már mindenki jól van? Durva, amit meséltél a mintavételről. :twisted: Nem is értem, hogy állítanak ki mindenféle statisztikákat, hogy hányan betegek, hányan szövődményesek stb., mikor nem is vesznek mintát??? :twisted: :roll:

Anikó, sokat gondoltam rád jogsi-ügyben, gratula az elejéhez!!! Sajnálom, hogy nem jött össze a tali, de amióta dolgozom, totál havazás van nálunk. Egyszerűen sehogy sem tudom magam utolérni, le vagyok maradva az otthoni dolgokkal, a tanulással...áááá őrület.

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Sztem az ügyeletes doki arra gondolt, hogy gyerekeknél főleg (mondjuk 95%-ban) ezeket a tünetgyütteseket produkálja a hini influenza vírusa! Az összes gyerek a váróban ugyanezekkel a problémákkal ült ott (torokfájás, ugatós vagy kínzó köhögés, magas láz)....... :roll:
Simán lehet h1n1, mert a tünei olyanok!
Nem értem miért ne lehtne az, hisz járvány van ezerrel? Mondjuk én "örülnék" neki, mert túl lennénk rajta. Bocs ez a perverzióm, hogy jobb túlleni rajta, inkább a lezajott és kihevert betegségtől legyünk védettek, mintsem a bizonytalan oltástól :x 8)

Amúgy Bogi még mindig lázas, tegnap délután 39,6-ot mértem neki,akkor kapott Nurofent. Azóta "csak" olyan 38,5 körül van a láza, és annyit még nem csillapítok (dolgozzon a szervezete) Úgyhogy éjjel, meg ma eddig nem kapott semmit, (csak vitaminokat és homeós köptetőt) illetve 20 perce mértem 38,8 volt, most adtam neki Paracetamolt..... Felváltva kapja a lázcsillapítókat a hatóanyagok miatt....
A kedve jó, nem "elesett", teljesen okés sztem......

Szilcsi: Drukkolok, hogy ne legyen baja Lalinak. Elég sokat beteg, adsz neki valami immunerősítőt????

Norus: Szívesen :wink:

A 12.-kei bulira szvsz én sem tudok menni, mert megyünk Pestre aznap, de még nemtom..... :roll:
Hja holnap is megyek Pestre anyukám jön át vigyázni Bogira, árút megyek beszerezni apánknak, addig hadd dolgozzon annyival is előbbre van, hogy nem neki kell utazgatni meg árút beszerezni....
Munkahelyi megbeszélés is lesz összehozom a kellemest és a hasznosat :wink:

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?