Sziasztok.
Ezt a cikket most találtam,egy angol oldalon,leforditottam,ezért is kicsit fura a szöveg,mivel forditva van.Nem irok kommentet mindenki döntse el mit gondol.Csak gondoltam bemásolom hátha tudok valakinek a döntésében segitteni.
Amerikai egészségügyi hatóságok tettek a terhes nők az egyik legfontosabb csoportok szerzés a sertés influenza H1N1 vakcina, de ez valójában biztonságos terhes nők és a csecsemők? Nos, az igazság az, hogy a vetélés jelentések terhes nőknél, akik megtették a sertések H1N1 influenza vakcinát kezdenek betódul az egész nemzetet. Oltóanyagok és terhességre egyszerűen nem illenek össze biztonságosan. Tény, hogy a csomag egészíti ki a sertés influenza vakcinák valóban azt mondják, hogy a biztonsági e vakcina terhes nők esetében még nem állapították meg.
Mi készül, hogy olvassa el az alábbi kell sokk és düh van. Ha ők azt mondja, hogy a sertés influenza vakcina nem biztonságos a gyermekek 6 hónapos kortól, akkor miért a világon, hogy biztonságos legyen a terhes nők és a csecsemők? Ennek nincs egy csöpp értelme, nem igaz?
A következő sertés influenza H1N1 vakcina vetélés rémtörténetek van egy születési klub június 2010.....
EBWashington:
Annyira ideges volt. Annyira izgatott, hogy terhes, miután megkóstolta az egy évre. Amint kiderült, hogy terhes vagyok, én csatlakozott ehhez a születés klub és én volt esedékes június 25. Van két egészséges fiú, aki korábban nem elvetélt. Minden remekül ment. Múlt hétfő, megvan a H1N1 vakcina Thimerosal csökkent (higany csökkent a terhes nők). Kedden reggel kezdtem görcsös és szerdán elkezdtem erős vérzés. Saját hCG-ben 50-én, szerdán, és én már majdnem 6 hétig mentén, így alacsony volt. Még mindig gondoltam, hogy terhes lehet, de én pénteken én hCG le a 22-ben. Én egy érzelmi roncs. Úgy érzem, volt egy egészséges baba, és én ezt szerzés okozta a H1N1 vakcina. Saját orvosok tolta azt. Én online és kutatott, sok vetélés után a H1N1 vakcina, de nem jelentették be, mert nehéz megmondani, hogy mi okozta a vetélést. Remélem, hogy nem okozott ez. Szeretném mindenkinek a legjobb.
Tayla08
Nem tudom a választ neked, de egy barát barátja most volt egy vetélés után 2-3 nappal rá a lövés. Volt 7weeks. Nem volt előtörténete m / c. .. Senki sem tud válaszolni, ha azok kapcsolatban vannak ... ez nem volt elég hosszú ahhoz, és arra nem volt példa olyan vizsgálatokat végzett a terhes nők esetében. Azt is megmondom, hogy döntöttem, hogy meg akar ... én nem, én nem fogok kap ez az én DD sem. A lányom és én mindketten H1N1 múlt héten, és bár ez igazán szar ... Azt hiszem, hogy a rizikót. Az egyik orvos megmondja, hogy kap ez és a következő fogja mondani, nem is ... nem kell mást tennie, mi van a szívedben.
90707
a szívem megy el Ön, mint én nemrég elvetélt is, és volt köszönhető június. én egy egészséges szív megverni 6wks. majd 7,5 wks fiam van a H1N1 vakcina, amely ködben élő vakcina benne. A nővér azt mondta, hogy legyen óvatos, b / c lehetett technikailag terjedésének, ha az orrát dörzsölte, és megérintette a felület stb A következő este elvetélt, és 5 nappal később diagnosztizáltak nála H1N1. i munka otthon, a gyerekek vannak otthon, hadnt volna bárhol a fenti időszakban. így az esélye, hogy az összes kapcsolódó nagyon magas. az influenza elleni vakcina köd figyelmeztet az immunhiányos betegek esetében (amely magában foglalja Prego), hogy távol marad azoknál, akik az influenza köd a 21 nap.
Ez a következő sorozata, sertés influenza H1N1 vakcina vetélés rémtörténetek van egy oldal kb About.com vetélés.....
: Jo:
Megvan az influenza elleni vakcina (rendes nem H1N1) 8 hetes terhes. Három nappal később elvetélt. Én nem haladó kap a H1N1.
Sajnálatát fejezi ki:
Megvan mind a vakcina csütörtökön. Én 9 hetes terhes. Én elvetélt vasárnap. Azt mondták az orvosok, hogy több vágni a vakcina. Most azt kívánom követni gyomromban érzés, és nem kérni őket, egyáltalánAKIT ÉRDEKEL AZ OLDAL:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... -vetelesek