fOLYT KOV:
Tegnap (vegre) voltunk setalni apaval, bevagtaztunk babakocsistol a
"belvarosba". DM utan megneztuk az
allatsimogatot, ebben az evben is van.
Voltak kis kecskek! Egeszen picikek. Volt
Birka, szamar (oriasi, szerintem
Csernobilbol szereztek). Patrik persze
meg nem fog fel ilyeneket de engem alig
lehetett elvontatni mikozben boldogan
ismetelgettem hogy : kecskeeeee,
kecskeeee, en is, en is, akarok
otthonraaaaaaa. (kisse furan mutatott egy
majdnem 40 eves orult no ott nyavajog a
kecsekeert.)
Szilvi:
Gyonyoru a disz!!! Igazi elegans darab!
Nekem nagyon megnyerte a tetszesemet.
(nekem van egy olyan all-year
karacsonyfam, picike, egy nagy vazaban
lakik (ja, nem igazi) es barack szinu
masnik vannak rajta arany madzagokkal.
Amig kint eltem volt ket nagy muviragom,
olyan citromfa szeru, azok voltak
gyonyoruen feldiszitve, minden evszakban
mas diszekkel. Csodalatosan feloltoztette
a lakast!
Ha meglesz a hazunk, szerzek
megint olyat es megint lesz cserelheto
disz rajta.
A 3D-s udvozlolap is csodalatos! Ilyet
szivesen kud es kap (!) az ember.
Volt egy baratunk Canadaban, egy kedves
holgy a gyulekezetunkbol, aki
kepeslapokat gyartott. A
hazassagkotesunkre csinalt egy igazi
remekmuvet. Annyira bamulatos ha
valakinek ilyen kreativitasa van mint
neked!
Hajni:
Latom Lilit lelki szemeim elott ahogy formalja a szavakat "Lili nyelven". Annyira kis draga lehetett!
Legkozelebb felvehetnetek videora (akar telefonnal is.) Mi mindig visszuk magunkkal a telefont ilyen esetekre. Persze nalunk meg csak most kezdodik a mosolygas, de mindig az uj dolog a szenzacio a szuloknek.
Szilvi:
Zabalnivalok a kutyik!!!!! es milyen egyszerre csinalnak mindent a kepen. Az az alvas szenzacios!
zsAndi:Hoeses a kertben kutyi eloadasaban parnaval eloadva.
:D:D:D:D:D:D
tierno:
Altatas: en nagy expert vagyok altatas ugyben. Nem hogy jo, de csodas, mert kapsz egy ugy nevezett "batorito cuccot" elotte, amitol tiszta jo kedved lesz es semmitol sem felsz, a vilagot is megvaltanad, csak el vannak nehezulve a vegtagjaid.
Szoval klassz dolog az altatas, mondtam is egyszer a dokinak hogy jovo heten is jovok, jo volt a "kirandulas lala orszagba".
Orsi:
Gondoltam hogy NEKED IS bejott az alatos cucc.
:D:D:D:D:D:D:D
CSINIK A TELAPOK............ Ha lehet en azt az izmos hasut vinnem haza :D:D:D:D
zsAndi:
Apa es az Andrassy ut.
Tudom hogy idegesito lehetett nagyon, de most bevizualtam parodat ahogy durrog az anyosulesen ti meg ultok a forgalom kozepen. Gondolom Dorcinak meg igazabol tetszett a szep kivilagitott ut.
Mi ott laktunk par eve a Kodaly Korondnel, sokat setaltunk a kivilagitott utcan. Ezert imadkom ezt a szezont, olyn gyonyoru minden ahogy ki van diszitve.
Orsi:
Kerlek nehari hogy nem jottem!
Pedig nagyon jo lett volna. De ejszaka vajmi keveset aludtam a gyerek jovoltabol. Olyan nyugos volt egesz nap es ejjel, en meg kihasaltam reggelre teljesen. A torolkozot szepen betettem egy tasiba, odatettem hogy apa vigye el de itt maradt.
Szegeny torcsi, mar itt szomorkodik miota, hazamenne de nem viszi senki. Mar modtam neki hogy ne bankodjon, elobb-utobb eljutunk oda is.
Marcipan es a szag: Szerintem erdemes lenne a dokinak megmutani szegenykenek az allat ha piros. Biztos irritalja a bura ami rajta van.
Meddig kell meg hordania?
MIKULAS:En nem kaptam semmit sem
:(:(:(:( Komolyan nagyon kivagyok !!!
:(:(
Pedig meg direkt kinn is hagytam a spanglis topankamat...... nem volt benne semmi csak a tavalyi labszagom.
mangora:
Gratula a tobb tejhez. En is kaptam anno a homeos bogyokat, nekem is segitett, rengeteget!
Hajni:
Lili egy tunderke ahogy ott ul az etetoszekben.
vezetes: Amikor osszejottunk parommal, (o koltozott ki hozzam Canadaba) nekem volt csak kocsim, meg ottani jogsim igy o nem vezethetett egy ideig. "kisse" sportosan nyomattam akkor meg a dolgokat, meg volt elegedve. Bezzeg most, 10 ev elteltevel (miutan leginkabb o vezetett) meglett a kocsim, egyszer vezettem mikor benne ult, SOHA TOBBET!!!!! Ugy magyarazott mintha tegnap kaptam volna jogsit. (megjegyzem 20 eve van jogsim...)
Ferfiak! Pffff...
Orsi:
Mikulasbuli
:D:D
Azert a Miki bacsi feher gumicsizmaja nem semmi!!!
Tenyleg cuki volt a rucid! Csak sajnos nem latszik jol a cicid
:D:D:D:D:D (juj de rossz vagyok!)
mangora:
Ha fejsz 3 orankent, a tejed rohamosan fog tobb lenni. (En is igy csinaltam, szulesn utan 2 hettel mar 100 milliket fejtem. (erdekes, el lett apasztva mar milyen regen es meg mindig jon egy-egy csepp belole...)
Olyan jo volt szoptatni...... csodalatos erzes!
Na eldugulok most 1 hetre legalabb, annyit irtam, hehehehe :D:D