Na vagyok! Csak rendet vágtam a Lányok között!
Szóval......
Vero!
És most már minden nap láthatja! És a tejcsije is lassan beindul, és ha minden jól megy, akkor hétfőn hazaengedik és akkor már "elkéreckednie" sem kell senkitől, hogy átmehessen Szofihoz!
Szóval most nehogy azt hidd, hogy én nem izgulok értük és "kőszívű" vagyok, de nem lehet a dolgokat mindig a rossz oldalukról nézni!
És tudod, nem sajnálatra van szüksége Ancsának, hanem bátorításra és drukkokra!
Bocsánat, ha ez most kicsit esetleg keményen "hangzott" tőlem, de ez a véleményem. És ezt Ancsa is tudja!
Más. Lányok és Te hogy vagytok? Laci még bírja a "kiképzést"? Hogy állsz a karácsonyi vásárlással? Várják már a Lányok a Mikulást?
Nálunk Adri már igen, főleg a virgácsát várja!
Tenci!
Na akkor nem voltál vásárolni? És az ágy is onnan lesz, ahonnan a verda a Fiúknak?
Tényleg, aksija jó már? Vagy ki lett cserélve?
Csizma nálunk nem az ablakba megy, mert redőny van!
Hanem a konyha ajtóba!
Adri már két évvel ezelőtt is megkérdezte, hogy a Mikulás hogy jön be a redőnyös ablakán?
És akkor mondtam Neki, hogy ott sehogy, hanem majd a konyha ajtón jön be!
(hirtelen ötletem volt ez anno!) Na azóta a konyha ajtóba rakja a csizmit.
Zizinek meg én rakom oda majd este, ha már ágyban van. Mert Ő csak elhordja mindenhonnan a cipőket! Aztán nehogy a Miki ne találja meg, tudod!
Mert Adri mielőtt lefekszik, leellenőrzi, hogy biztos az ajtóban van-e!
Akkor este gyere!
Judy!
Okés, jöhet mélbe is férjed melója! És nem sűrgős! Ettől még jól fogok aludni, ha nem tudom meg rögtön és azonnal!
Én hétfőn felhívom doki nénimet, leinformálom oltásról, de szerintem oltatom magam!
Bilizéshez meg hajráááá!!!!
Fog az menni Ancsának!
Várlak vissza este!
Csillag születik után jövök én is!
Na menek egy kicsit, mert Adri nem bír magával!