Új privát üzeneted érkezett!

Laptető!!!!
Átirányítva SzofiBabának és Ancsának! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
De egy kicsit lecsippentek belőle Orsinak is! 8) :wink: :arrow:

Most már tényleg leléptem! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na megvártam a felet, hogy nyomjak egy szavazatot Petyára! :lol:
Brigi! Ez is megvan! :wink:

Judy!

Tőled akartam még kérdezni, hogy hogy álltok bilizéssel?
Mi két hete nyomjuk rendszeresen és a 4. naptól....szóval másfél hete.....reflex szerűen megy a kaki a bilibe reggeli után! 8) :lol:
A délutánit még nehéz elcsípnem, meg ugye jön a többi foga és így két napja megint kakil egy nap 3-4-szer, de a lényeg a "tuti reggeli" az már megvan! :wink:
Szóval hajrá Ancsa!!!!!!!!! :wink: Ügyes Csajszi vagy!!!!! :wink:

Most már tényleg bezár a bazár! 8)

Puszkók!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok,

még egyben :lol:

sehol senki hajnal óta? mindenki shoppingol? engem nem engedtek le campiba, mondván veszélyes. :roll: mondjuk ha igazán akartam volna lemegyek, nem érdekel. kezdek lustulni. :lol: :oops:

Andi, örülök hogy jól vagytok. Te meg ne legyél szomorú karácsony miatt, tudom, hogy nem könnyű, de ott van Balu meg Balázs!!
jók a cuccok amiket karira kap Bali.

Többször is lehet szavazni Petire? akkor én is nyomok még párat. :lol:

Timi, megbeszéltük téged majd a zöldben szállásolunk el. nekem vlhogy a lila nagy kedvenc lett, remélem nem fogom megutálni pár év múlva és festhetjük újra a szobát. :lol: :oops: :roll:
laptetőt köszi, remélem keddig kijön kistöki, mert szerdától péntekig szüleim wellness-elni mennek, és parás leszek, hogy nincs kit áthívni Kolihoz. vagyis húgomat lehet, de nyugodtabb lennék ha anya vigyázna rá abban a 3 napban amíg nem vagyok.
grat Jáz-bilizéshez!
Adri láz??

Tenci, hú..emeletes ágy! tök jó. nekünk is volt húgommal. és milyen lesz Mikeynek? olyan ami alatt ágy van, vagy ami alatt asztal ilyenek? Ikeában láttam tök jót. :)
snooopy

Orsi!

Naaaggyooon rendes Kismami!!!!!! :lol:
Hát akkor Kistöki! :lol: :wink: Remélem meghallottad Anyud hívó szavát és legkésőbb hétfőig előbújsz nekem a rejtekedből! Értve vagyok én is?! :wink: :lol: Vagy mégis csak 9-re pályázol?!?!?! :lol: :wink:
Jelentem Főnök :lol: én tegnap voltam shoppingolni és legközelebb már csak azt hiszem, hogy hétfőn vagy kedden megyek, Ósanba meg Régióba! Oszt kapputó a karácsonyi vásárlásnak! :wink:
Köszönöm a zöld szobát előre is! :wink: :lol: Én egyébként nagyon szeretem a lila színt, de azt inkább magamon hordom! 8) Persze nem pofonok formájában :lol: :wink: hanem inkább pólókban!
Na jó, azért néha egy-két lila van a kezemen vagy a lábamon, mikor sikeresen "neki landolok" az asztalnak vagy az ajtófélfának! :lol: :wink:

Úgy látom tényleg sehol senki!

Megyek és hunyok egy kicsit, mert tegnap nagyon sokáig fent voltam! 8) Csajszik alszanak, úgy hogy megyek én is! 8)

Csillag születik után jövök! :lol: :wink: 8)

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Persze, ha bármi van "hívj"! :wink:
Névjegy átküldve! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi, ezt kaptam "vCard" szal nem jött át semmi. küld mailben ha odajutsz. köszi

nem tudom mit akar ez a gyerek, de szerda-csüt-péntek ne merészeljen kijönni. :lol: remélem 14ig előjön különben minden nap mehetek ctg-re. :evil: fúúúújj
snooopy

mindenki várja a télapót???merre vagytok??? :lol: :lol:

TIMI-milyen kis neveket aggatsz rám..... :lol: :lol: kamumanci :lol: :lol: értem én a célzást :wink: :wink: de ugye nem gondolod,hogy várok rád éjfélig???? :roll: :roll: azért annyira nem nyomom.... :roll: :D
de jó neked csajszik együtt kumnak :lol: :lol: akkor gyúrjál éjszakára 8) :lol:
tényleg nagyon ügyi Jáz...nálam ez az ügy ilyen formában kivitelezhetetlen....már ülni sem hajlandó Benedek....csak állna és teperne :D ráérzett az állás és lépkedés előrehaladás ízére-mondjuk nem újdonság egyszer már átéltem ezt.....úgyhogy most már csak azt várom,hogy elinduljon :roll: :roll: :D :D
akkor mennyi pelusod is fogy naponta???? :wink: :lol:
csizmiket kirakják csajok este??? :D 8)

ORSI-szóval mehetnéked van???-elhiszem..... :wink: :lol: lila nálam is nyerő-persze feketével :roll: :lol: :lol:
amúgy Koli ellenne húgodékkal???szereti őket???-persze értem a mama az csak mama :lol: :lol:
emeletes ágy-két ágyas:alsó 140X2m-felső 90x2m-szóval igazából három személyes :D :D nagyon klassz tömör fenyő kókuszmatracokkal-az ágyrács állítható gerinctámaszos....
persze már anyósom-akit nagyon szeretünk-de tud olyanokat mondani.....most lesz még unokám???? :roll: :D :D mert minek dupla ágy???-mondom jöhet bárki Mikeyhoz v Benedekhez-de lehet épp egy szobában akarnak aludni...-jár az agyuk rendesen..bírom őket :wink: :lol: :lol: ha kész dobok képet.... :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok,

vagyok, csak a tegnapi napom rohanós volt :roll:

MSE,
én beoltattam végül Ancsát. Meg magamat is. Eddig nem voltam oltáspárti, de a múlt héten ahogy néztem a híradót, úgy gondoltam, hogy ez már nem olyan vicces. A gyerekorvos azt mondta, hogy most már úgy látja, hogy nem veszélyes az oltóanyag (eleinte ő se javasolta), úgyhogy ha akarom beoltja. Bár elsősorban azt ajánlja ilyen piciknél, hogy a környezet legyen beoltva, de nálunk se anyósom, se apósom nem hajlandó. Úgyhogy inkább megvédem őt...
Tegnap kapta meg az oltást, de eddig semmi. Nem volt bágyadt, nem volt lázas, semmi. Ugyanúgy rohangál és bohóckodik mint eddig :)

Timi,
köszi!!! Jó majd kielemzem neked, hogy mit csinál párom, csak nem most... De nem felejtem el :wink:
Bilizéssel még nem igazán haladtunk. De ami késik nem múlik :D

Andi,
okés, majd egyeztetünk :wink: Örülök, hogy Balinak megy a bölcsi :D :D

Akartam még, de mennem kell. majd jövök még... :D Szép napot!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, Brigi, még neked akartam: járunk közösségbe, úszni is meg bölcsibe is.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
:oops: szegényke! sok puszi az oltás helyére!!! :oops: szólsz ha észlelsz valamit?! én még csak most kúrálom ki őket az oltáshoz! :oops:

Tenci!
emeletes ágy? :shock: és hol veszitek? és tényleg milyen? 2 gyereknek lesz? (idővel persze) lehet nekünk is ilyen kéne :D
vezetés: kérdezted mennyit nyomok! hogy? egy nap? most általában nem sokat, de volt már többször, (még nagy hassal is) hogy egyedül mentem le a 3 lánnyal télen 220 kilóméterre és vissza. :? Sógornőmékhez mentem Újfehértóra, Nyíregyháza mellé. :oops: Külföldön is felváltva vezetünk Lacival. :D Mikor a német rendőr megbüntetett a sötétített üvegért is én vezettem. :lol: ki is tört a frász. :lol: Manapság inkább csak itt Pest megyében cirkálok. :lol: Bár múlkor úgy volt, hogy LAci viszi el a kocsimat átcseréltetni a téli gumikat ... :lol: sajnos végül nem így lett, mert különben Bécsbe készültem Zsófival :lol: :lol: :lol: Szóval mászkálok én, Győrbe (Praktikerbe csillárért), Tolnára (a ganglionommal) :lol: mért? nyugi! felétek még nem voltam! max. a közeletekben :lol:

Timi!
Ancsáról nincs más hír? :oops: én már begolyóztam volna, hogy nem láthatom a gyerekem! Szegény Ancsa! :oops: No! de már közösen váguk a centiket és együtt lesz az egész bolog nagy család!!!! :) addig is ((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))

Orsi!
még utolsó nap is én vittem a két nagyot oviba, bölcsibe és hajnalban szültem. :D Szerintem nagy baj nem lehet veled :) leállítod a kocsid, hívsz egy mentőt és bent taliztok Szabival :lol: oda visznek ahova kéred!!! én már megkérdeztem anno! :wink: NADDDDON SZORÍTOK, HOGY ÚGY LEGYEN MINDEN AHOGY SZERETNÉD!!!!! ((((((((((((((((( ))))))))))))))))))) HAJRÁ KISMAMI! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero!

Milyen hírre gondoltál még? Szerinted lenne értelme annak, ha begolyózna?! :? Nem arra kell gondolni, hogy most nem láthatja, hanem arra, hogy most már minden nap láthatja és egyre több időre. És sokkal fontosabb, hogy minden rendben legyen SzofiDorkával!
Nem mondom, hogy nem rossz Neki, de Ancsának is az a fontos, hogy Szofi mielőbb jobban legyen!

Pill. mindjárt folyt.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero,
persze, szólok. Tegnap teljesen felpörgött tőle, nem aludt egész délután :shock: Ma meg olyan mint szokott. Még hőemelkedése sem volt :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na vagyok! Csak rendet vágtam a Lányok között! 8)

Szóval......Vero!

És most már minden nap láthatja! És a tejcsije is lassan beindul, és ha minden jól megy, akkor hétfőn hazaengedik és akkor már "elkéreckednie" sem kell senkitől, hogy átmehessen Szofihoz!
Szóval most nehogy azt hidd, hogy én nem izgulok értük és "kőszívű" vagyok, de nem lehet a dolgokat mindig a rossz oldalukról nézni!
És tudod, nem sajnálatra van szüksége Ancsának, hanem bátorításra és drukkokra!
Bocsánat, ha ez most kicsit esetleg keményen "hangzott" tőlem, de ez a véleményem. És ezt Ancsa is tudja! 8)
Más. Lányok és Te hogy vagytok? Laci még bírja a "kiképzést"? Hogy állsz a karácsonyi vásárlással? Várják már a Lányok a Mikulást? :wink:
Nálunk Adri már igen, főleg a virgácsát várja! :lol: :wink:

Tenci!

Na akkor nem voltál vásárolni? És az ágy is onnan lesz, ahonnan a verda a Fiúknak? :wink: 8) Tényleg, aksija jó már? Vagy ki lett cserélve?
Csizma nálunk nem az ablakba megy, mert redőny van! :lol: Hanem a konyha ajtóba! :wink: Adri már két évvel ezelőtt is megkérdezte, hogy a Mikulás hogy jön be a redőnyös ablakán? :shock: :lol: És akkor mondtam Neki, hogy ott sehogy, hanem majd a konyha ajtón jön be! :lol: (hirtelen ötletem volt ez anno!) Na azóta a konyha ajtóba rakja a csizmit. :wink: Zizinek meg én rakom oda majd este, ha már ágyban van. Mert Ő csak elhordja mindenhonnan a cipőket! Aztán nehogy a Miki ne találja meg, tudod! :wink: Mert Adri mielőtt lefekszik, leellenőrzi, hogy biztos az ajtóban van-e! :lol: :wink:
Akkor este gyere! :wink:

Judy!

Okés, jöhet mélbe is férjed melója! És nem sűrgős! Ettől még jól fogok aludni, ha nem tudom meg rögtön és azonnal! :lol: :wink:
Én hétfőn felhívom doki nénimet, leinformálom oltásról, de szerintem oltatom magam! :roll:
Bilizéshez meg hajráááá!!!! :wink: Fog az menni Ancsának! :wink:
Várlak vissza este! :wink: Csillag születik után jövök én is! :wink: :lol:

Na menek egy kicsit, mert Adri nem bír magával! :twisted: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenci!

Na ilyet! :shock: :lol: Kérdezi Adri, hogy akkor este ki kell tenni a csizmát? Mondom igen, visszük a konyhaajtóba!
Erre megszólal.....Anya! Nem a konyhaajtóba kell tenni, hanem a kémény mellé, mert úgy is ott jön be! :shock: :lol: Ezt az oviban mondták! :D Mondom jó, akkor másszak fel a tetőre? Nem, nem kell, elég, ha a fürdőszobába tesszük a kémény mellé! :shock: :lol:

Na jó, most már tényleg megyek, nem fárasztok tovább senkit! 8)
Csillag után jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!!!!!

Nagyon, nagyon köszönjük a kedves sorokat mindenkinek! Meg a sok, sok drukkot!!! Nagyon ránk fér!
Tencinek, Tigrincsnek köszönjük az informálást, pontos, pontos!!!Így van minden ahogy leírták, kivéve annyi, hogy szerdától ha lesz tejci, akkor lehet vinni,de szopizni nem lehet.
De hát már az is valami hogy láthatjuk.
3-6 között van látogatás!
És ma ott voltunk!!! és pont előtte pisilt össze mindent Szofibaba :lol: . Aztán megfürcsizett, és aztán jött Apuci, akinek jelenlétében 18-at evett! Nagyon kis ügyes. Ja de előtte még kinyította a kis szemecskéjét, így már így is láttam! És végre meg tudtam simogatni, és még mosolygott is, tudom, hogy nem direkt. de olyan édes volt.
Még korházban vagyok, én nem vagyok ilyen bátor, hogy hozzam a laptopot. de az egyik lány igen. Az övéről írok.

Szóval mindenkinek nagyon, nagyon köszönjük az öleléseket, drukkokat, jókivánságokat.
Ránk fér.

Sok, sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa
nagyon drukkolok/drukkolnu!!!!
szorítunk értetek (szerintem mondhaton ezt minanyiunk nevében!!!)
Lara hogy van??
millió puszi

emano/Andi
KépKép
emano

és készülünk a mikulásra
Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Boszi!

Bátor vagy Te Anyuci!!!!! Volt merszed kölcsönkérni a loptopot! :lol: :lol: :wink: Ezúton is csókoltatom az illető Anyukát aki kölcsönadta Neked egy pár mondatra a loptopját és ezúton kívánok Neki és Családjának nagyon jó egészséget és sok boldogságot és kellemes ünnepeket! :wink:
Juhéééééééjjjjjjjjj!!!! :lol: Hurrrrrrrrrráááááááááá!!!!! :wink:
Szofibabát innen is biocsókoltatom és hatalmas biosimiket küldök Neki! :wink: :lol: Aztán egyszer majd személyesen is átadom Neki!
Anyuci! Neked is hatalmas öleléseket és cuppanósokat küldök! :wink:

És a félreírásért....szopiztatás szerdától :oops: ......ezúton is elnézést kérek Mindenkitől! :oops: :roll:

Tenci! Judy!

Vagytok Csajok???? Mert mondtátok, hogy jöttök! :wink:

Andi!

De édi Balu, ahogy suvickolja a csizmáit! :lol: :wink:
Látod Andi! Tudom, hogy nagyon nehéz, de ezért a Kisemberért megéri boldognak és vidámnak lenni! :wink:
És ez nem jelenti azt, hogy Akiket nagyon szerettél.....szóval, hogy nem szeretnéd! :oops: :roll: Hidd el, Ők is azt szeretnék, ha Te/Ti vidám és boldog emberek lennétek!
Tudod, odafentről látnak minket és Ők is örülnek, ha mi is örülünk és boldogok vagyunk! Legalább is én így gondolom! :oops: :roll:

Na ezt gyorsan elküldöm, hátha közben megjött az éjszakai brigád! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na látom, nem jöttök Nőcik! :?

Akkor menek én is alunnyi!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tenci!

Lehet, hogy nem én leszek az első.....de lélekben és egyébként is.....!!!!!! :lol: :wink: Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó hajnalt Mindenkinek! :lol: 8)

Jázi úgy döntött, hogy ma kicsit korábban "előreggelizik"! :D De már vissza is aludt! :wink:
Úgy hogy..............

Tenci!

Mikeynak és MikiApunak sok boldog névnapot kívánunk!

És minden Kis Gyerkőcnek és Nagy Gyerkőcnek=Anyuknak és Apuknak is soooooooooooook(k) Miki csomagot kívánok! :wink:
Remélem kis csizmákban, nagy csizmákban már ott figyelnek az ajándékok! :wink:
Nálunk már igen, úgy hogy itt már biztos járt a Nagy szakállú! :wink: :lol:

Legyen Mindenkinek Csodaszép napja!

Orsi!

Kistökinek üzenem, hogy szemem rajta tartom ám! :wink: És tudod Töki, amit megbeszéltünk......!!!!! :wink: :lol:

Mentem én is alszom még egy kicsit! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boszi!

Küldök Szofibabának egy hatalmas Mikipuszit! :wink: És minden kívánsága teljesüljön! :wink:

Brigi!

Szavazat leadva! :wink:

Sissy!

KisTominak is jár a miki! :wink: Úgy hogy tessék megenni, amit a Mikitől kaptál! :wink: Persze csak ha ehető! :wink: :lol:

Most már tényleg mentem! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boldog Mikulást Mindenkinek!!!
Kép

ancsaboszi

Jó reggelt!

Ide figyelj Timikém!!!!
Vártam egy éjjelt, hogy hátha elszáll a dühöm, de még most is ugyanolyan pipa vagyok mint tegnap este. :evil: ÉN Semmi rosszat nem írtam! Aki itt negatív AZ TE VAGY!!!! (legalább is te gondolsz rosszra!!!) Más hír nem is létezik csak rossz Ancsával kapcsolatosan???? Az hogy most már dől belőle a tej, vagy hogy már teljesen helyreállt a vérképe neked semmi? Illetve negatív???? (én ilyen hírre gondoltam)
Az pedig, hogy egy anyának minden gyermekétől külön töltött perc nehéz (még ha indokolt is) igaz!!!! Bocs, hogy le mertem írni!!!! :evil: leírt dolgokat meg végkép nem kell megmagyarázni, mert ÉN IS TUDOK OLVASNI!!!! (és fel is fogom!!!) Ancsát és Szofit meg nem sajnáltam le!!!! Eddig mindig csak bátorítottam!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa,
Örülök, hogy jól vagy!!! Szofinak hétfőre nagy drukk!!!
ÉN NEM SAJNÁLLAK (és szerintem más sem!!! :evil: :evil: ) hanem lélekben Veled vagyunk!! (bármennyire is hihetetlen egyeseknek) Millió csók!!!

De azt hiszem, hogy ezek után inkább megint visszatérek, hogy csak priviben érdeklődőm, nehogy az legyen, hogy csak sajnállak!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Timi: Köszönöm a szavazatokat!!! Adri jól van már?

Illetve:

Mindenkinek nagyon köszönöm a szavazatokat!!!

Tenci: Igen a fotós szuper volt!! :wink: Jó beállította Petyát :-)
Mikulás jött már?
Isten Éltesse a Miklósokat!!!

Ancsa: De jó, hogy bejelentkeztél!!! Lélekben veled vagyunk!!! és szorítunk holnap Szófia Dorka babának!!

Andi: Nagyon ügyesen fényezi Balu a csizmáját
:lol: :wink:

Judy: Értem,hogy jártok közösségbe, de nem lehetne erre az 1-2 hónapra felfüggeszteni?
Csak azért kérdezem, mert úgy tudom az oltás higanytartalmú, ami a kicsiknek nem tesz jó (autizmust (is) okozhat), így ezért nem ajánlják. Én úgy gondolom egyébként is kapnak annyi oltást a gyerekek, hogy pont elég azt feldolgozni a szervezetüknek.
Egyébként nem vagyok oltás ellenes, de én 3 év alatti gyereknek nem adatnám be.

Veronikusz:
Te hogy döntöttél oltás ügyben??

KépKép

KépKép
cukorfalat

Hurrá újra látszanak a vonalzóim!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

MSE: Igen, Petya már beletörődött, hogy van egy trónfosztó. Imádják egymást és mér Petya sem bántja.
Szobatisztaság terén sehogy sem állunk :( Volt egy pár alkalom, hogy szólt kaka után vagy a WC-re akart ülni. De ennyi. Más hajlandóságot nem mutat.
Ti hogy álltok?

Orsi:?????

Timi: Még akartam, hogy gratula Jáz bilizéséhez!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi!
Igen, ez így tényleg nagyon jó lenne – ha csak 1-2 hónapról lenne szó – de sajnos mostanában egyre gyakrabban hallani, hogy ez a vírus az enyhébb időt kedveli = tavasszal megint támadni fog! Kitudja pontosan megmondani, hogy mikor legyenek itthon a gyerekek? Illetve az AMCSI kontinensen nyáron is támadt!!! Az úgy már gáz :oops: az már nagyon nem 1-2 hónap, arról nem is beszélve, hogy oké nem viszem őket oviba, bölcsibe, de attól még húzom őket magammal az Auchanba ide-oda. Ott dettó megkaphatják :oops: és mivel nem tudnám megbocsátani magamnak, ha olyan miatt betegednének meg esetleg NAGYON!!!! Ami ellen tehettem volna …. :oops: így nálunk mind az 5-en be leszünk oltva!!! Ettől függetlenül még most is ellene vagyok, de sajnos rám sikerült rám hozniuk a frász a tv-ben :oops: hiába! Most úgy látszik ilyen hisztéria keltéses kampányba kezdtek :evil: én viszont belehalnék, ha történne velük valami :oops: most annyit tudok tenni, hogy makk egészségesre igyekszem őket felhozni az oltáshoz!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

csak egy gyors uff, anyuéknál vagyunk és eljutott hozzám egy laptop :D

Ancsa,
örülök, hogy tudtál írni pár sort :D Továbbra is mennek a drukkok, főleg holnapra Szofibabának!!! ((((((((((((( )))))))))))))

Brigi,
ez nem 1-2 hónap lesz, már jó pár hónapja kering a vírus, ez nem fog eltűnni mint a normál influenza. Egyébként ismerősi körben tapasztalat, hogy ha az úszást 1-2 hónapra abbahagyod, akkor kezdheted a nulláról. És ahogy Vero is leírta: simán összeszedheti az Auchanban is, meg bárhol, ahova megyek, márpedig nem tudom kire hagyni ha valamit intéznem kell, csak az oltatlan apósomra max félóra hosszára, vagy a bölcsibe bevinni. Bármikor benyalhatja a vírust, ezért oltattam. Egyébként megváltoztatták az ajánlást, most már 1éves kortól lehet adni.

Andi,
Bali nagyon tündér, ahogy pucolja a csizmáit :D

Timi,
bocsesz, tegnap anyósnál voltunk, nem jöttem már este... Ma se hiszem, ezer a dolgom... Majd dumálunk.
Képet megkaptam köszi. Megpróbálom feltölteni :wink:

Szép napot!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vero,
neked akartam még. Még mindig semmi, épphogy a helye látszik Annánál a szúrásnak. Pörög ezerrel. Nekem bedurrant az oltás helye, be van dagadva picit és ütésre nyomásra érzékeny. Persze Anna mindig ott találja el a karom, meg ott akar kapaszkodni :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Brigi,
na ezt külön neked kerestem meg. A cikkben válaszoló Dr. Berencsi György az én főnököm volt a virológián, nagyon régóta foglalkozik az influenzavírusokkal és a védőoltásokkal. Én a magam részéről abszolút megbízom benne, és ha ő azt mondja hogy veszélytelen az oltóanyag, neki elhiszem.
http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
az avatar kép nagyon király :D ez Lilafüreden készült? emlékszem erre a képre. Akkor is nagyon tetszett. :lol:
Anna-oltás: :lol: ez már csak így szokott lenni :lol: ha van egy lila foltom, akkor engem is mindig ott gyepálnak :lol: Jól tudom, hogy 2 hétig LEHET rossz közérzet a hatása???? :? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

még 2in1 vagyok. :cry: :lol:

Miklósoknak nagyon boldog névnapot!!!!!!!
snooopy

Nagyon drukk Szofiának, és Ancsa örülök, hogy jelentkeztél!!

egy kicsit én is elcsennék Ancsa drukkjaiból, mert holnap lesz az úgynevezett keresztpróba amikor is megnézik, hogy anya sógornője megfelel-e donornak a veseátültetéshez és annyira jó lenne ha igen. tökre megviselik anyát a kezelések (dialízis). :cry: szóval ha tudtok két felé is drukkolni akkor tegyétek meg értem!! köszi!

Judy, nagyon jó lett az avatar! már csak Ancsi vonalzóját kéne kicserélni. hihi :lol:

Vero, én tökéletesen megértem miért döntöttél az oltás mellett. és Zsófi továbbra is szopisztájkol? már nem is próbálod meg visszahozni?

Andi, Bali iszonyat édes! :lol: :lol:
snooopy

Orsi!

:lol: :lol: Haladunk, haladunk......!!!! :wink:
Úgy látszik se Dédi, se Miki nem hatotta meg! Na majd hátha Panka vagy én! :wink: De ha napra pontosan érkezik én akkor sem fogok megharagudni Rá! :wink: :lol:

Judy!

Nagyon jó lett az avatar! :wink: Ügyesen feltöltötted! :wink:
Semmi baj, hogy nem jöttél tegnap, nem is gondoltam komolyan, hogy vannak még rajtam kívül őrültek...!!!!!! :lol: De hát ha csak ilyenkor "éjszaka" van nyugtom?!?!?! :wink: 8)
És milyen volt anyóséknál?

Tenci!

Nagy a buli Asszonyság?! :wink: :lol: Majd kérünk képeket! :lol:
Vagány-rokker....megnéztem/felvettem! :wink: :lol:

Andi!

És végül mi került Balu csizmájába? Vagyis csizmájaiba? :lol:

Mentem vacsiztatni! Majd még jövök!

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi
drukkolok anyukádnak
és természetesen Ancsáéknak is!!
Nagyon tetszik a konyhád és a nappalis is
Fiúk szobája milyen lesz?

emano/Andi
KépKép
emano

Vica!

Tudnék mit írni, de inkább.........Bölcs maradok..............

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Hogy a fenébe ne!!!!!! Akár 100 felé is!!!!
Anyukádnak és persze Neked is meg Kistökinek is!!!!!!!!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Na, túlvagyunk a vendégseregleten. Volt erdei MIkulás is. 2 órát kellett várni rá a hidegben. Petya 7-kor kidőlt, sógornőm azt mondja, ő lánya is. Panka még ajándékozik.

Mi beoltattuk Petyát, mert egyrészt én is megyek vele néha (most hogy így vezetek :roll: ), meg azért az oviba is beviszem, ha Pankát viszem. Meg január végén 8 napra megyünk síelni, annyira nem hagyon itthon. Most ettől a 4 naptól is kivagyok. Na meg, betojtam, hogy meghalt a kismama. Egyébként semmi baja az oltástól, még a lábát sem fájlalja. Nekem a karom fájt három napig, de erre persze akkor jöttem rá, amikor Peti ráugrott harmadik nap reggel.

Lányok!
Nem arról van szó, hogy sajnál-nem sajnál, de amellett, hogy nagyon szorítunk Szófiának, azt azért mindenki el tudja képzelni, milyen rossz lehet Ancsának, hogy nem lehetett folyamatosan a babájával, szívszorító. Remélem, minden OK lesz hétfőn.

Andi!
Balu tündér!

Tenci!
Összes Mikidnek boldog névnapot kívánok!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Timi,
Nosza rajta! Nem kell bölcsnek maradnod!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Olvaslak án Titeket folyamtosan...főleg Ancsa miatt..meg lesem a soron következő kismamát :D de látom snoopy, Te nagyon rendes vagy, hogy folyamatosan bejelentkezel.

Ancsa!
Nektek nagyon nagyon sok +++++++++++++++++ rengeteget gondolok rátok...azért vicces, hogy Orsi méreteivel született kisasszony :D csak Orsi a 40. hétre...jó, hogy ilyen szép méretei vannak...

Judy!
Te csak figyu már...ez az flp-s üzlet nagyon nagyon pörög...helyedben nagyon rástartolnék...bár én termékértékesítéssel egyáltalán nem foglalkozom...

H1N1: szóval nekem még mindíg nincs szivem beoltatni a gyerkőcöket...nem tudom, hogy jól teszem-e, mert iszonyat pánikkeltés van, de annyi a rossz tapasztalat az oltás miatt, hogy nem merem...főleg, hogy annyira mutálódott már, hogy az oltás csak 60%ban véd...2 hónap múlva ez már csak 45% lesz...
Szóval inkább tanácstalan vagyok...meg hát a h1n1 az nem veszélyes csak a szövődmény....áááááááááááá.....
Ja, de egyébként van egy oltása amit külföldön a kismamáknak meg a 3 év alattiaknak adnak...azt kint is külön rendelni kell, de nincs benne vmi ami nagyon veszélyes a magzatra meg a kisgyerekekre...na ezt itthon is lehet kapni, de drágább valamivel...szóval nekünk azt tanácsolták, hogy ha adatunk akkor inkább azt...de nem tudom a nevét, de megpróbálom előkeríteni...
Mondjuk itt a szomszédban 3 gyerkőc van és a szülők meg a két nagyobbik megkapta a h1n1-et, de nem volt semmi extra bajuk...simán átvészelték...a legkisseb meg csak hordozó volt.... :roll:

Na megyek altatni...aztán visszanézek még...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok Anyukák!!!

Tényleg mindenkinek nagyon köszönjük a drukkokat!!! Nagyon jól esik, és ránk fér!!!
Ne haragudjatok, de nem tudtam visszaolvasni, hogy miért volt a veszekedés, vagy a vita!
De nem szeretném, ha miattam, miattunk veszekednétek!!!

Ma voltunk megint Szofikánál, és megint rám nézett, de a legfontosabb, hogy a tüdőben a nyomás csökkent!!! Ezért hétfőn még nem mütik, hanem újra tárgyalják a dolgokat. Szóval javul az állapota. Müteni mindenképpen kell, de aztán lehet hogy nem kell több mütét, mert a többi dolog magától helyreáll! Ma már 20-akat evett!! Nagyon kis ügyes!!!

Most mennem kell, sok puszi nektek!!!

És nem veszekedni miattam, mert nem szeretném, hisz jön a karácsony!!! és az erő nem a veszekedésben van!!!

és nekünk most sok erőt adatok, és nagyon köszönjük.
és az a kedvességben és a szeretetben van!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Petya már alszik, Benit itt ringatom a pihenőben. Remélem mihamarabb elalszik, mert leragadnak a szemeim..

Veronikusz-Judy: Én bevallom azt hittem/reméltem,hogy 1-2 hónapon belül lezajlik az egész és akkor megint nyugi lesz.
Megértem az álláspontotokat és megértem maximálisan, hogy oltottatok/oltotok én is rettegek, de egyenlőre nem oltatok, mert a doktornőnk azt mondta, hogy nem oltja be a 3 év alattiakat.
Egyébként ma a gyerekek nélkül mentem vásárolni. Petyát mindig viszem, most őt is inkább az apjukkal hagytam, pont ez miatt.
Egyébként nekem is csak a vasárnap van, hogy el tudjam a vásárlást intézni egyedül, mert a héten csak az az egyetlen nap mikor a férjem itthon van. Ha valami olyan dolog van, amit nem tudok vasárnap elintézni, akkor viszem én is a gyerekeket.
Mondjuk nagyon nehéz döntés ez az oltás-nem oltás... és megint hangsúlyozom,hogy nem vagyok oltás ellenes, csak egyenlőre hallgatok a doktornéninkre.

Judy:
Köszi a cikket elolvastam.

Orsi: Mennek a drukkok!! Remélem anyukádnak megfelelő donor lesz a sógornője.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ancsa: De jó, hogy jöttél!! Örülök a jó híreknek és így tovább!! Hajrá Szofi baba!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó éjt! 8)

Holnap hazaengedig Ancsát a kórházból! :D Kedden kell visszamennie, de csak varrat szedésre! Trombi visszaállt szépen és tejcsi is alakul! :wink: :lol: Aztán megy be SzofiDorkához a kórházba! Reméljük minden rendben lesz KicsiKirálylánnyal, és továbbra is szépen javul/gyógyulgat!!!! +++++++++ ((((()))))

Boszi!

Örülök, hogy látok! :lol: :wink:
SzofiDorkának drukkok holnapra! +++++++ ((((()))))
Neked meg jó utat HAZAAAAAAAAAA!!!!! :lol: :wink:
Larát és Gellértet is puszilom! Na meg Anyukádat is!
És ezek a karácsonyi képek........!!!!!!!!!!! Coooooool!!!! :lol: :wink:

Na Brigi!

Látom épp lecsúsztam Rólad! :D
Oltást, persze mindenki maga dönti el. Nálunk Adri megkapta az oviban én holnap hívom fel doki nénimet és leinformálom. Bár szerintem én oltatom magam. Meg János is. Nekünk pl. a gyerek dokink ajánlotta az oltást! Adrinak. Zizit meg sem kérdeztem megmondom őszintén, de mivel én is így tudom, hogy 1 éves kor alatt nem oltanak ezért ezt "zárolom" egy időre. Egyébként doki bácsink is meg a családja is be van oltva. Szerinte a média csinál hülyét az emberekből. Pro és kontra. De aki nem akarja magát vagy a gyerekét oltatni nem erölteti. :wink:
Egyébként Adrinak sem lett semmi baja! Meg sem látszott/látszik az oltás helye. És Őt azért is oltattuk, mert ugye az oviban sok mindent össze lehet szedni! :? És Zizit megpróbáljuk legalább ennyire védeni!

CukiKati!

Látom nem értél vissza! :wink: Lehet, hogy nem Te altattál végül, hanem Téged altattak a Gyerekek?!?!?! :lol: :wink: Vagy férjed?
8)

Kriszta!

Hajrá vezetés!!! :wink: Meddig jutottál még el? Mármint Ósanon vagy teccőn kívül. 8)
Ugye, hogy egyre jobban megy és egyre jobban szereted?! :wink: :D

Megyek én is alunnyi!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Háááááááááhááááááááá...nem nyert :D itt vagyok...

Örülök nagyon Ancsáéknak...

én itt bagolykodom...nem tudok aludni...férjem tvzik, én meg lesem az árfolyamokat...este 10kor nyitott a tőzsde :D

7kor meg kelnem kéne... :? akkor tuti hulla leszek...

Szóval vagyok és figyelek :D

Kép

Kép
cukipofa

Jó reggelt!

ANCSÁÉKNAK ÓRIÁSI DRUKK!!!! Nagyon örülök, hogy javul a kisasszony! :D és további jó étvágyat kívánunk! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi!
Ujjaim keresztben! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szopi: nem, már nem próbálkozom, lévén én is nagyon lerobbantam :oops: nagyon lázas voltam most pár napig, szédülve mentem (kocsival) a lányokért :oops: úgyhogy elkezdtem szedni aspirint stb. az meg mind átmegy a tejbe :oops: úgyhogy most kap tápszert :oops: viszont most is simizi az oldalam cumizás közben :lol: úgy imádom!!! :lol: (azért bő 14 hó szopi se semmi :-) ezzel nyugtatom magam :D )

Cukipofa/Kati!
Fúúú! Én nagyon hálás lennék ha megírnád ennek a cuccnak a nevét!!! :D különben én is hallottam, hogy a NÉMET honatyák maguknak egy ÓLÓM- ÉS HATÁSFOKOZÓMENTES!!!! Oltóanyagot rendeltek meg, ami persze sokkal drágább, a halandó németeket meg a vacakabbikkal ingyen oltatják!!! Ezek szerint ez bejött VÉGRE Mo.-ra???? :shock: az nagyon jó lenne! :D
Különben mi is hogy betegek vagyunk, lehet hogy mi is ezt a vackot nyaltuk be!!!! :shock: :oops: csak hogy 5000Ft-ért kellett volna elmennünk egy magánlaborba, beülni a H1N1 gyanús többi beteg közé, hogy mintát vegyenek és megállapítsák, hogy az e vagy sem!!!! :shock: köszi! Ha addig nem voltunk azok, akkor ott tuti találkoztunk volna 1-2 igazi fertőzöttel :oops: inkább nem mentünk :oops:

Brigi!
Az a baj, hogy te is simán hazaviheted a gyerekeknek!!! Akár csak mint hordozó!!! :oops: :oops: bárcsak ne kéne beoltatni őket! :oops: én is sokkal boldogabb lennék! NO ÉS NYUGODTABB IS!!! De reménykedjünk, hogy titeket elkerül!!!! egy év alatt meg én se oltatnék :oops: valszeg azt csinálnám mint Te! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigi,
megértelek, én is azért csak most oltattam, mert idáig reménykedtem benne, hogy nem kell. Egyébként vicces, mert a védőnővel beszéltem, mikor kijött az oltás, és pont azt beszéltük, hogy egyikünk se akarja beadni a gyerekének/gyerekeinek. Most pénteken meg találkoztunk a doktornőnél - ő is hozta a két gyerekét. 1 éves kor alatt nem lehet oltani, ezt jól tudod, viszont akkor azt ajánlják, hogy a gyerek környezetében legyen MINDENKI beoltva, és ilyenkor ingyenes is az oltás az egész családnak.
Cikket szívesen. Abszolút nem meggyőzésnek szántam, csak azért, hogy lásd én mi alapján mertem oltatni. :wink:

Mennem kell, jövök még...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

Ancsáéknak továbbra sok erőt és javuljanak azok az eredmények!!!

Vero, szerintem sem szégyenkedhetsz a 14 hónap szopival. Kolos 8 hónapos volt mikor nem akarta többet a cicit, tudják ők mi kell nekik. És Zsófi megeszi a tápot? mert Kolos annó nem. de ő cumisüvegből sem tudott inni, csak rágta.

Timi, nem tudom mire hajt a kiscsávó, de vagy kijön még ma vagy akkor max pénteken engedélyezem amikor már anyák lesznek délután. :wink:

Kati, milyne tőzsdét nézel? párom is nagy tőzsdés... néha az őrületbe kerget, hogy ettől függ az aznapi programunk, hogy most vegyen vagy ne. :evil: :roll:
és bejön a first-ös dolog? ugye jól emlékszem ezt csinálod?? :oops:
snooopy

Halihó!

Hát Snoopy nem akarlak elkeseríteni, de én ma reggel azért keltem 6kor mert tudtam, hogy jó vételi pozíciók lesznek :D szóval a párod jöhetne velünk bandázni...szoktunk tartani ilyen "együtttőzsdézés klubbot" :D igazából nem csak részvényekkel nyomjuk hanem devizapárokkal...és bizony félórás charton...szóval nekem is sokszor attól függ mikor tudok bárhova elindulni ha már meg tudtam nyitni a pozíciókat :D párom egész jól bírja...
Férjed hól tanult????????...én azért is vagyok elszánt, mert hát azért gyes mellett elég jól jön, hogy egész szép pénzeket össze lehet szedni napi-heti szinten. És hosszú távon csak ezzel szeretnék foglalkozni :D

Aloe: mostmár van elég terméktapasztalatom...Orsi péntek este elkezdett köhögni, belázasodott elég csúnyán, folyt az orra...na kapott egy kis activatort és reggelre SEMMI baja nem volt...jó, hogy drága meg minden, de aranyat ér...KOMOLYAN!!!!!!
Nekem a fogfájásomat oldotta meg, pedig már a fülem is lüktetett a fájdalomtól...és jó még csecsemők hasfájására...meg még ezer dologra...szóval nagyon nagyon bejött...az üzleti részével meg foglalkozgatok amennyire tudok, de azt tapasztalom, hogy nagyon bejön...szóval lassan döntenem kell, mert egyszerre most három dolgot csinálok a család mellett....a tőzsdézés az tutkó marad... :D

Vero!
A németek már jóformán csak azzal oltanak, mert túl sokan haltak meg 48 órával az oltás után...és a legtöbb orvos már csak akkor adja azt amit itthon adnak, ha nagyon indokolt...(pl, ha nagyon sürgős valakinek beadni). Kismamáknál meg aztán pláne mérlegelnek, mert ott még annyira nem támogatják, hogy oltva legyenek hiszen túl nagy a kockázata...szóval ott a gyengébb oltásból kapnak inkább a rokonok...szóval igen...de felhívom azt a dokit aki ezt ajánlotta és akkor Te is meg tudod kérdezni a sajátodat, hogy melyik legyen...

Én mondjuk azon filóztam az influenzával kapcsolatban, hogy mi van ha mostmár állandóan lesz valami új influenza...azt azért már tényleg nem lehet, hogy minden évben nyomassunk valami oltóanyagot plusszba....nem????????? Az csak durva lenne...
A madárinfluenza ellen volt oltás????? nem is emlékszem....

Na megyek dolgozni...jövök délután...

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?