Sziasztok!
Ahogy olvaslak benneteket (főleg Orsit), nekem is kezd megjönni a karácsonyi hangulatom. Apának mondtam is, hogy hétvégén hozzuk le a díszeket a padlásról. De hogy mikor lesz időm díszíteni, azt nem tudom
Képzeljétek tegnap a sebészten voltunk ugye Marcival a lábujja miatt... Na, mondtam páromnak, hogy megnézetem a lágyékát is, mert gyanús nekem, hogy pár napja, mintha lifteznének a golyói, de tegnap már azt vettem észre, hogy a golyó a zacsiban és lágyéknál mégis van duzzanat
Hát, egyből mondta a doki, hogy jó, hogy ilyen hamar észrevettük, mert az bizony sérv... és műteni kell...
Mondanom sem kell, hogy a lábujj probléma emelett eltörpül... Mondta a doki, hogy 3 hónapos koráig kéne várni vele, de ha addig "bekeményedik" akkor azonnal kórház és azonnal műtétre kerülhet a sor... elmondta melyik nap melyik kórház az ügyeletes! Csak még pici a műtéthez, mert az 5 kilót kéne érje (még csak 4 múlt kicsivel
)
Szóval így jártunk... Kérdeztem, hogy mivel lehet elkerülni, hogy komolyodjon a dolog és azonnali műtétre kerüljön a sor. Erre mondta, hogy nem nagyon lehet, max annyi, hogy ne erőlködjön, ne hagyjuk sokat sírni, stb. bár az előbbi a rengeteg puki/kaki miatt kivitelezhetetlen, mert folyamatosan nyöszörög miattuk még álmában is, az utóbbi meg egyenes út az elkényeztetéshez
Még szerencse, hogy nem nyafogós típus, tényleg csak akkor sír, ha éhes vagy ha nagyon nyomja vmi a kis pocakját. Úgyhogy ha nem komolyodik a dolog, akkor a két hós oltás után kell visszamenjünk időpont-egyeztetés miatt és még a 3 hós oltás előtt megműtik szegénykémet...
Amúgy az éjszakánk elég katasztrófa volt, éjféltől 3-ig fent voltam vele. FOlyton nyomták a puki és nem sírt ugyan csak néha fel, de fent volt nagyra nyílt szemekkel és nyögdécselt az ölemben... Úgyhogy most hulla vagyok
De mentségére szóljon, hogy utána majdnem 7-ig aludt és most megint sikerült letegyem, bár nyöszörög és "alkot" egyfolytában
Ennek örömére ma pihizős napot tartunk
Főleg, hogy apa ma későn jön, úgyhogy sokáig ki kell húzzam
Ja, és két napja iszonyúan fáj a torkom...
Milyen alternatív gyógymódokat ajánlotok rá??? Fokhagymát eszem ezerrel (mármint kapszulában
) meg citromot minden nap lenyomtam egyet, meg teázom, de semmit nem javul...
Mia, 5 tábla ?!?!?! Az már teljesítmény
Orsi, jó bulizást estére! Garbó alatt sztem nem gáz a nagy cickó, gyerekek úgysem azt nézik még
Zsand, örülök,hogy doki terén van előrelépés!
Na, most ennyire futotta, szaladok zuhanyozni, hogy tízórai előtt kész legyek
Próbálom még jönni majd!
Szép napot mindenkinek!!!