Új privát üzeneted érkezett!

Dolli,
Remélem nem fárasztottunk ki nagyon. Zsombor a végére kicsit bekergült :oops: Veronika üzeni hogy szívesen a rajzot máskor is és hogy nagyon szép a lakásotok, nekünk is jó lenne egy ilyen :D

Orsi,
Pont akartam kérdezni hogy mit veszel fel a buliba.

Mimi,
Üdv újra :D

Szilvi,
Jó volt téged is látni :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Reklámozok egy kicsit, jó? Hátha jól jön. Ha nem szeretnétek olvasni, lapozzatok nyugodtan tovább!

jól árasított társasaink és készségfejlesztők kisebb gyerekeknek

Szívesen segítek választani, ha esetleg a családban valami távolabbi rokonnak kell ajándék és nincs ötleted. gyereknek, felnőttnek egyaránt tudunk jópofa, újszerű ajándékot. Jobb, mint egy üveg ital! Rendelhetsz a weben www.jateksarok.eu vagy megtalálsz a Győri Anyukák topikban is.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Orsi!
Már akartam is írni, hogy igencsak elszoktunk a hosszú leveleidtől, mostanság.
Kutya:
Inkább legyen pár napig szomorú ami persze velejárója a gallérnak, de nehogy kinyalja a sebet mert az nagy baj lenne!!!!

Este jutott eszembe, hogy nem válaszoltam a kandallós kérdésedre.
Nem szoktam tőle félni, ha fölébred este ő nem kel fel hanem szól. Amikor megszületett volt ilyen parám, hogy néz, hogy nem tudtam kettőnkre koncentrálni, mert mi van a gyerekkel, alszik, vesz levegőt, de ez pár hó alatt eltűnt.
Ha nem érett a kivi tegyél közé egy szem almát és pár nap alatt megérik!

Csajok!
nem csinálunk a két ünnep között egy gyerek nélküli találkozót, olyan jó lenne, kicsit szusszanni a karácsonyi sütés főzés után. Akár egy kávézóban vagy mit tudom én hol.............. hm????

megyek megnézem a Barátokat:))))))))))))))

sziasztok jóéjt
Vendég

Orsi,
Képzeld manó ma megkérdezte hogy tényleg a Jézuska hozza és díszíti fel a karácsonyfát vagy mi? Amikor mentünk táncra akkor rakták fel az égőket a nagy fára a körforgalomban. Hirtelen nem is tudtam hogy megmondjam-e az igazat vagy még ne :D Elnapoltam a válaszadást egyenlőre.

Kép[
Kép[
kostyika

Zsand köszi szépen a kivit! :D

Most hozta le Apa a padlásról a karácsonyi dekorációt!
Gyerekeim ujjongva figyelik mit hova rakunk!
Ünnepi fények már megvannak, lehoztuk a hatalmas adventi naptárt is, de még fel kell tölteni minden jóval! (kicsit meg vagyok késve! :oops: Viszont hétvégén egyszerre kibonthatnak vagy 5 zsákot! :lol:
Kezd hangulatom lenni!

Andi! Mi is láttuk hogy díszitik a nagy fát! :D
Én megmondtam volna, hogy vannak gyenge próbálkozók, akik Jézuska babérjaira vágynak és azt hiszik Ők is tudnak fát díszíteni, de az igazi fákat csak Jézuska tudja hozni az emberek otthonába, és ha jobban megnézitek, csak azok az igazán szépek! Ezek a fák amik 24.-e előtt láthatók, mind-mind dekoráció, és Jézuska jót röhög micsoda kínnal, fáradtsággal díszitik az emberek, mikor Ő egy csengettyű szóra hirtelen oda tudja varázsolni! :wink:

Szerencsére az én gyerekeim mindent elhisznek, mert annyira nagy átéléssel mesélem, hogy még én is elhiszem! :oops:

Ruha! Nem nagy szám! Még jómútlkor vettem egy fekete kordszoknyát, mert amit befestettem az egy mosás után antracit lett!Ez nem rakott, hanem csini szűk mini! Ehhez vettem egy fekete trapéz mintás harisnyát és felveszem a fekete garbómat! Baccus ha hiszed, ha nem ennél jobbat nem találtam sehol! :shock: pedig csomó helyen nézegettem! :? Ezt a felsőt annyira imádom, mert baromi jó anyaga van, mindenhez jól kombinálható, visszafogott mégis alkalmi! :wink: A Niké és Dávidban vettem, nagyon szeretem!
Örök darab! :wink:
Amit most vettem melltartót az annyira brutális, akkora bögyeim lesznek benne, hogy még magam se hiszem! :oops:
Mondjuk látszik a 3 kiló mínusz és ugye a mellem meg nem fogy érthető okokból! :oops: :lol:
Kicsit para is vagyok mert lehet ami Apinak bejön(ugye tudjuk milyen szemmel néz :wink: ) az nem bisztos, hogy megfelelő az alkalomra ahol gyerekek vannak!De mivel garbó talán nem annyira gáz! :roll:
Azt mondta az összeállításra, hogy tutajos! :wink: ( fa szállító)
Szilviék ma mentek az Operába???
Vendég

Jövőhétre akár hóesés is lehet! :D :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok,

Ma szép rendet raktam itthon, este meg manikűröztem, pedikűröztem, és még egy iszappakolást is feltettem! Szóval nagyon ügyi voltam ma. (mondjuk a konyhába lenne még mit csinálni)

Lilinek nem akarok oltást adatni, vagy kéne? Sárát azért akartam hívni, hogy nekem ki adja be. De ha van oltóközpont, akkor majd ott. Nem tudjátok meddig van? Mert úgy akarok menni, hogy apával és akkor majd felváltva megyünk. Lilit nem akarom bevinni az SZTKba.

Mára csak ennyi pápá

Lini
Kép
kicsi lini

visszajottem meg egy picit a 11 oras etetes elott. Patrik elemeben van, mindenfele hangot ad magabol es esze agaban nincs aludni. Rosszallja hogy a kedvenc zenelos kutyajat leszereltem ejszakara, de ha a kutya ott van, tuti nem alszik csak "enekelget" (nyoszorog) es a kutyat rangatja.
Most viszont kutya nelkul is enekelget, pedig csak a "helye" van ott, de Patrik kitartoan bamulja azt a pontot ahol fellogatva szokott lenni a kutya....

Orsi:
Apanak csak a szaja nagy, meg nincsenek is ilyen jo kis progijai amivel ilyen fotokat lehet gyartani. :) Szoval megnezem en azt a vendettat. :D
A kuplerajodba kell egy piros lampa, kulonben nem igazi az imazs. :D:D:D Hogy mikor mennenk? GOndolom nektek igazan csak a hetvege a jo. (A torolkozodet mar sikerult kimosnom! Csak el ne felejtsem vinni majd!!!) :D
Csoki: le kell tennem mert ez igy nem mehet tovabb. Elkoltoztunk, lement a stressz, semmi okom mar csokit zabalni. Pont! :D A lelkemnek csak a dilibogyoimra van szuksege mert az segit, raadasul nem a hatsomon kot ki mint zsir. :D Szoval nincs kifogas, halal a csokira! :mrgreen:

Edi a fiad ahogy varja a mikulast :D:D:D

En is buliznek mar egy jot! :D

Tenyleg, ki mit csinal szilveszterkor? ;)

A faipari munkas-szallito hacukadrol fotot kovetelek!!! Hatha en is rad indulok :D:D:D

Karacsonyi hangulat:
Az igaz hogy mi nem allitunk otthon karacsonyfat, de azert minden pillanatat ennek a szezonnak szetetem! Az a sok gyonyoru dekoracio. Imadom!!! A legszebb anno Hollandia volt, ott az egesz varos vilagitott, a kirakatokban mindenhol a gyonyoru karacsonyi dekoracio, Telapok szaladgaltak mindenfele. Azt a telet sosem felejtem el, olyan meseszeru es gyonyoru volt.

zsAndi:
TUTI az otleted a ket unnep kozotti osszejovetelre !!! En benne vagyok!!! :D

Lassan itt az ido az eteteshez, gyerek azota is sikongat a szobaban, akkorak a szemei mint ket mogyoro (szurke valtozatban.)

Lehet hogy a laztol? 38.4 volt furdeskor..... 11-kor beletuszkolok egy vegbelkupot. :D

joejt mindenkinek!

sünciboglya

....csak le ne csukjanak szexualis zaklatasert.....

sünciboglya

Basszus!Most jutott eszembe,hogy nem kérdeztem meg a dokitól az oltást!!! :x
Dorcinak tüszős mandula gyulladása van. :? Így azt hiszem lőttek a szülinapi bulinak is,pedig már megvettem az ajándékot. :? De se láz,se rossz kedv,szerintem fájdalma sincs.Egész nap hülyéskedik.
Eltolta a doki kezét,mikor hallgatni akarta.Azt mondta csíp a fonendoszkóp :)

Mimi!Végre itt vagy Te is!Meglestem az albumod :oops: Voltatok a medve parkban?
Szabi olyan szívdöglesztő kispasi! :P Csak nehogy pedoval vádoljanak!Regi meg mindjárt fél éves? :shock:

Zsand!Én benne vagyok,csak párom legyen akkor itthon!

Mia!5 tábla? :shock:Te nyertél!
Mi általában szilveszter napján tudjuk meg,mit fogunk csinálni.Akkor van az évfordulónk is,azért nem szeretnék itthon ücsörögni.
Rá akarsz indulni Orsira? :shock: :oops: :roll: :)

Ja,fogyis étrend valakinek?Durva
http://www.ize.hu/click.php?id=13848&ur ... k%2Fetrend

Jó éjt!

Kép
tierno

Szép jó reggelt!

Dórcinak jobbulást!!!!!! :cry:

Lini! Ügyi vagy hogy ennyi mindent csináltál! :D

Mia!

"A legszebb anno Hollandia volt, ott az egesz varos vilagitott, a kirakatokban mindenhol a gyonyoru karacsonyi dekoracio,"

Ezen fél órát röhögtem! Más jutott eszembe a Holland kirakatokról! :lol:

Ne haragudj, hogy ezt mondom, DE NEM TEHETED MEG HOGY NEM ÁLLÍTOTOK FENYŐFÁT!!!!!!! :cry:
Ez Patrik baba első karácsonya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gPYiPps-2ds

Nekem megjött a karácsonyi hangulatom! :D :D :D
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Hát Orsi nekem sincs még kari hangulatom. Bár a tévében ( nálunk mindig megy a háttérben) már ezerrel nyomják a karácsonyi feelinget. :? Idén én is csinálok mézeskalácsot. Alig várom már, hogy Lilivel együtt ügyeskedjünk. :lol: Én is gondoltam rá, hogy jövőre elzavarom Lilit az Apjával sétálni és mire visszajönnek majd hoz a Jézuska karifát. :lol: :lol:

Végre beszéltek egy mondat erejéig arról, hogy hat a pici babákra a H1N1.
[quote]E írta:gy 3 hónapos és egy 15 hónapos baba már kórházban van. Az influenza a kismamákra és az egy évnél fiatalabb csecsemőkre a legveszélyesebb. Hogy mit tehetünk? A kismamák mindenképp oltsák be magukat. A babákat pedig amit jelentkeznek influenza szerü tünetek AZONNAL vigyük orvoshoz!

Hát köszi, sokkal okosabb nem lettem. Ezt meg egyébként is megtenném. :evil:

Brigi: örülök, hogy Dorci nem nyűgös de ezzel a tüszös mandulával tényleg inkább maradjatok otthon. :roll:

Úgy volt, hogy megyünk ma Liniékhez de tegnap este óta folyik az orrom és tüsszögök. :? Bocsi Lini. :oops: :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: a bejgli a te alkotásod? Aztaaa milyen ügyi vagy!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Bakker ezzel az infóval tényleg nem vagytok kisegítve! :cry:
De nincs védőltás a piciknek?
Mi van azzal a split oltással??????

Legalább Te oltasd be Magad!!!

Beijgilt Apa csinálta! Ő a nagy keltésztás nálunk! :wink:
Nálunk a bejgli olyan kalácsszerű! Otthon nem ilyen volt, anyósomnál sem! Valamiért elkezdtük ezt csinálni és teljesen rákattantunk! :wink:

Vasárnap szeretnént mézeskalácsot sütni mi is! :wink:

Szilviiiiiiiiiiiiiiiii! Azt a csodálkozó arckifejezést reggel a suli mellett! :shock: :shock: :shock:
Ez ült ki az arcodon: "KI EZ???" MIT AKAR??? MINEK INTEGET? MIÉRT DUDÁL??? :lol: :lol: :lol:
Hogy sikerült a Miku buli??? Fényképek????
Vendég

Sziasztok!

Ahogy olvaslak benneteket (főleg Orsit), nekem is kezd megjönni a karácsonyi hangulatom. Apának mondtam is, hogy hétvégén hozzuk le a díszeket a padlásról. De hogy mikor lesz időm díszíteni, azt nem tudom :(

Képzeljétek tegnap a sebészten voltunk ugye Marcival a lábujja miatt... Na, mondtam páromnak, hogy megnézetem a lágyékát is, mert gyanús nekem, hogy pár napja, mintha lifteznének a golyói, de tegnap már azt vettem észre, hogy a golyó a zacsiban és lágyéknál mégis van duzzanat :shock: Hát, egyből mondta a doki, hogy jó, hogy ilyen hamar észrevettük, mert az bizony sérv... és műteni kell... :shock: Mondanom sem kell, hogy a lábujj probléma emelett eltörpül... Mondta a doki, hogy 3 hónapos koráig kéne várni vele, de ha addig "bekeményedik" akkor azonnal kórház és azonnal műtétre kerülhet a sor... elmondta melyik nap melyik kórház az ügyeletes! Csak még pici a műtéthez, mert az 5 kilót kéne érje (még csak 4 múlt kicsivel :lol: )
Szóval így jártunk... Kérdeztem, hogy mivel lehet elkerülni, hogy komolyodjon a dolog és azonnali műtétre kerüljön a sor. Erre mondta, hogy nem nagyon lehet, max annyi, hogy ne erőlködjön, ne hagyjuk sokat sírni, stb. bár az előbbi a rengeteg puki/kaki miatt kivitelezhetetlen, mert folyamatosan nyöszörög miattuk még álmában is, az utóbbi meg egyenes út az elkényeztetéshez :lol: Még szerencse, hogy nem nyafogós típus, tényleg csak akkor sír, ha éhes vagy ha nagyon nyomja vmi a kis pocakját. Úgyhogy ha nem komolyodik a dolog, akkor a két hós oltás után kell visszamenjünk időpont-egyeztetés miatt és még a 3 hós oltás előtt megműtik szegénykémet... :(

Amúgy az éjszakánk elég katasztrófa volt, éjféltől 3-ig fent voltam vele. FOlyton nyomták a puki és nem sírt ugyan csak néha fel, de fent volt nagyra nyílt szemekkel és nyögdécselt az ölemben... Úgyhogy most hulla vagyok :) De mentségére szóljon, hogy utána majdnem 7-ig aludt és most megint sikerült letegyem, bár nyöszörög és "alkot" egyfolytában :lol:

Ennek örömére ma pihizős napot tartunk :) Főleg, hogy apa ma későn jön, úgyhogy sokáig ki kell húzzam :)

Ja, és két napja iszonyúan fáj a torkom... :( Milyen alternatív gyógymódokat ajánlotok rá??? Fokhagymát eszem ezerrel (mármint kapszulában :) ) meg citromot minden nap lenyomtam egyet, meg teázom, de semmit nem javul... :(

Mia, 5 tábla ?!?!?! Az már teljesítmény :)

Orsi, jó bulizást estére! Garbó alatt sztem nem gáz a nagy cickó, gyerekek úgysem azt nézik még :)

Zsand, örülök,hogy doki terén van előrelépés!

Na, most ennyire futotta, szaladok zuhanyozni, hogy tízórai előtt kész legyek :)

Próbálom még jönni majd!

Szép napot mindenkinek!!!

Mangora

Kép
mangora

Oltás kérdés: nekem is be kéne oltatnom magam, csak hát betegen elég nehéz... MEg ugye hazahozni a vírust ugyanúgy hazahozom...

Kérdés: szerintetek a munkahelyi miku ünnepségre el merjem vinni MArcit a hétvégén??? Nagyon vacilálok, mert szívesen mennénk, meg apának mennie is kell (munkahelyi kötelességből :) )

Orsi, két ünnep közötti beszélgetős/csajozós progi jól hangzik! Legalább megismernélek titeket személyesen is :)

Mézeskalácsot én is szeretnék sütni (minden karira én sütöttem eddig :) még a kollégáknak is :) )

Na tényleg megyek :)

Mangora

Kép
mangora

Vendég

Bakker egyre jobban érzem, hogy meg kell tanulnom hastáncolnom! :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds
Vendég

Orsi! Nem ér, én is akarok hangulatot! :(

Mia! Ahogy írsz Patrikról, annyira előttem van a kis drága! :D Nem semmi csokipusztító vagy! :wink:

Szilvi! Ez a Pilóta gyilkos egy húzás volt, egész délután rájártam. :D
Na ma ráálltam a mérlegre... nem kellett volna! :oops: :wink:

Andi! Dehogy fárasztottatok! Annyira jólesett végre kicsit dumcsizni, a gyerkőcök meg hihetetlen édesek voltak! :D

Zsand! Ez a tali nagyon jó ötlet! :) Mondjuk mi nem tudom, mikor jövünk haza vidékről... de jó lenne, ha tudnék menni, más kimozdulási lehetőségem már úgysincs.

Lini! De megtáltosodtál! :D

Brigi! Szegény Dorci! :(

Judy! Hogy vagytok?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi:
http://www.mommo.hu/media/Hastanc_-_kezdo

próbáld ki, baromi nehéz ám. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Nem megy! :cry:

Viszont nézd milyen jól tudok diszkó táncolni! :wink:

http://elfyourself.jibjab.com/view/fG9zGl6TuJp3fi2p
Vendég

Ja és mert Péter egy kis fejnagyításért le GONOSZOZOTT! :twisted:

Egy kis ajándék Nektek Tőlem! :wink:

:D :D :D

http://elfyourself.jibjab.com/view/Nx9CMXytl4xJtpim
Vendég

Kriszti! Én nem vinném mikibuliba Marcit... Idén gondolkodtam, hogy Gézával megyünk, de ha nem kéne itt döglenem, akkor sem vittem volna.

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Annyira el tudom képzelni, ahogy a mikis meg jézuskás mesét előadod a gyerkőknek! :) Én is elhinném! :D

Kép
Kép
tekiroll

Mangora,
Homeogene nagyon jó a torokfájásra, ez egy kompleex készítmény, többféle gyógynövény van benne, ugyanúgy el kell szopogatni. Lehet szedni terhesen és szoptatás alatt is. A központi vagy a Tescoban levő gyógyszertárban biztosan lehet kapni.

Orsi,
Kedden a művházban van hastánc, múltkor őket csodáltuk kintről a járdáról mert nem húzták be a függönyt. Nagyon ügyesek voltak :D -3 kg? Nagyon ügyes vagy :D

Kép[
Kép[
kostyika

Homeogene-t én DM-ben szoktam venni.

Orsi! Elfogysz! :) Már így is olyan csini voltál! :D
Mentek úszni holnap? Majd gondoljatok rám két hossz közt!

Kép
Kép
tekiroll

Dolli
köszi, jól vagyunk:) még dolgozom 16.-áig.
sajnálom hogy Te még görcsölgetsz :?

Kriszti
én nem vinném. még ugyse értékelné a dolgot :) sérv :roll:
torkodnak jobbulást..

Orsi
milyen buliba mentek?
a kutyidat meg tudom érteni:) mi is végigcsináltuk már mind2 kutyussal, szörnyű ez a bura.de muszáj.

karácsonyi hangulatom még nem igen van :roll: :roll: annyi, hogy az iskolában csináltunk koszorúkat a gyerekekkel és egyet hazahoztunk. meg egy pár dísz, fényt feltettem már.

ha taliztok én is elmennék szívesen.

na megyek, elvileg dolgozom itthonról....
7végén meg utazunk Sopronba a szülőkhöz.

jó7végét:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Dolli
ez vicces, nézd meg a vonalzóinkat :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Ez jó! :lol: Nem tudom, melyik számítás helyes matematikailag. :)
Nekem is kellene Soproni rokon... :D Majd anyósékat lezavarom! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

SENKI NEM NÉZTE MEG A TÁNCOLÓ MIÁÉKAT??????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én ezen a masinán nem tudok nézni semmit! :(

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: én akartam de flashplayer kell hozzá és ez a rohadt nem engedi telepíteni. :evil: :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaaaaaaaaaaaj de mááááá! :cry:
Vendég

ezt nézzétek! :o
http://www.nosalty.hu/teli_utca_mezeska ... ecept_7278
Hogy tudnak ilyen ügyesseket! :shock:

Az én mézeskalács adventosom olyan kis nyomi lett.
Kép :oops: :oops: :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

köszi a tippeket torokfájásra, holnap beszerzek ilyen homogenet, ha nem lesz jobb!

Orsi, én megnéztem Miáékat :lol: nagyon ott van :)

Hajni, tök jó az adventes mézes!!! én is ilyet akarok!!! :)

Mangora

Kép
mangora

Szasztok!

Na, tegnap megjártuk az Operát! Nagyon jó volt, szerencsére rövidke volt a műsor is, skacok megkapták a Mikitől a csomijukat :lol: Úúúúúgy szeretem az Operát, olyan szép ott minden, meg az Andrássy út is....sétáltunk egyet a karácsonyi vásárban, ettem eperhabos gofrit is... nyamiii..

Ja, azt nem is meséltem, hogy a főnököm vár vissza, lehet szeptembertől folytatom ott a melót 6órában... szívem visszahúz, csak kicsit félek, mert messze van és a gyerekek meg picik...

Dolli, köszönjük a tegnapi meghívást, nagyon jó volt csacsogni!!!
Egészségedre váljon az a pilótakeksz!!!! :lol:

Lini, akkor oltattok Ti is?! Mi is! Tegnap beszéltem a gyerekdokinénivel, és ma mentünk volna mindannyian, de lemondta, mert beteg lett :? :( majd hétfőn...

Mangora, mi volt a dokinál, rendben van az a pici lábujj? Most olvasom, sérv... szegényke! :cry: :cry: :cry:
Torok: mézet, citrom levét és egy kis langyi vizet keverj össze, és kortyolgast ha épp arra jársz!!! Nagyon jó!!!

Hajni, ezt a sapi-sál szettet én is néztem! :lol: De most épp ezt figyelem... http://teszvesz.hu/item833312919_drapp_ ... szett.html
Megfáztál? Jobbulást!!!

Orsi, ez a karifa díszítős sztori csúúúúúcs!!! :lol: Mi együtt szoktuk díszíteni... Tutajos... ezt már én is megkaptam (régebben) egy pasitól... :lol:
Először nem is vettelek észre mert a tütüd elejét néztem, hoyg elférünk e a kanyarban... mikor mellém értél akkor láttam, hogy valaki hevesen integet... rögtön jobb kedvem lett!!! :lol:
Hastáncot én is kipróbálnám.... röcögtetni a nagy hasamat... :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók ElfMiáék!!!!

Kupleráj: nekünk bordó az egyik fal a hálóban, bordó függöny és bordó lámpánk van.... :lol:

Brigi, hogy van Dorina? Jobbulást neki!!!!

SZIJJJJAAAAA MIMI!!!! Végre itt!!!!! Aztán tessék mesélni!!!!! Olyan rég nem voltál... :(

Zsand! Ez nagy ötlet!!!! Egy csak csajos tali!!!! De jó lenne!!!

Andi, jó volt Veled is dumcsizni!!! Mondd meg lánykádnak, hogy meggyógyultam az oltásaitól! :lol:

Mia, Patrik lázas? Szegényke, hogy van?
sylph

Pár kép a Miki-buliról...
Kép Kép

Látjátok azt a pici rózsaszín ruhát itt lenn? Én csináltam! :D
Kép Kép
Kép Ugye milyen szép a Mikulásbácsi?! Kép
Kép Itt kapják meg az ajikat!
sylph

Sziasztok!

Szilvi!
Azt a ruhát amelyikben a színpadon táncolnak???
GRATULÁLOK!!!! NAGYON ÜGYES VAGY!!!!
Te tudsz foltvarrást is????

Mangora!
Ha jól emlékszem szoptatás alatt ehetsz mézet.
De ha elkezd nagyon fájni, hogy még a nyáladat is erőszakkal tudod lenyelni mutasd meg dokinak, mert szövődménye lehet és az sosem hiányzik pláne most Neked!!!
Ami jó torokfájásra:
sós vízzel öblögetés
méz
rengeteg folyadék

Szegény gyerkőc, ezzel a sérv dologgal.

Örülök, hogy mindenkinek teszik az ötlet a csajos kávézásra, próbáljuk meg összehozni:))))

Lesz valami Mikulásosdi a Stop Shopban is. Szerintem mi lemegyünk, csak kettecskén leszünk a hétvégén, apa csak aludni jön haza:(((

Tényleg gyönyörű a mézeskalácsos adventi "koszorú".
Lányok ma a virágosnál megkérdeztem mi az idei karácsonyfa divat?
Erre azt mondja fekete, közben csomagolta amit vettem, erre föltettem még egyszer a kérdést azt hittem viccel, erre ő: tudja mit kérdeztem: FEKETE Hát mondom
elkezdte folytatni: fekete dísz fehér színű műfán hát ezt nem is értem vagy maradi lennék?
Sehol nem tolongnak az általam megálmodott lila díszek, ezért idén is fehér díszek lesznek a fán!!!
Hacsak nem találok valami szép lila masnit, csomagolót és csinálunk mi díszeket Dorinával!!!

Sziasztok
Vendég

Kriszti! Most olvasom tüzetesebben... Szegény Marci! :(

Hajni! Szerintem nagyon szép az adventid! Tök ügyi vagy! :D

Szilvi! Mindig tudtam, hogy ügyesen varrsz, de ez egy álom, nem csodálom, hogy szerettél ott dolgozni! :D

Kép
Kép
tekiroll

Na várjatok............
Szilvi!
Te az operában varrtál, mikor??? mi lehet, hogy futólag találkoztunk én régen, de dolgoztam a Thália színházban.
Sőt, egy évfolyam társam anyukája az Operában öltöztető!!!

Én nem tudtam, hogy Te az Operában dolgoztál!!!
Vendég

Zsand,
Az OBI katalógusban láttam lila díszeket

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Patrik kitartoan ordit...
Engem kerulget a fejgorcs... sompolyog ide-oda minden egyes "Oaaaaaa"-ra...

Orsi: Kirakatok :D:D:D:D:D:D Most esett le mire gondoltal..... hat az se semmi!

Orsi mint Elf diszkotancos!!!!! HATALMAS, szellemes, allati jo a video!!! :D

Aaaaaaa, most latom, rolunk is keszult, Patrik ropja a legjobban! Elkuldtem Peternek a linket levelben, hadd viduljon o is! Koszi hogy gyartottad, nagyon texcccccik!!! :D

Karacsonyfa: Anyosomnal lesz, a karacsonyokat mindig ott szoktuk tolteni. Igy nincs osszeveszes, mivel anyuval mi nem tartunk karacsonyt, anyosnal meg mindig van szem-szajnak ingere. :D
Egyebkent Patrik edeskeveset fog felfogni belole szerintem. :D Csak legyen tiszta pelus, kaja 4 orankent es hagyjak beken, ne piszkalgassak. Akkor OK lesz nala minden. :D:D:D

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH Ezek a kajak gyonyoruek. Nyal patakzik orcamon lefele rendesen! Az a ket rud bejgli nagyon csucs!

mangora:
Nalunk ugyanez a helyzet hasfajas ugyben. Eppen most uvoltotte ki a maradek hangjat, legalabb is a delutani adagot, most hallgat szegeny es olyan szomoruan nez. (Mi Grippe Water-t hasznalunk, meg ez jott be leginkabb. Az Infacol is jo volt egy ideig, de attol nem tudott kakilni.)

Vedettseg: elvileg az anyatejbol (ha be vagy oltva) a gyerek is vedett lesz. Ezt a napokban mondta egy orvos ( a regi SOTE-s nogyogyaszom.)
Nekem is kene olyan anyatej aki be van oltva mert Patrik baba nem szopizhat igy o keptelen vedette valni :(:(:(

Hajni:
Nekem speciel teccccik a mezeskalacsod! Jopofa es szerintem nagggggyon fincsi lehet! Olyan jo ranezni, nyalcsorgatos fajtaju!

Orsi: eszembe jutott a meggyes sutid! Huh de megennek egy szakajtonyit most belole!!!

Szilvi:
Mar jol van Patrik, "csak" a szokasos hasfajas maradt. Mar varom hogy 3 honapos legyen es elmuljon!

A fotok nagyon klasszak. Mikuli bacsi orra kisse olyan mintha elozo telen megfagyott volna egy aluljaroban... :)
De tuti lehetett az Opera is es a Mikulas Unnepseg is! :) Imadtam gyerekkoromban. :)

na mentem, Patrikot kicsit megolelgetem, ha hagyja. :)

sünciboglya

zsAndi:
Tok jo hogy te mindig tudsz valami jo kis receptet betegsegre.
A privit varom am, amit igertel :D

na en telleg L! Puszka mindenkinek!

sünciboglya

Orsi!
milyen volt a Miki buli?

Képzeljétek KisTesó kapott egy bölcsőt, aminek nagyon örülök, mert mikor Dorina még pocaklakó volt nagyon szerettem volna Neki, de akor nem engedhettük meg magunknak, most meg kapunk egyet kölcsön!!! Annyira örülök neki.

Mia!
Firkálok valamit mindjárt!!!

MEgy valaki valamerre Mikulásozni a hétvégén?

Jó éjt!
Zsand
Vendég

Szasztok!

Zsand, Köszi! Igen az a rózsaszínke. Thália?! Kicsi a világ.... én 99szept. óta vagyok ott, utána volt 1év amit máshol töltöttem.... de Bubóig ott voltam.
Régebben patchworkoztem....
Fekete karifa dísz???? Ki az a hülye aki ezt kitalálta? :roll:
Ja, néztem anyagot.... ami a központban van bolt, ott találtam nagyon halvány lila szaténselymet.... nem tudom milyen árnyalat kellene.
Ja, s ha Dorinával akarsz díszeket csinálni, holnap rakok fel fotót, hogy milyet csináltam ma.... annyira cuki lett. Az ovinak kreatívkodtam egy kicsit, beviszem, és Lucanapi bulin eladogatják őket és lesz csoportpénzük. :wink: Csináltam még képeslapot is...

Dolli, háááát, jó munkahely az tuti, ami a ruhákat illeti, mert ilyet máshol nem sűrűn csinálhat az ember... a többi meg... :?

Mia, örülök, hogy jól van Patrik! Megnéztem a fotóalbumodat!!! Annyira tüneményes!!! És a tigrises szerkó csúúúúcs!

Orsi, milyen volt a buli?

Megyek, kéne csucsukálni egyet... holnap anyóslátogatás lesz....
Jó éjt mindenkinek!!!
sylph

LAnyok, amit elfelejtettem kozze tenni, osszedobtam ma egy online Picasa Albumot a nagy unszolasra... Itt a link:
http://picasaweb.google.com/mariaoakley

Szilvi:
En is szseretnem latni amit csinaltal. Annyira kreativ vagy hogy jol esik a lelkemnek minden munkadat megkuksizni!

Orsi: vasarnap delutan vagy delelott vagy akarmikor lehetne menni hozzatok? Eleg keson szolok,megertem ha kitagadsz, de azert beprobalkozom :)

zsAndi;
Meg gyorsan elolvasom a privit oszt' surranok etetni, remelhetoleg ma lesz alvas mert kiesnek a szemeim az uregeibol. (Kis pillanatragaszto, visszanyomom maximum.)

Na puszka mindenkinek! joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Ez a mai nap olyan unalmasan kezdődött,olyan nyomi voltam,fájt a fejem is.Aztán délután már jót játszottunk.Ma az autók kerültek elő.És megint ad Dorina puszikat,van hogy magától jön oda. :)
A kanalas gyógyszert alig bírom beadni Neki. :roll:
Nekem sincs még karácsonyi hangulatom.Lehet,nem is lesz.De már nagyon várom,Dorci mit fog szólni.Kitaláltam,hogy idén csinálok mézeskalácsot.Tudnátok mondani fini receptet?Bevallom,én nem szoktam karácsonyi menüvel készűlni,mivel Diósdon van minden évben a vacsi. :oops: De idén szeretnék egy kis apróságot sütni.
Holnap elkéne menni a KIK-be,gondoltam veszek karácsonyi függődíszt,matricát.
Mondtam páromnak,hogy jövőhéten oltassuk be magunkat.De hogy Dorinával mi legyen? :roll: Na meg Anyuék lehet nem oltatnak,akkor meg Tőlük is elkaphatja.

Kriszti!Jaj,szegény Ti! :( Még jó,hogy észre vetted!

Szilvi!Gondolom,hogy jó lehetett!!!Nem csak az Opera szép,még a Miki is az.Nem az a gagyi fajta.Tényleg ügyi vagy!Lilinek milyen hosszú már a haja! :shock:

Mia!Nagyon jól táncoltok!Patrik egy Michael Flatley,pedig nemrég született. :) Jaj,nagyon jó ez a ruci! :) Nem is olyan nagy rá!

Zsand!Tavaly a Stop Shopban valami állatsimogató volt.Dorinának tökre tetszett.
Lila dísz a Tescoban is van. http://www.tesco.hu/popupimage.php?oid= ... 56c8856273

Már megint hány óra! :x
Jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!

Ez a mai nap olyan unalmasan kezdődött,olyan nyomi voltam,fájt a fejem is.Aztán délután már jót játszottunk.Ma az autók kerültek elő.És megint ad Dorina puszikat,van hogy magától jön oda. :)
A kanalas gyógyszert alig bírom beadni Neki. :roll:
Nekem sincs még karácsonyi hangulatom.Lehet,nem is lesz.De már nagyon várom,Dorci mit fog szólni.Kitaláltam,hogy idén csinálok mézeskalácsot.Tudnátok mondani fini receptet?Bevallom,én nem szoktam karácsonyi menüvel készűlni,mivel Diósdon van minden évben a vacsi. :oops: De idén szeretnék egy kis apróságot sütni.
Holnap elkéne menni a KIK-be,gondoltam veszek karácsonyi függődíszt,matricát.
Mondtam páromnak,hogy jövőhéten oltassuk be magunkat.De hogy Dorinával mi legyen? :roll: Na meg Anyuék lehet nem oltatnak,akkor meg Tőlük is elkaphatja.

Kriszti!Jaj,szegény Ti! :( Még jó,hogy észre vetted!

Szilvi!Gondolom,hogy jó lehetett!!!Nem csak az Opera szép,még a Miki is az.Nem az a gagyi fajta.Tényleg ügyi vagy!Lilinek milyen hosszú már a haja! :shock:

Mia!Nagyon jól táncoltok!Patrik egy Michael Flatley,pedig nemrég született. :) Jaj,nagyon jó ez a ruci! :) Nem is olyan nagy rá!

Zsand!Tavaly a Stop Shopban valami állatsimogató volt.Dorinának tökre tetszett.
Lila dísz a Tescoban is van. http://www.tesco.hu/popupimage.php?oid= ... 56c8856273

Már megint hány óra! :x
Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok!

Buli jóóó volt nagyon! :D Az Új Udvarban a játszóházban van minden évben!Majd teszek fel képeket! :wink:
Baromi későn értünk haza negy 10-re!

Jaaaaaaaaaaaaaj én is benne vagyok a csajos estben! Kriszti nem én találtam ki, hanem zsAndika!
Te hogy tudnál eljönni? Apa beválalja Marcit két szopi közben?
Tűzzünk ki egy napot, mert ha csak beszélünk róla, nem lesz belőle semmi! :?
Hova menjünk?????

Mia! Vasárnap délelőtt lenne a jó, vagy ma este. Te jönnél vagy mindketten?
Vasárnap én 9-re érek haza a templomból, utána bármikor jöhettek, illetve úgy kéne hogy 12-12:30-ig végezzünk, mert mi kb olyankor szoktunk ebédelni! :wink:
Nekem úgy is jó, ha felváltva jöttök, pl. ha Péter átszalad ma este, Te meg hoplnap vagy fordítva! :wink:
Most viszon megyek, még felhörpintem a kávémat, zuhanyzom, vasalok egy lepcsit, rendberakom a szalont mert jön Andika!

Utána jövök, hozok én is képeket!
Szilvike tényleg csoaszép ez az Opera, a Mikulás is eszméletlen élethű, Lili olyan kis csajszis lett! :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?