Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tenc!

Má megint Tied a laptető, enyém meg az előző oldalon az uccsó hsz. Nem furcsa ez egy kicsit?! :wink: 8)
Hát ezek basszus.....nem jó hírek!!!!! :cry:
Fent vagy még???? És milyen ötlete szuper Steffnek? 8)

Orsi-Steff!

Ment mindkettőtöknek válasz mél!

Van itt valaki??????

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

SZOFIDORKA BABÁNAK ÉS ANCSAANYUKÁNAK!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Remélem minden rendben lesz Mindkettőtökkel!!!! Gyorsan!!!!!! SZUPERERŐS NŐK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyógypuszkók!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.03 23:03-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

LAPTETŐT ÁTIRÁNYÍTOM SZOFI BABÁNAK ÉS ANCSÁNAK! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Tenci biztos megengednéd nekem, hogy helyetted és gyorsan!!!!!! Ugye?? :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenc!

Hol vagy????? Ilyenkor bezzeg....... :cry: :?

Látom nincs itt senki! :?
Hát azt hiszem ma sem fogok túl jól aludni! :( De kit érdekel, csak lenne már reggel!!!!!! :?

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Ancsával most beszéltem, és kéri, hogy Mindenki nagyon drukkoljon, mert most reggel 9.30-kor műtik Szofi babát, hogy megnézzék a kicsi szívét, hogy több műtétre lesz-e még szüksége vagy elég lesz "csak" a gyógyszeres kezelés! :?

GIGAMEGADRUKKOK SZOFI BABÁNAK!!!!!!

Ancsa egyébként jól van és lehet, hogy egy pár napon belül már ki is engedik.
Én remélem, hogy ma vagy holnap...de nem iszom előre......!!!!

Szép napot Mindenkinek

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szófia Dorka!
Küldjük az erőt neked! Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen.
Azt hiszem elmondhatom, hogy az itt fórumozók lélekben fogják egymást kezést, s együtt szorítanak most a kicsilánynak!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok Lányok,
Veronikusztól tudok Ancsa kisbabájának érkezéséről, de hogy micsoda kálvária van vele kapcsolatban, arról most olvastam, hogy bekukkantottam Hozzátok.
Minden drukkom az övék, bárki beszél vele telefonon, kérem adja át, hogy a legjobbakat kivánom, és nagyon szorítok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, és minél hamarabb otthon lehessenek mind a négyen együtt.

Babaváróknak vidám, problémamentes gömbölyödést, gyerköcöknek, anyuciknak nagyon jó egészséget, sok csokit a bakancsba!

Emese

Kép
Kép
paklincs

Szofi babának gigamegadrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi-Tenci, gondolom hozzátok a hírt, amint tudtok valamit... Frissítek folyamatosan.

Paklincs,
hogy vagytok??? Ezer éve nem "láttalak"... Mesélj!!!

Én feladtam eddigi elveim, és ma délelőtt berongyoltam a kórházba, beoltattam magam. :oops: Délután meg viszem Ancsát is, fél1-fél2 között olt a gyerekorvos. Jövő héten meg megy párom is, csak neki hétfőn van lapzárta és csak utána, hogy ha netán kidől, akkor azon már túl legyen...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Timi,
kaptam igen. Ancsának egy golyóvezetős játékot hoz a Mikulás, nagyobbik unokatesónak gyöngyfűzőt, kisebbiknak meg rágókát. De majd még megyek, ha párom hazaadja a karácsonyi keretet :wink:

Sissy
Köszi a részletes beszámolót. Szuper, hogy veled meg kicsiTomival minden oké :)

Mit akartam még??? Na visszanézek az előző oldalra hátha eszembe jut...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Timi,
természetesen Ancsával :) Hétközben nem tudok egyedül menni, apóssal nincs el annyi ideig. De ha nem dőlök ki az oltástól, akkor holnap lesz egy szabad délelőttöm (Bosnyák téri piac + úszás) :D

Orsi,
változó. Ami kaját szeret, abból nem ad a kutyának, annyira van irigy :D De pl a körömvirágmagot és a zöldparadicsomot rendszeresen megpróbálta lenyomni szegény Bobi torkán :D

Tenc,
én sütöttem :D De nem egy nagy tudomány, megveszem a fagyasztott leveles tésztát, kinyújtom, összevagdosom, belevágom a tepsibe és rászórom a sajtot. Utána kb 10 percet van a sütőben és ennyi :D
Mintha korábban kérdeztél volna még valamit amire nem reagáltam, de nem emlékszem mi volt és nem találom :oops: De ha valami fontos, akkor biztos megkérdezed még egyszer, nem? :wink:

megyek, nyüsz....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

[quote="etenci"]S írta:etenciziasztok.....

SISSY-na ez az!!!-köszi,hogy írtál...eredményeid tök jók-és védőnőkön kiigazodni??? :roll: :roll:áááá ne is mondd.... :roll: :D igen izgis-lassan te is mész ctg-re :wink: :wink: van szülésznőd is???
piciTomi AJolie szájjal??? :lol: :lol: nem rossz felállás :wink: :wink: 8)

:wink: 8) :lol:

Köszi Csajok a hozzászólásokat!

Tegnap voltam dokinál s rákérdeztem, hogy mennyire gond ez a méhlepény érettség??? S legyintett! Azt mondta, hogy akkor lenne gond, ha a baba a kelleténél kisebb súlyú lenne, de így abszolút nem gond. I-es fokban már simán lehet érett. Annyira megnyugtatott. De azért a kálciumot továbbra sem fogom szedni.

Ja a picike egyébként most megint faros, még nagyon mocorog, forgolódik odabent.

Tegnap választottunk szülésznőt is. Nem ismerem még, nem tudok róla semmit. Várnai Gabi lett, s el is vállalt telefonon keresztül. Mert tegnap fel is hívta. Valaki tud nekem róla infót mondani??? Bár tudom, hogy az összes szülésznő jó, de ha mégis valaki szült vele, írja már meg a tapasztalatait. Köszi

Viszont tegnap jól rám ijesztett, mert mondta, hogy oltassam be magam. Teljesen tanácstalan vagyok!
Orsi, te mint másik kismama, te hogy cselekedtél ezügyben???

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

megagiga drukk Szofiának!!!!!! Ancsa, veled vagyunk, szórítok nagyon!!!!!!!!

én jól, reggel ctg...semmi. majd jövök estefelé, ma itthon Szabi és még be kell szereznünk pár dolgot.
megyek ebédet főzni.

pusz
snooopy

Szofi babának mi is drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa, gondolunk Rátok! Millió puszi Nektek!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Orsi!

Már bocsánat, de reggel volt egy olyan megérzésem, hogy Te ma a kórházban a szülőszobán fogsz "kikötni"! :oops: 8)
Remélem nem baj! :wink:
Tegnapi válasz emilemet megkaptad? :wink:
És mit főzöl? Nálunk tegnapról maradt tojás leves meg paprikás krumpli! :D

Judy!

Örülök, hogy kaptál mindent, amit szerettél volna! :wink:
De Teeeeeeeeeeeeeee!!! Ez a telepátia hogy működik!!! :lol: :wink:
Előbb beszéltem Tencivel és épp Rólad beszéltünk....persze csak jót és pár szót :wink: .....hogy kérdeztük már, hogy férjed mivel foglalkozik, de még nem írtad meg! Erre pont leírod Tencinek, hogy kérdezett még valamit Tőled, de nem találod és nem jut eszedbe, úgy hogy kérdezze meg újból, ha akarja! :lol: :wink:
Szóval felteszem én helyette a kérdést, ami az volt, hogy : Judy! Férjed mivel foglalkozik? Újságíró? :lol: :wink:
Én délután megyek vásárolni, ha János hazajött itt Érden az új DM-be....Tescoban....most nyílt és nyitási akció van 3 napig, mindenre 15%-os engedmény! :wink: Addig Apa őrzi a Csajokat! :wink:
Avatar képet nem cserélsz Csajszi? Ancsa mingyá iskolába megy, Te meg nyugdíjba :lol: és még mindig ez a régi kép van fent! Vagy ez már a Tesó?!?!?!? :wink: 8) Csak még titkolod? 8)
Bár nagyon jó a kép, de lécccciiiiiiiiiiiii!!!!! :wink:

Sissy!

Várnai Gabi tényleg nagyon jó, de ennél többet nem tudok, mert én nem nála szültem! De reménykedjél, hátha jön valaki. :wink:
Vagy esetleg tedd fel a kérdést az "A kútvölgyi kórház szülészete" topikban is. Hátha ott is jön válasz! :wink:
És nagyon örülök, hogy ismét írtál! :lol:
Esetleg egy 4D-s kép Tomiról? Persze csak ha publikus és voltatok! :oops: :roll:

Tenc!

Ilyet kérdezni Judytól, hogy Ő sütötte-e a sajtost?!?!?! :twisted: 8) Hát ilyet is csak Te tudsz, aki el van kényeztetve!!!! :twisted: :lol: :wink: Délután majd gyere, oszt tartsad a frontot! :wink:
Én meg majd igyekszem este! :wink:

Andi!

Te merre vagy? Nem jönnél egy kicsit, pár szóra? :oops: :roll:
Minden rendben Veletek? Ugye nem vagytok betegek!? :roll:

Ren!

Szépöcsém!!!!!!! Linda mindjárt 4 hónapos, Ivánról már nem is beszélve...... Gyere már egy pár szóra és dobjál egy pár képet is, ha van! Ne kelljen többször mondanom!!!! 8) :wink: Okés? Aztán folytathatod a dolgodat! :wink: 8)

Brigi!

És Te/Ti? Szavazok, mint a gép! :lol: :wink: De gyere lécci egy pár szóra, ha Fiúk alszanak!!!! Akár éjszaka is! Látod milyen "buli" van itt éjszaka is! :wink:

Megyek, majd még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi (és Tenci persze :D )
akkor ez volt az... rémlett valami :D És tényleg telepátia :D
Szóval párom lapkiadónál dolgozik, de nem újságíró :D Szép magyar szóval sales-es :D dehát multinál mi már nem beszélni magyar :D :D
Jelentem avatar képet már próbáltam cserélni, de egyszerűen nem tudom akkorára lekicsinyíteni, hogy hajlandó legyen elfogadni a bnet :? Átküldjem, megpróbálod 80*80pixelesre??? Akkor felteszem...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

csak gyorsan mert most jöttünk haza ...

GIGA-MEGA DRUKK SZOFI BABÁNAK!!!

Timi!
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez a 3 napos láz! :roll: jobbulást Adrinak! :oops:

Orsi!
Igen, Zsófi dobta be a törölközőt :oops: szívem szakad meg :oops: én még legalább tavasz végéi szerettem volna ha szopizik :oops:

Rólunk:
éjjel már Zsófi is melegebb volt a kelleténél :oops: :cry: mellesleg túl is zabálta magát a drágám, úgyhogy komplett átöltözés volt. :? Kata még tartja magát. :oops: De szerintem már nem sokáig. :oops: Szofi sincs még jól. Köhög. Szipog. Én meg már reggel 6-kor hőemelkedéssel keltem. A tegnap esti lázról már nem is beszélve. Húzos is volt így az esti vacsiztatás, fürdetés. :oops: Jövő héten nem is mennek a lányok oviba. Már le is mondtam az ebédjüket. :oops: Ha tényleg oltatni akarjuk őket, akkor azt csak makk egészségesen! :oops: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi,
illetve 60*80-asra le tudom kicsinyíteni, de a mérete túl nagy így is a filenak, ezért nem engedi fel a rendszer :? :oops:

Vero,
jobbulást Nektek!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Küldjed Judy.....küldjed!!!! :lol: :wink:
Majd a mester alkot! :wink: :lol:

Most megyünk ebédelünk a Csajokkal, aztán még mielőtt elmegyek délutáni körutamra :lol: visszajövök és megcsinákolom!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Jobbulást a Csajoknak és Neked FőCsajnak is! :wink:
Gyógypuszkók!

Bocsánat, de most már tényleg robogok, mert kinyúvasztanak, ha nem kapnak enni!!!!! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs! Persze, hogy teszek fel!

Szuszika 30 hetesen!

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Timi,
ment mail. Köszi!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

szia Sissy!

Én Rékát Várnai Gabinál szültem. Nagyon profi, én imádtam. Homeopátiában jártas de azt majd személyesen is elfogja mondani. Lilinél is Őt kértük fel, de a kiírt időpont előtt pont szabin volt és mivel Réka is korábban jött, jobbnak látta, hogy átadjon arra az időre másnak. De megbeszéltük, hogy mikortól hívhatom.... hozzáteszem, hogy pont aznap este született Lili amikortól már lehetet hívni és nem jött be, hanem közölte, hogy hívjam a helyettest. Ez nem volt szimpi.De végül nem bántam, mert Grazsinával tökéletes szülésem volt!
DE mondom, nagyon jó Gabi!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica! Köszönöm szépen!
Remélem nekem is jó tapasztalataim lesznek vele!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

itt vagyok mégis, mert Szabinak dolga akardt a laptopon meg amúgy is fáradt és nincs kedve vásárolgatni a tömegben. :roll:
nekek meg nincs kedvem egyedül menni és tipelni a szatyrokat... szóval itthon maradtunk. remélem vasárnapig nem jön ki Kistöki mert akkor mennénk karácsonyi túrnéra vlmelyik plázába. azt sem tudom kinek mit vegyek. :evil: ezt úúútálom az ünnepekben.

Judy, ja, hogy Anna félti a kaját a kutytól?? :lol:
avatart ha Timi megoldja oké, ha nem megy szólj.

Sissy, nekem a dokim nem ajánlotta beadtani az oltást, meg nekem már "nincs sok hátra" nincs értelme. meg amúgy sem tesztelték terhes nőkön nem tudni milyen hatással van a magzatra. ha szoptatok esetleg lehet de ezt sem tartotta feltétlenül szükségesnke. szerintem én beadatom ha meglesz baba. úgyis mindenhol azt hallani, hogy inkább környezet oltsa magát mint a gyerekeket terheljük ezzel.
húú...képek nagyon jók. nekem egyik gyermekemről sem sikerült jó 4D-s képet csinálni. végig aludtak.

Timicsaj! nehogy má hülének nézz. :lol: 8) optikát megtisztítottam, többször is, de képek csak az új lakásban foltosak. ha kimegyek pl előtér és ott csinálok képet az már jó. szerintem a gépünknek nem tetszik az új lak, és be van sértődve. :lol: :lol:
lámpát praktikerben vettük, nekem is nagyon bejön. :D zöld szoba lesz két pasié, a kék ami elvileg lila az lesz mi háló.
Név még nem tudom, legkésőbb a hazamenetelig döntünk. :D
autó: akksi cserélve, karburátor majd fél év múlva akkor úgyis lesz vizsga. addig meg simán lehet vele jérni azt mondta szerelőbácsi. úgyhogy hazahoztam itt áll a garázsban. :D
hát eddig szülőszoba még nem volt meg ma, csak látásból... még lehet. éjfélig még van idő. :lol: végülis az is bejött neked, hogy két fiam lesz.
emilt megkaptam...fogok válaszolni.

Tenci, na akkor hajrá dec 6. :lol: nincs kuty gyöngyösön, az ottani nagyi nem szeretné. de igazából én sem vagyok az a nagy kutyagodozó. imádom őket amíg nem az én lakásomban vannak és nem az én kertembe csinálnak. :oops:

Vero, remélem Kata nem lesz beteg.
snooopy

Brigi, szavazat leadva! gyere ha tudsz pár szóra.

Andi, sok a meló? mi van veletek?? úgy eltűntél! :cry:
snooopy

Hát én már beszéltem a Kútvölgyi fővédőnőjével is, aki most már mindenképp azt javasolja, hogy adassák be a kismamák. Rákérdeztem, hogy lehet e később valamilyen fejlődési rendellenessége a picinek, s azt mondta nem. De hát ezt ki garantálja, hisz Orsi, ahogy azt te is írtad, nem születtek még ilyen gyerekek.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Nem semmi micsoda pörgés volt itt,nem beszélve az éjszaka műsziről :lol: :lol:

Ancsáéknak MEGAGIGA DRUKK.

Veronikusz: Jobbulást nektek.

Tenci: Viktor most mindenkitől fél, úgy hogy már most rettegek, hogy mi lesz a Mikulással :shock: :?

Annyi mindent akartam és nem tudom mit. :roll: :shock:

Rólunk csak annyi, hogy leugrottunk anyukámékhoz Kecskemétre. Így most van egy kis szabad időm és nyugodtan tudok írni :lol:
Majd később visszanézek.
V

valentina

Sissy,
mindkettőmet Várnai Gabival szültem. Csak +++++++! Anyukám helyett anyukám volt, komolyan...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Megpróbálok jönni....... Benedek most ébredt-evett, Petya elektromos cumival lekötve.

Szofia Dorka babának nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!
Timi vagy Tenci ha beszéltek Ancsával, mondjátok meg neki, hogy nagyon sokat gondolok rájuk!!!

Orsi-Timi:köszi a szavazatokat!!

Ezúton kérem,hogy szavazattok Petyára, az alábbi linken:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/bab ... &csoport=2

[b]MSE:
[/b]Jó téged is látni!! Benedek nagyon feszít a rucikban, amit tőled vettem :-))

Judy:
Én nem oltatná be a helyedben Ancsát. Közösségbe még nem jártok, így kisebb a kockázata, hogy elkapja a kórt.

Sissy:
Nekem Várnai Gabi csak CTG-t csinált. Így véleményt nem tudok róla.
Én nem oltatnám be magam a helyedben. Hiába mondta a fővédőnő. Gondolj csak bele, hogy 3 év alatt nem ajánlják az oltást, akkor egy fejlődő magzatnak sem lehet olyan jó....

Orsi: tetszenek a szobák!! Fiatalúr jól rátok ijesztett... Azóta sincs semmi??
Egyébként veled álmodtam. Nálatok voltunk és személyesen is megcsodáltam az új házatokat :-))

Timi: Csajok jól vannak?? Próbálok én este is jönni, de sokszor akkora marad a házimunka... Most is hajnali fél 2-kor feküdtem le...

Msot megyek, mert Benedek nyökög a járókában, Petya meg mászókának használja a jobb kezemet....

KépKép

KépKép
cukorfalat

SISSY-nagggyon jók piciTomi képek :lol: -és száj-nem semmi!!! :wink: :wink: :wink: imádnivaló csókos....na majd a csajok.... :wink: :wink: :wink: :wink:
szülésznő meg tök mindegy-rossz döntés itt a Kútban nincs :D :D
oltás tényleg nehéz ....de csak a ti döntésetek :roll:
mikorra vagy pontosan kiírva???piciTominak lesz második neve???

VALENTINA-ha van időd gyere :wink: meddig vagytok anyudéknál???
ilyenkor ketten mentek Viktorral??? :roll: meggyógyultatok???
Mikulás max hamar tiplizik ha Vikó sírásba tör ki :wink: :lol: :lol:

ORSI-szóval vasárnap még vásárolgatni akarsz???? :roll: :lol: :lol:
állatügyben kezet foghatunk :roll: :roll:
bocs-én még nem mondtam-tényleg klassz lesz kecótok :D munka van még bőven-de ez már a vég :lol: :lol: :lol:
nálatok lesz házimiki??? :roll: :roll: ha épp nem szülsz :D

VERÓ-most akkor lesz oltás?csak csajoknak vagy nektek is???
jobbulást nektek...
és mit adtál Zsófesznek amiből annyit evett???bizti fincsi volt...csak hát a mérték... :roll: :D

JUDY-na most okosabb lettem :lol: :lol: akkor olyan ügynök féle???-007-es??? :wink: 8) :lol:
és ilyen sütiket én is tudok ám :roll: :wink: :wink:
de az algalevesre szavazok inkább!!!! :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
holnap mész úszni??? 8) :lol:

TIMI-na milyenek az új üzletek??-lehet én is megyek holnap.....jó lett volna összefutni :roll:
vettél is valamit???
Adriéjszaka hogy telt??,-jobban van??? :roll:

ANDI-vágod hogy mennyien hiányolnak??? :roll: :lol: :lol: tessék jönni....vagy küldöm hétvégére Mikeyt!!!!! :wink: 8) 8) :lol:

-és RENÁTA-majd akkor jössz ha jön hármaska? :D :D :D pici időt szakíthanál és mesélhetnél mi van veletek....

STEFF-akkor hajrá vezetés!!! :wink:hozzátok megy télapó???
írom a választ...

na ezt elküldöm....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

BRIGI-ment a szavazat :lol: jó a kép-valahonnan ismerős :lol: :lol: és a fotós is :wink: :lol: 8) 8) de a lényeg aki visszanéz ránk :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

és hol vannak babafalvás vonalzók????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!
vagyok vagyok......elvagyok

ANcsának gartulálok és nagyonnagyon szorítok

jól vagyunk, H1N1 ellen beoltva :lol:
múlt 7 7vgn voltam lázas, jó kis torokgyuszim volt
hétközbe meló ezerrel és lassan készülődés a karácsonyra (ami a lelkemnek egyre rosszabb)

próbálok visszaolvasni

Judy nem felejtettem el:)

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci: Vasárnap megyünk haza, most kívételesen csak ketten jöttünk Viktorral, mert apa késő estig dolgozik :cry: Kívételesen jól viselte az utazást a kis legény :lol: Nem gyógyultunk még meg teljesen, mert Vikó még köhög én meg prüszkölök :shock: :? Ti nem vagytok betegek? Jaj már kérdezni akartam,te beadatod a fiúknak ezt az új oltást? Vagy magadnak?

Reniről tudtok valamit?
Ancsáékról?

valentina

Sziasztok!
Szofibabának nagy drukk! Nincsenek hírek róluk?

Pankával megint voltunk orvosnál, ugyanaz, tüdeje, torka tiszta. Tegnap még volt hőemelkedése, ma nem. Viszont nem akar enni.

Kép
Kép
kriszta36

Judy,
köszi a kérdést. Mi jól, a héten Mikulásdömping, nagyon élvezik a gyerekek. Én a H1N1-n rágódom folyamatosan(oltassak, vagy ne, közbe tök félek, de a mi háziorvosunk nem igazán erőlteti, de ennek ellenére félek annyira, hogy az oltás mellett döntök sztem), másik problémám Flórka, aki a pelenkán kivül nem hajlandó máshova pisilni-de szerencsére tényleg ez a legnagyobb bajom. Illetve még, hogy hova mikor megyek vissza dolgozni...

Brigi,
örülök, ha jók a rucik. Tessék küldeni képeket! Petya kezd beletörödni a trónfosztásba? Szobatisztaság(tudom, hogy pár hete még sorstársak voltunk.... :roll:

Kép
Kép
paklincs

VALENTINA-köszi érdeklődésed mi jól :D ma épp Mikey összezúzta kézfejét-ráejtett egy hasáb fát.....na annyira nem vészes csak akkor ott nagyon megijedtem-persze borogattam kenegettem-de már délutánra el is felejtette :roll: :D -szóval ilyenek.....mert kis ördög...de ez legyen a legnagyobb baj :roll:
Oltás....mi neeeem...habár nagy a nyomás-de ami nekem ellene-közösségbe nem járunk,meg már szerintem ha most adatnánk késő lenne-és bízom immunrendszerükben....meg még én szoptatok...de tényleg ha csak nézem a híreket,,,,,,szóval nehéz....
és ti??? :roll:

ANDI-nem értél vissza... :roll: :lol:

KRISZTA-és Panka azért iszik???gyümit lereszelni??? :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

EMESE-újra itt??? :D -látom nálatok is oltás dilemma.....ha nem lenne a média....akkor mi is lenne????
olvasom jól vagytok....és már tényleg mindjárt munka???régi helyed???
-és képek gyerkőcökről????hiszen már komoly nagy fiad és kiscsajod van :D 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
jelentem itt vagyok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

én is :wink:

mi van veletek???olyan keveset jössz.....
Balu bírja a bölcsit???mit kap karira???-és miki volt bölcsibe??? :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci dolgozok, meg lelki bajaim is vannak
Bölcsi:
egész jól megy a bölcsi, bár most pár reggel megint nyügi volt....
Mikulás volt ma, tetszett neki :lol: egész este a télapó itt van-t énekelte :lol:
Karácsony:tőlünk: http://kockabolt.com/store/product_info ... cts_id=330
tesómtól: http://kockabolt.com/store/product_info ... cts_id=331

nálatok mizu?
Ancsáról nincs friss hír?

emano/Andi
KépKép
emano

de édes lehet Balu :wink: :wink: és milyen hangja van???-nekem anyósom mindíg azt mondja Mikeynak olyan LILA hangja van :roll: :roll: kérdezem az meg milyen???? :roll: -hát ilyen-szóval érted..... :wink: :lol: :lol:

jók ezek a szerelős cuccok..... :wink: :lol: :lol: igen ők fiúk :D

ANCSA-beszéltem vele..csak sietett-mondta épp Timit informálta-úgyhogy ha jön majd mesél....
annyit tudok hétfőn lesz műtét..ma csak vizsgálták Szofit-de ott volt Ancsa is....és láthatta :D :D tejci úgynéz ki beindulóban van

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Olyan kis édes hamis hangja van :lol: :lol:

Ancsáéknak millió puszi

Nálatok mit kapnak a fiúk?

emano/Andi
KépKép
emano

oks puszkókat közvetítem :wink:

nálunk Mikey Wader autópályás cuccokat kap-már van pálya-és persze ezer+egy kiegészítőket lehet hozzá venni-na most ezek jönnek be....meg ma hoztuk meg emeletes ágyat neki :D na jó ezt ő még úgysem értékeli...karira meg lehet még vmi nagy babzsákfotelt szerválok....egy van már- de egy semmiből sem elég :roll: :roll:
Benedek persze nehéz ügy...hiszen minden megvan Mikeytól....de agyalunk valamin...láttam édes katicás hintalovat-de asszem azt még Mikey birtokolná :roll: :lol: :lol: -tesóméktól mindig meglepi van :wink: :lol: :lol:
anyáéktól-anyóséktól Mikitesóéktól-ált mi vesszük meg....

mikortól vagy otthon???vagy két ünnep között dolgozol???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

elvileg dec19én dolgozunk az évebn utóljára:D
Tesód jól van?

emano/Andi
KépKép
emano

az jóóó-akkor lesz hosszú szünet :lol: :lol: mentek valamerre???Bálintod otthon??-síelni nem mész vele??? :lol: :wink: :wink:

Kati remekül -köszi-már a 15.hetet nyomja...már tök édes pocija van!!! :lol: :lol: :lol: már írtam-de lehet nem olvastad-ott is kiscsávó csücsül :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

wow
kiscsávó (még mindig nem értem, mert először 2 manó volt)
itthon leszünk, nem megyünk sehova, sielni januárba mennek vayg 30an, de én nem megyek :lol: :cry:

most viszont lépek aludni
jóéjt

emano/Andi
KépKép
emano

egy baba van....
és téged miért hagynak itthon??? :roll: :roll: nem tudsz vagy nem akarsz??-én tutkó nem hagynám ki...... :roll: :wink: :lol:

lépjél aludni-én meg beszarok a röhögéstől -nézem Üvegtigist :lol: :lol: ez egy állat film.... :wink: :lol: :lol:

mindenkinek Jó éjszakát!!!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jó éjszakát Mindenkinek! 8)

Bocsika a késésért :lol: , de megnéztem Balzsayt.....de minek... :?

Lényeg!

SzofiDorkát ma nem műtötték meg, "csak" vizsgálták a hétfői műtéthez. A szívében egy pici eret kell eltávolítani, hogy ne legyen gond a tüdejével! :? A többi csak ezután derül ki. Értem ezalatt, hogy kell-e majd még műtét/műtétek vagy elég lesz "csak" a gyógyszeres kezelés! Pici szívének egyik fele kicsit nagyobb, mint a másik, de ez állítólag nem vészes, ettől jóval nagyobb eltérésekkel is vidáman élnek emberek! Hát így legyen! :roll:
Ancsát, ha minden igaz, akkor hétfőn már hazaengedik a kórházból! koppkoppkopp!! Ez is így legyen! Ma fejt már 40 ml tejet, de ezt még nem lehet odaadni SzofiDorkának, mivel ez még tele van szteroidokkal, amiket még elvileg vasárnapig kap Ancsa! Aztán, ha minden okés lesz a hétfői vérvételével, akkor ezek már nem kellenek és akkor...azt mondták Neki.....jövő hét szerdán vagy csütörtökön már szopiztathatja Szofit! Na ez legyen így a legjobban!!!!
A legrosszabb ebben a dologban az, hogy amióta megszületett Szofi, eddig mindösszesen csak kétszer látta összesen 20 percre. :( De szombaton meg vasárnap bemehetnek Hozzá 1-1 alkalommal egy kicsit Férjével együtt. Igaz csak külön-külön. :?
De ez reményeink szerint hétfőtől már nem így lesz! :roll: Igaz, hogy nem maradhat bent Szofival akkor sem a kórházban, de egy nap már kétszer bemehet Hozzá, bár nem túl sok időre. Ha jól emlékszem talán 1-2 órára! :?
Köszöni a drukkokat és továbbra is kéri! De gondolom ez természetes Tőlünk! 8)
Hát röviden ennyi!

Tenci!

Hazugdóóóóóóóóóóóóóóóóóós!!!!!! :twisted:
Vásároltam is, de nem kötöm az orrodra, hogy mit! 8)
Egyébként DM semmi extra. Drágább, mint a Stop Shopban lévő! :shock: De lehet, hogy csak azért, mert így nem buknak olyan sokat azzal, hogy 3 napig 15% kedvezmény van. Tudod, nyitási akció. Egyébként jó, ha holnap mész, mert pont holnapig van!
De szóltam a Csajnak, aki ott virágokat meg lufit osztogat, hogy Neked ne adjon! Mert "kamumanci" vagy! :twisted: :wink:

Andi!

Örülök, hogy jöttél! Annak is, hogy Balu jól van! :wink:
Remélem a múlt heti torokgyusziból teljesen kigyógyultál!

Vali!

Kitartást "nagyonAnyáshoz"! 8) Adrinak is volt ilyen korszaka kb. két és féléves kora körül, hogy senki nem volt jó Neki, csak anya és ha valaki "ránézett" képes volt sírva fakadni! :roll:
De egyszer elmúlik ez is! Én már tudom! :wink: És Te is meg fogod tudni!!! :wink:
Ha Reni nem hív a héten, akkor jövő 7en rácsörgedezek és megkérdezem, hogy mi a .....van már Vele/Velük! 8)

Brigi!

Köszönöm kérdésed, Jáz nagyon jól van....koppkoppkopp!!..... Adri is jobban van, bár szegénykém nagyot hall, mint ősszel a ló! :roll:
Voltam ma vele este fülorrgégész doki bácsinál, adott neki egy krémet az orrába, elmondta, hogy mi van....ez nagyon hosszú és leírni sem egyszerű.....de elvileg egy pár napon belül rendbe kell, hogy jöjjön a hallása! Füle egyébként tök tiszta, az orrnyálkahártyája van "bedurranva" és ettől nem hall túl jól. :? Röviden/tömören ez a lényeg. :roll:
Legközelebb egy félóra múlva szavazhatok újra! Lehet, megvárom! :wink: :lol:

Orsi!

Nem nézlek teljesen hülének! :lol: De mikor megláttam a képeket ez volt az első gondolatom!
És bocsánat, hogy "lekékeztem" a lila szobátokat! :wink: :lol:
De ha nem baj, akkor én inkább a zöldben "laknék", ha lenne választási lehetőségem! :wink: :lol: Ezzel csak azt próbálom mondani, hogy ha megyek meglátogatni Benneteket, akkor ott, abban a szobában szeretnék majd aludni! Tudod, a zöld szín nyugtat!!!!! :lol: :wink:
Emilt megkaptam! :wink: ha lesz holnap időm, írok vissza!

Sissy!

Köszönöm a képeket!!!!! :lol: :wink: Tenci jól eltalálta, tényleg Jolie-s szája van Tominak! :wink: És ha még Brad Pittre is fog hasonlítani............!!!!!!!! :lol: :wink: 8) Bár azért nekem a "rosszabb" kinézetű pasik.....Johnny Depp, Mel Gibson, Pierce Brosnan, stb.....jobban bejönnek! Bár Brad is ahogy öregszik, egyre jobban néz ki! :wink: És hát amit a Benjamin Buttonban nyújtott....az fantörpikus volt! :wink:
És tényleg gyere ha tudsz! Pontosan mikorra is vagy kiírva? És kérünk majd akkor is infókat, hogy PiciTomi mennyivel és hogyan is született! Meg persze első "igazi" fotókat is! :wink: Ha lesz rá időd! :wink:

Kriszta!

Abszolút semmit nem akar megenni Panka? Szegény! :?
Tejbegrízzel sem lehet "levenni a lábáról"? Vagy amit nagyon szeret? És akkor mikor mehet oviba?
Vezetés? Hányszor "nyomulsz" egy héten autóval? 8)

Judy!

Bocsika, de mire hazaértem, már nem jutott időm a képre. De holnap megcsinálom és átküldöm! :wink:
És bocsánat, de én hüle vagyok ezekhez az idegenny 8) kifejezésekhez, úgy hogy nekem leírnád érthetően is, hogy akkor férjed mit is dolgozik? James Bond?! :shock: Vagy mi?!?!?!?! 8) :oops: :lol:

Na jó, mára lelövöm magam! :lol: 8)
Jó éjszakát Mindenkinek! És szép álmokat!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Most látom csak,hogy mire elküldtem a hsz-t már ma lett! :lol:
Úgy hogy tegnapra lövöm magam! :lol: Ma meg még majd jövök! Csak előbb alszom egy picikét! :lol: :wink:

Na most már tényleg mentem! Éjszakai műszak bezár és elvonul! 8) :wink:

Sziasztok!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?