Jó éjszakát Mindenkinek!
Bocsika a késésért
, de megnéztem Balzsayt.....de minek...
Lényeg!
SzofiDorkát ma nem műtötték meg, "csak" vizsgálták a hétfői műtéthez. A szívében egy pici eret kell eltávolítani, hogy ne legyen gond a tüdejével!
A többi csak ezután derül ki. Értem ezalatt, hogy kell-e majd még műtét/műtétek vagy elég lesz "csak" a gyógyszeres kezelés! Pici szívének egyik fele kicsit nagyobb, mint a másik, de ez állítólag nem vészes, ettől jóval nagyobb eltérésekkel is vidáman élnek emberek! Hát így legyen!
Ancsát, ha minden igaz, akkor hétfőn már hazaengedik a kórházból! koppkoppkopp!! Ez is így legyen! Ma fejt már 40 ml tejet, de ezt még nem lehet odaadni SzofiDorkának, mivel ez még tele van szteroidokkal, amiket még elvileg vasárnapig kap Ancsa! Aztán, ha minden okés lesz a hétfői vérvételével, akkor ezek már nem kellenek és akkor...azt mondták Neki.....jövő hét szerdán vagy csütörtökön már szopiztathatja Szofit! Na ez legyen így a legjobban!!!!
A legrosszabb ebben a dologban az, hogy amióta megszületett Szofi, eddig mindösszesen csak kétszer látta összesen 20 percre.
De szombaton meg vasárnap bemehetnek Hozzá 1-1 alkalommal egy kicsit Férjével együtt. Igaz csak külön-külön.
De ez reményeink szerint hétfőtől már nem így lesz!
Igaz, hogy nem maradhat bent Szofival akkor sem a kórházban, de egy nap már kétszer bemehet Hozzá, bár nem túl sok időre. Ha jól emlékszem talán 1-2 órára!
Köszöni a drukkokat és továbbra is kéri! De gondolom ez természetes Tőlünk!
Hát röviden ennyi!
Tenci!
Hazugdóóóóóóóóóóóóóóóóóós!!!!!!
Vásároltam is, de nem kötöm az orrodra, hogy mit!
Egyébként DM semmi extra. Drágább, mint a Stop Shopban lévő!
De lehet, hogy csak azért, mert így nem buknak olyan sokat azzal, hogy 3 napig 15% kedvezmény van. Tudod, nyitási akció. Egyébként jó, ha holnap mész, mert pont holnapig van!
De szóltam a Csajnak, aki ott virágokat meg lufit osztogat, hogy Neked ne adjon! Mert "kamumanci" vagy!
Andi!
Örülök, hogy jöttél! Annak is, hogy Balu jól van!
Remélem a múlt heti torokgyusziból teljesen kigyógyultál!
Vali!
Kitartást "nagyonAnyáshoz"!
Adrinak is volt ilyen korszaka kb. két és féléves kora körül, hogy senki nem volt jó Neki, csak anya és ha valaki "ránézett" képes volt sírva fakadni!
De egyszer elmúlik ez is! Én már tudom!
És Te is meg fogod tudni!!!
Ha Reni nem hív a héten, akkor jövő 7en rácsörgedezek és megkérdezem, hogy mi a .....van már Vele/Velük!
Brigi!
Köszönöm kérdésed, Jáz nagyon jól van....koppkoppkopp!!..... Adri is jobban van, bár szegénykém nagyot hall, mint ősszel a ló!
Voltam ma vele este fülorrgégész doki bácsinál, adott neki egy krémet az orrába, elmondta, hogy mi van....ez nagyon hosszú és leírni sem egyszerű.....de elvileg egy pár napon belül rendbe kell, hogy jöjjön a hallása! Füle egyébként tök tiszta, az orrnyálkahártyája van "bedurranva" és ettől nem hall túl jól.
Röviden/tömören ez a lényeg.
Legközelebb egy félóra múlva szavazhatok újra! Lehet, megvárom!
Orsi!
Nem nézlek teljesen hülének!
De mikor megláttam a képeket ez volt az első gondolatom!
És bocsánat, hogy "lekékeztem" a lila szobátokat!
De ha nem baj, akkor én inkább a zöldben "laknék", ha lenne választási lehetőségem!
Ezzel csak azt próbálom mondani, hogy ha megyek meglátogatni Benneteket, akkor ott, abban a szobában szeretnék majd aludni! Tudod, a zöld szín nyugtat!!!!!
Emilt megkaptam!
ha lesz holnap időm, írok vissza!
Sissy!
Köszönöm a képeket!!!!!
Tenci jól eltalálta, tényleg Jolie-s szája van Tominak!
És ha még Brad Pittre is fog hasonlítani............!!!!!!!!
Bár azért nekem a "rosszabb" kinézetű pasik.....Johnny Depp, Mel Gibson, Pierce Brosnan, stb.....jobban bejönnek! Bár Brad is ahogy öregszik, egyre jobban néz ki!
És hát amit a Benjamin Buttonban nyújtott....az fantörpikus volt!
És tényleg gyere ha tudsz! Pontosan mikorra is vagy kiírva? És kérünk majd akkor is infókat, hogy PiciTomi mennyivel és hogyan is született! Meg persze első "igazi" fotókat is!
Ha lesz rá időd!
Kriszta!
Abszolút semmit nem akar megenni Panka? Szegény!
Tejbegrízzel sem lehet "levenni a lábáról"? Vagy amit nagyon szeret? És akkor mikor mehet oviba?
Vezetés? Hányszor "nyomulsz" egy héten autóval?
Judy!
Bocsika, de mire hazaértem, már nem jutott időm a képre. De holnap megcsinálom és átküldöm!
És bocsánat, de én hüle vagyok ezekhez az idegenny
kifejezésekhez, úgy hogy nekem leírnád érthetően is, hogy akkor férjed mit is dolgozik? James Bond?!
Vagy mi?!?!?!?!
Na jó, mára lelövöm magam!
Jó éjszakát Mindenkinek! És szép álmokat!
Pussz!